Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Buna :)

Am revenit, cum am promis de multa vreme si nu prea m-am tinut de cuvant, cu un set nou de poze, ne-profi de data asta.

Locatia este in continuare pe Nerva Traian, locuiesc tot singurica. Pretul este de 200 lei pentru o ora, singurul extra fiind sexul anal ( +50 lei) si se anunta de la telefon... In rest, sex oral, se poate si neprotejat, CIM, COF, COB, tin doar de igiena, sex nomal protejat, si cam orice va trece prin minte :)

Tinand cont ca locuiesc singura, nu accept mai mult de o persoana in apartament in acelasi timp.

Ca program, de luni pana luni; raspund la telefon incepand cu ora  10, dar prima intalnire o stabilesc dupa 12-12.30, pana pe la 21-22, in functie de zi si de programari. Pentru intrevederi matinale, va rog sa ma anuntati cu o zi inainte.

Ma gasiti la 0735.026.717.

Va pup si va astept,

Eva

Buna,

Mai este valabil programul afisat mai sus si intervalul orar in care poti fi sunata?

Mersi

Link spre comentariu

Hello :)

Ma puteti gasi la numarul 0724.420.145. Celalalt numar din topic nu mai e valabil de ceva vreme.

Locatia e aceeasi, pe o straduta paralela cu Nerva Traian, orientativ, pe langa supermarket-ul Roua.

Intalnirile au loc doar in locatia mea, iar cadoul este de 200 lei pentru o ora, cam singura varianta:)

Sex normal protejat, sex oral discutabil in functie de igiena, cu toate cele adiacente. Pentru moment am renuntat la sex anal. Va rog, daca doriti  pisat shows, dominare de orice fel, fie ea si verbala, nu ma sunati, s-ar putea sa nu ne intelegem prea bine. Daca aveti vreo nelamurire sau vreo fantezie, intrebati; n-a murit nimeni din asta :)

Sa aveti o zi frumoasa de marti, fara cele 3 ceasuri rele!

• Like 3
Link spre comentariu

Ce oameni rai, ntz, ntz, ntz :)

Daca raspund, raspund prea mult sau prea tarziu, daca nu, de ce nu.. Greu de impacat si capra si varza in ziua de azi :)

Cand pot sa raspund, normal ca o fac, doar e si in interesul meu, nu? Dar daca nu pot atunci si trece ceva timp de cand am vazut mesajul... Cum sa fac sa fie bine?:)

• Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...