Sari la conținut

Caut un taran futacios. :)

Postări Recomandate

• Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

alo alo ce-i aici?

iara se baga careva peste mine?

aveti grija ca sunt gelos si fac urat!!

asa ciucurel nu te lasa....numa una e Amada ta :)))

• Oras:cluj-napoca
Postat

asa ciucurel nu te lasa....numa una e Amada ta :)))

asa am zis si eu!

Postat

da ea ce zice :)

cum ce zice?

tu nu ai fost pe faza ca cautam nasi?

mai au rost cuvintele?

• Oras:worldwide
Postat

cum ce zice?

tu nu ai fost pe faza ca cautam nasi?

mai au rost cuvintele?

pai unde sa fie pe faza ? el e pe faza doar cand e vb de sex si baute. in rest attention span of a 5 years old lol

Postat

pai unde sa fie pe faza ? el e pe faza doar cand e vb de sex si baute. in rest attention span of a 5 years old lol

offf offf

diamond unde esti?

hai la cluj sa mergem la fetite!

:) :)

Postat

offf offf

diamond unde esti?

hai la cluj sa mergem la fetite!

ciucurel, ciucurel stii ce ti le iei de la mine pt toate  fazele astea nu? :P

Postat

ciucurel, ciucurel stii ce ti le iei de la mine pt toate fazele astea nu? :P

le iau?

nu e bine.

Postat

le iau?

nu e bine.

asa spuneam si eu. dar daca te cumintesti si il indemni pe diamond la fidelitate nasica te tzuca pe obraz.

moaaa ce energie de cafteala mi-am luat. deci  nu poate cobora omu pana la magazin fara ca unu sau altu sa se uite numai la sanii mei. wtf adica puteti admira dar e nepoliticos sa te holbezi direct la ei. ati vazut vreo femeie sa intoarca ccapul dupa vreun frumusel? nu e ca si cum noi nu ne-am uita dar putem privi in fata si vedem panoramic. voi va intoarceti cu tot corpul :laugh2

Postat

asa spuneam si eu. dar daca te cumintesti si il indemni pe diamond la fidelitate nasica te tzuca pe obraz.

moaaa ce energie de cafteala mi-am luat. deci nu poate cobora omu pana la magazin fara ca unu sau altu sa se uite numai la sanii mei. wtf adica puteti admira dar e nepoliticos sa te holbezi direct la ei. ati vazut vreo femeie sa intoarca ccapul dupa vreun frumusel? nu e ca si cum noi nu ne-am uita dar putem privi in fata si vedem panoramic. voi va intoarceti cu tot corpul :laugh2

oooooooooo

pai ce sa-i faci la om daca a vazut ceva misto?

pune si tu o poza sa vedem la ce sa holbat ala asa!

=))

Postat

oooooooooo

pai ce sa-i faci la om daca a vazut ceva misto?

pune si tu o poza sa vedem la ce sa holbat ala asa!

=))

numai diamond are voie sa vada :) nu dar pe buni erau 2 muncitoari carau chestii amandoi unu dupa altu cu ochii fix acolo ce dracu nici nu aveam decolteu  :laugh2  :laugh2

Postat

numai diamond are voie sa vada :) nu dar pe buni erau 2 muncitoari carau chestii amandoi unu dupa altu cu ochii fix acolo ce dracu nici nu aveam decolteu :laugh2 :laugh2

apoi si eu nu am voie sa vad ce nasa o sa am?

pai asa nu mai merge!

Postat

apoi si eu nu am voie sa vad ce nasa o sa am?

pai asa nu mai merge!

ei las ca ma vezi tu live cand sa ajung in Cluj cu diamond ma plimbi pe la gradina botanica ca sigur diamond nu ar avea chef decat daca i-as sugera sex acolo :P

Postat

ei las ca ma vezi tu live cand sa ajung in Cluj cu diamond ma plimbi pe la gradina botanica ca sigur diamond nu ar avea chef decat daca i-as sugera sex acolo :P

lasa ca daca el nu o sa aiba chef o sa te plimb eu in gradina botanica,stiu un ascunziş frumos acolo!

=)) =))

Postat

lasa ca daca el nu o sa aiba chef o sa te plimb eu in gradina botanica,stiu un ascunziş frumos acolo!

=)) =))

looool

Postat

Stai sa vezi numai sa intre Diamond sa vada ce-i aici!

=)) =))

:laugh2  :laugh2  eu ma duc sa imi iau de baut nu prea beau ziua dar mi-e pofta azi. plus ca am dispozitie sa si beau putin dar sa pot lucra in acelasi timp. de obicei cand beau nu lucrez caci cu anumiti stimuli in ce fac am tendinte agresive sau ma rog duc limitele prea departe. :)

Postat

:laugh2 :laugh2 eu ma duc sa imi iau de baut nu prea beau ziua dar mi-e pofta azi. plus ca am dispozitie sa si beau putin dar sa pot lucra in acelasi timp. de obicei cand beau nu lucrez caci cu anumiti stimuli in ce fac am tendinte agresive sau ma rog duc limitele prea departe. :)

ei ei.

bei in timpul serviciului?

Postat

ei ei.

bei in timpul serviciului?

beam si cand aveam office jopb uneori daramite la wfh. bine atunci ma prosteau baietii colegi si patronu restaurantului de unde mancam ca mereu ma prostea sa beau un pahar de vin cu el  :laugh2

Postat

beam si cand aveam office jopb uneori daramite la wfh. bine atunci ma prosteau baietii colegi si patronu restaurantului de unde mancam ca mereu ma prostea sa beau un pahar de vin cu el :laugh2

da da iti dai seama ca stiu baietii ca daca bei un pahar de vin e loc de ceva!

Postat

da da iti dai seama ca stiu baietii ca daca bei un pahar de vin e loc de ceva!

nu eram prieteni ca fratii. si desi cei cu care ieseam mereu la papa sau baute erau pe it, in alta echipa sa vezi ce ii mai scoteam de la supervizeri  :laugh2  sunt f persuasiva

Postat

nu eram prieteni ca fratii. si desi cei cu care ieseam mereu la papa sau baute erau pe it, in alta echipa sa vezi ce ii mai scoteam de la supervizeri :laugh2 sunt f persuasiva

=)) =))

Postat

=)) =))

pai cand e vb de prieteni combin in 2 timpi si 3 miscari de nu mai stii ce voiai de fapt :D :P

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...