madame_32 Reputație: 3661 Postat Mai 28, 2016 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Mai 28, 2016 Vesti proaste.. s-au dus dracu toate planurile mele de revenire la viata normala in 5-6 luni (pana la urmatorul ct-septembrie, continuam tratamentele)Vesti bune, sunt fara apa pleurala, e prima luna cand am reusit sa castig ceva in greutate (zice doctora ca e semn foarte bun asta), si a fost prima luna cand am putut urca un sir de scari fara sa am nevoie sa ma tin de ceva.. prind putere Am sperat ca o sa tina mai putin de atat, dar nimeni nu-ti spune ca dureaza atat la inceputul drumului, imi pare rau, eu vreau tare mult sa traiesc in sfarsit viata normala, si as dori tare mult sa termin cu asteaps. postarea e doar informare si atat.multa sanatate Cassy!
mariusrfr Reputație: 911 Postat Mai 28, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Mai 28, 2016 Mi-a făcut placere sa o cunosc pe Cassy, din păcate ne-am cunoscut într-un moment nepotrivit, este o persoana drăguța, cu chef de viata , dar ii ochii ei se citește tristețea, mititica. ..are nevoie de susținere morală dar și financiara ea nu va cere... dar haideți să o ajutam noi.. asa cu ce și cat putem.., merita. Nu o faceți din mila, asta o va răni, cine vrea sa o ajute sa o facă din placere . Sper sa nu se supere pe mine dar în ciuda faptului ca abia ne-am cunoscut... îmi este draga și vreau sa fie bine.Multă sănătate drăguța, fi optimista și totul va fi bine! 5
cassy Reputație: 16361 Postat Mai 29, 2016 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Mai 29, 2016 M-ai speriat citind primele cuvinte din postare pff...m-ai facut sa-mi creasca tensiunea,bine ca ai scris de restul.Sti si tu,timpul le rezolva pe toate,poate ca deabia acum tratamentul incepe sa-si faca efectul,sa se vada imbunatatiri.Bine ai revenit din sedinta.Sanatate! Trebuia sa scrii prima oara binele si apoi "raul" Cassy !!Sanatate si din partea meaAm scris "raul"pt ca am fost dezamagita, ca tare ma pregateam de final.. si bum, aflu ca finalul se mai amana Mi-a făcut placere sa o cunosc pe Cassy, din păcate ne-am cunoscut într-un moment nepotrivit, este o persoana drăguța, cu chef de viata , dar ii ochii ei se citește tristețea, mititica. ..are nevoie de susținere morală dar și financiara ea nu va cere... dar haideți să o ajutam noi.. asa cu ce și cat putem.., merita. Nu o faceți din mila, asta o va răni, cine vrea sa o ajute sa o facă din placere . Sper sa nu se supere pe mine dar în ciuda faptului ca abia ne-am cunoscut... îmi este draga și vreau sa fie bine.Multă sănătate drăguța, fi optimista și totul va fi bine!Marius, povestea mea deja plictiseste si lumea de aici ca si pe mine. In rest o sa vezi ca o sa fie bine, dar era mai bine daca se intampla mai repede Va multumesc.. sanatate tuturor 3
liviu58 Reputație: -7337 Postat Mai 29, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Mai 29, 2016 Frumoaso sa sti ca povestea ta nu plictiseste pe toata lumea daca o singura persoana nu este plictisita de tine ba chiar este interesata, lupta nu este pierduta,lupta ta nu este in zadar,eu te astept oricat este nevoie aici printre curve si curvari in '' balciul desertaciunilor''Multumesc frumoaso :hihat 8 6
liviu58 Reputație: -7337 Postat Mai 31, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Mai 31, 2016 Sper ca acum esti mai optimista, ti-am spus sa ai incredere astept vestea buna,si daca intradevar este buna si nu astept sa fie altfel vin pe jos pana la tine sa sarbatorim ,te vad ca zambesti !!! hai ca ti-ai revenit, ai multi prieteni dar nu esti constienta de ei,sunt sigur de asta ,eu imi scot palaria in fata ta :hihat :hihat 4 6
cassy Reputație: 16361 Postat Iunie 1, 2016 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Iunie 1, 2016 No, eu eram si sunt tare dezamagita ca treaba se lungeste, atat
reloaded Reputație: 44 Postat Iunie 1, 2016 Postat Iunie 1, 2016 No, eu eram si sunt tare dezamagita ca treaba se lungeste, atat De preferat sa se lungeasca,dar la final sa fie bine 2
Vizitator ade_adelina Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2016 Postat Iunie 6, 2016 Cassy,ce.i cu tine???Dezamagita???Nuuu,capul sus fetita,toata lumea iti este alaturi,unii cu sustinerea financiara,altii cu cea morala....Multa lume te iubeste,te indrageste si nu in ultimul rand,te apreciaza!!!!Kisss!!!
