rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 10, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 10, 2015 cum sa nu fie si cu acordul tau,totul se intampla cu acordul tau! yea intru intr o sesiune destul de acaparatoare laters
ciucurel Reputație: -294 Postat Iulie 10, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Iulie 10, 2015 yea intru intr o sesiune destul de acaparatoare laters =))
advanced Reputație: -2693 Postat Iulie 10, 2015 Oras:B Oras:B Postat Iulie 10, 2015 Da, taran, in sensul la curte, cu gradina, muncitor la sapa, etc. Invat sa fac compot si conserve, trebuie sa-mi asigure tigari si mult sex, inclusiv limbi. Sunt o femeie la 36 ani, e posibil sa-mi dai 30, cam grasuta momentan. [email protected]. Florine, daca nici acum nu ma marit, ai pus-o! Tarani gasesti o grămadă! Care este problema? In rest ai dreptate, multi si-o trag intre ei! 1 2
ciucurel Reputație: -294 Postat Iulie 10, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Iulie 10, 2015 Tarani gasesti o grămadă! Care este problema? In rest ai dreptate, multi si-o trag intre ei!te rog frumos sa nu vorbesti din astea acum,daca sunt de la tara nu inseamna ca ne-o tragem intre noi.fara din astea pe aicilea! :)
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 10, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 10, 2015 Tarani gasesti o grămadă! Care este problema? In rest ai dreptate, multi si-o trag intre ei!mai adevanced te-am vazut insultand cred ... dar pe bune daca mi-ai parut prost crescut. si eu cand vb urat spun taran prost dar ma refer la un taran urban. in rest tu cam ce legume si fructe ai manca?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 10, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 10, 2015 =))off la Biserica. nu vb urat ca nu pot vb dupa ce am fost acolo. fiti domni
ciucurel Reputație: -294 Postat Iulie 10, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Iulie 10, 2015 mai adevanced te-am vazut insultand cred ... dar pe bune daca mi-ai parut prost crescut. si eu cand vb urat spun taran prost dar ma refer la un taran urban. in rest tu cam ce legume si fructe ai manca? :) hmmm cum sa zic oare sa nu fie cu suparare?fructul meu e bine??
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 10, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 10, 2015 :) hmmm cum sa zic oare sa nu fie cu suparare?fructul meu e bine??hello ple4c la Biserica? abtine-te......
ciucurel Reputație: -294 Postat Iulie 10, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Iulie 10, 2015 hello ple4c la Biserica? abtine-te......ioi pacatoaso mergi la biserica?da mai iesi de acolo nu?vezi pe unde stai acolo sa nu cada tavanul pe tine. =))
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 10, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 10, 2015 ioi pacatoaso mergi la biserica?da mai iesi de acolo nu?vezi pe unde stai acolo sa nu cada tavanul pe tine. =))nu pacatuiesc eu asa des dar simt nevoia sa ma rog dupa ult sesiune. merg des pe acolo oricum si chiar simt sa ma duc altfel ma rog acas' laterz
ciucurel Reputație: -294 Postat Iulie 10, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Iulie 10, 2015 nu pacatuiesc eu asa des dar simt nevoia sa ma rog dupa ult sesiune. merg des pe acolo oricum si chiar simt sa ma duc altfel ma rog acas' laterzok nasa.roaga-te si pentru mine ca eu nu am timp sa ajung pe acolo! :)
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Iulie 10, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Iulie 10, 2015 Da, taran, in sensul la curte, cu gradina, muncitor la sapa, etc. Invat sa fac compot si conserve, trebuie sa-mi asigure tigari si mult sex, inclusiv limbi. Sunt o femeie la 36 ani, e posibil sa-mi dai 30, cam grasuta momentan. [email protected]. Florine, daca nici acum nu ma marit, ai pus-o! bro, ti-am gasit candidatul perfect. e muncitor, neproductiv si trage ca bou-n jug. iti asigura tigari si multe limbi in cur. se poate folosi si pt fantezia lui mitza.
ciucurel Reputație: -294 Postat Iulie 10, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Iulie 10, 2015 bro, ti-am gasit candidatul perfect. e muncitor, neproductiv si trage ca bou-n jug. iti asigura tigari si multe limbi in cur. se poate folosi si pt fantezia lui mitza. 1 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 10, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 10, 2015 awww too late eram deja afar din casa.... dar am aprins o lumanare asa generala pt toti cei care tin la mine pe langa familie prieteni etc pe undeva te incadrezi cred sau de nu next time ca merg frecvent
ciucurel Reputație: -294 Postat Iulie 10, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Iulie 10, 2015 awww too late eram deja afar din casa.... dar am aprins o lumanare asa generala pt toti cei care tin la mine pe langa familie prieteni etc pe undeva te incadrezi cred sau de nu next time ca merg frecventmersi!
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 10, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 10, 2015 mersi! nu ai pt ce
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iulie 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 10, 2015 bro, ti-am gasit candidatul perfect. e muncitor, neproductiv si trage ca bou-n jug. iti asigura tigari si multe limbi in cur. se poate folosi si pt fantezia lui mitza. Hmmm, daca se pricepe la limbi, oriunde o fi ele... de acord.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iulie 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 10, 2015 exista draga mea, poate ii gasesti tu pe cei nepotriviti sau ambele discutam cu ei acum . crede-ma pe cuvant ca exista si mai grav din proprie initiativa Eu nu am vazut pana acum, toti au umblat, unul singur la betie a recunoscut...
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 10, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 10, 2015 Eu nu am vazut pana acum, toti au umblat, unul singur la betie a recunoscut... nah nustiu atunci ma platesti in privat pt sedinte de seductie mentala etc dar nici asa nu merge ca daca scap ce e al meu ca timp si energie raman eu cu lectiile si banii
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 10, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 10, 2015 Eu nu am vazut pana acum, toti au umblat, unul singur la betie a recunoscut... uite sa nu spui ca nu suntem prietene un barbat nu te inseala cand ai chestii comune si mutatul impreuna e una din chestiile minime in momentul in care e bine futut bine hranit bine baut sau cu inima complet franta cazuri in care nu-iarde deloc de futut aiurea
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iulie 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 10, 2015 uite sa nu spui ca nu suntem prietene un barbat nu te inseala cand ai chestii comune si mutatul impreuna e una din chestiile minime in momentul in care e bine futut bine hranit bine baut sau cu inima complet franta cazuri in care nu-iarde deloc de futut aiurea Ce zici de casa impecabila, 3 feluri de mancare extraordinare, orice vrea in pat si totusi cauta alta pizda... Asta e barbatul, eu nu mai visez ca tine, de fiecare data acelasi rahat.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 10, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 10, 2015 Ce zici de casa impecabila, 3 feluri de mancare extraordinare, orice vrea in pat si totusi cauta alta pizda... Asta e barbatul, eu nu mai visez ca tine, de fiecare data acelasi rahat. am aut si eu una bucata din asta si cand nu stiam ma pacaleam singura ca nu stiu si beam mult lol si beata si treaza analizam cand ar avea timp sa o faca. dar eram mica si proasta. si m-am invatat multenu merge chiar asa. intr un cuplu frumos dezvoltat nu esti sluga nu stiu acum depinde si de femei eu sunt perfectionista pt mine in primul rand si s ar putea sa il fut atat de bine incat sa fie dezamagit de ce ar obti fie strcit diversitate.. daca nu ai avut parte iti doresc din suflet
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iulie 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 10, 2015 am aut si eu una bucata din asta si cand nu stiam ma pacaleam singura ca nu stiu si beam mult lol si beata si treaza analizam cand ar avea timp sa o faca. dar eram mica si proasta. si m-am invatat multenu merge chiar asa. intr un cuplu frumos dezvoltat nu esti sluga nu stiu acum depinde si de femei eu sunt perfectionista pt mine in primul rand si s ar putea sa il fut atat de bine incat sa fie dezamagit de ce ar obti fie strcit diversitate.. daca nu ai avut parte iti doresc din suflet Nu exista o cale sigura. Uneori e faptul ca nu-i dai destul, alta data ii dai prea mult, il faci si mai pervers, deci cauta sa continue in experiente...Simtul de fidelitate s-a pierdut pe undeva de-a lungul timpului, nu se mai considera o valoare in caracter, ba chiar e luat la misto intre barbati...Ei in anturaj invata ca trebuie sa futa orice fusta si devin frustrati cu o pula normala pentru ca tampitii din jur spun ca trebuie sa fie de cal... Nu e o regula, mai sunt barbati rataciti cu alte valori, dar ei alte probleme...
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 10, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 10, 2015 si al meu rataceste acu probail si mai mult ca sigur... na, cand o sa fim fizic impreuna e altceva. am intalnit un singur barbat care stiu ca nu mi-a fost fidel si stiu cat de mult nu mi-a fostfidel. dar eu am refuzat multe chestii mutat mai mult timp etc. in fine chiar aveam studii si munca..... in rest e trist sa dezbatem de astea ))
ciucurel Reputație: -294 Postat Iulie 10, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Iulie 10, 2015 alo alo ce barfiti voi aici?
Postări Recomandate