indubitabil Reputație: 2178 Postat August 6, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat August 6, 2015 Kill`em all and let God sort`em out! ( sa vedem cine de cine își va aduce aminte ) https://www.youtube.com/watch?v=zxoIDFfh46s
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 6, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 6, 2015 Kill`em all and let God sort`em out! ( sa vedem cine de cine își va aduce aminte )ma tie uiti place de mine si nu stii cum sa imi zici
indubitabil Reputație: 2178 Postat August 7, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat August 7, 2015 am incercat multe metode de sinucidere, casa neamului, datoria neamului asa zis achitata, acum incercam catedrala neamului, incercam, incercam! hai sa-ti zic ceva curvă, tu ai copii! da? eu iti vreau acei copii morti! si pe tine plangand peste capul lor! pentru ca esti o curva! eu vreau! si tu vrei vice versa! hai sa vedem, cine castiga, futu-ti mortii ma*-tii de gunoi!!!!!! GUNOI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GUNOI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! https://www.youtube.com/watch?v=tOAFh2t0arA
mosu44 Reputație: 3240 Postat August 8, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat August 8, 2015 O sa "ma" risc acum...asta este... desi mi-am propus sa nu mai scriu sau sa nu mai comentez pe acest forum (si am reusit timp de vreo 2 luni), acum o sa imi incalc - temporar - regula. Din cauza Amadei Pentru mine, cativa oameni de aici sunt extrem de interesanti. Suflete deosebite, as zice. Unul din aceste suflete deosebite este si "Amada". (si nu, nu-mi propun sa o intalnesc vreodata!) Cum au mai spus si altii pe aici, Amada este deseori extrem de directa, de sincera. Si da, dura. Ea pare sa nu mai aiba nimic de pierdut pe acest pamant. A luat o decizie. Bineinteles, are motivele ei foarte concrete (noi, ceilalti, putem doar sa ne dam cu parerea, dar habar n-avem ce se petrece, real, in celalat suflet. Deseori intram cu bocancii in sufletul celalalt). Eu nu citesc filozofie. Asa s-a intamplat...desi imi placea sa citesc mult, ceva m-a facut sa nu citesc filozofie. S-a intamplat insa sa aud acum vreo 10 ani (cred...) un gand al unui filozof roman (Cioran oare? nu stiu, n-am tinut minte. Dar mai mult ca sigur ca el era). Gandul lui de o viata, suna cam asa: cel mai optimist gand al meu (sau al omului) este gandul sinuciderii. Daca tin bine minte, era un reportaj in direct cu acel filozof roman (reportaj dat pe tv dupa multi ani de cand el nu mai era). Nu stiu din ce motive, am tinut minte chestia asta. Cum ca gandul sinuciderii poate fi cel mai optimist gand si mod de a trai. Am tinut minte, desi mi se parea ceva anormal: cum sa fie gandul sinuciderii cel mai optimist gand?!? Asta-i culmea! Si acest gand te poate tine in viata pana la "plecarea" naturala. (bineinteles ca ma astept ca majoritatea dintre voi, cei ce veti citi aici, sa nu fiti de acord sau sa nu intelegeti ceea ce zic) ... Eu mi-am urmat apoi viata, cu de toate. Ani si ani. (normal ca am uitat episodul cu filozoful...) La un moment dat, am ajuns intr-o situatie similara Amadei (si similara si altor oameni care se preumbla pe aici, dar care nu au curajul sa spuna). Oarecum similara, dar diferita, normal ca a fost diferita (de mine depindeau destul de multi oameni...si eu nu mai gaseam resurse financiare sa continui. Sa continui sa-i sustin si pe ei. Eu sunt putin altfel construit...pentru mine conteaza mai mult cei din jur, decat contez eu). Si atunci, cum am zis deja, am ajuns intr-o situatie similara Amadei. Adica decisesem ce voi face. Dupa ce epuizasem toate resursele, incercarile. solutiile, timp de 1 an. TOATE. 