Sari la conținut

Caut un taran futacios. :)

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

si al meu rataceste acu probail si mai mult ca sigur... na, cand o sa fim fizic impreuna e altceva. am intalnit un singur barbat care stiu ca nu mi-a fost fidel si stiu cat de mult nu mi-a fostfidel. dar eu am refuzat  multe chestii mutat mai mult timp etc. in fine chiar aveam studii si munca..... in rest e trist sa dezbatem de astea :))) :P

ei dar ce am facut sa merit doua palme?

hmm hmm

va faceti de cap!

Ciucurel, nu ma mai marit, tema melodiei: Am intalnit pe altcineva... :)

• Oras:worldwide
Postat

Atunci scuzele mele. e ultima remarca pe acest topic.

pai nu ca poti vb absolut orice . modul in care ai pus pb e o problema. eu lui diamond nu i-am ascuns niciodata ceva. si nici nu o voi face. si nu mai fa pe inocentul. cam stii ce ai facut. nu e threadu meu poti sa revi cand iti doresti 

Postat

Ciucurel, nu ma mai marit, tema melodiei: Am intalnit pe altcineva... :)

sa iti fie de bine Amada   :kiss3

• Oras:Unde vreau
Postat

pai nu ca poti vb absolut orice . modul in care ai pus pb e o problema. eu lui diamond nu i-am ascuns niciodata ceva. si nici nu o voi face. si nu mai fa pe inocentul. cam stii ce ai facut. nu e threadu meu poti sa revi cand iti doresti 

Chiar nu stiu nimic, de pe acest forum eu nu cunosc pe nimeni, cum am spus sunt doar un spectator( joc in alta liga) ...intru atunci cand vreau sa ma relaxez. Inca odata scuzele mele si sper ca nu am deranjat pe nimeni.

Postat

Ei, daca nu si nu, ne luam noi.  :laugh2

:kiss3

In fond e vorba de partener de viata, nu futac... :)

loool crede-ma poate ar fi fost mai bine sa fiu gay . dar oricum sa continuam pe subiect   daca vrei plec maine ma marit sapt viitoare si iti trim  prin curier buchetu . sau nah iarasi nebuna mai bine te invit direct  :)

Postat

Chiar nu stiu nimic, de pe acest forum eu nu cunosc pe nimeni, cum am spus sunt doar un spectator( joc in alta liga) ...intru atunci cand vreau sa ma relaxez. Inca odata scuzele mele si sper ca nu am deranjat pe nimeni.

ai facut destul crde-ma eu cu diamond suntem logoditi cel putin in inima mea si i-ai spus ceva care sa ma discrediteze. ma rog nu era f important sau ceva grav dar simplu fapt ca ai venit tu si nu am venit eu desi o consideram un fleac si nu aveam ce sa ii spun e destul. ti-am spus din prima replica ai facut destul. nu prea ma intereseaza unde te retragi si ce spui te-ai amestecat intr-un cuplu si nu face pe prostu ca urmareai conversatia dupa cum i-ai raspuns astazi lui Ciucurel. drept urmare unde vei fi tu pe thread eu nu o sa apar

Postat

ce devastat o sa fie ciucurel cand o sa afle...

Johnny&white...nu ai deranjat pe nimeni stai linistit...

hai las' cu de astea ca stie exact ce replici pe unde baga.... crde-ma

Postat

loool crede-ma poate ar fi fost mai bine sa fiu gay . dar oricum sa continuam pe subiect   daca vrei plec maine ma marit sapt viitoare si iti trim  prin curier buchetu . sau nah iarasi nebuna mai bine te invit direct   :)

Nu te mariti cu orice bagabont, puteam sa ma marit pana acum de 5 ori, nu actele conteaza, nici nu mai vreau acte...

Deci lasa nunta, nu ma dau la tine, ziceam de parteneri de viata, putem fi si fara sex... :)

Postat

Nu te mariti cu orice bagabont, puteam sa ma marit pana acum de 5 ori, nu actele conteaza, nici nu mai vreau acte...

Deci lasa nunta, nu ma dau la tine, ziceam de parteneri de viata, putem fi si fara sex... :)

:laugh2  :laugh2

Postat

ai facut destul crde-ma eu cu diamond suntem logoditi cel putin in inima mea si i-ai spus ceva care sa ma discrediteze. ma rog nu era f important sau ceva grav dar simplu fapt ca ai venit tu si nu am venit eu desi o consideram un fleac si nu aveam ce sa ii spun e destul. ti-am spus din prima replica ai facut destul. nu prea ma intereseaza unde te retragi si ce spui te-ai amestecat intr-un cuplu si nu face pe prostu ca urmareai conversatia dupa cum i-ai raspuns astazi lui Ciucurel. drept urmare unde vei fi tu pe thread eu nu o sa apar

Mi.am prezentat scuzele poate nu sunt de ajuns, dar ce pot face mai mult?  oricum mai bine ma retrag definitv, nu sunt genul  sa ma bag intre oameni. Numai bine si imi pare rau de cele intamplate.

Postat

:laugh2  :laugh2

Nu stii ce sa crezi...  :laugh2

Am zis ce am crezut pe moment, why not, mi-ar placea sa stau cu o prietena, apoi cu sexul... pana mea sunt solutii destule... :)

Imi esti draga, am incheiat subiectul.

:hug1

Postat

Mi.am prezentat scuzele poate nu sunt de ajuns, dar ce pot face mai mult?  oricum mai bine ma retrag definitv, nu sunt genul  sa ma bag intre oameni. Numai bine si imi pare rau de cele intamplate.

Johnny, tocmai m-am despartit ce Ciucurel... Glumesc, nici nu eram impreuna.

Scrie, nu ne incurci, ma tii in seara asta in brate? :)

• Oras:Cluj
Postat

Johnny, tocmai m-am despartit ce Ciucurel... Glumesc, nici nu eram impreuna.

Scrie, nu ne incurci, ma tii in seara asta in brate? :)

cum poti sa ii faci asa ceva lu ciucurel..nu te gandesti la om ca o sa fie distrus :) o sa sufere

Postat

cum poti sa ii faci asa ceva lu ciucurel..nu te gandesti la om ca o sa fie distrus :) o sa sufere

Mda, o sa sufere, nu gluma, s-au uscat tufisurile de la gradina botanica?  :laugh2

Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2

Sa ma... in cabana, ca si la inele... omul conteaza. :)

mai rar asa femeie ca tine :) tu si inca doua cred ca au mai ramas...pe care sa nu le intereseze chestile materiale.

Postat

mai rar asa femeie ca tine :) tu si inca doua cred ca au mai ramas...pe care sa nu le intereseze chestile materiale.

Asta e si problema mea, nici barbatii nu sunt ce au fost... :)

:hug1

• Oras:cluj-napoca
  • Oras:cluj-napoca
Postat

ups acum ajung si eu acasa si ce vad aici?

deja vad despartiri si divorturi,apoi voi sunteti fete serioase?

ei ei

bine ca nu m-am legat la cap.

Amada iti doresc tot binele din lume!!

• Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

ups acum ajung si eu acasa si ce vad aici?

deja vad despartiri si divorturi,apoi voi sunteti fete serioase?

ei ei

bine ca nu m-am legat la cap.

Amada iti doresc tot binele din lume!!

unde ai fost?

• Like 2
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...