arks Reputație: 56 Postat Martie 15, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Toate drumurile duc către Roma Telefon: [email protected] Oras:Toate drumurile duc către Roma Postat Martie 15, 2016 Eu stiu mai multe masini!Vezi ca este aici un coleg printisorul el stie numa bemveuri si mai ales x6.Eu sunt de acord cu tine dar el cred ca nu o sa fie de acord cu loganul! Loganul trezește golanul din tine! Nu lua în derâdere mașina cu sigiliul unui desfăcător de bere 1
diamond prince Reputație: 1760 Postat Martie 15, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Martie 15, 2016 Eu stiu mai multe masini!Vezi ca este aici un coleg printisorul el stie numa bemveuri si mai ales x6.Eu sunt de acord cu tine dar el cred ca nu o sa fie de acord cu loganul! am si porsche cayman da nu mai zic nimic ca dupa aia iar zici ca ma laud P.S. anita te pup dulce esti de belea 1
ciucurel Reputație: -294 Postat Martie 15, 2016 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Martie 15, 2016 am si porsche cayman da nu mai zic nimic ca dupa aia iar zici ca ma laud P.S. anita te pup dulce esti de beleaDaca nu ai Lamborghini aventador nu ai nimic!
ciucurel Reputație: -294 Postat Martie 16, 2016 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Martie 16, 2016 Arabule te plictisesti? 1 4
diva anita Reputație: -654 Postat Martie 16, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Martie 16, 2016 Servus ,Ciucurele!!CE mai faci ,cum esti ,cum merge vanzarea utilajelor ??M-AM UITAT LA PROGNOZA METEO ,Ciucurele.Sambata va fii vremea frumoasa ,insorita deci vei veni sa ma ajuti pe mine si gradinarul meu la taierea pomilor .SA stii ca am cumparat cei doi iepuri despre care ti-am povestit ...Sa ma ajuti putin ...Ce nume s-ar potrivi iepurasilor mei?? :hmmmSA STII CA VA TREBUI SA TAIEM SI VITA DE VIE SI CRED CA TREBUIE SA ADUCI UTILAJUL CU CARE SE POATE SAPA LA RADACINA POMILOR .SI TREBUIE SA MERGI CU CATEII MEI BISHON SI Chow-Chow la vaccinare .Sa-ti mai spun ceva ,Ciucurele .Am citit ca cei mai loiali caini sunt cei din Rasa Akita Inu .Am citit o poveste a unui catel pe nume HACHIKO ,care si-a asteptat stapanul timp de noua ani .PE 8 martie s-au implinit 80 de ani de la moartea lui .Dupa moartea lui autoritatile l-au impaiat si l-au depus la Muzeul National din Tokyo .Ce parere ai despre rasa Akita Inu ??ITI VINE SA CREZI CA UN CAINE POATE FII ATAT DE INTELIGENT ....Eu sunt de parere ca de multe ori un caine poate intrece omul .Desigur ca nu are constiinta dar din alte puncte de vedere animalele sunt de multe ori superioare omului.Ciucurele ,sa nu uiti sa citesti despre HACHIKO !Vei ramane impresionat! CIUCUREL 1 1
ciucurel Reputație: -294 Postat Martie 16, 2016 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Martie 16, 2016 Ciao Anita bine ai revenit am citit despre cainii aia si stiu ca sunt foarte loiali si iubitori.Si mie imi plac cainii.Lasa ca o sa vin sambata sa te ajut.Sa stii ca au inceput sa se vanda utilajele ca incet incet vine caldura si oamenii se pregatesc de lucru incet incet! 3 4
diamond prince Reputație: 1760 Postat Martie 16, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Martie 16, 2016 ciucurel + anita = love 1
diva anita Reputație: -654 Postat Martie 16, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Martie 16, 2016 ciucurel + anita = loveGanz genau !Richtig!Ciucurel und Anita bedeutet Liebe ,es ist eine grösse Liebe !!CIUCUREL ,Ich liebe dich!! RIGHT TO THE POINT !!!I´`m in love of Ciucurel ....THAT S LIKE A SHAKESPEARE LOVE STORY.....Cred ca vom merge pe o insula pustie ....Sa ne facem de cap ....Vrei sa vii cu noi?? 1
