roxi roxana Reputație: 2968 Postat Iulie 20, 2016 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Iulie 20, 2016 Asta-i treaba mea....ce-o sa-i fac....o sa te sun sa-ti povestesc..Spune-mi tu cum te-ar primi cineva pe tine la modul in care vorbesti ? Amentintariile sunt pentru "labagii" care sunt "jmecherii virtuali" si in realitate sunt ceva gen "nevasta eu pun piciorul in prag doar daca imi dai tu voie " Fata nu vrea sa te cunoasca , nu are nevoie de bani tai , ce e rau in asta ? sau nu suporti sa fii refuzat ? 1
gabipopa2015 Reputație: -1 Postat Iulie 20, 2016 Postat Iulie 20, 2016 Vezi ca esti informat prost ? Si-a facut un cerc de clienti , si poate mai primeste si din afara cercului , ca si bani alora au serie , dar ce n-ai inteles tu este ca primeste DOAR PE CINE VREA EA !!!!!Acum ai inteles ? Pai sa le luam pe rand:Cum selecteaza doar pe cine vrea ea? numerele cu sot in zilele fara sot si invers?Nu am inteles nimic pentru ca raspunde altcineva in locul titularei ...de unde sa stiu ca asta-i raspunsul ei?Esti amabila...apreciez
gabipopa2015 Reputație: -1 Postat Iulie 20, 2016 Postat Iulie 20, 2016 Spune-mi tu cum te-ar primi cineva pe tine la modul in care vorbesti ? Amentintariile sunt pentru "labagii" care sunt "jmecherii virtuali" si in realitate sunt ceva gen "nevasta eu pun piciorul in prag doar daca imi dai tu voie " Fata nu vrea sa te cunoasca , nu are nevoie de bani tai , ce e rau in asta ? sau nu suporti sa fii refuzat ?Esti sigura ca nu am fost pe la tine?
roxi roxana Reputație: 2968 Postat Iulie 20, 2016 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Iulie 20, 2016 Pai sa le luam pe rand:Cum selecteaza doar pe cine vrea ea? numerele cu sot in zilele fara sot si invers?Nu am inteles nimic pentru ca raspunde altcineva in locul titularei ...de unde sa stiu ca asta-i raspunsul ei?Esti amabila...apreciezTI-AM MAI ZIS DE CATEVA ORI , SELECTEAZA DOAR CUM VREA EA !!!! E STRIC PROBLEMA EI . Problema ta care este ?
gabipopa2015 Reputație: -1 Postat Iulie 20, 2016 Postat Iulie 20, 2016 Esti sigura ca nu am fost pe la tine?Felul in care "vorbesc" are legatura directa cu modul in care fata asta a facut misto de mine....nu ma cunoaste....n-am fost pe la ea...daca m-ar fi cunoscut sunt convins ca ar fi spus ca a vazut putini oameni civilizati ca mine...in rest numai de bine
roxi roxana Reputație: 2968 Postat Iulie 20, 2016 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Iulie 20, 2016 Esti sigura ca nu am fost pe la tine?Nu am zis ca ai fost sau nu la mine . Ai sarit din lac in put . Daca ai fost la mine cu siguranta nu m-ai abordat asa . Felul in care comunici , nu fata de mine , mi-ai vorbit destul de ok , ci fata de titulara topicului , lasa foarte mult de dorit . Indiferent ca te-a refuzat , sau nu . Am si eu foarte multi clienti refuzati , uni chiar adevarati domn , fara sa ai ce le reprosa , dar nu am avut placerea sa ma intanlesc . Dar daca tu o iei personal , e strict problema ta . 1
gabipopa2015 Reputație: -1 Postat Iulie 20, 2016 Postat Iulie 20, 2016 TI-AM MAI ZIS DE CATEVA ORI , SELECTEAZA DOAR CUM VREA EA !!!! E STRIC PROBLEMA EI . Problema ta care este ?Dar a ta care-i problema ....nu te mai cauta nimeni....si te-ai bagat si tu? putina reclama fie si negativa nu strica....sau vrei sa mai speli din recenziile proaste facute tie ?
roxi roxana Reputație: 2968 Postat Iulie 20, 2016 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Iulie 20, 2016 Felul in care "vorbesc" are legatura directa cu modul in care fata asta a facut misto de mine....nu ma cunoaste....n-am fost pe la ea...daca m-ar fi cunoscut sunt convins ca ar fi spus ca a vazut putini oameni civilizati ca mine...in rest numai de bineAtunci da dovada ca esti un om civilizat asa cum pretinzi , accepta ca te-a refuzat , sau ca a facut misto de tine , asa cum pretinzi tu si las-o in pace . 1
roxi roxana Reputație: 2968 Postat Iulie 20, 2016 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Iulie 20, 2016 Dar a ta care-i problema ....nu te mai cauta nimeni....si te-ai bagat si tu? putina reclama fie si negativa nu strica....sau vrei sa mai speli din recenziile proaste facute tie ?1 - Eu nu mai sunt in Bacau , asa ca nu ma intereseaza sa-mi fac reclama aici . 2- iau apararea unei fete , pe care o cunosc personal si stiu ce fel de persoana este . 3 - da-i drumu ca esti dat pe prost si ti-ai pierdut telecomanda . Incerc sa-ti vorbesc frumos da se pare ca n-ai cu cine . 4- ai vrea tu sa nu ma mai caute nimeni 1
gabipopa2015 Reputație: -1 Postat Iulie 20, 2016 Postat Iulie 20, 2016 1 - Eu nu mai sunt in Bacau , asa ca nu ma intereseaza sa-mi fac reclama aici . 2- iau apararea unei fete , pe care o cunosc personal si stiu ce fel de persoana este . 3 - da-i drumu ca esti dat pe prost si ti-ai pierdut telecomanda . Incerc sa-ti vorbesc frumos da se pare ca n-ai cu cine . 4- ai vrea tu sa nu ma mai caute nimeni Aha...de prin 12 iulie nu te-a mai cautat nimeni...pina atunci da....te cautase cativa sa-ti spuna ca nu respecti programarile ....da vrei la top nu?...iar in legatura cu prostul mai usor.....nu eu sug puli pentru bani....eu fac bani sa-ti dau tie sa sugi puli....asa ca mai moale cu prostul pe scari...
gabipopa2015 Reputație: -1 Postat Iulie 20, 2016 Postat Iulie 20, 2016 Aha...de prin 12 iulie nu te-a mai cautat nimeni...pina atunci da....te cautase cativa sa-ti spuna ca nu respecti programarile ....da vrei la top nu?...iar in legatura cu prostul mai usor.....nu eu sug puli pentru bani....eu fac bani sa-ti dau tie sa sugi puli....asa ca mai moale cu prostul pe scari...Aha...si ai asa multi clienti de nu mai poti....de asta stai si scrii pe forum ....hai mai ca se cam termina cu minciunile astea....unele ca tine trebuie sa se duca de unde au venit...adica din strada...si sa lase ifosele de dive...inapoi in strada la 20 lei scurtu....ai uitat?
joe black Reputație: 412 Postat Iulie 20, 2016 Oras:bacau Oras:bacau Postat Iulie 20, 2016 Felul in care "vorbesc" are legatura directa cu modul in care fata asta a facut misto de mine....nu ma cunoaste....n-am fost pe la ea...daca m-ar fi cunoscut sunt convins ca ar fi spus ca a vazut putini oameni civilizati ca mine...in rest numai de bine Eu cred ca nu intelegi sensul cuvantului "civilizat" A fi civilizat inseamna sa te comporti civilizat indiferent de situatie, persoana sau modul in care s-a comportat cu tine. 5
Administrator pisicuts Reputație: 114583 Postat Iulie 20, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iulie 20, 2016 revenim la recenzii :Wave
aron2006 Reputație: 33 Postat Iulie 20, 2016 Oras:brasov Oras:brasov Postat Iulie 20, 2016 A respecta pe ceilalti din jur, inseamna sa te respecti pe tine. Hai sa dam dovada de caracter si sa scriem despre fete recenzii. Ce mai stiti de "blonda de la Economic", a mai fost cineva la ea?!? E greu in Bacau sa gasesti fete de calitate, dar cautam.... Zi buna tuturor si respect! 4