cassy Reputație: 16361 Postat Iunie 7, 2016 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Iunie 7, 2016 Cassy,ce.i cu tine???Dezamagita???Nuuu,capul sus fetita,toata lumea iti este alaturi,unii cu sustinerea financiara,altii cu cea morala....Multa lume te iubeste,te indrageste si nu in ultimul rand,te apreciaza!!!!Kisss!!!Dezamagita ca nu termin si nu pot reveni inca.. deja imi faceam planuri, si cum trece timpul totul devine din ce in ce mai greu in toate privintele. Dar iti dai seama ca dureaza de UN AN INTREG aproape, si cum m-am saturat eu.... da, in ultima perioada a devanit problema accesul la medicamente, mancare, suportul a ramas moral, evident si pt asta sunt recunoscatoare, si sunt perfect constienta ca oamenii s-au saturat sa auda ca inca-s bolnava, ca inca nu-s pe picioarele meleOricum, va multumesc tuturor pt tot ajutorul , sprijinul pe care mi l-ati acordat pana acum, sunt profund recunoscatoare tuturor 9
liviu58 Reputație: -7337 Postat Iunie 7, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Iunie 7, 2016 Hai ma fata capul sus,sti ca am mai discutat despre asta,tu esti un caz fericit ca ai prieteni,gandeste-te ca sunt altii care sunt singuri,tu nu esti singura tu ne ai pe noi plus cei de la tine de acasa,fa-ti un proiect nou si incrarca sa-l finalizezi.Noi te iubim ,nu rade ca te vad stii da? Hai pup 7 6
Vizitator ade_adelina Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2016 Postat Iunie 7, 2016 Dezamagita ca nu termin si nu pot reveni inca.. deja imi faceam planuri, si cum trece timpul totul devine din ce in ce mai greu in toate privintele. Dar iti dai seama ca dureaza de UN AN INTREG aproape, si cum m-am saturat eu.... da, in ultima perioada a devanit problema accesul la medicamente, mancare, suportul a ramas moral, evident si pt asta sunt recunoscatoare, si sunt perfect constienta ca oamenii s-au saturat sa auda ca inca-s bolnava, ca inca nu-s pe picioarele meleOricum, va multumesc tuturor pt tot ajutorul , sprijinul pe care mi l-ati acordat pana acum, sunt profund recunoscatoare tuturorWTF....cui nu.i convine,sa nu se uite.sa nu citeasca.sa nu asculte.Te streseaza acei "unii"???Tre' doar sa te intereseze de noi cei care te "iubim" papusa..Ps. soro' si eu ma injectez (alte probleme,dar...)
cassy Reputație: 16361 Postat Iunie 7, 2016 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Iunie 7, 2016 Tare cunoscuta imagineaImi pare rau, nu stiu ce ai patit, daca doresti sa vorbesti despre asta 0733 521 939
Vizitator ade_adelina Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2016 Postat Iunie 7, 2016 Si cum dupa ploaie,vine soare.....hai sa.ti fur un zambet!!!