diamond prince Reputație: 1760 Postat Martie 16, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Martie 16, 2016 Ganz genau !Richtig!Ciucurel und Anita bedeutet Liebe ,es ist eine grösse Liebe !!CIUCUREL ,Ich liebe dich!! RIGHT TO THE POINT !!!I´`m in love of Ciucurel ....THAT S LIKE A SHAKESPEARE LOVE STORY.....Cred ca vom merge pe o insula pustie ....Sa ne facem de cap ....Vrei sa vii cu noi?? 1
diva anita Reputație: -654 Postat Martie 16, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Martie 16, 2016 NO,ASTA DA!!! 1
diva anita Reputație: -654 Postat Martie 16, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Martie 16, 2016 PRINTULE ,CAUTA CEVA MELODII DE DRAGOSTE ....Sunt doi cantareti celebri in Israel .Se numesc Kobi Peretz si Elan Golan ....Cauta ceva melodii si pune-mi aici ....Sa fie de dragoste nu de razboi ,da??FARA PALESTINA SI GAZA ,BINE?? Vezi tu ce gasesti.... 1
diva anita Reputație: -654 Postat Martie 16, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Martie 16, 2016 AAAAAaaaaa...ACUM L-AM VAZUT PE MOSHE PERETZ....Merci fain!! TODA!!asta-i numai bun de ,,fuck,,....Oare are Porsche ca tine??Sa ma interesez de el in ce ,,Liga,, este ....CA -I NUMAI BUN DE ,,FUCK,, 1
diva anita Reputație: -654 Postat Martie 16, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Martie 16, 2016 Ciucurele,dragoste !!Unde esti??COBORI DEALUL FELEACULUI in tractor??UNDE UMBLI??MA INSELI ,Ciucurele?? Ciucurele ,sunt tare suparata..Am un inceput de viroza ,stranut in continuu ,am luat virusii de la un mascul care m-a vizitat ,.....acum imi recomanda sa beau palinca cu piper ca cica ar functiona .Cred ca am imunitatea la un nivel maxim ,sper sa nu cedez ....SA-MI FACI CEAIURI CU MIERE DE ALBINA SI SA MI-I LE ADUCI PE TAVA DE ARGINT .BINE ;DRAGOSTE??AM luat Propolis C ,Paracetamol ,Echinaceea ,etc.... 1
diva anita Reputație: -654 Postat Martie 16, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Martie 16, 2016 Printule ,cam cat dureaza pana iti cumperi Lamborghini?Abia astept sa mergem la plimbare cu Porsche -ul tau ...Acum vreo doua saptamani m-am plimbat cu un Porsche Cayenne ...CU un mascul de-al meu am fost pana la Cavnic si inapoi Tu ce Porsche ai ?Sa stii ca Porsche este mai fain decat X6 Esti de aceeasi parere cu mine?? 1
ciucurel Reputație: -294 Postat Martie 16, 2016 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Martie 16, 2016 Anita lasa ca vin la tine si o sa te fac bine!O noapte de dragoste si vezi cum iti trece viroza!Am vandut destul de multe utilaje si acum ma gandesc sa cumpar o masina cu care sa te pot plimba dar vreau una frumoasa si sa nu fie bemveu.Ce zici cu cu ai vrea sa te plimbi Anita cu mine in oras sa moara dusmanii de ciuda. 2 4
stalingrad Reputație: 44 Postat Martie 17, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Martie 17, 2016 (...) Am citit o poveste a unui catel pe nume HACHIKO ,care si-a asteptat stapanul timp de noua ani .PE 8 martie s-au implinit 80 de ani de la moartea lui .Dupa moartea lui autoritatile l-au impaiat si l-au depus la Muzeul National din Tokyo .(...) Dacă nu mă înșel, s-a turnat și un film inspirat din povestea acelui câine leal. O poveste într-adevăr impresionantă. 3 11
diva anita Reputație: -654 Postat Martie 17, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Martie 17, 2016 Dacă nu mă înșel, s-a turnat și un film inspirat din povestea acelui câine leal. O poveste într-adevăr impresionantă. filmul ,te emotioneaza pana la lacrimi ... 1
diva anita Reputație: -654 Postat Martie 17, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Martie 17, 2016 Dacă nu mă înșel, s-a turnat și un film inspirat din povestea acelui câine leal. O poveste într-adevăr impresionantă.Asa este .Rolul stapanului cainelui l-a avut Richard Gere ,productia anului 1999.Tragic filmul ,te emotioneaza pana la lacrimi....S-a nascut in anul 1923 iar in anul 1925 stapanul lui a decedat .Vreme de 10 ani a mers in fiecare sa-si astepte stapanul la gara .Dupa moartea lui autoritatile l-au impaiat si respectiv depus la Muzeul NATIONAL DE ISTORIE DIN TOKYO .Mai este un caz impresionant al unui caine in Italia ,se numea Fido si a trait in anii celui de-al 2 lea Razboi Mondial . Foarte asemanator cazul doar ca Fido era maidanez si si-a asteptat stapanul 14 ani ,sper sa nu gresesc 1 1
diamond prince Reputație: 1760 Postat Martie 17, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Martie 17, 2016 Printule ,cam cat dureaza pana iti cumperi Lamborghini?Abia astept sa mergem la plimbare cu Porsche -ul tau ...Acum vreo doua saptamani m-am plimbat cu un Porsche Cayenne ...CU un mascul de-al meu am fost pana la Cavnic si inapoi Tu ce Porsche ai ?Sa stii ca Porsche este mai fain decat X6 Esti de aceeasi parere cu mine??Anita eu am cayman asta nu ii 4x4 ca si cayenne ii mai sport si nu are decat doua locuri,da in fine nu conteaza asta...eu zic sa mergem la plimbare pe jos ce zici ii mai interesant si daca il vedem pe ciucurel pe tractor defiland pe calea turzii cu o sticla de jack in mana ii facem cu mana :bye 2
ciucurel Reputație: -294 Postat Martie 18, 2016 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Martie 18, 2016 Corect printule o sa iti fac si eu cu mana si te invit sa bem amandoi!Dar sa stii ca nu defilez pe calea turzii .Si mai ales nu umblu cu tractorul in oras ca se sperie lumea de tractoare mari! 2 4
diva anita Reputație: -654 Postat Martie 18, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Martie 18, 2016 CIUCURELE ,iubire, ce mai faci??MI-E DOR DE TINE .!!Doar ca sunt foarte ,,busy,, de cateva zile si din aceasta cauza nu prea stau pe aici....Scrie-mi daca maine vii sa curatam gradina ....Sper sa nu ma dezamagesti!!Cum esti ,cum merg vanzarile ??TOATE BUNE??Ce nume punem iepurasilor??TE-AI HOTARAT??LE-AM CONSTRUIT CUSCA ...Sa stii !!Tu ai fost cuminte in ultimele zile!!??TE PUP ,CIUCURELE!!PREGATESTE-TE PENTRU MAINE ,INCEPEM CURATENIA DE PRIMAVARA .Maine taiem pomii,vita de vie, varuim pomii ,greblam ,taiem trandafirii si apoi facem curatenie impreuna .In casa avem 3 nivele care trebuie curatate foarte ,foarte bine .Ne-am inteles??TE SARUT!! 1
traminer Reputație: 1806 Postat Martie 18, 2016 Oras:Jamaica Oras:Jamaica Postat Martie 18, 2016 Anito parcă vad că te prinde vara cu grădina necurățată şi cu mare deranj prin casă, la subsol, la parter, respectiv la mansardă. 1
nicolainicolai Reputație: 1083 Postat Martie 18, 2016 Postat Martie 18, 2016 PRINTULE ,CAUTA CEVA MELODII DE DRAGOSTE ....Sunt doi cantareti celebri in Israel .Se numesc Kobi Peretz si Elan Golan ....Cauta ceva melodii si pune-mi aici ....Sa fie de dragoste nu de razboi ,da??FARA PALESTINA SI GAZA ,BINE?? Vezi tu ce gasesti....
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum