Sari la conținut

Metode de sinucidere

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

Pula e Raiul. 

nuuuu. faci sa se creada ca falusul este suprem. pai pula la ce trage. tot la pasarica :)

vezi care e punctul suprem

Postat

Da ! Și pe ma-ta tot eu am rezolvat-o,proasta.o vezi-ți de treaba ta ca te.ai băgat aiurea cu mine în seama, nu.ți ajunge cât și-au bătut ăștia pulade tine virtual și real?

Nu ai cum... dar daca tu spui, te cred, o zici cu atata foc si patima ...biata mama , o fi muncit mult sa ti-o "salte"?!

nu sunt curioasa deja stiu, n-a fost nevoie decat o atingere sa revina la starea flasca :D... nu ma intelege gresit ... o laba o puteai face singur si probabil de lunga durata

• Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

Nu ai cum... dar daca tu spui, te cred, o zici cu atata foc si patima ...biata mama , o fi muncit mult sa ti-o "salte"?!

nu sunt curioasa deja stiu, n-a fost nevoie decat o atingere sa revina la starea flasca :D... nu ma intelege gresit ... o laba o puteai face singur si probabil de lunga durata

Marș fă...după ce ca ești jegoasa mai ești și proastă de puți...:)) pula mea ai îmbătrânit cu pula în gură degeaba.
  • Like 1
  • Minus 2
  • Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware.
  • Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware.
Postat

interesant e că folosești masculinul plural pentru organul sexual bărbătesc

"cuce" e mai bine?  :blushing2

Postat

aham , acu e de intels .... invidios , tare invidios :D... lasa, nu mai plange , candva vei avea si tu ...puterinta

Dacă ar durea prostia ai merge tăvălită pe stradă...:)) ce pula mea aberezi acolo?!?!
  • Minus 2
  • Oras:sud
Postat

"cuce" e mai bine? :blushing2

hahaha.clap clap .sunt pă telefon. ai puncte maine dimineată

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Marș fă...după ce ca ești jegoasa mai ești și proastă de puți... :)) pula mea ai îmbătrânit cu pula în gură degeaba.

:clapp

Mereu ai fost unul din intelepti pe aici, ma bucur enorm cand nu toti se schimba... :)

:) Pe maine. 

Azi, off topic, iubeste-ma mai putin, ma sufoci. 

Te pup, daca erai aici...  :hug1

(Nu vorbeam de Nasu')

Postat

:clapp

Mereu ai fost unul din intelepti pe aici, ma bucur enorm cand nu toti se schimba... :)

Ma bag la somn, nu stiu exact ce a facut inginerul, dar sigur a facut ceva dandindu-se la mine... e suficient sa ma faca sa simt... nici eu nu stiu. :blushing2

Noapte buna! :hug1

asemenea tuturor.vise plăcute.în seară asta ne.am depășit pe noi însine .
Postat

asemenea tuturor.vise plăcute.în seară asta ne.am depășit pe noi însine .

si io ma tirez ca doar la ora asta apuc sa fac curat prin cas' . sweet dreamz y'all

Postat

E, nu e, e... cun să nu fie? :laugh2

nuuuu. faci sa se creada ca falusul este suprem. pai pula la ce trage. tot la pasarica :)

vezi care e punctul suprem

așa da!oameni serioși
Vizitator
Reputație: 0
Postat

si io ma tirez ca doar la ora asta apuc sa fac curat prin cas' . sweet dreamz y'all

La ora asta dai cu aspiratoru ? pai o sa vina vecinii ca-i trezesti din somn ! :slap2 :slap2 :laugh2

Noapte buna ! Aici mai spre dimineata o fi mai buna, sunt si la ora asta 37 de grade afara, nu pot tine AC-ul deschis non-stop si simt ca-s intr-o sauna....Asa ca inca 3-4 ore noapte alba :)

Vizitator
Postat

baaaaaaaaaaaaa cat am ras. cum drq ai gasit o pula imensa roz?   :laugh2  :laugh2

Japonezii au ceva cu culoarea roz, e vorba despre misticismul oriental, ceva de genul, sacralitatea culorilor...

