paul101 Reputație: -2 Postat Octombrie 8, 2016 Postat Octombrie 8, 2016 ÃŽn primul rând vreau sa specific ca pozele de pe site sunt reale,am fost sceptic la început când am vizitat site-ul și am mers din curiozitate mai mult. Vreau sa trec peste amănunte și pot sa zic , cu toate ca se vor găsi câțiva cârcotași care vor comenta dar ăsta este adevărul : o combinație excelentă într un club de noapte și un salon de masaj erotic,am vizitat multe locuri de genul....programul streaptease Nota 10,servire Nota 10,curățenie 10+, prețuri masaj 10,preturi băuturi 8 (băutură fetelor cam scumpa,dar ăsta este ,fiecare cu buzunarul lui nimeni nu ma obligat sa ofer fetelor de băut ) fetele 9/10 ( mă refer strict la Antonia o fata superba). Sigur o sa ma voi reîntoarce. Ps:este foarte ușor ca în spatele anonimatului sa faci o recenzie negativa ,scepticilor le recomand acest salon ,comentariile abia după. ..ðŸ‘apropo , la întrebarea unui coleg (a fost cineva ?,sunt reale pozele?) și nu a răspuns nimeni......da, sunt reale pot sa va garantez asta. 1
daulabuci Reputație: 399 Postat Octombrie 9, 2016 Oras:- Oras:- Postat Octombrie 9, 2016 În primul rând vreau sa specific ca pozele de pe site sunt reale,am fost sceptic la început când am vizitat site-ul și am mers din curiozitate mai mult. Vreau sa trec peste amănunte și pot sa zic , cu toate ca se vor găsi câțiva cârcotași care vor comenta dar ăsta este adevărul : o combinație excelentă într un club de noapte și un salon de masaj erotic,am vizitat multe locuri de genul....programul streaptease Nota 10,servire Nota 10,curățenie 10+, prețuri masaj 10,preturi băuturi 8 (băutură fetelor cam scumpa,dar ăsta este ,fiecare cu buzunarul lui nimeni nu ma obligat sa ofer fetelor de băut ) fetele 9/10 ( mă refer strict la Antonia o fata superba). Sigur o sa ma voi reîntoarce. Ps:este foarte ușor ca în spatele anonimatului sa faci o recenzie negativa ,scepticilor le recomand acest salon ,comentariile abia după. ..apropo , la întrebarea unui coleg (a fost cineva ?,sunt reale pozele?) și nu a răspuns nimeni......da, sunt reale pot sa va garantez asta.Vad ca la prima ta recenzie(user proaspat inscris) deja incepi sa dai sfaturi si lectii celor care sunt contra<care sant probabil se stiu ei> . Ii si tragi de urechi nitel. Asta in loc sa ai o recenzie normala si fireasca, exact ca a unui client obisnuit. Nu, domnule manager? In concluzie, dupa ce am citit asa zisa recenzie, din pmdv salonul nu e de vizitat decat daca te supara rau de tot banutii. Sanse mari sa platesti mult si sa primesti aproape nimic. Spor la fraieri sa aveti! PS: apropo, tu platesti ceva acolo? ca nu ne-ai mentionat. 5 8
inspiresex Reputație: -97 Postat Octombrie 10, 2016 Postat Octombrie 10, 2016 E fetiță Albert fetiță în închisoare⏳
paul101 Reputație: -2 Postat Octombrie 10, 2016 Postat Octombrie 10, 2016 Daulabuci : eu cred ca ești nu doar fustrat ești și foarte neserios. Cum poți face un comentariu despre un loc ori o persoană pe care nu l-ai vizitat sau pe care nu o cunoști ? Acesta este un forum unde nu mergi pe supoziții ori pe ceea ce crezi tu, eu îți recomand totuși sa încerci locul iar dacă vei avea ceva de comentat atunci fii obiectiv. ..abia atunci poți sa faci afirmații despre acel loc. Iar dacă nu o vei face și o vei face comentarii în continuare nimeni nu te va lua în serios. Nu poți face pe nimeni fraier asta înseamnă ca jignești acei clienți care frecventează locul...fustrat este și inspiresex pot sa îl numesc chiar mincinos Albert nu este la închisoare este bine 😊, de aceea nu faceți afirmații și comentarii dacă nu știți despre ce vorbiți, acest forum cred ca ar trebui sa ajute nu sa dezinformeze. O seara frumoasa 😊 1
inspiresex Reputație: -97 Postat Octombrie 10, 2016 Postat Octombrie 10, 2016 Albert mai torni la politie?
