unaoarecare Reputație: 1 Postat Martie 23, 2018 Postat Martie 23, 2018 Buna.Pot sa te intreb ceva?Sunt sanse ca in urma tratamentului sa ajungi in cele din urma sa duci o viata normala? Tu duci o viata normala, terminatule?! Amada sunt, ce rahat de comentarii sunt astea, hai la mine pe topic te-am ignorat... intreci masura!Am cont scartaietor de nou ca nu mai merge ala, bag ceva si in... Sa le baneze pe amandoua.
badmadafaka Reputație: 1435 Postat Martie 23, 2018 Oras:Middle of Nowhere Oras:Middle of Nowhere Postat Martie 23, 2018 Tu duci o viata normala, terminatule?! Amada sunt, ce rahat de comentarii sunt astea, hai la mine pe topic te-am ignorat... intreci masura!Am cont scartaietor de nou ca nu mai merge ala, bag ceva si in... Sa le baneze pe amandoua.Hai ca esti tampita am intrebat frumos,stai dracu in banca ta.
cassy Reputație: 16361 Postat Martie 25, 2018 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Martie 25, 2018 Buna.Pot sa te intreb ceva?Sunt sanse ca in urma tratamentului sa ajungi in cele din urma sa duci o viata normala? Momentan am dubii.. presupunand ca intru in remisie probabil da... dar o sa dureze, pauza de 6 luni in tratament nu a fost suficient sa-mi recastig forta. si reluarea sedintelor e mai greu, stau m ult mai prost si la forta si la alte alea. 1
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Martie 25, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Martie 25, 2018 Imi pare rau. iti doresc multa sanatate si multa putere in continuare ! 1
zeul internetului Reputație: -541 Postat Martie 26, 2018 Telefon: sylvercheetah53 Oras:Constanța Telefon: sylvercheetah53 Oras:Constanța Postat Martie 26, 2018 Esti grav bolând Mi-a dat mă-ta ceva boli venerice. :rax2 Tîrfa aia. Tu duci o viata normala, terminatule?! Amada sunt, ce rahat de comentarii sunt astea, hai la mine pe topic te-am ignorat... intreci masura!Am cont scartaietor de nou ca nu mai merge ala, bag ceva si in... Sa le baneze pe amandoua.I-ai zis-o fraierului. Probabil şi-a înghiţit sperma, de frică.
cassy Reputație: 16361 Postat Aprilie 4, 2018 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Aprilie 4, 2018 Va doresc Paste fericit ! :hug1 4
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Aprilie 4, 2018 Postat Aprilie 4, 2018 Va doresc Paste fericit ! :hug1Paste fericit si sanatate! :kiss2 3 11
mariusrfr Reputație: 911 Postat Aprilie 4, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 4, 2018 Va doresc Paste fericit ! :hug1----------------Paste fericit si ție, multă sănătate îți doresc! 3
classic Reputație: 171 Postat Aprilie 5, 2018 Oras:Șî nu vă zîc ,niș' da dracu! Oras:Șî nu vă zîc ,niș' da dracu! Postat Aprilie 5, 2018 Va doresc Paste fericit ! :hug1Paste fericit cassy ♥️ 2
tuspic Reputație: 12206 Postat Aprilie 5, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Aprilie 5, 2018 Multumim Cassy, multa sanatate sa iti aduca iepurasul 4
pistolarul2015 Reputație: 14 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 6, 2018 Paste fericit! 2
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Aprilie 8, 2018 Postat Aprilie 8, 2018 Iti dorim sa te simti tot mai bine draga Cassy! :flowers2 3 7
Membru Premium baron58 Reputație: 26660 Postat Aprilie 10, 2018 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Postat Aprilie 10, 2018 Să-ți dea Domnul un Înger păzitor care să te ocrotească.Sănătate și mult spor în tot ce-ți dorești. 5 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
zeul internetului Reputație: -541 Postat Aprilie 16, 2018 Telefon: sylvercheetah53 Oras:Constanța Telefon: sylvercheetah53 Oras:Constanța Postat Aprilie 16, 2018 Va doresc Paste fericit ! :hug1De ce nu mori mai repede? Să-ți dea Domnul un Înger păzitor care să te ocrotească.Sănătate și mult spor în tot ce-ți dorești.Du-te dracu'. 1
Membru Premium baron58 Reputație: 26660 Postat Aprilie 17, 2018 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Postat Aprilie 17, 2018 @zeul internetului,tu înainte și eu după,dacă ții neapărat. Cinismul are prioritate. 4 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Aprilie 17, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 17, 2018 De ce nu mori mai repede? Las-o. Oricine in postura ei s-ar agata de viata, fie si unul care n-ar vrea sa traiasca la un moment dat.Sa stii cu siguranta ca poti muri in dureri oribile... Ce ai face? Nu te-ai lupta sa traiesti?Las-o. 1
zeul internetului Reputație: -541 Postat Aprilie 23, 2018 Telefon: sylvercheetah53 Oras:Constanța Telefon: sylvercheetah53 Oras:Constanța Postat Aprilie 23, 2018 Da, dar vezi că ea, în nesimţirea şi obrăznicia ei, aşteaptă ca noi să o ajutăm. De ce şi pentru ce? Cu ce a contribuit ea la societate?Tu, dacă mergi pe stradă şi te întîlneşti cu o balegă, te opreşti din drum să îi dai atenţie? 1 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Aprilie 23, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 23, 2018 Da, dar vezi că ea, în nesimţirea şi obrăznicia ei, aşteaptă ca noi să o ajutăm. De ce şi pentru ce? Cu ce a contribuit ea la societate?Tu, dacă mergi pe stradă şi te întîlneşti cu o balegă, te opreşti din drum să îi dai atenţie? Ti-ai pus intrebarea, acum da-ti si raspunsul. :)Topicul deja e in coma de ceva timp, nu cred ca primeste cine stie ce ajutor, ce rost are sa o mai si insulti?Mi se pare aiurea sa dai intr-un om la pamant. :hihat Peseu: Am cateva persoane care ar merita, aici nu e cazul. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 23, 2018 Postat Aprilie 23, 2018 Da, dar vezi că ea, în nesimţirea şi obrăznicia ei, aşteaptă ca noi să o ajutăm. De ce şi pentru ce? Cu ce a contribuit ea la societate?Tu, dacă mergi pe stradă şi te întîlneşti cu o balegă, te opreşti din drum să îi dai atenţie? Ti-ai facut numarul de mult. Sigur ai tu treaba si prin alte locuri, precum onanisti.ro Mergi acolo si trage-te de pl cu cine poti. 7
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Aprilie 23, 2018 Postat Aprilie 23, 2018 ... Cu ce a contribuit ea la societate? ... Este o meserie, fetele sunt utile societatii. Unii ar putea fi ajutati sa scape de onanism 3 10
adlunarex Reputație: -413 Postat Aprilie 24, 2018 Oras:Padure Oras:Padure Postat Aprilie 24, 2018 Da, dar vezi că ea, în nesimţirea şi obrăznicia ei, aşteaptă ca noi să o ajutăm. De ce şi pentru ce? Cu ce a contribuit ea la societate?Tu, dacă mergi pe stradă şi te întîlneşti cu o balegă, te opreşti din drum să îi dai atenţie?Cuvintele tale m-au inspirat sa scriu o scurta poezie. Te apreciez. Intr-un fel si ea a putut contribui la societate. Unii condamna duritatea ta precum tu condamni viata unei prostituate, totusi amandoi aveti o contributie in societate: una pozitiva alta negativa, in functie de unghiul din care privesti problema.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Aprilie 25, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 25, 2018 Cuvintele tale m-au inspirat sa scriu o scurta poezie. Te apreciez. Intr-un fel si ea a putut contribui la societate. Unii condamna duritatea ta precum tu condamni viata unei prostituate, totusi amandoi aveti o contributie in societate: una pozitiva alta negativa, in functie de unghiul din care privesti problema. Ia un glob suprapopulat si spune-mi cata semnificatie are un singur om?Poate are pentru cativa oameni, in rest suntem cate o furnica intr-un imens musuroi.Ce inseamna sa contribui la societate? Sa faci pe robotul pentru cresterea veniturilor unor burtosi care abia se ridica la cat ii trage portofelul in jos?Eu nu vreau sa contribui la societatea asta infecta, depravata, materialista, parsiva...E si stupid sa spui ca are nevoie de contributie, se ingroapa singura de minune! Lasati femeia in pace. Nu va da in cap, abia daca mai scrie, candva era un adevarat ajutor pe forum... 1
johnymnemonic Reputație: 49 Postat Aprilie 25, 2018 Postat Aprilie 25, 2018 Mi-aduc aminte de tine când o ponegreai pe Cassy la greu,chiar și pe acest topic.Și nu-mi aduc aminte s-o fi ajutat vreodată când a avut nevoie cel mai mult.Dar așa Cum spui,nu vrei sa contribui la societatea asta infecta pt.ca n-ai cu ce deși faci parte și trăiești în ea.Marș în plm de defectă.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Aprilie 25, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 25, 2018 Mi-aduc aminte de tine când o ponegreai pe Cassy la greu,chiar și pe acest topic.Și nu-mi aduc aminte s-o fi ajutat vreodată când a avut nevoie cel mai mult.Dar așa Cum spui,nu vrei sa contribui la societatea asta infecta pt.ca n-ai cu ce deși faci parte și trăiești în ea.Marș în plm de defectă. Nu sunt ipocrita. Da, au fost momente cand am facut-o albie de porci...Cati o mai sprijina acum?Tu?Eu nu dau in oameni la pamant! Nu era cand aiuream pe aici... Ajutat, adica bani? Eu personal nu-i trimit. Mi-e ca tu nu o sa ai de o paine...
johnymnemonic Reputație: 49 Postat Aprilie 25, 2018 Postat Aprilie 25, 2018 Hai ca ai editat.Tipic când nu ai argumente.Și Da, era perioada când chiar avea nevoie de bani și tu te vaitai ca n-ai de-o paine.Cat despre mine ca am eu ce manca mâine sau nu,Îți garantez ca mănânc mai bine ca tine.App. Îl întreabă pe un ușer fostul tău dușman de moarte,actualmente prieten pe viață, ce înseamnă fariseu! ?Răspunsul sincer și fără dubii ar fi:v-ați uitat în oglinda? 1
Postări Recomandate