thecat Reputație: 10279 Postat Iulie 6, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Iulie 6, 2015 Eu daca as avea vreodata ganduri sinucigase, as deschide forumul asta, m-as uita un pic... si mi-ar trece repede. This is just too good to miss! 7
turbulente Reputație: 443 Postat Iulie 6, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 6, 2015 Eu daca as avea vreodata ganduri sinucigase, as deschide forumul asta, m-as uita un pic... si mi-ar trece repede. This is just too good to miss! Dar acum depinde la cine te uiti ....ca sunt unele fete care iti grabesc acesta dorinta
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 6, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 6, 2015 io aveam din prima o solutie mai buna si mai eleganta. dar cum e Amada putin wacko ar fi folosit-o. si daca nu ar fi sugerat-o si tot nu e bine ia hai sa traim cu totii 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 6, 2015 Am spus cred ca de cateva ori ca nu vreau sa mor acum, acum ma rasfat cu orice ocazie. Deci nu mai ascundeti nimic, sunt cu capul, a fost clar si evident pentru voi, m-am convins si eu cu timpul... dar nu asta este motivul pentru care nu vreau sa duc o batranetze de rahat.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 6, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 6, 2015 nu zic mah ca solutia mea pe langa eleganta se inscrie si in eternitate. nu mai fi glumeata asa )) 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 6, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 6, 2015 http://i.imgur.com/2GzzU9H.jpgcu cine vb aici? daca imi spui ca despre mine sau cinevacare imi place ii platesc dintii ma-tii dupa ce ii zbor. ia-ti viteza loser 1
alladyn22 Reputație: 13 Postat Iulie 6, 2015 Oras:secret Oras:secret Postat Iulie 6, 2015 Mamaaaa cei aici? Se promoveaza sinuciderile in masa inloc sa se ofere niste sfaturi /???
tk2xxx Reputație: -531 Postat Iulie 6, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 6, 2015 Suicide bag ...Ieftin Doar o punga si gaz de baloane , nitrogen. Bagi un furtun in punga legi cu snur si pui pe cap.... si iti pierzu cunostinta in aprox 3-5 secunde. Se pompeaza in continuare NO in punga pt a mentine lipsa de oxigen PS: nu re comand nimanui sa incerce asa ceva.Faceti experimente pe propria raspundere Ps2: am testat alcool si nu e o idee buna This would be my suicide song . I hope u like it 1 3
cpt.picard Reputație: 777 Postat Iulie 6, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 6, 2015 Tu nu ai nevoie de nimic sa mori, te omoara propria prostie, chimistule. 2
estrogen Reputație: 1694 Postat Iulie 16, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Iulie 16, 2015 Viata o primesti, esti responsabil de ea, dar asa cum tu nu ai cerut asta, la fel nu ai avea voie sa refuzi renuntand...La modul cel mai serios intreb, cand va veni momentul, cu certitudine va veni, care ar fi metoda cea mai eficienta de a termina...?Prima tentativa a fost la 7 ani, am luat la nimereala un pumn de pastile gasite in dulap.. Apoi au mai fost tentative cand persoanele care trebuia sa fie plecate au revenit mai devreme, cand nu - pur si simplu stomacul a dat afara... M-am rasturnat intentionat cu masina, incercam sa intru intr-un pod pe autostrada, dar m-am invartit de 2 ori in ea, am aterizat pe partea soferului, dupa care masina a fost declarata 80% distrusa, nu mi-a venit sa cred cum arata cand am venit s-o ridic... si eu am iesit doar cu zgarieturi si o masina lipsa.Deci pastile nu, rutiere nu, spanzurat mi-a trecut prin cap, dar nici atunci nu am avut loc...Pare deprimant, macabru, etc. dar in momentul in care chiar trebuie sa pleci, cum poti s-o faci?Sinuciderea mi se pare o mare prostie in primul rand pentru ca necesita un efort urias ca sa reusesti.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 16, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 16, 2015 Sinuciderea mi se pare o mare prostie in primul rand pentru ca necesita un efort urias ca sa reusesti. Mda, unii mor in accidente stupide, altii nu reusesc cu nici un fel de mijloace... Mai e pana acolo, dar asta vreau daca nu-mi ia inainte vreo blocare de rinichi sau ficat...
quasim Reputație: 2451 Postat Iulie 16, 2015 Oras:N.Dame Oras:N.Dame Postat Iulie 16, 2015 Mda, unii mor in accidente stupide, altii nu reusesc cu nici un fel de mijloace... Mai e pana acolo, dar asta vreau daca nu-mi ia inainte vreo blocare de rinichi sau ficat... Iti doresc sa nu ai parte de niciun fel de blocajȘ de rinichi, de ficat, si nici macar mental!.. Daca ai vedea ca esti pe marginea prapastiei, va intra in functiune instinctul de autoconservare, vei regreta enorm gandurile de acum si iti vei dori al dracu„ sa traiesti... 3
phoenix Reputație: -585 Postat Iulie 16, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 16, 2015 Sinuciderea mi se pare o mare prostie in primul rand pentru ca necesita un efort urias ca sa reusesti.I-auzi plm, de ce nu spui ca sinuciderea este apanajul oamenilor labili psihic?
estrogen Reputație: 1694 Postat Iulie 16, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Iulie 16, 2015 I-auzi plm, de ce nu spui ca sinuciderea este apanajul oamenilor labili psihic? Povestea cu labil psihic ma lasi. Cine pe cine face labil psihic? Ceausescu ii facea labili psihic si ii interna la ospiciu pe toti cei care nu erau de acord cu el. Acum se repeta aceiasi poveste intr-un mod mai voalat
estrogen Reputație: 1694 Postat Iulie 16, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Iulie 16, 2015 Mda, unii mor in accidente stupide, altii nu reusesc cu nici un fel de mijloace... Mai e pana acolo, dar asta vreau daca nu-mi ia inainte vreo blocare de rinichi sau ficat... Ti se pare rezonabil un asemenea efort? Mai ales efortul de pana acolo. Adica sa te gandesti intr-una la asta. E cumplit. Dar vestea buna este ca mai exista o posibilitate. Poti sa mori psihologic si atunci vei beneficia de toate efectele sinuciderii ramanand insa in viata. In plus nu presupune nici un efort.
phoenix Reputație: -585 Postat Iulie 16, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 16, 2015 Ahahaha, luati-va de maini si omorati-va reciproc 1 4
azazel 13 Reputație: 765 Postat Iulie 17, 2015 Oras:București Oras:București Postat Iulie 17, 2015 Daca nici sa te sinucizi nu esti capabila,atunci esti proasta.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 17, 2015 Daca nici sa te sinucizi nu esti capabila,atunci esti proasta. La una s-a anulat ora, a venit prea devreme, la altul in loc sa vina dupa 12 noaptea ca de obicei, a venit la 19, am vomitat sau m-am umplut de bubite, am distrus masina si am iesit doar cu niste zgarieturi, etc...Te simti mai destept cand spui ca sunt proasta? Pur si simplu mi se refuza orice as vrea, daca mi-as dori sa traiesc infinit... nu mai eram. Chiar ma uitam mai devreme sa ma cracanez de ras la unele idei de conspiratii la oameni... Oamenii in mare parte sunt retardati, le place sa se minta, sunt atat de slabi sa accepte adevarul, incat le place sa inventeze...In majoritate omenirea e o adunatura de schizofrenici, nu incerc sa jignesc pe cineva.Nu sunt obsedata de gandul asta, cum crede Estrogen, pur simplu sunt nevoita sa repet pentru ca vi se pare atat de macabru sa vrei sa te stingi dupa ce ai facut tot si de toate... In concluzie, numai un idiot putea sa spuna ca sunt proasta. 1
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 17, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 17, 2015 Io cred că ești highlanderiță de-a mea. 1 3
klm112 Reputație: 5026 Postat Iulie 17, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iulie 17, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=zGNFBeA4FYo
klm112 Reputație: 5026 Postat Iulie 17, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iulie 17, 2015 Din topicul celălalt: alex vs jili alex vs trolle alex vs restul amada vs anonna anonna vs sorina picon vs takayama ciucurel vs andreigta roz vs lana dobre vs pisicuts sexything vs trolli chris vs azareth picon vs amada de ce vs amada moccasin vs toti miskin vs picon, Parafrazându-l pe Contele de Monte-Cristo , zic : 1 2
alice adore Reputație: 3163 Postat Iulie 17, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Iulie 17, 2015 ziceai ca daca iti tai venele doare. ok....ma gandeam la topicul asta mai devreme si mi-a venit o idee. te bagi in cada, apa f calda, daca nu fierbinte (scade tensiunea arteriala si impiedica coagularea) si faci urmatorul lucru. Bagi o seringa in vena, lasi acul inauntru, scoti seringa si sangerezi pana mori, direct din vena, fara durere, in apa, frumos. Eu zic ca merge. Daca esti tare, iei un ac de seringa imens si cauti femurala. Daca o prinzi, fiind artera majora, te-ai dus imediat.
the godfather Reputație: -1028 Postat Iulie 18, 2015 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Iulie 18, 2015 sunt oarecum oripilat....dacă tot aveți astfel de gânduri negre,dați-vă pe mâna medicinei legale...au ei leac pentru voi..injecția letală ar fi cea mai eficientă în cazul de față...dar înainte nu uitați să donați(în afara de creier) ce organe pot ajuta pe alții care au nevosi și tânjesc după viață ca orbul după lumină.... 3 1
Postări Recomandate