rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 9, 2015 m-am linistit colegu!
diamond prince Reputație: 1760 Postat Iulie 9, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iulie 9, 2015 alo alo ce-i aici?iara se baga careva peste mine?aveti grija ca sunt gelos si fac urat!!asa ciucurel nu te lasa....numa una e Amada ta ))
ciucurel Reputație: -294 Postat Iulie 9, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Iulie 9, 2015 asa ciucurel nu te lasa....numa una e Amada ta ))asa am zis si eu!
diamond prince Reputație: 1760 Postat Iulie 9, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iulie 9, 2015 asa am zis si eu!da ea ce zice
ciucurel Reputație: -294 Postat Iulie 10, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Iulie 10, 2015 da ea ce zice cum ce zice?tu nu ai fost pe faza ca cautam nasi?mai au rost cuvintele?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 10, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 10, 2015 cum ce zice?tu nu ai fost pe faza ca cautam nasi?mai au rost cuvintele?pai unde sa fie pe faza ? el e pe faza doar cand e vb de sex si baute. in rest attention span of a 5 years old lol
ciucurel Reputație: -294 Postat Iulie 10, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Iulie 10, 2015 pai unde sa fie pe faza ? el e pe faza doar cand e vb de sex si baute. in rest attention span of a 5 years old lolofff offfdiamond unde esti?hai la cluj sa mergem la fetite! :)
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 10, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 10, 2015 offf offfdiamond unde esti?hai la cluj sa mergem la fetite! :)ciucurel, ciucurel stii ce ti le iei de la mine pt toate fazele astea nu?
ciucurel Reputație: -294 Postat Iulie 10, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Iulie 10, 2015 ciucurel, ciucurel stii ce ti le iei de la mine pt toate fazele astea nu? le iau?nu e bine.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 10, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 10, 2015 le iau?nu e bine.asa spuneam si eu. dar daca te cumintesti si il indemni pe diamond la fidelitate nasica te tzuca pe obraz.moaaa ce energie de cafteala mi-am luat. deci nu poate cobora omu pana la magazin fara ca unu sau altu sa se uite numai la sanii mei. wtf adica puteti admira dar e nepoliticos sa te holbezi direct la ei. ati vazut vreo femeie sa intoarca ccapul dupa vreun frumusel? nu e ca si cum noi nu ne-am uita dar putem privi in fata si vedem panoramic. voi va intoarceti cu tot corpul
ciucurel Reputație: -294 Postat Iulie 10, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Iulie 10, 2015 asa spuneam si eu. dar daca te cumintesti si il indemni pe diamond la fidelitate nasica te tzuca pe obraz.moaaa ce energie de cafteala mi-am luat. deci nu poate cobora omu pana la magazin fara ca unu sau altu sa se uite numai la sanii mei. wtf adica puteti admira dar e nepoliticos sa te holbezi direct la ei. ati vazut vreo femeie sa intoarca ccapul dupa vreun frumusel? nu e ca si cum noi nu ne-am uita dar putem privi in fata si vedem panoramic. voi va intoarceti cu tot corpul oooooooooo pai ce sa-i faci la om daca a vazut ceva misto?pune si tu o poza sa vedem la ce sa holbat ala asa!
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 10, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 10, 2015 oooooooooo pai ce sa-i faci la om daca a vazut ceva misto?pune si tu o poza sa vedem la ce sa holbat ala asa! numai diamond are voie sa vada nu dar pe buni erau 2 muncitoari carau chestii amandoi unu dupa altu cu ochii fix acolo ce dracu nici nu aveam decolteu
ciucurel Reputație: -294 Postat Iulie 10, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Iulie 10, 2015 numai diamond are voie sa vada nu dar pe buni erau 2 muncitoari carau chestii amandoi unu dupa altu cu ochii fix acolo ce dracu nici nu aveam decolteu apoi si eu nu am voie sa vad ce nasa o sa am?pai asa nu mai merge!
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 10, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 10, 2015 apoi si eu nu am voie sa vad ce nasa o sa am?pai asa nu mai merge!ei las ca ma vezi tu live cand sa ajung in Cluj cu diamond ma plimbi pe la gradina botanica ca sigur diamond nu ar avea chef decat daca i-as sugera sex acolo
ciucurel Reputație: -294 Postat Iulie 10, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Iulie 10, 2015 ei las ca ma vezi tu live cand sa ajung in Cluj cu diamond ma plimbi pe la gradina botanica ca sigur diamond nu ar avea chef decat daca i-as sugera sex acolo lasa ca daca el nu o sa aiba chef o sa te plimb eu in gradina botanica,stiu un ascunziş frumos acolo! =))
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 10, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 10, 2015 lasa ca daca el nu o sa aiba chef o sa te plimb eu in gradina botanica,stiu un ascunziş frumos acolo! =))looool
ciucurel Reputație: -294 Postat Iulie 10, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Iulie 10, 2015 Pana el bea ceva eu iti arat florile pe acolo!
ciucurel Reputație: -294 Postat Iulie 10, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Iulie 10, 2015 Stai sa vezi numai sa intre Diamond sa vada ce-i aici! =))
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 10, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 10, 2015 Stai sa vezi numai sa intre Diamond sa vada ce-i aici! =)) eu ma duc sa imi iau de baut nu prea beau ziua dar mi-e pofta azi. plus ca am dispozitie sa si beau putin dar sa pot lucra in acelasi timp. de obicei cand beau nu lucrez caci cu anumiti stimuli in ce fac am tendinte agresive sau ma rog duc limitele prea departe.
ciucurel Reputație: -294 Postat Iulie 10, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Iulie 10, 2015 eu ma duc sa imi iau de baut nu prea beau ziua dar mi-e pofta azi. plus ca am dispozitie sa si beau putin dar sa pot lucra in acelasi timp. de obicei cand beau nu lucrez caci cu anumiti stimuli in ce fac am tendinte agresive sau ma rog duc limitele prea departe. ei ei.bei in timpul serviciului?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 10, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 10, 2015 ei ei.bei in timpul serviciului?beam si cand aveam office jopb uneori daramite la wfh. bine atunci ma prosteau baietii colegi si patronu restaurantului de unde mancam ca mereu ma prostea sa beau un pahar de vin cu el
ciucurel Reputație: -294 Postat Iulie 10, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Iulie 10, 2015 beam si cand aveam office jopb uneori daramite la wfh. bine atunci ma prosteau baietii colegi si patronu restaurantului de unde mancam ca mereu ma prostea sa beau un pahar de vin cu el da da iti dai seama ca stiu baietii ca daca bei un pahar de vin e loc de ceva! :)
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 10, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 10, 2015 da da iti dai seama ca stiu baietii ca daca bei un pahar de vin e loc de ceva! :)nu eram prieteni ca fratii. si desi cei cu care ieseam mereu la papa sau baute erau pe it, in alta echipa sa vezi ce ii mai scoteam de la supervizeri sunt f persuasiva
ciucurel Reputație: -294 Postat Iulie 10, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Iulie 10, 2015 nu eram prieteni ca fratii. si desi cei cu care ieseam mereu la papa sau baute erau pe it, in alta echipa sa vezi ce ii mai scoteam de la supervizeri sunt f persuasiva =))
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 10, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 10, 2015 =))pai cand e vb de prieteni combin in 2 timpi si 3 miscari de nu mai stii ce voiai de fapt
Postări Recomandate