indragostitul Reputație: 672 Postat Iulie 24, 2016 Oras:in paradis Oras:in paradis Postat Iulie 24, 2016 mah nene ce treaba are blonda de la economic cu Loredana?. Deschide un topic la Discutii. A respecta pe ceilalti din jur, inseamna sa te respecti pe tine. Hai sa dam dovada de caracter si sa scriem despre fete recenzii. Ce mai stiti de "blonda de la Economic", a mai fost cineva la ea?!? E greu in Bacau sa gasesti fete de calitate, dar cautam.... Zi buna tuturor si respect! 4
gabipopa2017 Reputație: -5 Postat August 1, 2016 Postat August 1, 2016 Mai sa fie...pe unde-o mai fi diva? O fi pe coasta de azur si cheltuie banii lui drogba...i-a dat asta multi bani ba...de-si permite aia sa stea atata timp pe acolo.....hai pisicutza sari pe user si blocheaza-l la comentarii...hai...pe el 1
indragostitul Reputație: 672 Postat August 1, 2016 Oras:in paradis Oras:in paradis Postat August 1, 2016 Mah nene nu mai sariti asa in sus. Si eu sunt clientul ei (mai rar ce-i drept datorita circumstantelor) si nici mie nu imi raspunde la telefon sau PM. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa ma isterichez si sa arunc cu noroi in ea. Asta e....o fi ocupata sau poate pur si simplu nu mai vrea sa ne primeasca. Cautam alternative 1
drogba Reputație: -374 Postat August 1, 2016 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat August 1, 2016 Mai sa fie...pe unde-o mai fi diva? O fi pe coasta de azur si cheltuie banii lui drogba...i-a dat asta multi bani ba...de-si permite aia sa stea atata timp pe acolo.....hai pisicutza sari pe user si blocheaza-l la comentarii...hai...pe elÎnainte sa postezi ceva , e frumos sa te prezinți LABARE ... Zi le tu frumos la oameni cat de frustrat esti tu ( ca asta e contul cu nr x pe care l ai deschis , unde x>=20 ) , cum faci tu laba la pozele fetelor si esti nemulțumit ca nu isi mai schimba fundalul , cum dai tu o laba cu băieții si dupa va împărtășiți impresii ... Sa te cunoască lumea , sa nu si facă vreo impresie greșita despre tine 1 10
alybadboy Reputație: -7 Postat August 1, 2016 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat August 1, 2016 In ce zona stai ?
gabipopa2017 Reputație: -5 Postat August 8, 2016 Postat August 8, 2016 In ce zona stai ?Intreaba-l pe drogba....da nu-ti spune unde sta...ca o pastreaza numai pentru el... 1
klausklaus Reputație: 3432 Postat August 10, 2016 Oras:bacau Oras:bacau Postat August 10, 2016 am sunat de cateva ori si eu la domnisoara si intra casuta vocala ( deci are inchis telefonul ) .Oare mai lucreaza ? Sau s-a retras
indragostitul Reputație: 672 Postat August 10, 2016 Oras:in paradis Oras:in paradis Postat August 10, 2016 Din ce stiu eu este plecata in vacanta. 1
gabipopa2017 Reputație: -5 Postat August 10, 2016 Postat August 10, 2016 Din ce stiu eu este plecata in vacanta.Lunga vacanta...bravo ei...nu oricine isi permite...daca are sponsori buni ce sa-i faci? numa ca sponsorii fac laba acuma si-o asteapta...asta-i partea proasta....da si cand o veni....nu raspunde la telefon ca-i obosita dupa vacanta...hai sictir boarfa ordinara!!!! 1
indragostitul Reputație: 672 Postat August 10, 2016 Oras:in paradis Oras:in paradis Postat August 10, 2016 Cu atitudinea asta nu cred ca te va primi vreo domnisoara. Incearca o altfel de abordare si iti garantez eu ca vei avea mai mult succes. Apoi restul depinde doar de tine. Succes 2
969gby Reputație: 0 Postat August 12, 2016 Postat August 12, 2016 Buna... Dupa toate aprecierile pe care le-ai primit pe forum m-ai facut curios si foarte doritor... Saptamana viitoare, incepand cu ziua de marti, esti disponibila? Ti-as face o vizita (sau mai multe). Pup, week-end placut!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum