Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Un tip de non-Hodgkin :) 

• Oras:mall vitan
  • Oras:mall vitan
Postat

Neimportant, nu se poate dona in alt oras, nu exista contacte intre centrele de transfuzii, nu intre toate

Deci doar la M Ciuc sau Odorhei imi poate colecta sange

Groaznica organizare

doamne ce prostie,cu sangele te puteam ajuta eu,cunoasc pe cineva care doneaza,pfffffffff

• Like 3
Postat

doamne ce prostie,cu sangele te puteam ajuta eu,cunoasc pe cineva care doneaza,pfffffffff

E mai complicat de atat, se poate dona doar in judetul Harghita daca esti internata acolo. Oricum, pana la urma mi s-a asigurat, nu m-au lasat fara.

Multumesc mult, noroc ca s-a rezolvat totusi, logistic ar fi fost complicat :)

Ma gandeam sa ma duc la centrul de transfuzii la Sfantu, judetul meu are in plus, trimite la Cj, Ms, Buc, si tocmai in Harghita nu, desi majoritatea bolnavilor cu boli hematologice au ales Odorheiul pentru tratament.

• Like 1
  • Oras:N.Dame
  • Oras:N.Dame
Postat

Ads rea din tot sufletul ca Divinitatea si Viata sa fie bune cu tine, sa iti aduca multa sanatate si bucurii, pe masura sufletului tau bun! La multi ani, draga Cassy!!! :)

• Like 4
  • Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

boldog születésnapot és jó egészséget

http://4.bp.blogspot.com/-maMBlbh7ous/UjDqImUasiI/AAAAAAAAcxM/YtfnWKfXdN8/s320/1236712_620584317981676_1463858782_n.jpg :bow  :hug1

LA MULTI ANI!!!

• Like 6
  • Minus 13
Postat

Va multumesc mult !

Si cum e mai frumos am avut si o surpriza. Si cum mi se pare un gest absolut incantator, am primit un buchet de trandafiri trimis prin curier. Pt mine acest gest e ca si o serenada, de data asta de la un prieten drag-drag de tot 

post-35672-0-06749100-1490104497_thumb.jpg

• Like 5
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

post-194745-0-26328800-1490106251_thumb.gif

si multa sanatate as adauga :kiss2

• Like 16
  • Minus 16
  • Oras:Undeva
Postat

De ziua ta, sa ai o zi minunata si sa primesti cadou, vindecarea de care ai nevoie! La multi ani inca odata, Cassy si aici! Lupta, lupta, fi curajoasa! Te sarut cu drag!

• Like 6
  • Oras:...
Postat

Subscriu spusele lui Dylan. Ca si la telefon, nu iti doresc altceva decat sanatate. La cat am ajuns sa te cunosc, sunt convinsa ca poti face absolut orice daca esti sanatoasa.

Te imbratisez si iti urez un sincer la multi ani!

• Like 4
Postat

Va multumesc  :cake  :2qm40hg

• Like 3
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

La multi ani Cassy!

• Like 3
  • Minus 4
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Va multumesc  :cake  :2qm40hg

La Multi, MULTI Ani cu sanatate, draga Cassy. Restul vine de la sine, sanatatea le aduce pe celelalte ! ;)

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/92/23/80/922380b1561e812e5e0ac528e524d8e8.jpg

• Like 2
Postat

An nou fericit!

:laugh2

Va multumesc :)

• Like 2
Postat

Pff, ce repede trece timpul acasa :( mai sunt 6 zile doar ce le pot petrece acasa, apoi iar urmeaza cele 17 zile de internare.

Astept idei de mancaruri ce pot lua cu mine, ca eu am ramas in pana de idei, dupa ce luna trecuta am facut racitura  si bine am facut :)

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Pff, ce repede trece timpul acasa :( mai sunt 6 zile doar ce le pot petrece acasa, apoi iar urmeaza cele 17 zile de internare.

Astept idei de mancaruri ce pot lua cu mine, ca eu am ramas in pana de idei, dupa ce luna trecuta am facut racitura  si bine am facut :)

=)) Ti-as da eu niste idei culinare, dar mi-e teama ca or sa zica aia de la spital ca ai furat mancarea oilor sau iepurilor (vegetale/vegetariene) =))

• Like 1
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova
Postat

Pai sa iei ceva cu usturoi, sa miroase a primavara pe acolo. :)

Postat

:laugh2  sa alung colegele din camera?

• Like 2
Postat

N-ar strica o piftie. E si gustoasa si te si alegi cu "rezerva" proprie.....asta apropos de usturoi :)

Ai voie vizite de data asta?

• Like 3

Postat

:laugh2  sa alung colegele din camera?

offf, imi pare rau Cassy ca trebuie sa te intorci din nou la spital. Fi optimista, hai ca de Pasti o sa fi acasa si o sa fie frumos. Eu ti-as recomanda sa iei de mancare pt la spital pizza sau lasagna... nu suna bine asa?! Curaaaj, ca totul o sa fie bine!

• Like 2
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...