voronet Reputație: 25 Postat Septembrie 20, 2019 Postat Septembrie 20, 2019 euuuu, care una- două in bag pul@ cand nu imi convine ceva sau ceva nu iese cum vreau eu+ ca is ”bagaboantă”, MĂ ROG IN FIECARE SEARA, si printre alti mortii pe care ii pomenesc zic si asa : DOAMNE iarta-i pe prietenii mei CASSY -am intalnit-o odata in oradeaYKA-nu ne-am sincronizat cand a fost in oradeaFLORIN- fost sot al unei verisoare....OVI - un prieten de familie @++++++- un fost client din SM....(o murit amu 2 sapt) :( :cry2cati dintre voi isi aduce aminte de CASSY-IKA? NU-MI RASPUNDETI!!!DUMNEZEU SA II ODIHNEASCA! :cry2a murit yka ?!?!?!
MacArthur Reputație: 4237 Postat Martie 19, 2022 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Postat Martie 19, 2022 Se simte bine de atunci? 3 1
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Martie 19, 2022 Postat Martie 19, 2022 Acum 19 minute, MacArthur a spus: Se simte bine de atunci? cand a timp, citeste tot topicul, cap-coada si ai sa-ti raspunzi singur la intrebare (fara nici un fel de misto) @pisicuts ti-o spun cu tot respectul, pe acest topic trebuie sa pui un lacatel!
Postări Recomandate