Sari la conținut

Caut un taran futacios. :)

Postări Recomandate

• Oras:banca
Postat

vrei sa fut hristosu matii de bulangiu?

ca pula nu ti-o dau sa sugi ca stiu ca iti place la nebunie!!

ce cardeala ai...

• Oras:cluj-napoca
Postat

am am!

sau vrei sa iei muie cu bax-u?

sau vezi ca are Kendra cu Amada sa iti dea niste strampoate poate te saturi fraiere!!

Postat

am am!

sau vrei sa iei muie cu bax-u?

sau vezi ca are Kendra cu Amada sa iti dea niste strampoate poate te saturi fraiere!!

esti balbait?

• Oras:worldwide
Postat

eu livrez dimineata , cu painea

da sint balbait fmm de bulangiu!

taci si suge!!

terminati amandoi fix acu. Andrei potol Ciucurel mi-e prieten asa ca orice ar zice io-s cu el de parca si nu am chef sincer sa ma cert cu tine. deci nu mai vb cu ala care continua acesta harta puerila. putin respect pt mine va rog

Postat

terminati amandoi fix acu. Andrei potol Ciucurel mi-e prieten asa ca orice ar zice io-s cu el de parca si nu am chef sincer sa ma cert cu tine. deci nu mai vb cu ala care continua acesta harta puerila. putin respect pt mine va rog

pentru tine sa fie!!

:hihat

:*

Postat

cum sa nu ... pai se poate?

• Like 1
Postat

sa cresti mare!

:* :*

hai ca iti dai si drumu ciucurele daca iti mai pune doua trei emoticoane

Postat

hai ca iti dai si drumu ciucurele daca iti mai pune doua trei emoticoane

daca nu te potolesti e ultima data cand iti vorbesc pe bune. esti marlan adica omul ala nu-ti raspunde din respect pt mine si tu continui.......

• Like 2
Postat

Andrei tu vrei sa imi sugi toata pula cu tot neamu tau si apoi sa iti dai drumu?

Du-te in pula si vezi de treaba ta!!

Postat

Andrei tu vrei sa imi sugi toata pula cu tot neamu tau si apoi sa iti dai drumu?

Du-te in pula si vezi de treaba ta!!

aoleuuuu bine bre vad ca nu merge cu vorba frumoasa. n u aveti decat sa va injurati daca asa va place :)

Postat

...ciucurel si andrei...voi va bateti pentru Kendra sau mi se pare mie :))))

Nu ne batem pentru Kendra bulangiul asta vrea sa ma suga dar eu nu-i dau ca nu sunt gay!

Postat

nu va mai certati...mai bine haideti la femei...ca ii vreme de Mallorca pe aici prin Romanica :)

unde vrei sa mergi tu diamond? :)))

Postat

vreau sa ii impac pe baieti...si stiu ca femeile sunt cel mai bun medicament   ...pentru ei :))))

bune idei imi dai zau. ma bate gandul sa ma aranjez sa ma binedispun si eu diseara cu careva baiat :)

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...