n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iulie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 9, 2015 m-am gandit ca ar fi mai usor emotional sa treci cu altu dar eu nu pot. efectiv nu pot nu ma simt eu bine....... Probabil ai nevoie de mai mult timp ca sa cunosti persoana, sa te simti comod...Si daca e pierdere de timp? Adica sa te intalnesti cu unul de N ori si cand ajungi in pat sa fie praf?Poate gandesc ca o curva, nu-mi e rusine, dar cei cu care am stat au fost buni la pat si le-am fost fidela, nici nu am simtit nevoia de ceva mai mult...Dar pentru asta trebuie sa-i testezi, nu sa pui sentimente din prima ca apoi sa suferi in dezamagire.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 9, 2015 Probabil ai nevoie de mai mult timp ca sa cunosti persoana, sa te simti comod...Si daca e pierdere de timp? Adica sa te intalnesti cu unul de N ori si cand ajungi in pat sa fie praf?Poate gandesc ca o curva, nu-mi e rusine, dar cei cu care am stat au fost buni la pat si le-am fost fidela, nici nu am simtit nevoia de ceva mai mult...Dar pentru asta trebuie sa-i testezi, nu sa pui sentimente din prima ca apoi sa suferi in dezamagire. nu mi s-a intamplat decat cu primu cu care am stat 5 ani da eram amndoi virgini vai vai cat am regretat anii aia. dupa cred ca i-am simtit hormonal ca facem trageri in mare stil
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iulie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 9, 2015 nu mi s-a intamplat decat cu primu cu care am stat 5 ani da eram amndoi virgini vai vai cat am regretat anii aia. dupa cred ca i-am simtit hormonal ca facem trageri in mare stil Pe la inceput cam asa e. Eu am avut noroc la primul prieten ca ii placeau limbile, apoi le-am cerut de la toti urmatorii... Daca era unul care spunea ca nu face, ii dadeam papucii!
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 9, 2015 Pe la inceput cam asa e. Eu am avut noroc la primul prieten ca ii placeau limbile, apoi le-am cerut de la toti urmatorii... Daca era unul care spunea ca nu face, ii dadeam papucii! ce nebuna mooor de ras mi s-a pus pata sa te combin cu Ciucure ce zicea le are cu limba ori nu l-ai intrebat
ciucurel Reputație: -294 Postat Iulie 9, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Iulie 9, 2015 unde s-a tirat Ciucurel ca incercam sa va combin ......Alo alo sunt aici!Te rog sa nu vb urat de mine ca mai am si ceva treaba pe aici in birou si mai intru din cand in cand!
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 9, 2015 Alo alo sunt aici!Te rog sa nu vb urat de mine ca mai am si ceva treaba pe aici in birou si mai intru din cand in cand!dar cum as putea face asa ceva de tine numai vb bune zicea Amada daca daca pretendentul nu e demn cu limba ii da cu flit. ca sa stii
ciucurel Reputație: -294 Postat Iulie 9, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Iulie 9, 2015 dar cum as putea face asa ceva de tine numai vb bune zicea Amada daca daca pretendentul nu e demn cu limba ii da cu flit. ca sa stiistai linistita ca ma descurc draga!am o limba jucausa de numa! 1 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 9, 2015 stai linistita ca ma descurc draga!am o limba jucausa de numa!Amada sari pe el mai zicea si de lake house alea alea 3
ciucurel Reputație: -294 Postat Iulie 9, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Iulie 9, 2015 Amada sari pe el mai zicea si de lake house alea alea da da! :)
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 9, 2015 da da! :)dar fidel esti Ciucure ori golanesti ca diamond?
ciucurel Reputație: -294 Postat Iulie 9, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Iulie 9, 2015 dar fidel esti Ciucure ori golanesti ca diamond?eu sunt fidel draga eu nu golanesc! :) 1 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 9, 2015 eu sunt fidel draga eu nu golanesc! :)facem vacanta in 4 la lac ce zici. ma pricep sa tai lemne
ciucurel Reputație: -294 Postat Iulie 9, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Iulie 9, 2015 facem vacanta in 4 la lac ce zici. ma pricep sa tai lemne este ok.eu ma pricep sa fac mancare!
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 9, 2015 este ok.eu ma pricep sa fac mancare!si eu sa topai
ciucurel Reputație: -294 Postat Iulie 9, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Iulie 9, 2015 si eu sa topai este foarte bine!Diamond la ce se pricepe?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 9, 2015 este foarte bine!Diamond la ce se pricepe? era sa zic eu acum ceva rautacios. diamond e frumos. in rest general lack of know how aaaaa sa bea mi-am amintit
ciucurel Reputație: -294 Postat Iulie 9, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Iulie 9, 2015 era sa zic eu acum ceva rautacios. diamond e frumos. in rest general lack of know how aaaaa sa bea mi-am amintitam inteles,fiecare om are calitatile lui! Da Amada nu mai zice nimic?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 9, 2015 am inteles,fiecare om are calitatile lui! Da Amada nu mai zice nimic?o fi avand treaba. ori s-a pus la baute iara?
ciucurel Reputație: -294 Postat Iulie 9, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Iulie 9, 2015 o fi avand treaba. ori s-a pus la baute iara?ete pula,este in cearta cu annona pe dg pe topicul cu floci!
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iulie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 9, 2015 o fi avand treaba. ori s-a pus la baute iara? ete pula,este in cearta cu annona pe dg pe topicul cu floci! Nu am vazut ca va desfasurati aici... In 4 la cabana... Big like!
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 9, 2015 ete pula,este in cearta cu annona pe dg pe topicul cu floci!de plcitiseala. eu am stomacu mai sensibil plus ca s si cu telefonu si diamond asta nu stiu ce face .....
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 9, 2015 Nu am vazut ca va desfasurati aici... In 4 la cabana... Big like! eu am inceput sa ma masturbez cu diamond prin sms ciucur te caut eu te chem diamond raspunde greu ciucure il vrea de nas diamond nu mai zice nimic si sa dus orgasmul meu. asta asa ca l-am enervat ce vipera de om e
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iulie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 9, 2015 eu am inceput sa ma masturbez cu diamond prin sms ciucur te caut eu te chem diamond raspunde greu ciucure il vrea de nas diamond nu mai zice nimic si sa dus orgasmul meu. asta asa ca l-am enervat ce vipera de om e Poate te ajuta Ciucurel, nu sunt geloasa, te ajutam si eu, dar stricam prietenia...
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 9, 2015 Poate te ajuta Ciucurel, nu sunt geloasa, te ajutam si eu, dar stricam prietenia... nu nu nici io nici ciucure nu am accepta si diamond ar face urat loool. zice el ca-s geloasa, dar nici el nu e cu ....fara de pata 3
ciucurel Reputație: -294 Postat Iulie 9, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Iulie 9, 2015 Poate te ajuta Ciucurel, nu sunt geloasa, te ajutam si eu, dar stricam prietenia... ajut eu nu este nici o problema,orcum naşa incearca mirele! 2 2
Postări Recomandate