Sari la conținut

Metode de sinucidere

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

eu am zis Marian cee bag ocazional daca nu ai fost pe faza asta e. nu-s repetitiva  :laugh2

Seara sterg istoricu' ..............

Vizitator
Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2

http://media.giphy.com/media/iG36A36bKIgM/giphy.gif

Al dreaq ce pula mica ai  :laugh2

• Like 2
  • Oras:worldwide
Postat

Seara sterg istoricu' ..............

iti dai rebbot sa nu te prinda careva huh? nu e pb prietene citeste tot aci vreo 2-3 pag mai incolo si afli. plus ca a fost mare panarama intre multi, chiar te distrezi si tu

Vizitator
Postat

iti dai rebbot sa nu te prinda careva huh? nu e pb prietene citeste tot aci vreo 2-3 pag mai incolo si afli. plus ca a fost mare panarama intre multi, chiar te distrezi si tu

n'au haz......

ia uite cine citeste  :laugh2  :laugh2  :laugh2 

Vizitator
Postat

cu dl trolle nu vorbesc ca nu ma suporta dansul  :laugh2

au haz daca zic eu ca au 

are si el dreptatea lui  :laugh2

Postat

are si el dreptatea lui  :laugh2

are pa drq. hai fie.... el pe al lui, eu pe a mea. mai este si dreptatea tuturor. dreptati peste tot. nu mai zic ca iar ne infigem in ciuful celuilalt adica el ma jumuleste de par si eu ii bag degetele in ochi. nu e bine si nu este frumos 

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

Ești pistol cu apă pe lângă el. Tu măcar, ai haz.

Haz ai spus?!

Postat

Haz ai spus?!

iar vine fleica asta sleita sa comenteze de mine  :laugh2  :laugh2

fah ma plictisesti nu ai auzit. de n+1 ori am zis. stupid hoe suck a cock or something

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Acum, serios fiind, pops, aminteste-ti ca nu am avut nimic cu tine, si nici nu am, numai ca tu, repet, fiind un tablagiu si un circar, ai tinut dinadins sa pari masculul alfa.Nimeni nu vrea sa te detroneze din Camelot. :laugh2

Daca erai tu asa de intelept si faceai cinste anilor tai, nu te mai bagai aiurea ca supozitoru', vorba ta.

Nu incerc sa par intelectual si nici nu am pretins asta, cat despre preluatul citatelor de pe Google, sa fim seriosi, parca suntem copii.Eu am cartile in format pdf, imi place din cand cand sa le recitesc.Asta ca sa te linistesti putin.

Si, oricum ar fi un paradox sa incerc sa demonstez ceva cuiva care nu imi provoaca decat un amestec ciudat de admiratie si dezgust, nu crezi?

Stai, pops, linistit, vad ca ai devenit sentimental, ma provoci la dueluri, de parca am fi in secolul XIX.Tu chiar iti inchipui, in dementa ta, ca eu as avea ceva de impartit cu tine?

Pentru cineva aflat la un pas de a da ortul popii, mi se pare ca ai pierdut chiar orice farama de demnitate.Sper totusi sa remarci faptul ca, de data asta, am inceput fraza cu majuscule, desi, la ce scarba imi provoci, asa virtual, nici asta nu meriti.

Mai ziceai tu de scuze...Personal, faptul ca tu pretinzi scuze din partea mea, mie mi se pare o insulta, pentru ca termenul ''scuze'',semiotic vorbind, isi pierde din valoare, atunci cand tu ai tupeul perfid de bosorog sa le pretinzi.

Pops, esti mai tare in caterinca decat mine.Recunosc asta.

Tu faci misto.Eu sunt ironic.

Umberto Eco a zis, parca, ironia este a seniorilor.Nu e cazul tau.

Dumnezeu sa te ierte!

Semiotic vorbind, ești prost. Prost, pentru că nu ai înțeles nimic. Prost pentru că uiți de la mână până la gură. Prost pentru că tu numești ironie, jignirile pe care le aduci părinților mei decedați. Prost pentru că nu înțelegi că fix pentru asta ți-am solicitat să-ți prezinți scuzele, restul fiind doar sfada dintre doi useri pe un site de curvăsăreală. Prost pentru că nu ai găsit aște resurse și argumente decât să apelezi la această josnicie. Prost pentru că îți ascunzi lașitatea sub abureli ieftine. Spui că nu vrei să pari intelectual și nu pretinzi că ești, dar faci eforturi disperate să pari. Să pari ceea-ce nu ești. Nu ești decât un ratat și ești suficient de prost ca să nu-ți dai seama, încercând pe un forum cel puțin frivol, să pari un spirit elevat, eludând din ecuație faptul că aici altul e subiectul. Nu ești decât un nesimțit care nici măcar jmeker nu e, nici bărbat, nici măcar om cu minimă onoare. Ești doar un rebut cu aere de superioritate gratuită. Ești un porc. 

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:sud
Postat

Piconas lasa-l pe Miskin si vino la min' sa te tzuc cu patima  :kiss3  :kiss3  :kiss3

Nu cu guriţa ?

Postat

Nu cu guriţa ?

cu gurita patimas :D il pup de-l zapacesc. ii scot cearta din cap. il ametesc de-a dreptu :)))

Postat

cu gurita patimas :D il pup de-l zapacesc. ii scot cearta din cap. il ametesc de-a dreptu :)))

vrem recenzieeeeeee ! 

Postat

astampara-te bre ca am zis ca-l pup nu ca-l fut :))))

Recenzia unui pupic nu se pune ? E cu clickî , e cu alea-alea, e mai altfel...

Postat

Recenzia unui pupic nu se pune ? E cu clickî , e cu alea-alea, e mai altfel...

vorbele -s de prisos . prefer sa ii arat cu ce si il las sa ii ia imaginatia razna 

post-169611-0-76331600-1439403264_thumb.jpg

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.