1 an m-am framantat real. zi si noapte. Nu am avut niciun sprijin, de nicaieri. (ma rog...doar eu stiu despre ce vorbesc) Dupa acel an de framantari imense, imense... stiam deja, clar, cum voi pleca de aici, de pe Pamant. Hotarasem. Ei bine...cand ajungi in asemenea momente unice, nu te mai gandesti la filozofi si la tampeniile debitate de unii dintre ei. Ai luat decizia. Tot restul nu mai conteaza. Stii exact ce vrei sa faci. Probabil mult mai exact decat orice altceva ai facut in viata ta pana acum. Ok...multi citesc ce scriu eu pe aici, putini inteleg. E normal. La un moment dat...cineva mi-a intins un deget. Desi eu imi stiam, imi hotarasem clar drumul, am apucat curajos acel deget intins de un ...un fel de prieten. Era extrem de firav totul...dar m-am folosit de acel gest. Un gest firav, mie, mi-a schimbat viata. Bineinteles ca nu stiam asta, atunci. Nu stiam ca-mi va schimba viata. Atunci eram deja absolut linistit. Stiam ce vreau si ce am decis (la fel ca Amada). Ce vreau eu sa va spun voua: cel mai optimist gand posibil in aceasta viata, este gandul sinuciderii. Cand esti constient de asta, cand ai hotarat clar totul...POTI TRAI PANA LA CAPAT. Acesta este esentialul. Stii de ce? Nu, nu ai cum sa stii. (decat daca ai trecut prin asa ceva) Sa iti explic: cand ai renuntat la tot ce tine de viata aceasta, cand stii clar ca nu mai ai nimic de pierdut si ti-ai decis calea renuntarii, ai decis "plecarea" de pe Pamant...atunci esti cu adevarat liber. Si poti trai linistit pana la "capat". Pentru ca tu stii ca ai o alternativa. ... Sincer...ma indoiesc ca tu, cel care citesti aici, intelegi ceva din ce am zis. De fapt...eu vreau doar sa-i transmit acest "ceva", Amadei. "Amada" - sau cum te numesti tu, eu nu vreau sa incerc nicidecum sa te fac sa renunti la ideea ta, la decizia ta!! Dimpotriva, te incurajez sa ai incredere in deciziile tale!! Si sa nu tii cont de altceva, deci nici macar de ce iti spun eu, acum (oricum sunt si voi ramane un necunoscut pentru tine). Daca nu ai inteles de la prima citire...reciteste, te rog, ceea ce am scris. Ai rabdare si reciteste. PS: ca sa zambesc putin, in final...ma bucur sincer ca sunt multi de pe aici care nu sunt in stare sa citeasca mesaje lungi. (bine, repet...una e sa citesti...alta e sa si intelegi) 5
alice adore Reputație: 3163 Postat August 8, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat August 8, 2015 O sa "ma" risc acum...asta este...desi mi-am propus sa nu mai scriu sau sa nu mai comentez pe acest forum (si am reusit timp de vreo 2 luni), acum o sa imi incalc - temporar - regula.Din cauza Amadei Pentru mine, cativa oameni de aici sunt extrem de interesanti. Suflete deosebite, as zice. Unul din aceste suflete deosebite este si "Amada".(si nu, nu-mi propun sa o intalnesc vreodata!) Cum au mai spus si altii pe aici, Amada este deseori extrem de directa, de sincera. Si da, dura. Ea pare sa nu mai aiba nimic de pierdut pe acest pamant. A luat o decizie. Bineinteles, are motivele ei foarte concrete (noi, ceilalti, putem doar sa ne dam cu parerea, dar habar n-avem ce se petrece, real, in celalat suflet. Deseori intram cu bocancii in sufletul celalalt). Eu nu citesc filozofie. Asa s-a intamplat...desi imi placea sa citesc mult, ceva m-a facut sa nu citesc filozofie.S-a intamplat insa sa aud acum vreo 10 ani (cred...) un gand al unui filozof roman (Cioran oare? nu stiu, n-am tinut minte. Dar mai mult ca sigur ca el era).Gandul lui de o viata, suna cam asa: cel mai optimist gand al meu (sau al omului) este gandul sinuciderii. Daca tin bine minte, era un reportaj in direct cu acel filozof roman (reportaj dat pe tv dupa multi ani de cand el nu mai era). Nu stiu din ce motive, am tinut minte chestia asta. Cum ca gandul sinuciderii poate fi cel mai optimist gand si mod de a trai. Am tinut minte, desi mi se parea ceva anormal: cum sa fie gandul sinuciderii cel mai optimist gand?!? Asta-i culmea!Si acest gand te poate tine in viata pana la "plecarea" naturala. (bineinteles ca ma astept ca majoritatea dintre voi, cei ce veti citi aici, sa nu fiti de acord sau sa nu intelegeti ceea ce zic) ... Eu mi-am urmat apoi viata, cu de toate. Ani si ani. (normal ca am uitat episodul cu filozoful...) La un moment dat, am ajuns intr-o situatie similara Amadei (si similara si altor oameni care se preumbla pe aici, dar care nu au curajul sa spuna). Oarecum similara, dar diferita, normal ca a fost diferita (de mine depindeau destul de multi oameni...si eu nu mai gaseam resurse financiare sa continui. Sa continui sa-i sustin si pe ei. Eu sunt putin altfel construit...pentru mine conteaza mai mult cei din jur, decat contez eu).Si atunci, cum am zis deja, am ajuns intr-o situatie similara Amadei. Adica decisesem ce voi face. Dupa ce epuizasem toate resursele, incercarile. solutiile, timp de 1 an. TOATE. 1 an m-am framantat real. zi si noapte. Nu am avut niciun sprijin, de nicaieri. (ma rog...doar eu stiu despre ce vorbesc) Dupa acel an de framantari imense, imense... stiam deja, clar, cum voi pleca de aici, de pe Pamant. Hotarasem.Ei bine...cand ajungi in asemenea momente unice, nu te mai gandesti la filozofi si la tampeniile debitate de unii dintre ei.Ai luat decizia. Tot restul nu mai conteaza. Stii exact ce vrei sa faci. Probabil mult mai exact decat orice altceva ai facut in viata ta pana acum. Ok...multi citesc ce scriu eu pe aici, putini inteleg. E normal. La un moment dat...cineva mi-a intins un deget.Desi eu imi stiam, imi hotarasem clar drumul, am apucat curajos acel deget intins de un ...un fel de prieten. Era extrem de firav totul...dar m-am folosit de acel gest. Un gest firav, mie, mi-a schimbat viata. Bineinteles ca nu stiam asta, atunci. Nu stiam ca-mi va schimba viata. Atunci eram deja absolut linistit. Stiam ce vreau si ce am decis (la fel ca Amada). Ce vreau eu sa va spun voua: cel mai optimist gand posibil in aceasta viata, este gandul sinuciderii. Cand esti constient de asta, cand ai hotarat clar totul...POTI TRAI PANA LA CAPAT. Acesta este esentialul. Stii de ce?Nu, nu ai cum sa stii.(decat daca ai trecut prin asa ceva) Sa iti explic: cand ai renuntat la tot ce tine de viata aceasta, cand stii clar ca nu mai ai nimic de pierdut si ti-ai decis calea renuntarii, ai decis "plecarea" de pe Pamant...atunci esti cu adevarat liber. Si poti trai linistit pana la "capat". Pentru ca tu stii ca ai o alternativa. ... Sincer...ma indoiesc ca tu, cel care citesti aici, intelegi ceva din ce am zis. De fapt...eu vreau doar sa-i transmit acest "ceva", Amadei. "Amada" - sau cum te numesti tu, eu nu vreau sa incerc nicidecum sa te fac sa renunti la ideea ta, la decizia ta!!Dimpotriva, te incurajez sa ai incredere in deciziile tale!!Si sa nu tii cont de altceva, deci nici macar de ce iti spun eu, acum (oricum sunt si voi ramane un necunoscut pentru tine).Daca nu ai inteles de la prima citire...reciteste, te rog, ceea ce am scris. Ai rabdare si reciteste. PS: ca sa zambesc putin, in final...ma bucur sincer ca sunt multi de pe aici care nu sunt in stare sa citeasca mesaje lungi.(bine, repet...una e sa citesti...alta e sa si intelegi) like like like! 1
klm112 Reputație: 5026 Postat August 8, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat August 8, 2015 Absolut de acord cu cele scrise. Se ridică bine calitatea acestui forum In DG. Postari mai putine , dar cu mai multă substanţă. E de bine , e incurajator, e reconfortant 1
mișkin Reputație: 344 Postat August 8, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat August 8, 2015 S-a intamplat insa sa aud acum vreo 10 ani (cred...) un gand al unui filozof roman.Gandul lui de o viata, suna cam asa: cel mai optimist gand al meu (sau al omului) este gandul sinuciderii. Sa iti explic: cand ai renuntat la tot ce tine de viata aceasta, cand stii clar ca nu mai ai nimic de pierdut si ti-ai decis calea renuntarii, ai decis "plecarea" de pe Pamant...atunci esti cu adevarat liber. Si poti trai linistit pana la "capat". Pentru ca tu stii ca ai o alternativa. ... Sincer...ma indoiesc ca tu, cel care citesti aici, intelegi ceva din ce am zis. Nu aș vrea să bagatelizez cele scrise de tine.Respectele mele pentru ce ai reușit. Am totuși câteva observații. Nu l-am citit pe Cioran, însă, fiind cam din aceeași clasă cu Camus și Sartre, cred că se referea la sinuciderea existențială. Nu la actul de suicid per se. Aflați "pe culmile disperării", doar o sinucidere existențială i-ar elibera.Mai departe mă duce gândul, din nou, la Dostoievski, care a influențat existențialismul modern, negreșit.Unele dintre cele mai fascinante personaje ale lui, alături de Mișkin și Ivan Karamazov, anume Kirilov si Stavroghin , au fost posedate de ideea sinuciderii existențiale,astfel dând naștere supraomului. Nu doresc să par condescendent sau afabil, chiar mă bucur că ai găsit resurse în vorbele altui om.Însă, cunoscand puțin din operele existențialistilor,tind sa cred ca Cioran s-a referit la cu totul altceva. Eu nu văd suicidul drept o alternativă validă și viabilă. O alegere validă te duce din punctul A în punctul B.Și așa mai departe. Pe când suicidul, nu. 2
laurelian Reputație: 2012 Postat August 8, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 8, 2015 Nu aș vrea să bagatelizez cele scrise de tine.Respectele mele pentru ce ai reușit. Am totuși câteva observații. Nu l-am citit pe Cioran, însă, fiind cam din aceeași clasă cu Camus și Sartre, cred că se referea la sinuciderea existențială. Nu la actul de suicid per se. Aflați "pe culmile disperării", doar o sinucidere existențială i-ar elibera.Mai departe mă duce gândul, din nou, la Dostoievski, care a influențat existențialismul modern, negreșit.Unele dintre cele mai fascinante personaje ale lui, alături de Mișkin și Ivan Karamazov, anume Kirilov si Stavroghin , au fost posedate de ideea sinuciderii existențiale,astfel dând naștere supraomului. Nu doresc să par condescendent sau afabil, chiar mă bucur că ai găsit resurse în vorbele altui om.Însă, cunoscand puțin din operele existențialistilor,tind sa cred ca Cioran s-a referit la cu totul altceva. Eu nu văd suicidul drept o alternativă validă și viabilă. O alegere validă te duce din punctul A în punctul B.Și așa mai departe. Pe când suicidul, nu.Cioran era obsedat de ideea morții fizice, a propriului suicid, nu a suicidului existențial. Cioran, părerea mea, merită citit în franceză. În română mai pierde din impetuozitate. E considerat unul dintre cei mai buni scriitori de limbă franceză. 1
crissu Reputație: 4142 Postat August 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 8, 2015 Chiar sunt momente in care imi pare rau ca nu am mesagerie...sau macar sa dau un punct...si atat...fara sa postez...insa acum n-am putut sa ma abtin... Cand nu mai ai nimic de pierdut...simti ca poti risca... sa apuci acel deget de ajutor...pe care altfel...in alta situatie...nu l-ai fi acceptat...din cauza riscurilor implicite... Ce e grav rau:...uitam sa mai traim si sa simtim...dar altfel nu descoperim...ca ne suntem datori sa zambim, sa radem, si sa ne simtim vii! 1
mișkin Reputație: 344 Postat August 8, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat August 8, 2015 Cioran era obsedat de ideea morții fizice, a propriului suicid, nu a suicidului existențial. Cioran, părerea mea, merită citit în franceză. În română mai pierde din impetuozitate. E considerat unul dintre cei mai buni scriitori de limbă franceză.Nu l-am citit. De aceea am scris "tind sa cred".Si totuși tind sa cred ca suicidul era o chestiune de natura existențială pentru Cioran, nu de neajunsuri mundane sau probleme sociale.Sau şi aici ma înșel? Nu cunosc istoria lui, însă l-am judecat prin prisma curentului de care a apartinut.
klm112 Reputație: 5026 Postat August 8, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat August 8, 2015 Nu aș vrea să bagatelizez cele scrise de tine.Respectele mele pentru ce ai reușit. Am totuși câteva observații.Nu l-am citit pe Cioran, însă, fiind cam din aceeași clasă cu Camus și Sartre, cred că se referea la sinuciderea existențială. Nu la actul de suicid per se. Aflați "pe culmile disperării", doar o sinucidere existențială i-ar elibera.Mai departe mă duce gândul, din nou, la Dostoievski, care a influențat existențialismul modern, negreșit.Unele dintre cele mai fascinante personaje ale lui, alături de Mișkin și Ivan Karamazov, anume Kirilov si Stavroghin , au fost posedate de ideea sinuciderii existențiale,astfel dând naștere supraomului. Nu doresc să par condescendent sau afabil, chiar mă bucur că ai găsit resurse în vorbele altui om.Însă, cunoscand puțin din operele existențialistilor,tind sa cred ca Cioran s-a referit la cu totul altceva. Eu nu văd suicidul drept o alternativă validă și viabilă.O alegere validă te duce din punctul A în punctul B.Și așa mai departe.Pe când suicidul, nu.Cred că ar trebui să mai citeşti inca o data postarea lui Mosu44, Lucrurile cred că sunt mai subtile si e mai multă trancendenţă acolo. Ar trebui să gândim mai mult asupra celor citite, singuri sub duş , sa ne curaţăm şi pe dinăuntru aşa cum incercăm pe dinafară si poate vom vedea mai ...clar 1
lana Reputație: 3245 Postat August 9, 2015 Oras:București Oras:București Postat August 9, 2015 Acest forum nu încetează să mă surprindă )) Am intrat si eu, in așteptarea unui avion, fumând o țigară, singură, și am zis să mă întrețin cu o înjurătură, cu o caterincă, cu vreun scandal...când colo, ce să vezi...filozofie frate ))) nice, mature )) 1
picon Reputație: 1046 Postat August 9, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 9, 2015 Acuma, nu vreau să par ca rabinul, dar și Mîșkin și Laurelian au dreptate referitor la Cioran ( " Sioran" cum pronunță francezii). A fost un filosof/scriitor român de limbă franceză și, evident, traducerea în alte limbi, inclusiv română, pierde ceva din substanță, ca orice traducere de altfel. Negativist frizând nihilismul, considerându-se un spirit mult prea superior pentru lumea asta pragmatică, meschină, despiritualizată și feroce, a fost bântuit și de gândul sinuciderii propriu-zise ( sau doar s-a alintat uMpic), dar, în special de cea existențială, un melanj greu de descifrat. Referitor la cele postate de Mossu, ce să zic? Are dreptate în felul său. Gândul sinuciderii propriu-zise, atunci când ești într-o fundătură, poate să-ți dea puterea de o lua de la capăt, de a lupta și de a ieși din situația nenorocită, știind că ai un back-up, Dar e un joc periculos totuși.
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 9, 2015 ei bine toti avem ganduri de genu macar odata in viata. depinde acu daca le iei in serios si le spui pe bune si esti dispus sa le pui in practica. eu daca as fi sinucigasa as prefera sa o fac frumos si elegant , un cadavru mutilat zau ca nu e o privesliste placuta. probabil mi-as injecta xilina in mari cantitati si sa astept sa imi cedeze inima. dar ar fi trist sa mor asa. mereu mi-am imaginat ca voi crapa in timp ce fac dragoste si cu o tigara in mana.in rest periodic cand mama imi face nervii tandari ii spun pe tonul ei adica ascutit si enervant (mama cand are draci are un ton de zici ca scartie creta pe o tabla) ceva de genu "taci ca acu ma reped la geam, dar mie ca iar numa de ghinion am parte, raman paralizata si nu crap odata"
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 9, 2015 plus am sesiuni frecvente cu un fetisist care nu are alta pretentie decat sa zac si sa ma prefac moarta in timp ce port alb. sa nu clipesc, misc etc. acu sunt asa obisnuita cu el ca in timpu asta imi fac o contabilitate mentala, dar la inceputuri imi amintesc ca ma gandeam 'frate ce o fi in capul acestui om in timp ce ma priveste moarta? oare se excita? oare as fi frumoasa moarta?' si tot felu de ganduri de astea ciudate. poate gandul de moarte isi are frumusetea tocmai ca e palpitant sa stii ce gasesti dincolo. daca este ceva mai frumos , ceva mai urat sau doar un mare nimic.
indubitabil Reputație: 2178 Postat August 9, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat August 9, 2015 țăranii trebuie uciși! nu sunt bani pentru nebunia lor, cu pamperi, catedrale, pana si in inima capitalei! no offence, dar ambasadorul suediei are dreptate! bulibala psihologilor care delireaza pe feisbuci cu perpetuarea și ateismul, infirmii emoționali care pozeaza in pocăiți, real pocăniți, toti inglodati in credite de la FMI! conform cu capitolul 16, cod penal, antefața in capitolul 8, al Dumnezeului lui Israel, sunteți declarați SCRAP OF ZĂ LORD! de la anzi la apenini! crăpare plăcută, prin 1.... fracturare hidraulică2. plumb in cap (care recunoaste ca e scrap) si in mate3. plumb calibrul 30 mm pt cine nu recunoaste, 5 luni! 4. si bomba nucleara la final pt toti ! inceputul durerilol, 9/11 / 2011 continuarea lor, dupa 2014 holocaust nuclear total, 2034! să vă tatuați cat mai mult, sa va puneti si coarne, ca sa traga vecinii garduri elecrificate in jur! ok? sa dati like-uri 75 milioane la curve si mutantii de la sing sing, si sa ramana in ministere diavolii care fac toate legile! si vor veni banii de la FMI! la 6 lei dolaru ! https://www.youtube.com/watch?v=AhLcsrF8uq8
vypushka Reputație: 4156 Postat August 9, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat August 9, 2015 țăranii trebuie uciși! nu sunt bani pentru nebunia lor, cu pamperi, catedrale, pana si in inima capitalei! no offence, dar ambasadorul suediei are dreptate! bulibala psihologilor care delireaza pe feisbuci cu perpetuarea și ateismul, infirmii emoționali care pozeaza in pocăiți, real pocăniți, toti inglodati in credite de la FMI! conform cu capitolul 16, cod penal, antefața in capitolul 8, al Dumnezeului lui Israel, sunteți declarați SCRAP OF ZĂ LORD! de la anzi la apenini! crăpare plăcută, prin 1.... fracturare hidraulică2. plumb in cap (care recunoaste ca e scrap) si in mate3. plumb calibrul 30 mm pt cine nu recunoaste, 5 luni! 4. si bomba nucleara la final pt toti ! inceputul durerilol, 9/11 / 2011 continuarea lor, dupa 2014 holocaust nuclear total, 2034! să vă tatuați cat mai mult, sa va puneti si coarne, ca sa traga vecini garduri elecrificate in jur! ok? https://www.youtube.com/watch?v=AhLcsrF8uq8cand se inaugureaza catedrala e concert cu isus hristos si cei 12 apostoli pe care ii trage pe pula ayatolahu daniel cu cei 666 de popi si da o nucleara pe ortodocsi ca sa ramana templul satanei neintinat de tigani
indubitabil Reputație: 2178 Postat August 9, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat August 9, 2015 vreti sa va zic cat au impins taranii pt nepoti ca sa fie acum ministri? TONEEEE! nu o geanta cu caltabosi! bă pulică, tu lucrezi in SRI? degeaba! moșu-tu a impins pt nepotu-su sa-ti fie șef, tone! tu nu poti sa faci nimic! nepotu are firme! mii de angajati! e patron! tu ce ai? arbaletă! lasa lucrurile sa curgă! http://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i/kill-em-all-and-let-god-sort-em-out-4.png
tk2xxx Reputație: -531 Postat August 9, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat August 9, 2015 http://i27.tinypic.com/2468g04.jpg
indubitabil Reputație: 2178 Postat August 9, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat August 9, 2015 T1000, greu de ucis! vai, ce e omul de valoare! o trestie! un nimic! si batjocoritorii lui, sunt tari! https://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=Q48UWyFHgaU
vypushka Reputație: 4156 Postat August 9, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat August 9, 2015 T1000, e greu de ucis!daca-n 2017 se inaugureaza haznaua, vii cu mine sa dam artificii la deschidere ?
indubitabil Reputație: 2178 Postat August 9, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat August 9, 2015
alice adore Reputație: 3163 Postat August 9, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat August 9, 2015 Asculti cumva si Atrium Carceri? Intrebare serioasa.
indubitabil Reputație: 2178 Postat August 9, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat August 9, 2015 anual, 6-7 miliarde $ imprumut de la FMI, un tanar la 2 pensionari + un handicapat 70- 80 % dintre relatiie de casatorie din România facut din interes, pentru statut, vila, functie copiii, blestemati, batuti, obligati sa invete lucruri fara ror 50.000 de popi, bugetari corupti, spitale de nebuni supraeglomerate curve insuportabile tinere sau expirate pe toate canalele TV sacali si hiene la prada peste tot DEDEMAN, 5 SEFI FUMATORI DE DUNHILL SOBRANIE KENT, LA 5 ANGAJATI CU 850 LEI SALAR PLUS BONURI DE MASA!! DA-I IN PLM! TOTI FUMEAZA DUNHILL! cum e zicala aia ... scumpul mai mult pagubeste, lenesul mai mult alearga! loganul e bun pentru neamutul sarac ! pentru romanul sarac nu! nici pamantul nu e bun, nici copiii lui cu care se sterge la cur! nimic nu e bun! "Mai romanilor, voi nu sunteti intregi la cap?" ambasadorul Suediei la Bucuresti eu zic ca nu! nici n-am fost vreodata! ca doar ce plm, folclorul romanesc starneste voma oricui l-ar asculta mai mult de 5 min. in afara de complezenta http://3.bp.blogspot.com/-XfHZESEIbE8/VcfGa7k6rCI/AAAAAAAAAOA/TUP8VQn7fXA/s1600/Merkava4BazMAddOnFrontCharging.jpg
alice adore Reputație: 3163 Postat August 9, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat August 9, 2015 anual, 6-7 miliarde $ imprumut de la FMI, un tanar la 2 pensionari + un handicapat 70- 80 % dintre relatiie de casatorie din România facut din interes, pentru statut, vila, functie copiii, blestemati, batuti, obligati sa invete lucruri fara ror 50.000 de popi, bugetari corupti, spitale de nebuni supraeglomerate curve insuportabile tinere sau expirate pe toate canalele TV sacali si hiene la prada peste tot DEDEMAN, 5 SEFI FUMATORI DE DUNHILL SOBRANIE KENT, LA 5 ANGAJATI CU 850 LEI SALAR PLUS BONURI DE MASA!! DA-I IN PLM! TOTI FUMEAZA DUNHILL! cum e zicala aia ... scumpul mai mult pagubeste, lenesul mai mult alearga! loganul e bun pentru neamutul sarac ! pentru romanul sarac nu! nici pamantul nu e bun, nici copiii lui cu care se sterge la cur! nimic nu e bun! "Mai romanilor, voi nu sunteti intregi la cap?" ambasadorul Suediei la Bucuresti eu zic ca nu! nici n-am fost vreodata! ca doar ce plm, folclorul romanesc starneste voma oricui l-ar asculta mai mult de 5 min. in afara de complezenta http://3.bp.blogspot.com/-XfHZESEIbE8/VcfGa7k6rCI/AAAAAAAAAOA/TUP8VQn7fXA/s1600/Merkava4BazMAddOnFrontCharging.jpg alooo, ti-am pus o intrebare!
Postări Recomandate