Sari la conținut

Diva Anita 0736899044

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
  • Oras:worldwide
Postat

cata lume proasta,frate...scumpete ,la aproape 1,80 cm nu pot fi foarte feminina,ca voi,handicapatele de 1,60cm..... :bow

daca nu poti sa fi feminima, nu poti aia e :) nu-ti cere nimeni sa fii ceea ce nu esti

fiecare cu putintele ei acum. poate ai alte calitati ascunse

• Oras:Bucuresti
Postat

Ba,ce plm,de ce nu m-ati sunat pa fix? Ai dracu,numai voi sa va distrati

• Like 4
  • Minus 4
Postat

:laugh2 Charny,boule,ce tare esti ,aici,pardon ,domnul T  ,doar la sex sunteti asa de slabut ....daca ati fi in pat asa de genial ati fi chiar un geniu......din pacate ,facem parte din categoria care nu trebuie sa foloseasca prezervative pt ca n-are pe ce sa le puna... :girly  :blushing2  :laugh2  :atm  :bow  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Minus 1
  • Oras:No man's land
  • Oras:No man's land
Postat

Ce faci tu cu dinti nu face nici Zoro cu sabia :  :  ))))

: ))   O sa fac slujbe la popa sa imi creasca :   ))))  :pope :pope :pope

Deci zaludo  casca guritza si inghite tot da

post-67494-0-46265800-1437585253_thumb.jpg

• Like 4
  • Minus 3
Postat

Wauuuuu.....Charny,stii si tu ce e ala popa...te ai trezit dupa o noapte de betie????CE SCUMP ESTI;O DULCEATA DE OM.....numai repara-ti dintii distrusi de cele doua pachete de tigari pe care le fumezi...ca sa poti face si tu ce fac eu cu dintii..lingau de pizde ce esti... :slap2  :rax2  :blushing2  :bow  :iagree

• Minus 1
Postat

micutule zalud,vii la Jogging diseara ...daca nu vin eu sa te salut la Ruby s Gentleman Club....poate vei fii acolo..daca e ceva de calitate de lins.... :bow  :atm  :serenade  :rax2  :no2  :laugh2  :blushing2  :boob  :girly  :girly  :girly  :girly

• Minus 1
  • Oras:Cluj
Postat

micutule zalud,vii la Jogging diseara ...daca nu vin eu sa te salut la Ruby s Gentleman Club....poate vei fii acolo..daca e ceva de calitate de lins.... :bow  :atm  :serenade  :rax2  :no2  :laugh2  :blushing2  :boob  :girly  :girly  :girly  :girly

...cati km alergi pe noapte ?

P.S. km = kilometri

Postat

Ba,as mai zice si io ceva ,da' plm,mi s-a sculat...Diva,o poza nesolicitata fara photosop-ul pizdii se poate? Nu de alta,sa fac si io o laba,ca sa nu mai spui icisa ca suntem labari

• Like 2
  • Minus 4
Postat

Ce faci tu cu dinti nu face nici Zoro cu sabia :  :  ))))

:

Moara mama,e antologica,am trecut-o in agenda la "citate celebre"

• Like 2
  • Minus 4
Postat

Diva...hai baga o poza,nu ne tine pe uscat :laugh2 ...sa vedem cum arata o diva in toata splendoarea ei.

Nu poate, nu are loc in poza, este prea inalta.  =))  =)) Si, in alta ordine e idei, divele nu-si pun singure pozele, au paparazzi pentru astfel de treburi...nimic nu stiti, offff   :no2

Nu stiu cum au lipici clujenii la astfel de specimene, jur...se muta Balaceanca in Ardeal?!? Nu de alta, dar sa stiu unde aplic pentru job  =))

• Like 3
Postat

Nu poate, nu are loc in poza, este prea inalta.  =))  =)) Si, in alta ordine e idei, divele nu-si pun singure pozele, au paparazzi pentru astfel de treburi...nimic nu stiti, offff   :no2

Nu stiu cum au lipici clujenii la astfel de specimene, jur...se muta Balaceanca in Ardeal?!? Nu de alta, dar sa stiu unde aplic pentru job  =))

Stai dreaq acasa,iar ti s-a facut de excursii?

Postat

La un moment dat va trebui sa imi iau si eu zborul....deasupra unui cuib de cuci. ;)

• Like 1
Postat

Da-o draq pe "diva" hai in Ardeal :laugh2

• Like 1
  • Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

spilatu de nebuni in oradea  e nr 6 in buc e nr 9 

hai in oradea poate o punem de un 69

:yummy

• Like 7

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...