johnny&white Reputație: -438 Postat Iulie 10, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Iulie 10, 2015 Atunci scuzele mele. e ultima remarca pe acest topic.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iulie 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 10, 2015 si al meu rataceste acu probail si mai mult ca sigur... na, cand o sa fim fizic impreuna e altceva. am intalnit un singur barbat care stiu ca nu mi-a fost fidel si stiu cat de mult nu mi-a fostfidel. dar eu am refuzat multe chestii mutat mai mult timp etc. in fine chiar aveam studii si munca..... in rest e trist sa dezbatem de astea )) ei dar ce am facut sa merit doua palme?hmm hmmva faceti de cap! Ciucurel, nu ma mai marit, tema melodiei: Am intalnit pe altcineva...
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 10, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 10, 2015 Atunci scuzele mele. e ultima remarca pe acest topic.pai nu ca poti vb absolut orice . modul in care ai pus pb e o problema. eu lui diamond nu i-am ascuns niciodata ceva. si nici nu o voi face. si nu mai fa pe inocentul. cam stii ce ai facut. nu e threadu meu poti sa revi cand iti doresti
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 10, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 10, 2015 Ciucurel, nu ma mai marit, tema melodiei: Am intalnit pe altcineva... sa iti fie de bine Amada
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iulie 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 10, 2015 sa iti fie de bine Amada Ei, daca nu si nu, ne luam noi. In fond e vorba de partener de viata, nu futac...
johnny&white Reputație: -438 Postat Iulie 10, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Iulie 10, 2015 pai nu ca poti vb absolut orice . modul in care ai pus pb e o problema. eu lui diamond nu i-am ascuns niciodata ceva. si nici nu o voi face. si nu mai fa pe inocentul. cam stii ce ai facut. nu e threadu meu poti sa revi cand iti doresti Chiar nu stiu nimic, de pe acest forum eu nu cunosc pe nimeni, cum am spus sunt doar un spectator( joc in alta liga) ...intru atunci cand vreau sa ma relaxez. Inca odata scuzele mele si sper ca nu am deranjat pe nimeni.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 10, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 10, 2015 Ei, daca nu si nu, ne luam noi. In fond e vorba de partener de viata, nu futac... loool crede-ma poate ar fi fost mai bine sa fiu gay . dar oricum sa continuam pe subiect daca vrei plec maine ma marit sapt viitoare si iti trim prin curier buchetu . sau nah iarasi nebuna mai bine te invit direct
diamond prince Reputație: 1760 Postat Iulie 10, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iulie 10, 2015 ce devastat o sa fie ciucurel cand o sa afle...Johnny&white...nu ai deranjat pe nimeni stai linistit...
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 10, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 10, 2015 Chiar nu stiu nimic, de pe acest forum eu nu cunosc pe nimeni, cum am spus sunt doar un spectator( joc in alta liga) ...intru atunci cand vreau sa ma relaxez. Inca odata scuzele mele si sper ca nu am deranjat pe nimeni.ai facut destul crde-ma eu cu diamond suntem logoditi cel putin in inima mea si i-ai spus ceva care sa ma discrediteze. ma rog nu era f important sau ceva grav dar simplu fapt ca ai venit tu si nu am venit eu desi o consideram un fleac si nu aveam ce sa ii spun e destul. ti-am spus din prima replica ai facut destul. nu prea ma intereseaza unde te retragi si ce spui te-ai amestecat intr-un cuplu si nu face pe prostu ca urmareai conversatia dupa cum i-ai raspuns astazi lui Ciucurel. drept urmare unde vei fi tu pe thread eu nu o sa apar
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 10, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 10, 2015 ce devastat o sa fie ciucurel cand o sa afle...Johnny&white...nu ai deranjat pe nimeni stai linistit...hai las' cu de astea ca stie exact ce replici pe unde baga.... crde-ma
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iulie 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 10, 2015 loool crede-ma poate ar fi fost mai bine sa fiu gay . dar oricum sa continuam pe subiect daca vrei plec maine ma marit sapt viitoare si iti trim prin curier buchetu . sau nah iarasi nebuna mai bine te invit direct Nu te mariti cu orice bagabont, puteam sa ma marit pana acum de 5 ori, nu actele conteaza, nici nu mai vreau acte...Deci lasa nunta, nu ma dau la tine, ziceam de parteneri de viata, putem fi si fara sex...
