Sari la conținut

Metode de sinucidere

Postări Recomandate

• Oras:-----------
Postat

bine a facut ca s-a sinucis mm, cu parinti complet psihopati, intr-o tara unde defileaza curve si nebuni din doi in 2 metri, si se mai mira ca trebuie sa bea spirt sanitar aproape nediluat, ma intreb, oare ce veti face cand veti ramane doar voi? ca nu va primeste nici o tara, la felul in car aratati, nici la lucru, mai mult de sapat santuri, nici sa va gazduiasca, nici de gratus, poate in garaj, sau la subsol, macar aia din siria s-au decimat dracului intre ei, cu arme cumparate de la rusi, pe droguri si prostitutie

• Oras:sud
Postat

alooo, ti-am pus o intrebare!

crezi ca poti avea un dialog rational cu respectivul? cred că doar absolut întâmplător

• Like 2
  • Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware.
  • Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware.
Postat

crezi ca poti avea un dialog rational cu respectivul? cred că doar absolut întâmplător

Mda, ai si tu dreptate.

Eram curioasa de formatia aia, nu de alta, dar inginerul debiteaza niste lucruri nu foarte des intalnite in materie de debitare. Am cunoscut o singura persoana exact in si pe stilul asta, care asculta si Atrium Carceri, Ar fi culmea sa fie una si aceeasi persoana. Faptul ca imi evita intrebarea ma face sa ma gandesc si mai mult ca e cine cred eu ca e. Si atunci e sinistru.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

O sa "ma" risc acum...asta este...
desi mi-am propus sa nu mai scriu sau sa nu mai comentez pe acest forum (si am reusit timp de vreo 2 luni), acum o sa imi incalc - temporar - regula.
Din cauza Amadei :)

Pentru mine, cativa oameni de aici sunt extrem de interesanti. Suflete deosebite, as zice.

Unul din aceste suflete deosebite este si "Amada".
(si nu, nu-mi propun sa o intalnesc vreodata!)

Cum au mai spus si altii pe aici, Amada este deseori extrem de directa, de sincera. Si da, dura. 
Ea pare sa nu mai aiba nimic de pierdut pe acest pamant. A luat o decizie. Bineinteles, are motivele ei foarte concrete (noi, ceilalti, putem doar sa ne dam cu parerea, dar habar n-avem ce se petrece, real, in celalat suflet. Deseori intram cu bocancii in sufletul celalalt).

Eu nu citesc filozofie. Asa s-a intamplat...desi imi placea sa citesc mult, ceva m-a facut sa nu citesc filozofie.
S-a intamplat insa sa aud acum vreo 10 ani (cred...) un gand al unui filozof roman (Cioran oare? nu stiu, n-am tinut minte. Dar mai mult ca sigur ca el era).
Gandul lui de o viata, suna cam asa: cel mai optimist gand al meu (sau al omului) este gandul sinuciderii. 
Daca tin bine minte, era un reportaj in direct cu acel filozof roman (reportaj dat pe tv dupa multi ani de cand el nu mai era).

Nu stiu din ce motive, am tinut minte chestia asta. Cum ca gandul sinuciderii poate fi cel mai optimist gand si mod de a trai. Am tinut minte, desi mi se parea ceva anormal: cum sa fie gandul sinuciderii cel mai optimist gand?!? Asta-i culmea!
Si acest gand te poate tine in viata pana la "plecarea" naturala.

(bineinteles ca ma astept ca majoritatea dintre voi, cei ce veti citi aici, sa nu fiti de acord sau sa nu intelegeti ceea ce zic)

...

Eu mi-am urmat apoi viata, cu de toate. Ani si ani.  (normal ca am uitat episodul cu filozoful...)

La un moment dat, am ajuns intr-o situatie similara Amadei (si similara si altor oameni care se preumbla pe aici, dar care nu au curajul sa spuna). Oarecum similara, dar diferita, normal ca a fost diferita (de mine depindeau destul de multi oameni...si eu nu mai gaseam resurse financiare sa continui. Sa continui sa-i sustin si pe ei. Eu sunt putin altfel construit...pentru mine conteaza mai mult cei din jur, decat contez eu).
Si atunci, cum am zis deja, am ajuns intr-o situatie similara Amadei. Adica decisesem ce voi face. Dupa ce epuizasem toate resursele, incercarile. solutiile, timp de 1 an. TOATE. 1 an m-am framantat real. zi si noapte. Nu am avut niciun sprijin, de nicaieri. (ma rog...doar eu stiu despre ce vorbesc)

Dupa acel an de framantari imense, imense... stiam deja, clar, cum voi pleca de aici, de pe Pamant. Hotarasem.
Ei bine...cand ajungi in asemenea momente unice, nu te mai gandesti la filozofi si la tampeniile debitate de unii dintre ei.
Ai luat decizia. Tot restul nu mai conteaza. Stii exact ce vrei sa faci. Probabil mult mai exact decat orice altceva ai facut in viata ta pana acum.

Ok...multi citesc ce scriu eu pe aici, putini inteleg. E normal.

La un moment dat...cineva mi-a intins un deget.
Desi eu imi stiam, imi hotarasem clar drumul, am apucat curajos acel deget intins de un ...un fel de prieten. Era extrem de firav totul...dar m-am folosit de acel gest.

Un gest firav, mie, mi-a schimbat viata. Bineinteles ca nu stiam asta, atunci. Nu stiam ca-mi va schimba viata. Atunci eram deja absolut linistit. Stiam ce vreau si ce am decis (la fel ca Amada).

Ce vreau eu sa va spun voua: cel mai optimist gand posibil in aceasta viata, este gandul sinuciderii. Cand esti constient de asta, cand ai hotarat clar totul...POTI TRAI PANA LA CAPAT.

Acesta este esentialul.

Stii de ce?
Nu, nu ai cum sa stii.
(decat daca ai trecut prin asa ceva)

Sa iti explic: cand ai renuntat la tot ce tine de viata aceasta, cand stii clar ca nu mai ai nimic de pierdut si ti-ai decis calea renuntarii, ai decis "plecarea" de pe Pamant...atunci esti cu adevarat liber. Si poti trai linistit pana la "capat". Pentru ca tu stii ca ai o alternativa.

...

Sincer...ma indoiesc ca tu, cel care citesti aici, intelegi ceva din ce am zis.

De fapt...eu vreau doar sa-i transmit acest "ceva", Amadei.

"Amada" - sau cum te numesti tu, eu nu vreau sa incerc nicidecum sa te fac sa renunti la ideea ta, la decizia ta!!
Dimpotriva, te incurajez sa ai incredere in deciziile tale!!
Si sa nu tii cont de altceva, deci nici macar de ce iti spun eu, acum (oricum sunt si voi ramane un necunoscut pentru tine).
Daca nu ai inteles de la prima citire...reciteste, te rog, ceea ce am scris. Ai rabdare si reciteste.

PS: ca sa zambesc putin, in final...ma bucur sincer ca sunt multi de pe aici care nu sunt in stare sa citeasca mesaje lungi.
(bine, repet...una e sa citesti...alta e sa si intelegi)

sticla aia de vin cand o dai ? 

• Oras:Bucuresti
Postat

O sa "ma" risc acum...asta este...
desi mi-am propus sa nu mai scriu sau sa nu mai comentez pe acest forum (si am reusit timp de vreo 2 luni), acum o sa imi incalc - temporar - regula.
Din cauza Amadei :)

Pentru mine, cativa oameni de aici sunt extrem de interesanti. Suflete deosebite, as zice.

Unul din aceste suflete deosebite este si "Amada".
(si nu, nu-mi propun sa o intalnesc vreodata!)

Cum au mai spus si altii pe aici, Amada este deseori extrem de directa, de sincera. Si da, dura. 
Ea pare sa nu mai aiba nimic de pierdut pe acest pamant. A luat o decizie. Bineinteles, are motivele ei foarte concrete (noi, ceilalti, putem doar sa ne dam cu parerea, dar habar n-avem ce se petrece, real, in celalat suflet. Deseori intram cu bocancii in sufletul celalalt).

Eu nu citesc filozofie. Asa s-a intamplat...desi imi placea sa citesc mult, ceva m-a facut sa nu citesc filozofie.
S-a intamplat insa sa aud acum vreo 10 ani (cred...) un gand al unui filozof roman (Cioran oare? nu stiu, n-am tinut minte. Dar mai mult ca sigur ca el era).
Gandul lui de o viata, suna cam asa: cel mai optimist gand al meu (sau al omului) este gandul sinuciderii. 
Daca tin bine minte, era un reportaj in direct cu acel filozof roman (reportaj dat pe tv dupa multi ani de cand el nu mai era).

Nu stiu din ce motive, am tinut minte chestia asta. Cum ca gandul sinuciderii poate fi cel mai optimist gand si mod de a trai. Am tinut minte, desi mi se parea ceva anormal: cum sa fie gandul sinuciderii cel mai optimist gand?!? Asta-i culmea!
Si acest gand te poate tine in viata pana la "plecarea" naturala.

(bineinteles ca ma astept ca majoritatea dintre voi, cei ce veti citi aici, sa nu fiti de acord sau sa nu intelegeti ceea ce zic)

...

Eu mi-am urmat apoi viata, cu de toate. Ani si ani.  (normal ca am uitat episodul cu filozoful...)

