charny Reputație: -386 Postat Iulie 22, 2015 Oras:No man's land Oras:No man's land Autor Postat Iulie 22, 2015 )))) Zaluda rau. 1 3
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 22, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 22, 2015 Charny ,ne vedem direct la Jogging diseara,ce zici...poate te impiedici de ceva 1
charny Reputație: -386 Postat Iulie 22, 2015 Oras:No man's land Oras:No man's land Autor Postat Iulie 22, 2015 : ))))
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 22, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 22, 2015 saracul de tine..tu vorbesti...dupa 5 ani de Legiune straina.....ei,na.... 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 22, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 22, 2015 )))) Zaluda rau.vorbeste singura vreo 4-5 replici consecutive. macar e constanta si perseverenta 2
charny Reputație: -386 Postat Iulie 22, 2015 Oras:No man's land Oras:No man's land Autor Postat Iulie 22, 2015 saracul de tine..tu vorbesti...dupa 5 ani de Legiune straina.....ei,na....: )))))
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 22, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 22, 2015 1 1
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 22, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 22, 2015 1 1
diamond prince Reputație: 1760 Postat Iulie 22, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iulie 22, 2015 ce mai faci diva anita...ne era dor de tine
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 22, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 22, 2015 Saraca de tine...ai ajuns sa scrii pe acest forum...eu la fel....doar ca m-a provocat Domnul Camarro...pe tine cine te-a provocat...doamna..pardon domnisoaranecuratu' domsoara. eu nefiind evreica sunt mai usor de ispitit
diamond prince Reputație: 1760 Postat Iulie 22, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iulie 22, 2015 hai sa vedem o bataie intre doua dive...kendra vs. anita ...faceti cotele si pariem )))
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 22, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 22, 2015 Bine,Diamond imi era tare dor de tine....esti bi ne ...tot sanatos... 1 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 22, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 22, 2015 domnisoara usor cu diamond ca e fostul meu viitor sot sau ceva de genul.... desi m-a cerut are dubii acum si de suparare chit ca nu am incercat poate trec si eu pe coca. sa vedem
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 22, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 22, 2015 Diamond ,tu asa baiat inteligent nu ti-ai dat inaca seama ca doamna ,domnisoara Roz are si penis......cebine era sa fie chiar o DOAMNA..... 1
diamond prince Reputație: 1760 Postat Iulie 22, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iulie 22, 2015 Diamond ,tu asa baiat inteligent nu ti-ai dat inaca seama ca doamna ,domnisoara Roz are si penis......cebine era sa fie chiar o DOAMNA........pe Kendra o cunosc...deci pot sa confirm ca are pasarica 100% )) 2
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 22, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 22, 2015 daca treci tu .trec si eu....,Frate...caci n -am cunoscut inca senzatiile tari.....poate imi vinzi si mie ceva,daca ai de calitate...altfel n-are sens sa ne complicam.. 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 22, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 22, 2015 Diamond ,tu asa baiat inteligent nu ti-ai dat inaca seama ca doamna ,domnisoara Roz are si penis......cebine era sa fie chiar o DOAMNA.....hey vezi ca eu cu diamond vb zilnic la telefon de ceva vreme. si daca mai pronunti intr-o singura replica diamond si roz imi fac timp sa te vizitez in Cluj... intre mine si persoana iubita nu permit sa se bage nimeni, s-a inteles ori astept sa termini o liniuta?
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 22, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 22, 2015 Frate,poate a fost ceva transsexual si apoi s-a operat....ti-i se pare tie ca ar avea pasarica...poate ,sub influenta Poppers sau la o sesiune de dominare....poate ascunde jucaria atat de bine incat crezi ca e si domnisoara 1
diamond prince Reputație: 1760 Postat Iulie 22, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iulie 22, 2015 hey vezi ca eu cu diamond vb zilnic la telefon de ceva vreme. si daca mai pronunti intr-o singura replica diamond si roz imi fac timp sa te vizitez in Cluj... intre mine si persoana iubita nu permit sa se bage nimeni, s-a inteles ori astept sa termini o liniuta? ...prieteni buni
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 22, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 22, 2015 Frate,poate a fost ceva transsexual si apoi s-a operat....ti-i se pare tie ca ar avea pasarica...poate ,sub influenta Poppers sau la o sesiune de dominare....poate ascunde jucaria atat de bine incat crezi ca e si domnisoarafemeie eu am trasaturi de papusa? cum iti permiti sa vb urat de mine iubitului meu. tu chiasr ai trasaturi fizice masculinizate ))dar nu imi pun mintea cu tine. unde nu e nici Dumnezeu nu cere
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 22, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 22, 2015 ...prieteni buni asa suntem Diamond? vezi ca data viitoare cand ma ceri te refuz )))
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 22, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 22, 2015 Bine,scumpete...dar tu ai iubiti de pe forumuri de curve?????tE LAS ....Odihneste-te in pace,dooommmnisooaraa sa-mi scrii cati fraieri ti au venit din Usa,Australia,Marea Britanie;GERMANIA...eu ti-as da niste imbecili din aceste tari,caci sunt in Cluj si ma tot streseaza cu telefoane...dar esti asa departe...regret ca nu poti sa iei si tu aparte din impotentii mei.... 1 1
diamond prince Reputație: 1760 Postat Iulie 22, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iulie 22, 2015 asa suntem Diamond? vezi ca data viitoare cand ma ceri te refuz )))oh yeah baby play rough
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 22, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 22, 2015 Bine,scumpete...dar tu ai iubiti de pe forumuri de curve?????tE LAS ....Odihneste-te in pace,dooommmnisooaraa sa-mi scrii cati fraieri ti au venit din Usa,Australia,Marea Britanie;GERMANIA...eu ti-as da niste imbecili din aceste tari,caci sunt in Cluj si ma tot streseaza cu telefoane...dar esti asa departe...regret ca nu poti sa iei si tu aparte din impotentii mei.... nu am nevoie eu nu colaborez cu imbicili, ci cu persoane respectabile. daca vrei sa iubesc pe cineva de pe forumul asta o fac ca asa am io chef iti cer tie voie intai. ia vezit-i de lungul nasului bag seama ca ti-am dat prea multa atentie hai spor si sa fi sanatoasa
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum