picon Reputație: 1046 Postat August 5, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat August 5, 2015 Așa ... și? Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat August 5, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat August 5, 2015 si așa se ajunge de la suicid la lucruri foarte pământești:case masini joburi Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 5, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat August 5, 2015 Așa ... și? si așa se ajunge de la suicid la lucruri foarte pământești:case masini joburieu am vb pe subiect, chiar unul aproape de mine. pana vita aia de auflo 6stai sau cum pl il cheama a inceput sa provoace a n+1 ori ... sa ii fut mama in inima de trist prost. fa muie sa iti iau familia toata il pula daca a fatat un lache ca tine. ma cauti si provoci consecutiv pe ce threaduri ma prinzi uite m-ai gasit stai c vezi tu de acum Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat August 5, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat August 5, 2015 eu am vb pe subiect, chiar unul aproape de mine. pana vita aia de auflo 6stai sau cum pl il cheama a inceput sa provoace a n+1 ori ... sa ii fut mama in inima de trist prost. fa muie sa iti iau familia toata il pula daca a fatat un lache ca tine. ma cauti si provoci consecutiv pe ce threaduri ma prinzi uite m-ai gasit stai c vezi tu de acum să inteleg ca nu te.ai odihnit bine azi noapte ? Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 5, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat August 5, 2015 să inteleg ca nu te.ai odihnit bine azi noapte ?hello !? eu cand spun ceva spun! virtual, real totuna! nu ai tu ce discuta cu mine si nimeni altcineva pe topicu asta decat fiul ala de curva de mai sus. am explicat clar m-a cautat repetat m-a gasit. sa iti astern pamant pe toata familia ratatu pulii , toti mortii sa ti fut Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat August 5, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat August 5, 2015 iar ati ajuns la morti? E fascinant ca intr-o limba ca romana, unde poti injura 60 de minute fara sa te repeti (luati exemplu de la Anonna), tot la morti ajungeti. Fiti mai originali Kendra, ti-am lasat comentariu la profil. 1 Link spre comentariu
vypushka Reputație: 4156 Postat August 5, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Partajează Postat August 5, 2015 iar ati ajuns la morti? E fascinant ca intr-o limba ca romana, unde poti injura 60 de minute fara sa te repeti (luati exemplu de la Anonna), tot la morti ajungeti. Fiti mai originali Kendra, ti-am lasat comentariu la profil. morti nare replica Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat August 5, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat August 5, 2015 iar ati ajuns la morti? E fascinant ca intr-o limba ca romana, unde poti injura 60 de minute fara sa te repeti (luati exemplu de la Anonna), tot la morti ajungeti. Fiti mai originali Kendra, ti-am lasat comentariu la profil. "Că vis al morţii-eterne e viaţa lumii-ntregi" - sunt convins că ştii de unde am citat. Spectacolul morţii fascinează pe multi , n-ai ce face . Ca să fii original tre să stii destule până la momentul vorbirii , dacă nu ... Ponta ştie mai bine Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat August 5, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat August 5, 2015 "Că vis al morţii-eterne e viaţa lumii-ntregi" - sunt convins că ştii de unde am citat. Spectacolul morţii fascinează pe multi , n-ai ce face . Ca să fii original tre să stii destule până la momentul vorbirii , dacă nu ... Ponta ştie mai bine Nu imi place Eminescu. Prea soft pt mine. Prefer Bacovia. 1 Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat August 5, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat August 5, 2015 Nu imi place Eminescu. Prea soft pt mine. Prefer Bacovia.E un punct de vedere. Respect opinia ta Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 5, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat August 5, 2015 acu am raspuns. baga si tu un fazan 2 e naspa fara pm si in plus cum drq esti tu maestru curvar iar ati ajuns la morti? E fascinant ca intr-o limba ca romana, unde poti injura 60 de minute fara sa te repeti (luati exemplu de la Anonna), tot la morti ajungeti. Fiti mai originali Kendra, ti-am lasat comentariu la profil. Link spre comentariu
tk2xxx Reputație: -531 Postat August 5, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat August 5, 2015 Alege o meserie de stat la birou 12 ore pe zi ... + de venit uneori si in weekend... asta da sinucidere lenta, dar nu ma plang nu ? Link spre comentariu