La un moment dat, am ajuns intr-o situatie similara Amadei (si similara si altor oameni care se preumbla pe aici, dar care nu au curajul sa spuna). Oarecum similara, dar diferita, normal ca a fost diferita (de mine depindeau destul de multi oameni...si eu nu mai gaseam resurse financiare sa continui. Sa continui sa-i sustin si pe ei. Eu sunt putin altfel construit...pentru mine conteaza mai mult cei din jur, decat contez eu).
Si atunci, cum am zis deja, am ajuns intr-o situatie similara Amadei. Adica decisesem ce voi face. Dupa ce epuizasem toate resursele, incercarile. solutiile, timp de 1 an. TOATE. 1 an m-am framantat real. zi si noapte. Nu am avut niciun sprijin, de nicaieri. (ma rog...doar eu stiu despre ce vorbesc)

Dupa acel an de framantari imense, imense... stiam deja, clar, cum voi pleca de aici, de pe Pamant. Hotarasem.
Ei bine...cand ajungi in asemenea momente unice, nu te mai gandesti la filozofi si la tampeniile debitate de unii dintre ei.
Ai luat decizia. Tot restul nu mai conteaza. Stii exact ce vrei sa faci. Probabil mult mai exact decat orice altceva ai facut in viata ta pana acum.

Ok...multi citesc ce scriu eu pe aici, putini inteleg. E normal.

La un moment dat...cineva mi-a intins un deget.
Desi eu imi stiam, imi hotarasem clar drumul, am apucat curajos acel deget intins de un ...un fel de prieten. Era extrem de firav totul...dar m-am folosit de acel gest.

Un gest firav, mie, mi-a schimbat viata. Bineinteles ca nu stiam asta, atunci. Nu stiam ca-mi va schimba viata. Atunci eram deja absolut linistit. Stiam ce vreau si ce am decis (la fel ca Amada).

Ce vreau eu sa va spun voua: cel mai optimist gand posibil in aceasta viata, este gandul sinuciderii. Cand esti constient de asta, cand ai hotarat clar totul...POTI TRAI PANA LA CAPAT.

Acesta este esentialul.

Stii de ce?
Nu, nu ai cum sa stii.
(decat daca ai trecut prin asa ceva)

Sa iti explic: cand ai renuntat la tot ce tine de viata aceasta, cand stii clar ca nu mai ai nimic de pierdut si ti-ai decis calea renuntarii, ai decis "plecarea" de pe Pamant...atunci esti cu adevarat liber. Si poti trai linistit pana la "capat". Pentru ca tu stii ca ai o alternativa.

...

Sincer...ma indoiesc ca tu, cel care citesti aici, intelegi ceva din ce am zis.

De fapt...eu vreau doar sa-i transmit acest "ceva", Amadei.

"Amada" - sau cum te numesti tu, eu nu vreau sa incerc nicidecum sa te fac sa renunti la ideea ta, la decizia ta!!
Dimpotriva, te incurajez sa ai incredere in deciziile tale!!
Si sa nu tii cont de altceva, deci nici macar de ce iti spun eu, acum (oricum sunt si voi ramane un necunoscut pentru tine).
Daca nu ai inteles de la prima citire...reciteste, te rog, ceea ce am scris. Ai rabdare si reciteste.

PS: ca sa zambesc putin, in final...ma bucur sincer ca sunt multi de pe aici care nu sunt in stare sa citeasca mesaje lungi.
(bine, repet...una e sa citesti...alta e sa si intelegi)

:kiss3

Esti purtator de inteligenta periculos de tentanta pentru mine... :)

Da, cand iti propui sa mori calculat traiesti din plin, savurezi fiecare moment, iti asumi orice risc, surprinzator absolut nimic nu te atinge...

Vorba aia, nu scapi de ce ti-e frica, se pare ca nici moartea nu are tupeu cand o confrunti. :)

Sunt fericita in fiecare zi, indiferent ce fac, pentru ca maine s-ar putea sa nu fie, dar azi am tot ce vreau...

:hug1

Postat

curvele sunt de multe feluri! sinucide-i pe ei! nu mai lua si nu mai da bani, fetelor, care au facut copii sa se iubeasca pe sine pin ei, nu mai da bani popilor, nu mai da bani psihiatrilor, doctorilor, fii KAMIKAZE! 

România e o țară de non valori! De ce sa nu mori, ca un kamikaze? De ce sa intretii CĂCAȚII BLONZI A LU PUIE FĂTAȚI SĂ-ȚI PRESCRIE XANAX?

TROLUL JIGFRIED ȘNAPS, OVREUL, CU ZICALE ALA NIȚĂ FILOZOFU CU BĂRBIȚĂ?

N-AI GĂSIT BLONDA,, SINUCIDE-TE, MAI AI PUTERE, EMIGREAZĂ! 

