Sari la conținut

Diva Anita 0736899044

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Nu poate, nu are loc in poza, este prea inalta.  =))  =)) Si, in alta ordine e idei, divele nu-si pun singure pozele, au paparazzi pentru astfel de treburi...nimic nu stiti, offff   :no2

Nu stiu cum au lipici clujenii la astfel de specimene, jur...se muta Balaceanca in Ardeal?!? Nu de alta, dar sa stiu unde aplic pentru job  =))

spilatu de nebuni in oradea  e nr 6 in buc e nr 9 

hai in oradea poate o punem de un 69

:yummy

;)

• Like 4
Postat

Nu poate, nu are loc in poza, este prea inalta.  =))  =)) Si, in alta ordine e idei, divele nu-si pun singure pozele, au paparazzi pentru astfel de treburi...nimic nu stiti, offff   :no2

Nu stiu cum au lipici clujenii la astfel de specimene, jur...se muta Balaceanca in Ardeal?!? Nu de alta, dar sa stiu unde aplic pentru job  =))

spilatu de nebuni in oradea  e nr 6 in buc e nr 9 

hai in oradea poate o punem de un 69

:yummy

termenati mah dracu,iar nu dorm in noaptea asta.

P.S nu maibine te muti tu la Bucuresti?

• Like 3
  • Minus 4
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

sa mori tu,retardatule ,Kilometri=Km???wauuuu.....ce sa mori tu...chiar asa,frumusete rara :atm  :laugh2

nebunatica mica si perversa ai aparut !  :))))

Postat

Deci ,Charny ,lenesule,eu plec la ora 23 la alergat...te rog sa fii punctual si sa te prezinti la intalnire,da.....???deci din directia Nicolae Iorga alerg pe Cantemir,Brasov,Barbu DeLAVRANCEA ,pana la Hotel Opal ,tot BRancusi si Alverna....Te rog sa te prezinti la intalnire,altfel trebuie sa fac toti acesti Km singura...faraun barbat adevarat in compania mea...deci,te astept,sa  vedem ce poti si ce stii...P.s :nu m -am impiedicat unde mi-ai dorit tu deci in seara aceasta sunt apta de alergare....Te astept cu drag...daca nu lingi ceva la ora asta...vreo acadea ... :laugh2  :blushing2  :69  :hug1

• Minus 1
Postat

intreab -o pe ma-ta ,poate stie sa-ti spuna cate tone are un km..... :atm  :atm  :atm

Faaa,esti nesimtita,te-n plm,tocmai cand credeam ca ai coaie....

Postat

FETITO, Sorina4u,vezi-ti scumpete de ale tale,de afacerile si nu intra tu ,rafinato ,in polemici cu domnii si doamnele din Ardeal...tu stai in tigania voastra de bBucuresti ,bine,si vezi-ti tu de  :atm  :atm  :atm ok,bafta!!! :rax2  :snap  :slap2  :boob  :bow  :hug1  :girly

• Minus 1
Postat

Daca tu esti la  :atm pana tu termini,ma-ta va calcula... :bow  :bow  :pope  :girly  :girly

Mai da-te fa in plm ca nu m-am luat de ma-ta,Geto,mancami-ai pula cu neamul ma-tii

• Like 1
  • Minus 4
Postat

FETITO, Sorina4u,vezi-ti scumpete de ale tale,de afacerile si nu intra tu ,rafinato ,in polemici cu domnii si doamnele din Ardeal...tu stai in tigania voastra de bBucuresti ,bine,si vezi-ti tu de  :atm  :atm  :atm ok,bafta!!! :rax2  :snap  :slap2  :boob  :bow  :hug1  :girly

Tu vorbesti fa de tiganie? Esti capabila sa-ti recitesti postarile?

Ba ce prost sunt,ia uite cu cine ma pun eu

P.S Amado,pe unde umbli?

• Like 3
  • Minus 4
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Deci ,Charny ,lenesule,eu plec la ora 23 la alergat...te rog sa fii punctual si sa te prezinti la intalnire,da.....???deci din directia Nicolae Iorga alerg pe Cantemir,Brasov,Barbu DeLAVRANCEA ,pana la Hotel Opal ,tot BRancusi si Alverna....Te rog sa te prezinti la intalnire,altfel trebuie sa fac toti acesti Km singura...faraun barbat adevarat in compania mea...deci,te astept,sa  vedem ce poti si ce stii...P.s :nu m -am impiedicat unde mi-ai dorit tu deci in seara aceasta sunt apta de alergare....Te astept cu drag...daca nu lingi ceva la ora asta...vreo acadea ... :laugh2  :blushing2  :69  :hug1

https://www.youtube.com/watch?v=VKt9DKhg9bM

• Like 2

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

Charny ,te rog sa nu uiti de mine :girly  :girly  :snap  :rax2  :laugh2 .....caci Jogging ul e foarte sanatos...Te astept la locul stabilit ....sa ne impiedicam amandoi....Bine??? :laugh2  :laugh2  :laugh2

Du-te fai nebuno,ca asta alearga numai cu Andreea Marin....

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Hai,pa,odihneste-te in pace... :rax2

Stimata Anita sau whatever... putin mai mult bun simt nu ti-ar strica...

• Like 2
Postat

Hai fa nebuno,ca incepi sa-mi devii simpatica.Auzi,de tiganii unguri care este ai auzit? Adica ce plm te intreb eu,ca tu esti mai rau ca aia din sud.

• Like 1
  • Minus 4
  • Oras:worldwide
  • Oras:worldwide
Postat

Stimata Anita sau whatever... putin mai mult bun simt nu ti-ar strica...

vii tu repede lup sa-i dai lectii de clasa dnei dobre. pe cuvant acum, te stiam om serios :)

Postat

x :laugh2  :boob  :pope  :girly  :69

A dracu nebuna esti,pai ori razi cu mine,imi arati tatele,imi canta popa,ma pupi si-mi sugi si pula? Alege dracu si tu un emoticon,ca sa stiu cum imi exprim sentimentele fata de tine

• Like 4
  • Minus 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...