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat August 5, 2015 Partajează Postat August 5, 2015 Rozeto, fă mortăciune, văd că iți plac morții. Duce-te-ai după ei. Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 5, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat August 5, 2015 iar ati ajuns la morti? E fascinant ca intr-o limba ca romana, unde poti injura 60 de minute fara sa te repeti (luati exemplu de la Anonna), tot la morti ajungeti. Fiti mai originali Kendra, ti-am lasat comentariu la profil. din punctul meu de vedere nu ar trebui sa injur in niciun fel mereu cand injur injur in scarba. dar daca ma freci repetat pe unde ma prinzi , iti dau de inteles la inceput mai frumos si apoi nu tocmai politicos sa ma lasi in pace, pana la urma in sare tandara si fac ca toti draci. fanii astia ai mei Link spre comentariu
phoenix Reputație: -585 Postat August 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 5, 2015 Lasati curvele sa se sinucida Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 5, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat August 5, 2015 Rozeto, fă mortăciune, văd că iți plac morții. Duce-te-ai după ei.marsh sclav prost Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 5, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat August 5, 2015 Rozeto, fă mortăciune, văd că iți plac morții. Duce-te-ai după ei.la urma urmei n-am ce face sa ma cert cu un papagal, pardon o cioara. hai cra cra in alta parte . de la mine ai flit permanent catelus prost ce esti Link spre comentariu
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat August 5, 2015 Partajează Postat August 5, 2015 Pt curvele astea obosite: as vrea sa va spun sa treceti "la munca", dar cine plm fute nașpete si handicapate mintal? Impușcați-vă sau muriți in picioare...dă foame. Link spre comentariu
vypushka Reputație: 4156 Postat August 5, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Partajează Postat August 5, 2015 eu incerc sa ma sinucid uitanduma la televizor da nu stiu pe ce canal sa schimb ca sa pot muri mai repede Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 5, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat August 5, 2015 Pt curvele astea obosite: as vrea sa va spun sa treceti "la munca", dar cine plm fute nașpete si handicapate mintal? Impușcați-vă sau muriți in picioare...dă foame.cra cra cra loser Link spre comentariu
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat August 5, 2015 Partajează Postat August 5, 2015 Prăpădito, nu a durat mult și te-ai simțit obosită, nașpetă și handicapată. Proastă ești, fă. Ai pune tu botu, dar n-ai unde.Hai că ești pe note, mai cântă-mi, cioaro. ) Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 5, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat August 5, 2015 Prăpădito, nu a durat mult și te-ai simțit obosită, nașpetă și handicapată. Proastă ești, fă. Ai pune tu botu, dar n-ai unde.Hai că ești pe note, mai cântă-mi, cioaro. )eu te-am facut cioara , de fapt nu eu dna ma-ta esti asa creativ ca imi raspunzi cum ti-am vorbit eu loseeeeeerrrrrrdu-te fute-te sa scapi de frustrari taran prost nu mai avea mie treaba. Link spre comentariu
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat August 5, 2015 Partajează Postat August 5, 2015 eu te-am facut cioara , de fapt nu eu dna ma-ta esti asa creativ ca imi raspunzi cum ti-am vorbit eu loseeeeeerrrrrrdu-te fute-te sa scapi de frustrari taran prost nu mai avea mie treaba.Proasto, ai inceput sa canti "cra cra" și o faci foarte bine. Nu realizezi, dar ti s-a facut dor de ai tai. Intoarce-te la șatra ta. Link spre comentariu
laurelian Reputație: 2012 Postat August 5, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 5, 2015 Nu imi place Eminescu. Prea soft pt mine. Prefer Bacovia.Cheloo e cel mai tare... Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 5, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat August 5, 2015 nu multumesc nu-s rasista, dar nu vreau sa am de-a face cu neamul tau. prost esti tu ca stai dupa fundul unei femei sa o haituiesti prin multiple locuri ai o viata seaca si trista stiu . asta cu rated negative ma umfla de ras, cati ani ai 5 de crezi ca imi pasa de pozitive si negative pa aici . retard! Proasto, ai inceput sa canti "cra cra" și o faci foarte bine. Nu realizezi, dar ti s-a facut dor de ai tai. Intoarce-te la șatra ta. Link spre comentariu
Postări Recomandate