Postat

La ora asta dai cu aspiratoru ? pai o sa vina vecinii ca-i trezesti din somn ! :slap2 :slap2 :laugh2

Noapte buna ! Aici mai spre dimineata o fi mai buna, sunt si la ora asta 37 de grade afara, nu pot tine AC-ul deschis non-stop si simt ca-s intr-o sauna....Asa ca inca 3-4 ore noapte alba :)

nu cartenie fac maine de-aia. strang asa in mare. sa stii ca e super  zoo pe aici pe unde stau ca in salbaticu vest. unu da cu aspiratoru la 3 dimi, altu cu sourround si ditamai boxe filme xxx pe la 2 dimi de se auzea pe 2 stardute, altu e beat si se chinuie vreo juma de ora sa ajunga la etaj asezandu-se periodic pa trepte, io cu vecina mai batrana de langa ne dam smsuri daca putem baga o tura de rufe dupa 12 noaptea de astea :)))))

plus ca merg dupa tigari la 4, 5 whatever nu imi are nimeni treaba :)

Vizitator
Postat

nu cartenie fac maine de-aia. strang asa in mare. sa stii ca e super  zoo pe aici pe unde stau ca in salbaticu vest. unu da cu aspiratoru la 3 dimi, altu cu sourround si ditamai boxe filme xxx pe la 2 dimi de se auzea pe 2 stardute, altu e beat si se chinuie vreo juma de ora sa ajunga la etaj asezandu-se periodic pa trepte, io cu vecina mai batrana de langa ne dam smsuri daca putem baga o tura de rufe dupa 12 noaptea de astea :)))))

plus ca merg dupa tigari la 4, 5 whatever nu imi are nimeni treaba :)

Unde o fi locul asta, din ce scrii tu pana si in vestitul Bronx pare mai liniste.... :laugh2 :laugh2

Postat

Japonezii au ceva cu culoarea roz, e vorba despre misticismul oriental, ceva de genul, sacralitatea culorilor...

culoarea roz e culoarea iubirii din vremuri antice si se foloseste la ritualuri de frumusete si iubire si potiuni si ce drq o mai fi. si nu doar la japonezi. Culoarea zeitei Venus mi se pare ca era tot roz si a mai multor zeite corespondente cu venus. cand faci mantre catre Laxmi e bine sa folosesti lumanari tot Roz si tot asa :)

Postat

Unde o fi locul asta, din ce scrii tu pana si in vestitul Bronx pare mai liniste.... :laugh2 :laugh2

nu ca este liniste, dar periodic il mai apuca pe cate unu acvtivitati stranii dar nu vezi ca sar mosii sau babele hop tzop sa creheme politia. fiecare face ce-l taie capu la el acs cam asa pe aici la mine. dar in rest e liniste si pace :)

Vizitator
Postat

culoarea roz e culoarea iubirii din vremuri antice si se foloseste la ritualuri de frumusete si iubire si potiuni si ce drq o mai fi. si nu doar la japonezi. Culoarea zeitei Venus mi se pare ca era tot roz si a mai multor zeite corespondente cu venus. cand faci mantre catre Laxmi e bine sa folosesti lumanari tot Roz si tot asa :)

Energia Kyundalini (energia sexuala) este "vazuta" de catre cei ce pot vedea aura si meridianele energetice, ca fiind de culoare roz sau nuante de roz ;)

• Like 1
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

baaaaaaaaaaaaa cat am ras. cum drq ai gasit o pula imensa roz?   :laugh2  :laugh2

Important e că am găsit! 

Vizitator
Postat

democratie

Cica mai nou e Meritocratie (da' nu cred ca e valabil la noi in Romanica) :laugh2 :laugh2 :laugh2

Postat

Important e că am găsit! 

sa stii ca pt asta m-ai excitat la maxim. uda-s toata. uda rauuuuuuu

:* :* :*

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...