Sari la conținut

ce bine e la ei...acolo

Postări Recomandate

• Oras:Undisclosed
Postat

De unde stii?

E bine ca-l vezi pe el si nu pe aia care si-au facut un scop in viata din a se lua de pula lui :(

L-ai adoptat?

• Oras:DA
  • Oras:DA
Postat

Am auzit că o bucătărie design danez costă 10000 euro.

Au și Noma.

Și Lego.

Și marșul pentru marijuana.

Fain acolo. Nu e ca-n Moldova.

In Moldova n-aveti Lego ? :)
Vizitator
Reputație: 0
Postat

De unde stii?

E bine ca-l vezi pe el si nu pe aia care si-au facut un scop in viata din a se lua de pula lui :(

Stai tramb si gandeste drept!

Citeste si ceea ce spune un om in alte parti, pe alte topice. ADICA ceea ce spune un om vorbind serios. Poate ca EC ED ? glumeste aproape tot timpul. Dar uneori, poate ca este serios, poate are si el durerile lui in viata.... Ne povesteste viata traita ! Cati citim ceea ce scrie/spune ?

http://nimfomane.com/forum/topic/46218-cazinoul-intre-satisfactie-si-dependenta/?p=886418

http://nimfomane.com/forum/topic/46218-cazinoul-intre-satisfactie-si-dependenta/?p=889095

• Like 3
Postat

In Moldova n-aveti Lego ? :)

Nu știu cum e la Moldova.

Fumezi?

Postat

Poate ca EC ED ? glumeste aproape tot timpul.

Poate că e un motiv întemeiat pentru asta.

Postat

Da . Tu ce faci ? :)

Eu nu fumez.Merg la biserică.

E păcat să-ți arzi neuronii cu cannabis.Așa se zice în Ecleziast.

• Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

Asta am spus. Ce ai scris tu. Dar asta nu e motiv sa fie neam prost.

Daca un user oarecare te-ar provoca continuu din logare in delogare, tu, cum ai reactiona???

Sincer! :hihat

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Daca un user oarecare te-ar provoca continuu din logare in delogare, tu, cum ai reactiona???

Sincer! :hihat

Cum reactionezi si tu.

• Like 1
  • Oras:aer
  • Oras:aer
Postat

Ierea profesorul de franceza din profesionala...un om urecheat,cu fata din aia ascutita,ochelari la ochi,ziceai ca-i un #şoarecdecoşăr :)...cand venea in clasa,primul lucru care il zicea era bonjour,#jiumapel Chiț Chiț Aurel :),chiar Aurel il chema :),si radeam de ne cacam pe noi,dar cat ne permitea el,nu faceam caterinca...apoi devenea serios si isi facea treaba.Prin clasa a 11a,la sfarsit,era banchetu' :),l-am intrebat:care-i faza cu chiţ chiţ-ul?Mi-a zambit si mi-a spus ca este constient ca arata ca un soarece,iar ca in viata este important sa fii constinet cu ceea ce esti,cu cine esti,si ca teatrul este doar le scena,si ca prefera sa o ia la gluma,decat sa il priveasca lumea ca pe un ciudat.Adevarul e ca nimeni nu zicea nimic rau de el,chiar il admiram,avea un umor din asta de suprafata. :)

• Like 2
  • Minus 3
  • Oras:B
  • Oras:B
Postat

Daca un user oarecare te-ar provoca continuu din logare in delogare, tu, cum ai reactiona???Sincer! :hihat

Cred ca ar trebuii sa pomeneste de permanentele jigniri pe care mi le aduce prietenul tau, de comentariile e care le face la fiecare postare a mea împreună cu altii. Atunci se explica si reactia mea. Oricum, niciodată nu am facut referire la parinti asa cum a facut pupila ta.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...