cassy Reputație: 16361 Postat Iunie 7, 2016 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Iunie 7, 2016 Sunt doua O singura data am vazut asa ceva live, in drum spre Cta 1
Vizitator ade_adelina Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2016 Postat Iunie 7, 2016 Da...te.am facut sa zambesti???Asta va fi happy end.ul tau....linistita,increzatoare si cu multi prieteni..pooooop
reloaded Reputație: 44 Postat Iunie 7, 2016 Postat Iunie 7, 2016 Life is life,ar zice baietii de la Modern Talkingregretabil totusi,ca o panarama gen Ade-Adelina,scolita la fara frecventa Corinei,pune poze cu o branula pe un topic unde chiar nu ar trebui sa-i amintim lui Cassy prin ce trece.P.S pai fa in plm(Ade-Adelina_) stii tu prin ce trece fata asta? Crezi tu ca o poza de la donarea de sange pt trei chiftele si o paine se compara cu ce trece prin ea? Sau ai incercat si tu sa fii on topic,gen pestoaica ta Corina,cand era analfabeta? 1
Vizitator ade_adelina Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2016 Postat Iunie 8, 2016 Nici nu ma complic sa.ti comentez prostia....Cassy te rog sa ma scuzi daca te.am deranjat cu ceva,asa cum spune acest "domn".
cassy Reputație: 16361 Postat Iunie 8, 2016 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Iunie 8, 2016 Aa, cum a ma deranjezi... o fi vreo confuzie? Apropo de branule, sunt deranjante.. dar eu le vreau pt ca fiecare tura de citostatice ma duce mai aproape de o viata normala si pe picioarele mele, asa ca: sa traiasca branulele 5
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 8, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 8, 2016 Life is life,ar zice baietii de la Modern Talkingregretabil totusi,ca o panarama gen Ade-Adelina,scolita la fara frecventa Corinei,pune poze cu o branula pe un topic unde chiar nu ar trebui sa-i amintim lui Cassy prin ce trece.P.S pai fa in plm(Ade-Adelina_) stii tu prin ce trece fata asta? Crezi tu ca o poza de la donarea de sange pt trei chiftele si o paine se compara cu ce trece prin ea? Sau ai incercat si tu sa fii on topic,gen pestoaica ta Corina,cand era analfabeta? Opus. 9 23
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 10, 2016 Eu as zice sa stai bland pe burta.Mi l-ai sunat si prin H ...Ce nu intelegi, tarfa care esti, ca nu pacalesti pe nimeni?!Jet!!!
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 10, 2016 Eu sunt intelegatoare, serios, inteleg pana si gandirea criminalilor in serie, nu mai spun de restul...M-ai agatat, draga, ma tot agati!Ei, afla cu cine vorbesti daca nu ai realizat pana acum.Am compasiune, daca nici eu, atunci cine? Dar rahaturi de genul facute de tine...De asta! PM-uri, apoi telefonic prin... unde vrei sa ajungi?!Mie nu mi-ai raspuns la PM cu urari, dar ai fost extra prompta cant am mentionat contul sa-ti trimit bani...De asta, scorpie si javta ce esti!De asta mi-am pus un forum intreg in cap!Fa-te bine sa te las fara dinti!
Administrator pisicuts Reputație: 114484 Postat Iunie 11, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iunie 11, 2016 amanda de ce nu iti vezi tu de treaba 2
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Iunie 11, 2016 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Postat Iunie 11, 2016 Eu sunt intelegatoare, serios, inteleg pana si gandirea criminalilor in serie, nu mai spun de restul...M-ai agatat, draga, ma tot agati!Ei, afla cu cine vorbesti daca nu ai realizat pana acum.Am compasiune, daca nici eu, atunci cine? Dar rahaturi de genul facute de tine...De asta! PM-uri, apoi telefonic prin... unde vrei sa ajungi?!Mie nu mi-ai raspuns la PM cu urari, dar ai fost extra prompta cant am mentionat contul sa-ti trimit bani...De asta, scorpie si javta ce esti!De asta mi-am pus un forum intreg in cap!Fa-te bine sa te las fara dinti! Tâmpită eşti...... 1
mariusrfr Reputație: 911 Postat Iunie 11, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iunie 11, 2016 Eu nu mai înțeleg nimic, cine cu cine se cearta??!!! 1
Postări Recomandate