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 10, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 10, 2015 Nu te mariti cu orice bagabont, puteam sa ma marit pana acum de 5 ori, nu actele conteaza, nici nu mai vreau acte...Deci lasa nunta, nu ma dau la tine, ziceam de parteneri de viata, putem fi si fara sex...
johnny&white Reputație: -438 Postat Iulie 10, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Iulie 10, 2015 ai facut destul crde-ma eu cu diamond suntem logoditi cel putin in inima mea si i-ai spus ceva care sa ma discrediteze. ma rog nu era f important sau ceva grav dar simplu fapt ca ai venit tu si nu am venit eu desi o consideram un fleac si nu aveam ce sa ii spun e destul. ti-am spus din prima replica ai facut destul. nu prea ma intereseaza unde te retragi si ce spui te-ai amestecat intr-un cuplu si nu face pe prostu ca urmareai conversatia dupa cum i-ai raspuns astazi lui Ciucurel. drept urmare unde vei fi tu pe thread eu nu o sa aparMi.am prezentat scuzele poate nu sunt de ajuns, dar ce pot face mai mult? oricum mai bine ma retrag definitv, nu sunt genul sa ma bag intre oameni. Numai bine si imi pare rau de cele intamplate.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iulie 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 10, 2015 Nu stii ce sa crezi... Am zis ce am crezut pe moment, why not, mi-ar placea sa stau cu o prietena, apoi cu sexul... pana mea sunt solutii destule... Imi esti draga, am incheiat subiectul.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iulie 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 10, 2015 Mi.am prezentat scuzele poate nu sunt de ajuns, dar ce pot face mai mult? oricum mai bine ma retrag definitv, nu sunt genul sa ma bag intre oameni. Numai bine si imi pare rau de cele intamplate. Johnny, tocmai m-am despartit ce Ciucurel... Glumesc, nici nu eram impreuna.Scrie, nu ne incurci, ma tii in seara asta in brate?
diamond prince Reputație: 1760 Postat Iulie 10, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iulie 10, 2015 Johnny, tocmai m-am despartit ce Ciucurel... Glumesc, nici nu eram impreuna.Scrie, nu ne incurci, ma tii in seara asta in brate? cum poti sa ii faci asa ceva lu ciucurel..nu te gandesti la om ca o sa fie distrus o sa sufere
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iulie 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 10, 2015 cum poti sa ii faci asa ceva lu ciucurel..nu te gandesti la om ca o sa fie distrus o sa sufere Mda, o sa sufere, nu gluma, s-au uscat tufisurile de la gradina botanica?
diamond prince Reputație: 1760 Postat Iulie 10, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iulie 10, 2015 Mda, o sa sufere, nu gluma, s-au uscat tufisurile de la gradina botanica? ...gandeste-te la cabana
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iulie 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 10, 2015 ...gandeste-te la cabana Sa ma... in cabana, ca si la inele... omul conteaza.
diamond prince Reputație: 1760 Postat Iulie 10, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iulie 10, 2015 Sa ma... in cabana, ca si la inele... omul conteaza. mai rar asa femeie ca tine tu si inca doua cred ca au mai ramas...pe care sa nu le intereseze chestile materiale.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iulie 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 10, 2015 mai rar asa femeie ca tine tu si inca doua cred ca au mai ramas...pe care sa nu le intereseze chestile materiale. Asta e si problema mea, nici barbatii nu sunt ce au fost...
diamond prince Reputație: 1760 Postat Iulie 10, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iulie 10, 2015 Asta e si problema mea, nici barbatii nu sunt ce au fost... avem cam aceleasi probleme...hmmmm oare cum sa le rezolvam :350x
hell and heaven Reputație: 3 Postat Iulie 10, 2015 Postat Iulie 10, 2015 Asta e si problema mea, nici barbatii nu sunt ce au fost...
ciucurel Reputație: -294 Postat Iulie 11, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Iulie 11, 2015 ups acum ajung si eu acasa si ce vad aici?deja vad despartiri si divorturi,apoi voi sunteti fete serioase?ei eibine ca nu m-am legat la cap.Amada iti doresc tot binele din lume!!
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Iulie 11, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Iulie 11, 2015 ups acum ajung si eu acasa si ce vad aici?deja vad despartiri si divorturi,apoi voi sunteti fete serioase?ei eibine ca nu m-am legat la cap.Amada iti doresc tot binele din lume!! unde ai fost? 2
Postări Recomandate