Sari la conținut

INNA 0762048318 ,zona bulevardul Mircea Voda

Vizitator

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Imi cer scuze ca intervin frate Only , dar Parerea mea este ca daca Inna ar include in paleta de servicii FK ( nu pupicuri ) si oral nepro , sau macar unul din ele , ar fi foarte ocupata . My opinion .

• Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Bucale

Imi cer scuze ca intervin frate Only , dar Parerea mea este ca daca Inna ar include in paleta de servicii FK ( nu pupicuri ) si oral nepro , sau macar unul din ele , ar fi foarte ocupata . My opinion .

Corect stimabile :clapp dar DACA asta este al dracu de mare,si cateodata imposibil de realizat. :hihat

O seara placuta!!

Link spre comentariu

Buna ,multumesc pentru recenzie , iar ca sa va lamuresc ce sunt alea mici fantezii o sa le enumar: cunnilingus, annilingus , diferite tinute , si multe altele pe care cunoasteti si voi ca sunteti barbati si aveti destule fantezii!!!!!

Astazi sunt disponibila pana la 22:00 iar pretul pentru saptamana aceasta nu uitati ca este redus , 200 ron ora ! Va astept

Buna Inna!!

Uite,am citit si eu pe aici pe forum o noua fitza in materie de fantezie,si vreau s incerc cu tine:"Ejaculare pe corp sani fata in gura(protejat)" pe asta o stiai? :laugh2 :laugh2 :kiss3 :kiss3

• Like 5
Link spre comentariu

Buna dragii mei , sunt disponibila pentru programari, nu uitati zilele acestea pana duminica inclusiv pretul pentru o ora este de 200ron ! Va pup

Si de luni pretul mai scade? :shocked,baga si tu o oferta de 1 Aprilie,Paste,Florii,1 Mai,de ziua copilului...etc

Link spre comentariu

Inna is a Beautiful girl, she knows exactly what I want. She can give incredible blowjobs :felatie . Her pussy is nice and tight too :doggystyle, so kudos for her.

Her petite body is absolutely amazing :drool . Clearly she takes very good care of her body and looks stunning in whatever outfit she chooses to wear. :bow2

She has such soft, smooth skin and lips, like marshmallows. I was almost afraid to touch her body.  :gifs_ojos

She smells great too, which is a plus in my opinion.  :bravo

She's also very easy to talk with, she even gave me a few restaurant recommendations around the area. Cuddling with her is also very fun. :couple

So long as you treat her well, she will make the experience much more enjoyable.

I had so much fun with her that I arranged a second outcall with her. In fact I'm seeing her one last time before I leave.  :first

Overall I had an amazing time with her, and made my stay here in Bucharest much more memorable. I will never forget my time with her.

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...