Sari la conținut

Diva Anita 0736899044

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

:)))))    Zaluda rau.

vorbeste singura vreo 4-5 replici consecutive. macar e constanta si perseverenta  :laugh2

• Like 2
  • Oras:No man's land
  • Oras:No man's land
Postat

saracul de tine..tu vorbesti...dupa 5 ani de Legiune straina.....ei,na....

: )))))

Postat

Saraca de tine...ai ajuns sa scrii pe acest forum...eu la fel....doar ca m-a provocat Domnul Camarro...pe tine cine te-a provocat...doamna..pardon domnisoara

necuratu' domsoara. eu nefiind evreica sunt mai usor de ispitit

Postat

domnisoara usor cu diamond ca e fostul meu viitor sot sau ceva de genul.... desi m-a cerut are dubii acum si de suparare chit ca nu am incercat poate trec si eu pe coca. sa vedem

• Oras:Cluj
Postat

Diamond ,tu asa baiat inteligent :bow  :slap2 nu ti-ai dat inaca seama ca doamna ,domnisoara Roz are si penis......cebine era sa fie chiar o DOAMNA.....

...pe Kendra o cunosc...deci pot sa confirm ca are pasarica 100% :)))

• Like 2
Postat

Diamond ,tu asa baiat inteligent :bow  :slap2 nu ti-ai dat inaca seama ca doamna ,domnisoara Roz are si penis......cebine era sa fie chiar o DOAMNA.....

hey vezi ca eu cu diamond vb zilnic la telefon de ceva vreme. si daca mai pronunti intr-o singura replica diamond si roz imi fac timp sa te vizitez in Cluj... intre mine si persoana iubita nu permit sa se bage nimeni, s-a inteles ori astept sa termini o liniuta? 

Postat

Frate,poate a fost ceva transsexual si apoi s-a operat....ti-i se pare tie ca ar avea pasarica...poate ,sub influenta Poppers  sau la o sesiune de dominare....poate ascunde jucaria atat de bine incat crezi ca e si domnisoara

• Minus 1
Postat

hey vezi ca eu cu diamond vb zilnic la telefon de ceva vreme. si daca mai pronunti intr-o singura replica diamond si roz imi fac timp sa te vizitez in Cluj... intre mine si persoana iubita nu permit sa se bage nimeni, s-a inteles ori astept sa termini o liniuta? 

...prieteni buni :)

Postat

Frate,poate a fost ceva transsexual si apoi s-a operat....ti-i se pare tie ca ar avea pasarica...poate ,sub influenta Poppers  sau la o sesiune de dominare....poate ascunde jucaria atat de bine incat crezi ca e si domnisoara

femeie eu am trasaturi de papusa? cum iti permiti sa vb urat de mine iubitului meu. tu chiasr ai trasaturi fizice masculinizate :)))

dar nu imi pun mintea cu tine. unde nu e nici Dumnezeu nu cere

Postat

...prieteni buni :)

asa suntem Diamond? vezi ca data viitoare cand ma ceri te refuz :))))

Postat

Bine,scumpete...dar tu ai iubiti de pe forumuri de curve?????tE LAS ....Odihneste-te in pace,dooommmnisooaraa :laugh2  :rax2 sa-mi scrii cati fraieri ti au venit din Usa,Australia,Marea Britanie;GERMANIA...eu ti-as da niste imbecili din aceste tari,caci sunt in Cluj si ma tot streseaza cu telefoane...dar esti asa departe...regret ca nu poti sa iei  si tu aparte din impotentii mei.... :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 1
  • Minus 1

Postat

Bine,scumpete...dar tu ai iubiti de pe forumuri de curve?????tE LAS ....Odihneste-te in pace,dooommmnisooaraa :laugh2  :rax2 sa-mi scrii cati fraieri ti au venit din Usa,Australia,Marea Britanie;GERMANIA...eu ti-as da niste imbecili din aceste tari,caci sunt in Cluj si ma tot streseaza cu telefoane...dar esti asa departe...regret ca nu poti sa iei  si tu aparte din impotentii mei.... :laugh2  :laugh2  :laugh2

nu am nevoie eu nu colaborez cu imbicili, ci cu persoane respectabile. daca vrei sa iubesc pe cineva de pe forumul asta o fac ca asa am io chef iti cer tie voie intai. ia vezit-i de lungul nasului bag seama ca ti-am dat prea multa atentie :) hai spor si sa fi sanatoasa

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...