Sari la conținut

Metode de sinucidere

Postări Recomandate

Reputație: 10279
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Eu daca as avea vreodata ganduri sinucigase, as deschide forumul asta, m-as uita un pic... si mi-ar trece repede. This is just too good to miss! :)

• Like 7
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Eu daca as avea vreodata ganduri sinucigase, as deschide forumul asta, m-as uita un pic... si mi-ar trece repede. This is just too good to miss! :)

Dar acum depinde la cine te uiti ....ca sunt unele fete care iti grabesc acesta dorinta :slap2

• Oras:worldwide
Postat

io aveam din prima o solutie mai buna si mai eleganta. dar cum e Amada putin wacko ar fi folosit-o. si daca nu ar fi sugerat-o si tot nu e bine :) ia hai sa traim cu totii

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Am spus cred ca de cateva ori ca nu vreau sa mor acum, acum ma rasfat cu orice ocazie. :)

Deci nu mai ascundeti nimic, sunt cu capul, a fost clar si evident pentru voi, m-am convins si eu cu timpul...  :laugh2  dar nu asta este motivul pentru care nu vreau sa duc o batranetze de rahat. :)

Postat

nu zic mah ca solutia mea pe langa eleganta se inscrie si in eternitate. nu mai fi glumeata asa :)))

• Like 1
Postat

http://i.imgur.com/2GzzU9H.jpg

cu cine vb aici? daca imi spui ca despre mine sau cinevacare imi place ii platesc dintii ma-tii dupa ce ii zbor. ia-ti viteza loser

• Like 1
  • Oras:secret
  • Oras:secret
Postat

Mamaaaa cei aici? Se promoveaza sinuciderile in masa inloc sa se ofere niste sfaturi /???

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Suicide bag ...Ieftin

Doar o punga si gaz de baloane , nitrogen. Bagi un furtun in punga legi cu snur si pui pe cap.... si iti pierzu cunostinta in aprox 3-5 secunde. Se pompeaza in continuare NO in punga pt a mentine lipsa de oxigen :D

PS: nu re comand nimanui sa incerce asa ceva.Faceti experimente pe propria raspundere :)

Ps2: am testat alcool si nu e o idee buna :(

This would be my suicide song :P . I hope u like it :)

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

Viata o primesti, esti responsabil de ea, dar asa cum tu nu ai cerut asta, la fel nu ai avea voie sa refuzi renuntand...

La modul cel mai serios intreb, cand va veni momentul, cu certitudine va veni, care ar fi metoda cea mai eficienta de a termina...?

Prima tentativa a fost la 7 ani, am luat la nimereala un pumn de pastile gasite in dulap.. Apoi au mai fost tentative cand persoanele care trebuia sa fie plecate au revenit mai devreme, cand nu - pur si simplu stomacul a dat afara... M-am rasturnat intentionat cu masina, incercam sa intru intr-un pod pe autostrada, dar m-am invartit de 2 ori in ea, am aterizat pe partea soferului, dupa care masina a fost declarata 80% distrusa, nu mi-a venit sa cred cum arata cand am venit s-o ridic... si eu am iesit doar cu zgarieturi si o masina lipsa.

Deci pastile nu, rutiere nu, spanzurat mi-a trecut prin cap, dar nici atunci nu am avut loc...

Pare deprimant, macabru, etc. dar in momentul in care chiar trebuie sa pleci, cum poti s-o faci?

Sinuciderea mi se pare o mare prostie in primul rand pentru ca necesita un efort urias ca sa reusesti.

Postat

Sinuciderea mi se pare o mare prostie in primul rand pentru ca necesita un efort urias ca sa reusesti.

:laugh2

Mda, unii mor in accidente stupide, altii nu reusesc cu nici un fel de mijloace... :)

Mai e pana acolo, dar asta vreau daca nu-mi ia inainte vreo blocare de rinichi sau ficat... :laugh2

:hug1

• Oras:N.Dame
  • Oras:N.Dame
Postat

Mda, unii mor in accidente stupide, altii nu reusesc cu nici un fel de mijloace... :)

Mai e pana acolo, dar asta vreau daca nu-mi ia inainte vreo blocare de rinichi sau ficat... :laugh2

Iti doresc sa nu ai parte de niciun fel de blocajȘ de rinichi, de ficat, si nici  macar mental!.. :laugh2

Daca ai vedea ca esti pe marginea prapastiei, va intra in functiune instinctul de autoconservare, vei regreta enorm gandurile de acum si iti vei dori al dracu„ sa traiesti...

• Like 3
Postat

I-auzi plm, de ce nu spui ca sinuciderea este apanajul oamenilor labili psihic?

Postat

I-auzi plm, de ce nu spui ca sinuciderea este apanajul oamenilor labili psihic?

Povestea cu labil psihic ma lasi. Cine pe cine face labil psihic? Ceausescu ii facea labili psihic si ii interna la ospiciu pe toti cei care nu erau de acord cu el. Acum se repeta aceiasi poveste intr-un mod mai voalat

Postat

Ti se pare rezonabil un asemenea efort? Mai ales efortul de pana acolo. Adica sa te gandesti intr-una la asta. E cumplit. Dar vestea buna este ca mai exista o posibilitate. Poti sa mori psihologic si atunci vei beneficia de toate efectele sinuciderii ramanand insa in viata. In plus nu presupune nici un efort.

Postat

Daca nici sa te sinucizi nu esti capabila,atunci esti proasta. :)

La una s-a anulat ora, a venit prea devreme, la altul in loc sa vina dupa 12 noaptea ca de obicei, a venit la 19, am vomitat sau m-am umplut de bubite, am distrus masina si am iesit doar cu niste zgarieturi, etc...

Te simti mai destept cand spui ca sunt proasta? Pur si simplu mi se refuza orice as vrea, daca mi-as dori sa traiesc infinit... nu mai eram. :)

Chiar ma uitam mai devreme sa ma cracanez de ras la unele idei de conspiratii la oameni...  :laugh2  Oamenii in mare parte sunt retardati, le place sa se minta, sunt atat de slabi sa accepte adevarul, incat le place sa inventeze...

In majoritate omenirea e o adunatura de schizofrenici, nu incerc sa jignesc pe cineva.

Nu sunt obsedata de gandul asta, cum crede Estrogen, pur simplu sunt nevoita sa repet pentru ca vi se pare atat de macabru sa vrei sa te stingi dupa ce ai facut tot si de toate... :)

In concluzie, numai un idiot putea sa spuna ca sunt proasta. :D

• Like 1
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Io cred că ești highlanderiță de-a mea.  :laugh2

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

Din topicul celălalt:

alex vs jili

alex vs trolle

alex vs restul

amada vs anonna

anonna vs sorina

picon vs takayama

ciucurel vs andreigta

roz vs lana

dobre vs pisicuts

sexything vs trolli

chris vs azareth

picon vs amada

de ce vs amada

moccasin vs toti

miskin vs picon,

Parafrazându-l pe Contele de Monte-Cristo , zic : 1

• Like 2
  • Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware.
  • Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware.
Postat

ziceai ca daca iti tai venele doare. ok....ma gandeam la topicul asta mai devreme si mi-a venit o idee. te bagi in cada, apa f calda, daca nu fierbinte (scade tensiunea arteriala si impiedica coagularea) si faci urmatorul lucru. Bagi o seringa in vena, lasi acul inauntru, scoti seringa si sangerezi pana mori, direct din vena, fara durere, in apa, frumos. Eu zic ca merge. Daca esti tare, iei un ac de seringa imens si cauti femurala. Daca o prinzi, fiind artera majora, te-ai dus imediat.

• Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

sunt oarecum oripilat....dacă tot aveți astfel de gânduri negre,dați-vă pe mâna medicinei legale...au ei leac pentru voi..injecția letală ar fi cea mai eficientă în cazul de față...dar înainte nu uitați să donați(în afara de creier) ce organe pot ajuta pe alții care au nevosi și tânjesc după viață ca orbul după lumină....

• Like 3
  • Minus 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...