DE CE SĂ ÎNTREȚII NIȘTE GUNOAIE CARE AU ȘTAMPILA LU GERULA? SUNT NOTARI! PUII BĂȘINII ORTODOXE? PAI DIN CAUZA TA BĂȘINA ȚI-A VÂNDUT SUBSOLUL, CA SA AI TU CURVĂ ADEMENITĂ CU VILA TA CU 2-3 ETAJE! 

HAI LA MINE, CA AM VILA CU 2, 3 ETAJE! AM ȘI CABINET DE 4 MP, PESCRIU XANAX! SUNT DOCTOR! BLOND! AM ȘI OCHI ALBAȘTRII! CA DĂ PEȘTEEEEE !!!! 

Postat

N-am nimic, nu am nevoie nici de tratament, realitatea nu ar trebui pastilata, e suficient ca o aburesc uneori.. :)

AȘA E! LA CÂTE RĂSPUNSURI, ATÂTEA CLONE! MĂ, CE VREI TU, VREAU ȘI EU! SĂ-I BAG ÎN IAD! CÂT MAI MULȚI! 

DĂ-I DREACU dE RUȘI! MINT! NU SUNT LATINI! 

Postat

AȘA E! LA CÂTE RĂSPUNSURI, ATÂTEA CLONE! MĂ, CE VREI TU, VREAU ȘI EU! SĂ-I BAG ÎN IAD! CÂT MAI MULȚI! 

DĂ-I DREACU dE RUȘI! MINT! NU SUNT LATINI! 

Toti mint.

La rusi e mai extrem, la fel ca si financiar, ei ori au multe, ori n-au nimic, ori sunt escroci, ori iti trantesc adevarul propriu in fata...

Latinii mint mai mult, sunt mai placuti prin artificial, demni de si mai putina incredere, din pacate.

Oricum, fiecare om trebuie luat separat indeferent de unde este.

:hug1

• Like 1
Postat

du-te sa mananci si tu ceva. nu este bine sa stai nemancat :)))

După ora 19, max 20 nu se mai recomandă. Mai bine mâine dimineaţă un mic-dejun copios cu proteine si glucide - Suncă , oua,  fructe , brânzeturi, iaurt, Pâine integrală

• Oras:worldwide
Postat

După ora 19, max 20 nu se mai recomandă. Mai bine mâine dimineaţă un mic-dejun copios cu proteine si glucide - Suncă , oua,  fructe , brânzeturi, iaurt, Pâine integrală

omleta mai bag si eu dimi. in rest briose, iaurt, croissant, prajituri, de astea :)))

Postat

omleta mai bag si eu dimi. in rest briose, iaurt, croissant, prajituri, de astea :)))

Foetajele iar sunt nedorite , policarbonati nesaturati , radicali liberi care nu au cu ce sa reactioneze - nu e nici o substanţă utilă , 

Vizitator
Postat

Suc de morcovi, mere, afine, agude, sote de lciuperci si un file de crap ? :blushing2 :hihat

• Like 1
Postat

Foetajele iar sunt nedorite , policarbonati nesaturati , radicali liberi care nu au cu ce sa reactioneze - nu e nici o substanţă utilă , 

nu prea consum foetaje de loc

Postat

Suc de morcovi, mere, afine, agude, sote de lciuperci si un file de crap ? :blushing2 :hihat

pai papi ciuperci cu peste la mic dejun monsieur? suna bine ce ai zis mataluta si manci ce si cand iti place , dar nu prea e meniu de mic dejun. eu vb obsinuiesc sa manc ciorba supa si noaptea :)))

Vizitator
Postat

Aaappp... nu la micul dejun, ce-i drept :lol: :laugh2

• Like 1
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

2-4 sandwichuri cu șuncă de Praga/brînză/cașcaval, un ou fiert, croissant( foietaj) cu cafea cu lapte + fresh de portocale. E bine nea Klm-ule? 

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Ai zis brioşe si croisant

dap dar unde manci tu briosa din foetaj bre. si la croissant se poate inlocui sa ii spunem corn :). nu-s cu foetajele eu deloc imi par prea grele

Postat

2-4 sandwichuri cu șuncă de Praga/brînză/cașcaval, un ou fiert, croissant( foietaj) cu cafea cu lapte + fresh de portocale. E bine nea Klm-ule? 

Super !

Postat

voi trei va dati seama ca vorbim de alimentatie sanatoasa pe un thread de sinucidere , nu?

Postat

Mai mult îmi place când merg la țară la vărul meu: slăninuță, brânză, ceapă ( dacă e vară și roșii), pâine de casă, ouă și ... o țuiculiță. :laugh2  Sau un vin dă buturugă.  :laugh2

• Like 2
  • Minus 3

Postat

voi trei va dati seama ca vorbim de alimentatie sanatoasa pe un thread de sinucidere , nu?

Exact asta vroiam sa zic si eu - formularea mea era ceva cu umplut maţu".

Rozico cred că suntem oleacă telepaţi.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...