Sari la conținut

Game of Thrones

Postări Recomandate

• Oras:Inside my mind.
Postat

Madam masa lui Robb de fapt nu a supravietuit. A fost omorata si aruncata goala intr-un rau. Dupa vreo saptamana de putrefactie au gasit-o briganzii lui Dondarion si au reanimat-o. Este acum un fel de zombie walking dead care mai poate vag sa vorbeasca si inca rationeaza. Pe Brienne nu o omoara. 

• Oras:Bucuresti
Postat

Madam masa lui Robb de fapt nu a supravietuit. A fost omorata si aruncata goala intr-un rau. Dupa vreo saptamana de putrefactie au gasit-o briganzii lui Dondarion si au reanimat-o. Este acum un fel de zombie walking dead care mai poate vag sa vorbeasca si inca rationeaza. Pe Brienne nu o omoara. 

Interesantă și varianta asta. Să vedem dacă cei de la HBO o preiau așa sau mai diversifică puțin.

Postat

Pai a spus clar nenea ca tanti zombie nu va aparea in seriale.

Postat

Pai a spus clar nenea ca tanti zombie nu va aparea in seriale.

N-am știut. Dar sunt unii care mai speră că va apărea totuși. Ghinion, vorba lui Iohannis.

Postat

E interesant daca il vor arata si pe Bran care devine un warg foarte puternic.. in carte ajunge sa intre in "pielea" unui Copac zeu secular  cu care este legat la intreg taramul westeros unde exista copaci.. el va fi cred un personaj foarte important in ultima parte.. are de departe cele mai mari abilitati in ciuda faptului ca este olog..

Postat

E interesant daca il vor arata si pe Bran care devine un warg foarte puternic.. in carte ajunge sa intre in "pielea" unui Copac zeu secular  cu care este legat la intreg taramul westeros unde exista copaci.. el va fi cred un personaj foarte important in ultima parte.. are de departe cele mai mari abilitati in ciuda faptului ca este olog..

Eu cred ca normal era sa calareasca un dragon mai ales ca la discutia cu "copacul zeu" i s-a spus ca nu vei mai putea merge niciodata dar iti voi da aripi. Ma rog...

Postat

Dam drumul la un heroes III? Da' fara cheaturi!

Bună ideea dar sunt puțin reținut. Nu 24 de ore ci cu treabă. Dar aș fi băgat unul așa lejer, de vară.

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Ca tot e vorba de fantasy si RPG, in primavara anului viitor se lanseaza filmul Warcraft, sper eu si 3D.. il astept de 5 ani.. Cu greu m-am lasat si de DotA in urma cu multa vreme.. Travis Fimmel in rolul lui Lothar, si altii

• Like 1
Postat

vezi de asta imi place mie tipul :) e smecher de mic :)

S-a născut cu talent, dă-l naibii de simpatic că și mie îmi place de el. Sper să nu pățească nimic rău până la final.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Vineri, 24 iulie, se va organiza, in mai multe localitati din tara, un parastas in memoria celui ce a fost Jon Snow, plecat prea devreme dintre noi, cu ocazia a 40 de zile de la deces. :flowers2 :cry2 :flowers2

Vesnica Pomenire !

http://evenimente-constanta.ro/wp-content/uploads/2015/07/pomana-jon-snow.jpg

Postat

http://rockpaperwatch.files.wordpress.com/2013/03/margaery-tyrell-s3-margaery-tyrell-33428355-3156-2100.jpg

Ce "frumos" a murit pripasul ăsta mic. Totuși a murit prea repede. Aș fi preferat să se chinuie măcar câteva zile. :)

• Like 1
  • Minus 1

• Oras:Valhalla
  • Oras:Valhalla
Postat

nimeni nu e mai presus de dragoni...poate doar prostia lor:))))

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...