ciucurel Reputație: -294 Postat Decembrie 27, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Decembrie 27, 2015 Zoli...ce mai stii de diva anita,se mai fute ? )))))))))))Nu se mai fute!O suge numai! 1 4
zoli100 Reputație: 593 Postat Decembrie 28, 2015 Oras:Mures Oras:Mures Postat Decembrie 28, 2015 Nu se mai fute!O suge numai! Suge acadele??? http://www.brazicraciun.com/_pics/shop/8rloyhuhkk.jpg 1
ciucurel Reputație: -294 Postat Decembrie 28, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Decembrie 28, 2015 Suge acadele??? http://www.brazicraciun.com/_pics/shop/8rloyhuhkk.jpgDa da,bățul lui moş crăciun!!
timeismoney Reputație: 5 Postat Decembrie 28, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Decembrie 28, 2015 2
Administrator pisicuts Reputație: 114381 Postat Decembrie 29, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Decembrie 29, 2015 unde e diva?
ciucurel Reputație: -294 Postat Decembrie 29, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Decembrie 29, 2015 unde e diva?Este plecata la jidani ca nu-i mai place in romania!Sa dus cu mosu!!
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 29, 2015 Postat Decembrie 29, 2015 unde e diva?si-a dat demisia.........in pula ta 3
george cristian Reputație: 136 Postat Ianuarie 1, 2016 Postat Ianuarie 1, 2016 Are din nou anunt. Puteti continua threadul asta de copii idioti.
medea Reputație: 4392 Postat Ianuarie 5, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Ianuarie 5, 2016 Are din nou anunt. Puteti continua threadul asta de copii idioti.
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 5, 2016 Postat Ianuarie 5, 2016 Diva , ne poti da cateva detalii despre charny ?
diva3anita Reputație: 0 Postat Ianuarie 5, 2016 Postat Ianuarie 5, 2016 Da ,stimate domn Marean ,va pot furniza cateva detalii ! In primul rand,, La multi ani ,,tuturor si un an plin de bucurii va doresc in 2016!Va doresc ca cea mai profunda dorinta sa devina realitate!Atat prietenilor cat si dusmanilor (gen Camarro)...le doresc ce imi doresc si mie! Stimate domn Marean ,,,Charny,, asa cum este pseudonimul lui a fost aici doar o victima a unor atacuri de speta joasa ,niste atacuri venite din partea unor frustrati care doresc sa-si ocupe timpul prea mult liber si pentru ca egoul lor este la un nivel foarte scazut aleg sa atace diverse personaje de pe aici...Charny este un Gentleman ,in primul rand este foarte respectuos ,punctual si cu mult bun simt ..Limbajul pe care l-a folosit aici nu-l caracterizeaza deloc ,probabil a reactionat intr-o criza de furie ,in relatia cu femeile parerea mea este ca e mult peste nivelul mediu ..si 10 clase peste marea majoritate a celor care scriu pe acest forum ...Este o persoana cerebrala ,inteligenta ,respectuoasa care nu are nimic de a face cu homosexualitatea ..Sunt ferm convinsa ca este heterosexual convins si pe deasupra poate sa satisfaca femeile mult mai bine decat multi care scriu pe aici si detin acel ,,muschi,, numai ca sa urineze...Deci ,Charny ,fruntea sus ,nu te mai preta la discutii atat de josnice ,tu esti un DOMN ,discutiile de aici sunt de multe ori mult sub nivelul inteligentei tale ...Te sarut ,Charny si ai grija de tine!!sA AI PARTE NUMAI DE BUCURII SI LUCRURI FRUMOASE IN NOUL AN si sa ai parte de Sanatate ca-i mai buna decat toate ..10000000 de pupici!!!! 1
medea Reputație: 4392 Postat Ianuarie 5, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Ianuarie 5, 2016 Anita de începi noul an în forță!!!! By La multi ani!!
dibolu6969 Reputație: 173 Postat Ianuarie 5, 2016 Oras:CJ Oras:CJ Postat Ianuarie 5, 2016 Asta e Diva reancarnata din Charny varianta Windows 2016 cu 124bit
divaanita Reputație: 0 Postat Ianuarie 5, 2016 Postat Ianuarie 5, 2016 Stimate Dibole,sunt chiar Diva Anita in persoana ,iti garantez 100%!!!cea care v-a injurat pe voi peste 50 de pagini ...Din cauza faptului ca am pierdut parola la adresa mea de baza nu mai reusesc sa ma loghez decat in momentul cand inregistrez adresa noi!Sunt chiar eu aici si pentru ca nu am mai fost atacata pe acest forum de oameni gen Camarro ,Cheeloox am hotarat sa nu-mi mai pierd energia pozitiva coborandu-ma la nivelul unora de pe aici ..De data aceasta nu s-a logat nimeni cu adresa falsa ,sunt chiar eu ,Cea care apar aici sub pseudonimul,,Diva Anita,,.....I-am luat apararea la Charny pentru ca stiu exact cine este si pentru ca am empatizat cu el si cu alte persoane terfelite pe acest forum ,persoane frustrate a caror grija este aceea de a murdari imaginea altora si a caror EGO creste in momentul in care denigreaza alte persoane....Nu am avut nici un motiv sa scriu aici dar m-am gandit ca avand in vedere faptul ca n-am mai injurat nici un ,,scriitor,, de pe aici ar fi cazul sa trec in extrema cealalta si sa-i apar pe unii de pe aici...
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 5, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 5, 2016 Stimate Dibole,sunt chiar Diva Anita in persoana ,iti garantez 100%!!!cea care v-a injurat pe voi peste 50 de pagini ...Din cauza faptului ca am pierdut parola la adresa mea de baza nu mai reusesc sa ma loghez decat in momentul cand inregistrez adresa noi!Sunt chiar eu aici si pentru ca nu am mai fost atacata pe acest forum de oameni gen Camarro ,Cheeloox am hotarat sa nu-mi mai pierd energia pozitiva coborandu-ma la nivelul unora de pe aici ..De data aceasta nu s-a logat nimeni cu adresa falsa ,sunt chiar eu ,Cea care apar aici sub pseudonimul,,Diva Anita,,.....I-am luat apararea la Charny pentru ca stiu exact cine este si pentru ca am empatizat cu el si cu alte persoane terfelite pe acest forum ,persoane frustrate a caror grija este aceea de a murdari imaginea altora si a caror EGO creste in momentul in care denigreaza alte persoane....Nu am avut nici un motiv sa scriu aici dar m-am gandit ca avand in vedere faptul ca n-am mai injurat nici un ,,scriitor,, de pe aici ar fi cazul sa trec in extrema cealalta si sa-i apar pe unii de pe aici... sa vedem ... daca ma injuri pe mine si imi propui sex gay,sa iti stabilim identitateami-ai adus mamol din Israel?
divaanita Reputație: 0 Postat Ianuarie 5, 2016 Postat Ianuarie 5, 2016 Charny ,La multi ani!Te rog sa iesi din vizuina ta calda si sa spui Poporului ca nu te-ai reincarnat!MI-ai ramas dator de anul trecut cu o iesire la o terasa ,sa stii ca n-am uitat !!SI SPER CA ANUL ACESTA TE VEI TINE DE CUVANT !
divaanita Reputație: 0 Postat Ianuarie 5, 2016 Postat Ianuarie 5, 2016 Dartu ce cauti iar aici??NU MAI ESTE LOC IN BUCURESTI???Iar apari ca un rahat in iarba,infecto,ce cauti in discutiile de aici care nu te privesc?? 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 5, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 5, 2016 esti prea afectuoasa sa fii diva,poate esti bolnavioara ca mine sau ai avut o epifanie cevafey ti-e rau? 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 5, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 5, 2016 Dartu ce cauti iar aici??NU MAI ESTE LOC IN BUCURESTI???Iar apari ca un rahat in iarba,infecto,ce cauti in discutiile de aici care nu te privesc?? te drq de isterica,capusho,nu te dezici.hai baga o nevroza, doua.poate sunt in Cluj,femei accepti?
divaanita Reputație: 0 Postat Ianuarie 5, 2016 Postat Ianuarie 5, 2016 Ma bucur nespus sa aud ca esti bolnavioara!!LIBIDINOASA DRACULUI CE ESTi!!!sUNT AFECTUOASA PANA ITI VAD TIE MOACA AICI,Proasta dracului de cacat ce esti!! 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 5, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 5, 2016 Ma bucur nespus sa aud ca esti bolnavioara!!LIBIDINOASA DRACULUI CE ESTi!!!sUNT AFECTUOASA PANA ITI VAD TIE MOACA AICI,Proasta dracului de cacat ce esti!!ai inceput bine,dar cu toti stim ca poti mai mult.hai baga,amuza-ma bufon trefla ce esti 1
divaanita Reputație: 0 Postat Ianuarie 5, 2016 Postat Ianuarie 5, 2016 APARI PE TOPICUL FIECAREI PERSOANE DE PE ACEST FORUM???Ce dracu te bagi ca musca in lapte ,tampita naibii ???STAI in pizda ma-tii de proasta in Bucurestiul vostru si nu te mai baga pe teritoriul nostru ,in speta ,Ardealul ,ca ne-am cam saturat de mitici si proaste de mitice ca tine!!LUA-V-AR MAMA DRACULUI DE INFECTI!! 1
divaanita Reputație: 0 Postat Ianuarie 5, 2016 Postat Ianuarie 5, 2016 FUTI DE MA-TA GAY DE DOI BANI CE ESTI ...Du-te -n pizda ma-tii in BUCURESTIUL VOSTRU MURDAR,DOAMNA GAY CE ESTI!! 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 5, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 5, 2016 APARI PE TOPICUL FIECAREI PERSOANE DE PE ACEST FORUM???Ce dracu te bagi ca musca in lapte ,tampita naibii ???STAI in pizda ma-tii de proasta in Bucurestiul vostru si nu te mai baga pe teritoriul nostru ,in speta ,Ardealul ,ca ne-am cam saturat de mitici si proaste de mitice ca tine!!LUA-V-AR MAMA DRACULUI DE INFECTI!!nu-s din Bucuresti camilotati merci ca ai resuscitat-o pe mireasa lu' Frankenstein ,best gift ever. mereu rad cu clabuci de tuta cu corp cabalin si mecla de trans constipat
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 5, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 5, 2016 FUTI DE MA-TA GAY DE DOI BANI CE ESTI ...Du-te -n pizda ma-tii in BUCURESTIUL VOSTRU MURDAR,DOAMNA GAY CE ESTI!!hai cu gayi hop hop
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum