Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Iulie 22, 2015 Postat Iulie 22, 2015 Divo, maine esti disponibila?As vrea sa-mi fac programare la tine.Anunta-ma, te rog, cand nu esti ocupata cu alte mici nebunii (jogging, chat pe forum, etc.). Doresc sa stiu cand pot sa vin la tine.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 22, 2015 Postat Iulie 22, 2015 vii tu repede lup sa-i dai lectii de clasa dnei dobre. pe cuvant acum, te stiam om serios ce lectii sa-i dai asteia ? Trebuie sa o ia cu gradinita, clasa intaia, etc....
phoenix Reputație: -585 Postat Iulie 22, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 22, 2015 Na fa ca te-ai scos,mi-as pula in el de jogging
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 22, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 22, 2015 ce lectii sa-i dai asteia ? Trebuie sa o ia cu gradinita, clasa intaia, etc....eh, eh las' ca nu vezi ca a reusit sa respire si sa nu se sufoce pana la varsta dansei. nu vezi ca e bine mersi ?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 22, 2015 Postat Iulie 22, 2015 eh, eh las' ca nu vezi ca a reusit sa respire si sa nu se sufoce pana la varsta dansei. nu vezi ca e bine mersi ? nu mersi, nu stiu cat de bine este, poate mersi i-o fi, da bine nu stiu :no2
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 22, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 22, 2015 Pai,domnul Altu2 ,nu pot sa te anunt cand sunt libera,scopul meu este ca urangutani de pe forumuri sa nu-mi calce pragul....asa ca nu te pot anunta cand sunt libera...scopul meu acesta este sa-i injosesc pe toti cei de aici si sa ma asigur ca nu va aparea nici unul pe la mine...caci am si asa prea multi imbecili care suna non stop.....din acesta cauza fac chat aici ......si sunt asa bucuroasa ca urangutani ca acel Camarro nu vor mai veni la mine....sau unul ca tine ..Altu2 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 22, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 22, 2015 Pai,domnul Altu2 ,nu pot sa te anunt cand sunt libera,scopul meu este ca urangutani de pe forumuri sa nu-mi calce pragul....asa ca nu te pot anunta cand sunt libera...scopul meu acesta este sa-i injosesc pe toti cei de aici si sa ma asigur ca nu va aparea nici unul pe la mine...caci am si asa prea multi imbecili care suna non stop.....din acesta cauza fac chat aici ......si sunt asa bucuroasa ca urangutani ca acel Camarro nu vor mai veni la mine....sau unul ca tine ..Altu2 adica tu incerci sa faci dominare online, insa gratis. am banuit eu ca ai calitati undeva acolo inauntrul tau mi-am schimbat complet parerea despre tine domnita. sa faci asa munca in folosul comunitatii mai rar asa efort. foarte frumos din partea ta
phoenix Reputație: -585 Postat Iulie 22, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 22, 2015 Bai doamna Diva,sa ne scuzi,da sa mor daca inteleg ceva: pai ce plm,noi suntem urangutani? n-Ai nevoie de noi? II faci doar trafic motanului?Zi fai nebuno sincer,daca nu-ti plac urangutanii ne transformam in babuini ce plm,aia macar stau toata ziua cu cariciu sculat 2 4
phoenix Reputație: -585 Postat Iulie 22, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 22, 2015 adica tu incerci sa faci dominare online, insa gratis. am banuit eu ca ai calitati undeva acolo inauntrul tau mi-am schimbat complet parerea despre tine domnita. sa faci asa munca in folosul comunitatii mai rar asa efort. foarte frumos din partea ta Corporatisto,stai la rand...multumesc 1 4
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Iulie 22, 2015 Postat Iulie 22, 2015 Pai,domnul Altu2 ,nu pot sa te anunt cand sunt libera,scopul meu este ca urangutani de pe forumuri sa nu-mi calce pragul....asa ca nu te pot anunta cand sunt libera...scopul meu acesta este sa-i injosesc pe toti cei de aici si sa ma asigur ca nu va aparea nici unul pe la mine...caci am si asa prea multi imbecili care suna non stop.....din acesta cauza fac chat aici ......si sunt asa bucuroasa ca urangutani ca acel Camarro nu vor mai veni la mine....sau unul ca tine ..Altu2 Stimata doamna Diva Anita, umil ma plec in fata dumneavoastra si imi cer scuze.Nu am stiut ca scopul acestui star, Anita pe al sau nume, ce scrie randuri aici pe forum, este de a ne injosi pe noi "cei de aici", recte cei care platim ora de zbenguiala in budoarul starletei.Inca o data imi cer scuze pentru a mea nestiinta.
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 22, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 22, 2015 Asa este un Gentleman ,stie cand trebuie sa -si ceara scuze.Bravo dumneavoastra !!! Acum este pace!!Ramane razboiul deschis doar cu domnul Charny si domnul Camarro.....Dumneavoastra sunteti o inteligenta sclipitoare... 2 1
Administrator pisicuts Reputație: 114417 Postat Iulie 22, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iulie 22, 2015 adica cu cei doi bagabonti 2
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 23, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 23, 2015 Nu ,cei doi impotenti ,retardati mintal... 1
camarro Reputație: 2978 Postat Iulie 23, 2015 Oras:RO Oras:RO Postat Iulie 23, 2015 Asa este un Gentleman ,stie cand trebuie sa -si ceara scuze.Bravo dumneavoastra !!! Acum este pace!!Ramane razboiul deschis doar cu domnul Charny si domnul Camarro.....Dumneavoastra sunteti o inteligenta sclipitoare... Frumoasa si delicata *Diva* eu o sa lipsesc cateva zile din acest scandal ca plec in perelinaj dar il deleg pe Charny ca vad ca va intelegeti bini di tat. Asa ca baga mare ca ce este al tau este pus de-o parte.Ti pup pi tatiiii...)) 7
phoenix Reputație: -585 Postat Iulie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 23, 2015 Stimata doamna Diva Anita, umil ma plec in fata dumneavoastra si imi cer scuze.Nu am stiut ca scopul acestui star, Anita pe al sau nume, ce scrie randuri aici pe forum, este de a ne injosi pe noi "cei de aici", recte cei care platim ora de zbenguiala in budoarul starletei.Inca o data imi cer scuze pentru a mea nestiinta.Prima data cand am citit,inclusiv raspunsul divei,ma gandeam ca plm asta este sunt analfabet si nu inteleg,Intr-un final de mare exceptie,datorita ajutorului unei dive prezente aici,am reusit sa finalizez raspunsul la dilema mea..Viva la revolution 1 4
charny Reputație: -386 Postat Iulie 23, 2015 Oras:No man's land Oras:No man's land Autor Postat Iulie 23, 2015 : )))
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 23, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 23, 2015 Camarro,scumpule,sa intri in primul pod si sa te aduca Smurd ul inapoi direct la Medicina Legala pt autopsie.....handicapatule retardat... 1
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 23, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 23, 2015 Dar din pelerinaj sa mergi direct in groapa,labarule impotent,pardon ,domnul Camarro... 1
suit&tie Reputație: 570 Postat Iulie 23, 2015 Oras:- Oras:- Postat Iulie 23, 2015 @Anita, danke für die Komplimente , du musst bin ruhig, weil es ist ein Dschungel. Und so weiter, Kann diese Scheisse aufhoren? Topicul asta il depaseste pe cel al Getei , atunci sa fie show zic 7
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 23, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 23, 2015 An Suit &Tie ...ich werde mich beruhigen ,irgendwann wann ich will,du kleine Trottel,kleine Wurm was bist du !!!Du kannst mir es nicht sagen,wann ich sollte mich beruhigen,has du es verstanden?????!!!!dU bist genau so ein Gentleman wie der Rest von hier......Ich werde mit diese Scheisse nicht aufhören weil ich habe diese Schweinerei nicht angefangen.....Wir sind einverstanden??? 1
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 23, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 23, 2015 CHIAR ASA ,sa fie Show.....un show pe care l-a inceput Charny ....impotentul sifilitic......problema nu este ceea ce a scris acest imbecil,pt ca a scris numai lucruri pozitive,problema mea este ca a introdus numele meu pe acest forum cu detalii despre primire si discutiile noastre......asta a fost problema mea ....numele meu nu avea ce sa caute aici...de asta consider ca un om serios cu rationament si judecata nu intra in polemici aici....Unul ca domnul Camarro ,da.....bineinteles ca a trebuit sa ma apar de acesti urangutani si am ripostat pe acst forum... 1
ciucurel Reputație: -294 Postat Iulie 23, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Iulie 23, 2015 Asa este un Gentleman ,stie cand trebuie sa -si ceara scuze.Bravo dumneavoastra !!! Acum este pace!!Ramane razboiul deschis doar cu domnul Charny si domnul Camarro.....Dumneavoastra sunteti o inteligenta sclipitoare... Da mie nu vrei sa imi sugi pula domnisoara diva?sunt si eu un bagabont!!si daca vrei vin eu cu tine la alergat daca imi promiti ca o sa imi sugi pula prin boscheti? =)) 3 3
banciu Reputație: 6 Postat Iulie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 23, 2015 Da mie nu vrei sa imi sugi pula domnisoara diva?sunt si eu un bagabont!!si daca vrei vin eu cu tine la alergat daca imi promiti ca o sa imi sugi pula prin boscheti? =))nu prezinti respect pt diva primesti scuipat .Cum crezi tu?Cum iti permiti?Crezi ca ea de aia e diva sa suga pule prin boscheti?Crezi ca daca a supt pula prin tata europa se coboara sa apara pe site uri aiurea unde sa se un-divuiasca?Colega repede:ceri scuze .Ne cerem scuze dsoara diva mai avem si noi scapari... 1
ciucurel Reputație: -294 Postat Iulie 23, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Iulie 23, 2015 nu prezinti respect pt diva primesti scuipat .Cum crezi tu?Cum iti permiti?Crezi ca ea de aia e diva sa suga pule prin boscheti?Crezi ca daca a supt pula prin tata europa se coboara sa apara pe site uri aiurea unde sa se un-divuiasca?Colega repede:ceri scuze .Ne cerem scuze dsoara diva mai avem si noi scapari...Nu domnule nu ne cerem scuze daca domnisoara a supt pula prin toata europa eu vreau sa suga pula la noi in boscheti,pe calea turzii mai este un loc si pentru ea.Poate vorbim cu Geta sa-i tina un loc langa ea!! =)) 2 3
banciu Reputație: 6 Postat Iulie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 23, 2015 E greu acolo...e concurenta mare ...mai sunt si altele acolo pe turzii+zona ))O un-divuiesc alea acolo de i flutura cracii ca pula lu Aladin pe covorul fermecat(scuzati expresia dsoara).Plus pestii plus alea alea.Nu se poate acolo.Trebuie cu locatie speciala tu n ai vazut ...ea este speciala: o evreica iubitoare de limba germana.No asta ia-o si agat-o pe perete .))) 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum