Sari la conținut

Metode de sinucidere

Postări Recomandate

• Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

este adevărat că primează opțiunea ta în a-ți da acordul pentru prelevarea organelor într-o bază de date (că nu umblă nimeni cu procura în buzunar)...poate doar motocicliștii...dar cel mai mult contează ca familia și cei apropiați să-şi dea acordul pentru așa ceva...uneori sunt necesare câteva ore sau minute să preleveze organele și s-ar putea să nu mai aibă timp să caute informații suplimentare...

Vizitator
Reputație: 0
Postat

este adevărat că primează opțiunea ta în a-ți da acordul pentru prelevarea organelor într-o bază de date (că nu umblă nimeni cu procura în buzunar)...poate doar motocicliștii...dar cel mai mult contează ca familia și cei apropiați să-şi dea acordul pentru așa ceva...uneori sunt necesare câteva ore sau minute să preleveze organele și s-ar putea să nu mai aibă timp să caute informații suplimentare...

Poate citeste Sorina.....................  :laugh2

• Like 2
Postat

:laugh2 :laugh2 :laugh2

Nu fac anal. :rax2

Eventual in curul unuia... :laugh2

M-am saturat de insomnii, asa as dormi efectiv definitiv la un moment dat, eu asa vad lucrurile, nu cum iti imaginezi tot felul de lucruri macabre... :)

păi să nu faci...:))) că mai sunt unii pe aici și se vaită că-i ustură....:)))

PS.chiar nu m-am referit la tine, așa era un banc mai vechi....:))

Postat

Poate citeste Sorina.....................  :laugh2

să citească și să învețe să fie responsabilă de viața ei și a altora....n-am nimic cu ei (motocicliștii)dar statistica ne arată că sunt buni la așa ceva (donatori de organe)

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Nu fac anal. :rax2

Eventual in curul unuia... :laugh2

M-am saturat de insomnii, asa as dormi efectiv definitiv la un moment dat, eu asa vad lucrurile, nu cum iti imaginezi tot felul de lucruri macabre... :)

Păi vezi, ăsta e defectul tău!  :laugh2 :laugh2  :laugh2  Pentru că ai ( sau aveai, nu mai știu acum, un cur mișto  :laugh2 ). M-aș fi repezit eu, dar are și curajul limitele lui!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Vizitator
Reputație: 0
Postat

să citească și să învețe să fie responsabilă de viața ei și a altora....n-am nimic cu ei (motocicliștii)dar statistica ne arată că sunt buni la așa ceva (donatori de organe)

Sa ma scuze (motociclistii) , da' asha le spun si eu............

• Oras:bucuresti
Postat

Cam asa ceva, te face la ficati fara sa te intrebe.

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

păi să nu faci... :))) că mai sunt unii pe aici și se vaită că-i ustură.... :)))

PS.chiar nu m-am referit la tine, așa era un banc mai vechi.... :))

:laugh2

N-ai idee de cate ori am auzit "doare, dar imi place"... :laugh2

Sa fie la ei, nu, merci. :laugh2 :no2

Păi vezi, ăsta e defectul tău!  :laugh2 :laugh2  :laugh2  Pentru că ai ( sau aveai, nu mai știu acum, un cur mișto  :laugh2 ). M-aș fi repezit eu, dar are și curajul limitele lui!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Ai vrea, nebunule, la partzul meu nu e voie, dar ma pricep la dezvirginat altele... :laugh2 ;)

• Oras:sud
Postat

Păi vezi, ăsta e defectul tău! :laugh2 :laugh2 :laugh2 Pentru că ai ( sau aveai, nu mai știu acum, un cur mișto :laugh2 ). M-aș fi repezit eu, dar are și curajul limitele lui! :laugh2 :laugh2 :laugh2

era sa zici ; are si curu limitele lui

• Like 1
  • Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

ziceai ca daca iti tai venele doare. ok....ma gandeam la topicul asta mai devreme si mi-a venit o idee. te bagi in cada, apa f calda, daca nu fierbinte (scade tensiunea arteriala si impiedica coagularea) si faci urmatorul lucru. Bagi o seringa in vena, lasi acul inauntru, scoti seringa si sangerezi pana mori, direct din vena, fara durere, in apa, frumos. Eu zic ca merge. Daca esti tare, iei un ac de seringa imens si cauti femurala. Daca o prinzi, fiind artera majora, te-ai dus imediat.

E oribil ce scrii tu acolo. Pare desprins din filmele horror. Desi tu vrei sa-i dai un ambalaj frumos tot gretos este...

Postat

Eheee... ce trupă! Prima de la noi cu 2 baterii! 

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Eheee... ce trupă! Prima de la noi cu 2 baterii! 

N-ai plecat? Sau ţi-a trecut gătul! :laugh2 :laugh2

Postat

Nebuna cu care m-am destrăbălat azi-noapte m-a vindecat de răceală. Acum mă doare șălilii:laugh2  ' mi-aș poola-n el de cenepeu! :slap2

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Nebuna cu care m-am destrăbălat azi-noapte m-a vindecat de răceală. Acum mă doare șălilii:laugh2  ' mi-aș poola-n el de cenepeu! :slap2

Pai nu te-a invelit bine, dupa aia ?

Postat

Ba da, cu țâțele!  :laugh2

Postat

Ba da, cu țâțele!  :laugh2

Bine dimensionate si binecrescute, sa inteleg

• Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

fa niste impachetari cu namol(fara nicio aluzie)

• Like 1
Postat

Săptămâna viitoare.  ;)

• Like 1
  • Minus 3
Postat

fa niste impachetari cu namol(fara nicio aluzie)

cred ca vroia sa zica impachetari cu mozol

Postat

Săptămâna viitoare.  ;)

where? båi,ceva,sau tineret?

• Like 1

Postat

cred ca vroia sa zica impachetari cu mozol

Împachetările cu craci se recomandă la afecțiunile de gen...

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...