Sari la conținut

Metode de sinucidere

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Ce aveti? :D

Vreti sa traiti vesnic in rai? :D

Nu exista. :)

Dupa ce te chinui pe pamant, nu ai cum sa te chinui in iad si dupa moarte.

Sunt eu cu capul, da sunt nu gluma cateodata, dar religia nu s-a atins de mine, slava... :D

Deci si curvele mor pur si simplu ca orice alt om.

Sunt totusi nedumerita cu sufletele, am simtit prezente in trecut, pozitive si negative, dar mi se par mai mult energii/vibratii trimise sau lasate de oameni, decat entitati. :)

Inca nu am baut azi, nu mai sunt suparata, am avut o zi chiar buna ieri, dar nu pot sa-mi schimb parerea legat de topic.

Nu imi doresc sa mor, viata e intradevar frumoasa, doar suferind, poti simti si placerea... :D

Pana o sa ajung la fundul sacului ma bucur de ea, apoi ma retrag. :)

• Like 3
Link spre comentariu

Ce aveti? :D

Vreti sa traiti vesnic in rai? :D

Nu exista. :)

Dupa ce te chinui pe pamant, nu ai cum sa te chinui in iad si dupa moarte.

Sunt eu cu capul, da sunt nu gluma cateodata, dar religia nu s-a atins de mine, slava... :D

Deci si curvele mor pur si simplu ca orice alt om.

Sunt totusi nedumerita cu sufletele, am simtit prezente in trecut, pozitive si negative, dar mi se par mai mult energii/vibratii trimise sau lasate de oameni, decat entitati. :)

Inca nu am baut azi, nu mai sunt suparata, am avut o zi chiar buna ieri, dar nu pot sa-mi schimb parerea legat de topic.

Nu imi doresc sa mor, viata e intradevar frumoasa, doar suferind, poti simti si placerea... :D

Pana o sa ajung la fundul sacului ma bucur de ea, apoi ma retrag. :)

Da-l dracu' de fund! Umple mereu sacu'!

Daca ai ceva in sac si cand te-o cauta moartea n-o sa ai timp, ca esti ocupata.

Si mai pune cate un petic la sac. Vodka il gaureste.

Nu-i duce grija, timpul zboara si ca maine dai cu ochii cu ea.

http://www.freevectors.net/files/large/DeathWithScytheAndGuitar.jpg

Pana atunci...

https://www.youtube.com/watch?v=1AImAkNj4Zk

• Like 1
  • Minus 9
Link spre comentariu
  • Oras:aer

http://s2.quickmeme.com/img/62/6232fe7c07f89b04be5df4a7959eed05c496f7706a815f6587c82480cdaec23c.jpg

Este in fiecare dintre noi :),important este sa nu mai traim cu 'mpresia,#geniluzia,ca ceva pe lumea ne apartine! :)

Link spre comentariu
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5

Este in fiecare dintre noi :),important este sa nu mai traim cu 'mpresia,#geniluzia,ca ceva pe lumea ne apartine! :)

tocmai d`aia daca vad la tine ceva ce-mi place il iau, pt ca nu iti apartine =))

Link spre comentariu

nu prea ne-ai mai onorat cu prezenta. de ce, daca nu sunt prea indiscret? :)

Nicidecum! :)...Prefer sa nu-mi mai las ego-ul sa zburde :),ca oricum nu-i niciodata multumit,ori linistit constant :),prefer insa `sa-mi multumesc`,in schimb,Chestia care il declanseaza,de fapt si de drept! :)

• Minus 3
Link spre comentariu

Nicidecum! :)...Prefer sa nu-mi mai las ego-ul sa zburde :),ca oricum nu-i niciodata multumit,ori linistit constant :),prefer insa `sa-mi multumesc`,in schimb,Chestia care il declanseaza,de fapt si de drept! :)

ti s-a stricat bicicleta, este?

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:-----------
  • Oras:-----------

Acest topic este o glumă si trebuie tratat ca atare.

o gluma a trollului cu n clone, cu acelasi avatar uneori ca pisicut (jili bombardieru), YKA (roz kendra) s.a.m.d.

p.s. glumele au si ele un final pentru toti, dictat de pe Wall Street, functie de bilantul contabil global

Link spre comentariu
  • Oras:worldwide
  • Oras:worldwide

o gluma a trollului cu n clone, cu acelasi avatar uneori ca pisicut (jili bombardieru), YKA (roz kendra) s.a.m.d.

p.s. glumele au si ele un final pentru toti, dictat de pe Wall Street, functie de bilantul contabil global

contu meu e unic te si plezesc 

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Viata o primesti, esti responsabil de ea, dar asa cum tu nu ai cerut asta, la fel nu ai avea voie sa refuzi renuntand...

La modul cel mai serios intreb, cand va veni momentul, cu certitudine va veni, care ar fi metoda cea mai eficienta de a termina...?

Prima tentativa a fost la 7 ani, am luat la nimereala un pumn de pastile gasite in dulap.. Apoi au mai fost tentative cand persoanele care trebuia sa fie plecate au revenit mai devreme, cand nu - pur si simplu stomacul a dat afara... M-am rasturnat intentionat cu masina, incercam sa intru intr-un pod pe autostrada, dar m-am invartit de 2 ori in ea, am aterizat pe partea soferului, dupa care masina a fost declarata 80% distrusa, nu mi-a venit sa cred cum arata cand am venit s-o ridic... si eu am iesit doar cu zgarieturi si o masina lipsa.

Deci pastile nu, rutiere nu, spanzurat mi-a trecut prin cap, dar nici atunci nu am avut loc...

Pare deprimant, macabru, etc. dar in momentul in care chiar trebuie sa pleci, cum poti s-o faci?

Cel mai minunat : Sa faci sex pana i-ti cedeaza inima !

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...