daulabuci Reputație: 399 Postat Octombrie 10, 2016 Oras:- Oras:- Postat Octombrie 10, 2016 Stii mai Paul, reclama de tipul celei pe care tu o faci de fapt nu e sufletul comertului. E blegirea pulelor clientilor(eventuali) care citesc dumele tale. Ma bucur totusi ca-mi explici cum e cu acest distins forum. De mult asteptam sa ma calauzeasca o persoana care cunoaste temeinic problema asta. Mai zici si ca nu-s serios. Asta stiam si am scris si-n semnatura. Parol! 4 9
inspiresex Reputație: -97 Postat Octombrie 11, 2016 Postat Octombrie 11, 2016 Reclama Vrei o laba Albert are la 200 nervi garantati 1
marsboy1340 Reputație: 455 Postat Octombrie 23, 2016 Oras:Europa Oras:Europa Postat Octombrie 23, 2016 Am fost azi, din întâmplare la acest club. când am ieșit din hanul cu noroc, am spus hai sa merg la un masaj, fiind în aceeași strada. Am intrat într-un loc frumos, la prima vedere club de noapte. am fost rugat sa iau loc. Am fost intrebat ce vreau sa beau. Eu am răspuns ca, nu doresc sa servesc nimic ci vreau o ședință de masaj. În club erau doua fete frumoase și tinere. Chiar ambele mi-au plăcut. Una a început sa danseze, după care sau așezat ambele la mine și mi-au spus de preturi. O ota de masaj nud erotic la 200 RON, cu ambele deodată costa 400 RON. Am ales o fata. Fata din nou ma întrebat, dacă nu vreau sa beau nimic și a spus ca ea vrea sa bea și sai plătesc un drink. Eu am refuzat și am spus, ca am venit pe. Masaj și ca nu am timp de băut. Am mers la bar sa plătesc masajul dupa care am mers împreună în camera deasaj. Fata sa numit Antonia cred, are 20 de ani, și un corp foarte frumos, fund bombat și ferm, sâni medii dar foarte plăcute. Am mers la dus, și când am revenit fata ma aștepta. Masajul a fost bun, dar nu foarte bun. Mia plăcut contactul cu corpul ei fin. Însă fata a lucrat puțin cu "frână de mana" . Finalizarea a fost manuala și nu prin masajul cu corpul ei. Ce ma deranjat, a fost, ca fata tot îmi spunea ca de ce am refuzato și nu i-am luat un drink...Concluzie, locul e frumos, deranjant este ca ești animat sa plătești drinkuri.2 fete tinere și frumoase! Stilul de masaj: mai poate fii inbunatatit!Eu eram doar pentru o noapte în Oradea, nu am avut timp sa caut prea mult, experienta la acest club a fost ok, dar se poate și mai bine. 5 1
inspiresex Reputație: -97 Postat Octombrie 25, 2016 Postat Octombrie 25, 2016 Așa oraș așa masaj apa calda ți-o dat ăștia?
inspiresex Reputație: -97 Postat Octombrie 31, 2016 Postat Octombrie 31, 2016 Cum masajul a fost bun dar nu f bun?
alcapone16 Reputație: 23 Postat Noiembrie 3, 2016 Postat Noiembrie 3, 2016 Albert era la primire sau in puscarie 2
alcapone16 Reputație: 23 Postat Noiembrie 10, 2016 Postat Noiembrie 10, 2016 Cum masajul a fost bun dar nu f bun?pentru ca nu a fost si Albert in salon 1
inspiresex Reputație: -97 Postat Noiembrie 11, 2016 Postat Noiembrie 11, 2016 Albert e un nimic care face bani din prostitutie 1
alcapone16 Reputație: 23 Postat Noiembrie 11, 2016 Postat Noiembrie 11, 2016 Albert e un nimic care face bani din prostitutiethe shark face bani multi din prostituate 1 3
iondelaraion Reputație: 1811 Postat Decembrie 10, 2016 Oras:p-ân bordeluri si p-ân crâJme, "revergorez" Oras:p-ân bordeluri si p-ân crâJme, "revergorez" Postat Decembrie 10, 2016 Si sa te cred Imbecilule, raspunzi la un post de-acum exact o luna. Chiar nu vrei sa dispari odata, frustratule? 3 1
bamboo2017 Reputație: -482 Postat Mai 31, 2017 Postat Mai 31, 2017 Ceva noutăți Albert e cam gol clubul 1
d r 4 g 0 5 Reputație: 729 Postat Septembrie 28, 2017 Oras:IT Oras:IT Postat Septembrie 28, 2017 https://youtu.be/zocQ-8oz6dU Cat pe ce sa si-o ia cu finalizare... . Saracu' pusti! Pentru cine nu stie, asta e Albert Kallo, cel caruia ii bagati bani cand mergeti la salonul asta, Obsession. 5
omulinvizibil Reputație: -447 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Septembrie 29, 2017 Ai gresit putin salonul. 1 5
d r 4 g 0 5 Reputație: 729 Postat Septembrie 30, 2017 Oras:IT Oras:IT Postat Septembrie 30, 2017 Ups! Ai dreptate! Salonul la care vroiam sa sa fac referire e asta: http://nimfomane.com/forum/topic/46247-the-lounge-nightclub-masaj-erotic-0753141150/ Pisicuts, am inteles ca tu tai si spanzuri pe aici, fa un pustiu de bine si muta postarile de mai sus la locul lor. Nu a fost cu intentie aceasta postare gresita.Multumesc! 2 1
despasito Reputație: -1316 Postat Decembrie 4, 2017 Postat Decembrie 4, 2017 Salon de rahat ca toate 1 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum