Sari la conținut

ion homalaul

Postări Recomandate

Cum desteptul cedeaza intotdeauna primul, din punctul meu de vedere esti un "subiect" inchis si ingropat

pe pariu????  :laugh2

pai n-am eu atatia floci pe coaie, de cate ori ai spus tu treaba asta...si de fiecare data ai revenit~!!! este ca sunt irezistibil? este ca ti se umfla venele in gat cand mai vezi ceva nou tastat de mine? pai cate topice ai deschis tu despre mine pana acum??? asa si cu asta...tu deschizi topicul....si iti faci mari sperante: "gata, am castigat in sfarsit...l-am dovedit"....insa doar tu crezi ca ai dovedit un foarte mare si important lucru...dar tu, in realitate, doar te-ai fassssait, mai rau ca iohannis cu demisia lu' ponta~!!!

alex...te pupa tata...prostanac mic si zglobiu~!!! ai grija sa nu te mai furisezi...sa mergi normal~!!!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Link spre comentariu
  • Oras:p-aci
  • Oras:p-aci

=)))) Tu chiar mai esti pe aici ma golane ? esti si colorat ma mir, de unde drq ai aparut viezure mic :D

Coaie de getleman, stai 'recu cuminte ca te resetezi de la atata uimire si iar uiti ca sunt pe aici.

Tu fa-te ca nu sunt, eu ma fac ca nu te vad ca si cand esti un nimeni. Toate bune, crede-ma. Adica nu pot sa fac o tinta din tine. Esti prea simplu. :(

Link spre comentariu
  • Oras:bangkok
  • Oras:bangkok

Coaie de getleman, stai 'recu cuminte ca te resetezi de la atata uimire si iar uiti ca sunt pe aici.

Tu fa-te ca nu sunt, eu ma fac ca nu te vad ca si cand esti un nimeni. Toate bune, crede-ma. Adica nu pot sa fac o tinta din tine. Esti prea simplu. :(

se ne intindem toti constantenii coaiele de gentlemani pe fata aia a ta  de condom resapat.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...