Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Sa fiu si eu de ajutor comunitatii incerc o recapitulare a serviciilor Evei :kiss3 :

"Ma puteti gasi la numarul 0724.420.145. Celalalt numar din topic nu mai e valabil de ceva vreme.

Locatia e aceeasi, pe o straduta paralela cu Nerva Traian, orientativ, pe langa supermarket-ul Roua.

Intalnirile au loc doar in locatia mea, iar cadoul este de 200 lei pentru o ora, cam singura varianta:)

Sex normal protejat, sex oral discutabil in functie de igiena, cu toate cele adiacente. Pentru moment am renuntat la sex anal. Va rog, daca doriti  pisat shows, dominare de orice fel, fie ea si verbala, nu ma sunati, s-ar putea sa nu ne intelegem prea bine. Daca aveti vreo nelamurire sau vreo fantezie, intrebati; n-a murit nimeni din asta :)"

post-111304-0-47181300-1490348076_thumb.jpg

post-111304-0-62916100-1490348090_thumb.jpg

post-111304-0-82508400-1490348125_thumb.jpg

post-111304-0-58531300-1490348147_thumb.jpg

• Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Comuna cu Tramvai
  • Oras:Comuna cu Tramvai

:))) m-ai facut sa ma uit in urma sa vad daca asta mi-a fost exprimarea :))) am scris "pisat shows"... cred ca era suficient, persoanele cu astfel de preferinte nu cred ca au nevoie de traducere :)

Ti pup!

Dușurile de aur ! :eek asta unde este, pe la Nisipurile de aur ? :hmmm

Link spre comentariu

Tata,alea sunt din 2011.Cred,de cînd și-a început activitatea.Unele recente fără photoshop erau mult mai ok

Nici chiar asa, da' nici recente nu's. Daca dai niste pagini inapoi, gadesti si poze facute cu telefonul, relativ recente.

Am 10 pozitii de poze, arat la fel in ele, nu-mi place sa ma pozez, nu s-a schimbat mare lucru, lung drumul pana sa ajung scoaba, daaaar cel mai important lucru, nu-mi pot transpune sarmul prin poze, asa ca degeaba le fac.

Have fun!

• Like 6
Link spre comentariu

Nici chiar asa, da' nici recente nu's. Daca dai niste pagini inapoi, gadesti si poze facute cu telefonul, relativ recente.

Am 10 pozitii de poze, arat la fel in ele, nu-mi place sa ma pozez, nu s-a schimbat mare lucru, lung drumul pana sa ajung scoaba, daaaar cel mai important lucru, nu-mi pot transpune sarmul prin poze, asa ca degeaba le fac.

Have fun!

Da, "nu s-a schimbat " cam nimic la fizic  ;) . Pozele actuale chiar si fotoshop sunt reprezentative, confirm. Dar si "sarm-ul" poate fi transpus prin poze :) .  

• Like 8
  • Minus 5
Link spre comentariu

• Oras:Ucea
  • Oras:Ucea

Mai sunt unii de mananca cu doua maini. La figurat. Nici aici nu m-am incadrat, sper.

Era o intrebare, la care s-a raspuns, sa nu facem atata caz.

E semn de oareșce sănătate mintală să refuzi să-ți bagi limba-n curu' altcuiva (nici în propriul cur nu cred că-i prea bine), sau să ceri să ți se bage. Matale interpretezi cum dorești ce-am scris io acoloșa.

• Like 5
  • Minus 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...