alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat August 6, 2016 Oras:pa Oras:pa Postat August 6, 2016 Nu plangeti ba lingaiilor, mai sunt curve la top care nu merita, le aveti pe pustoaica skinny, mona, adda, nicole, aveti ce fute! 4 2
mickeysabbath Reputație: 709 Postat August 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 6, 2016 Marx zicea că ceea ce ne desparte în mod definitiv de animale este posibilitatea de a produce, a realiza (adică de a aduce în realitate) ceva ce până atunci fusese doar în imaginația noastră.Acuma, eu (cu argumente istorice evident) cred că aș fi putut produce cu Claudia un mega-futai (pentru cei cu tulburări de intelect mega=10 la puterea a șasea) ... dar na ... Marx era un visător și, în materie de futelniță granițele între idealism și materialism sunt foarte ... obscure.Deocamdată, mega-futaiul rămâne în tărâmul imaginației.
chikosan Reputație: 1179 Postat August 6, 2016 Oras:Bucuresti , Constanta Oras:Bucuresti , Constanta Postat August 6, 2016 Marx zicea că ceea ce ne desparte în mod definitiv de animale este posibilitatea de a produce, a realiza (adică de a aduce în realitate) ceva ce până atunci fusese doar în imaginația noastră.Acuma, eu (cu argumente istorice evident) cred că aș fi putut produce cu Claudia un mega-futai (pentru cei cu tulburări de intelect mega=10 la puterea a șasea) ... dar na ... Marx era un visător și, în materie de futelniță granițele între idealism și materialism sunt foarte ... obscure.Deocamdată, mega-futaiul rămâne în tărâmul imaginației.zi-mi si mie te rog ce-ai fumat, sunt interesat ))))
miky77 Reputație: -1394 Postat August 7, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 7, 2016 Ete ca la Chisinau exista deja: http://spynews.ro/actualitate/foto-in-chisinau-se-fac-cursuri-practice-de-sex-oral-ai-vrea-sa-iei-si-tu-astfel-de-lectii-20372.htmlAsa e nimic pe langa noi . :laugh2 Si la noi vestitul GURU tinea lectii de uro pe post de ioga , iar adeptii chiar se conformau fara sa mai folosesca toaletele 24 17
Vizitator Reputație: 0 Postat August 7, 2016 Postat August 7, 2016 Dați-o bă pă labă.... si ptr asta trebuie sa ai pula ) 1 1
Administrator pisicuts Reputație: 114364 Postat August 7, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat August 7, 2016 s-a ajuns marean
miky77 Reputație: -1394 Postat August 8, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 8, 2016 Mortua est!Hai frate , nu exagera , ca nu elogiem pe nimeni .Inca nu au disparut curvele din Romania , iar unele precum s-au dus , tot asa au revenit , ca e frumos la Romanica si fraieri sunt multi (inca) 25 17
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat August 8, 2016 Postat August 8, 2016 Scuze daca nu sunt pe subiect.Ce o face claudia azi?
miky77 Reputație: -1394 Postat August 8, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 8, 2016 Isi calca imaginea sifonata 24 17
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat August 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 8, 2016 Isi calca imaginea sifonata )) glumet mai esti!Nu m-ai ghicit dar, recunosc, ti-as calca tie una peste gura ca o ai cam mare. 5
ynelcryss Reputație: -95 Postat August 9, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat August 9, 2016 )) glumet mai esti!Nu m-ai ghicit dar, recunosc, ti-as calca tie una peste gura ca o ai cam mare. Mai exiști?
ceaica Reputație: 875 Postat August 9, 2016 Oras:Pe langa pat Oras:Pe langa pat Postat August 9, 2016 Eu am realizat demult ca forumul da dependenta
miky77 Reputație: -1394 Postat August 10, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 10, 2016 )) glumet mai esti!Nu m-ai ghicit dar, recunosc, ti-as calca tie una peste gura ca o ai cam mare. Era pur si simplu o gluma dar a fost suficienta sa-ti evidentieze caracterul . Mai departe stim povestea . Vezi d'aia genul vostru este destul de usor de inlocuit , ptr. ca aveti o atitudine destul de previzibila. 24 17
picon Reputație: 1046 Postat August 10, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 10, 2016 Era pur si simplu o gluma dar a fost suficienta sa-ti evidentieze caracterul . Mai departe stim povestea . Vezi d'aia genul vostru este destul de usor de inlocuit , ptr. ca aveti o atitudine destul de previzibila.Păi menționează bre și matale, în clar, când glumești!
miky77 Reputație: -1394 Postat August 10, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 10, 2016 Păi menționează bre și matale, în clar, când glumești!Te referi la faptul ca trebuie sa bag si traducerea la final , nu ?Vezi d'aia sunt putini aceia care au capacitatea sa inteleaga si stiu sa faca diferenta dintre o caterinca si o gluma proasta 24 17
picon Reputație: 1046 Postat August 10, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 10, 2016 Te referi la faptul ca trebuie sa bag si traducerea la final , nu ?Vezi d'aia sunt putini aceia care au capacitatea sa inteleaga si stiu sa faca diferenta dintre o caterinca si o gluma proasta OK! Deci tu ai făcut caterincă! 6 2
miky77 Reputație: -1394 Postat August 10, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 10, 2016 OK! Deci tu ai făcut caterincă!Tu ce zici? Daca urmareai i-am urat de bine la "retragere" , nici macar nu s-a sinchisit sa multumeasca Acum ce vrei ? Nu o condamn , o pun doar pe seama varstei 23 17
picon Reputație: 1046 Postat August 10, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 10, 2016 Tu ce zici? Daca urmareai i-am urat de bine la "retragere" , nici macar nu s-a sinchisit sa multumeasca Acum ce vrei ? Nu o condamn , o pun doar pe seama varsteiPoate că nu a văzut. Oricum, pentru a face caterincă/umor de calitate, nu e suficient doar să vrei! 6 1
miky77 Reputație: -1394 Postat August 10, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 10, 2016 Poate că nu a văzut. Oricum, pentru a face caterincă/umor de calitate, nu e suficient doar să vrei!crezi? :laugh2 nu pierde nimic ...dar in fine 24 17
Administrator pisicuts Reputație: 114364 Postat August 14, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat August 14, 2016 Tu ce zici? Daca urmareai i-am urat de bine la "retragere" , nici macar nu s-a sinchisit sa multumeasca Acum ce vrei ? Nu o condamn , o pun doar pe seama varstei
miky77 Reputație: -1394 Postat August 14, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 14, 2016 ca in film , am inteles 25 17
Administrator pisicuts Reputație: 114364 Postat August 20, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat August 20, 2016 ce mai spui claudita ??>
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum