picon Reputație: 1046 Postat August 12, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 12, 2015 Ești pistol cu apă pe lângă el. Tu măcar, ai haz.
klm112 Reputație: 5026 Postat August 12, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat August 12, 2015 Ești pistol cu apă pe lângă el. Tu măcar, ai haz.maestre , ce soarta au ai tăi de la servici în dimineata asta?
picon Reputație: 1046 Postat August 12, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 12, 2015 Bună mon cher, bună.
mișkin Reputație: 344 Postat August 12, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat August 12, 2015 Mîșkine, idiotule ... 3 săptămâni zici? Atât durează tratamentul? Te aștept să mă cac unde trebuie: în gura ta. Voi vă dați seama? Dementul ăsta ( că prea le știe cu pastilele), a stat el și a clocit textul ăsta care se vrea o caterincă. O caterincă este elA gentle reminder, textul e o glumă din bransa, eu doar am adăugat fraza cu picoaie, ba picoaie, ca mie imi este mila de parintii tai şi sila de tine ca te caci pe ei.Nu te mai strufoca atât, pops! Eu nu fac caterinca.Eu glumesc.Tablagii ca tine fac caterinca. Dumnezeu sa te ierte! ))
Vizitator Reputație: 0 Postat August 12, 2015 Postat August 12, 2015 A gentle reminder, textul e o glumă din bransa, eu doar am adăugat fraza cu picoaie, ba picoaie, ca mie imi este mila de parintii tai şi sila de tine ca te caci pe ei.Nu te mai strufoca atât, pops! Eu nu fac caterinca.Eu glumesc.Tablagii ca tine fac caterinca. Dumnezeu sa te ierte! ))Ooooooooooooooooooooooooo ce dor mi-a fost da tineeeeeee .................... HAI SICTIR !
klm112 Reputație: 5026 Postat August 12, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat August 12, 2015 Bună mon cher, bună. ok,boss
picon Reputație: 1046 Postat August 12, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 12, 2015 Du-te bă Mîșkine și ia-ți pastilele! În branșa aia se fac glume? Așa branșă, așa glume. Unde le-ai auzit, la balamuc de la sora-șefă când îți făcea injecții? Văd că nu te potolești cu abjecțiile legate de părinții mei și folosești resursa jegoasă a celui ce nu are argumente și apelează la injurii scârboase și golănești. Ascultă aici, Idiotule: sunt un om pașnic, nu-mi plac conflictele mai ales cele fizice pe care le consider dovadă de prostie, arma prostului care nu are argumente verbale/scrise, dar având în vedere că tu continui cu mizeriile astea jegoase, chit că mă banează Pisicu pentru amenințări, află că dacă vreodată îmi ieși în față, iți rup căpățâna. Roagă-te cui știi tu să nu ne intersectăm. 3
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 12, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 12, 2015 iarasi va smotociti bre? peace &love motherfuckers
laurelian Reputație: 2012 Postat August 12, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 12, 2015 Mîșkine, idiotule ... 3 săptămâni zici? Atât durează tratamentul? Te aștept să mă cac unde trebuie: în gura ta. Voi vă dați seama? Dementul ăsta ( că prea le știe cu pastilele), a stat el și a clocit textul ăsta care se vrea o caterincă. O caterincă este el, o glumă de om, un închipuit, un semidoct cu cultură google plin de arfe și bășini, care trăiește în lumea lui imaginară printre pilule și fantasme. Dacă nu mi-ar fi silă de el, mi-ar fi milă.E luat de pe net, adicăcadeobicei... 1
mișkin Reputație: 344 Postat August 12, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat August 12, 2015 Du-te bă Mîșkine și ia-ți pastilele! În branșa aia se fac glume? Așa branșă, așa glume. Unde le-ai auzit, la balamuc de la sora-șefă când îți făcea injecții? Văd că nu te potolești cu abjecțiile legate de părinții mei și folosești resursa jegoasă a celui ce nu are argumente și apelează la injurii scârboase și golănești. Ascultă aici, Idiotule: sunt un om pașnic, nu-mi plac conflictele mai ales cele fizice pe care le consider dovadă de prostie, arma prostului care nu are argumente verbale/scrise, dar având în vedere că tu continui cu mizeriile astea jegoase, chit că mă banează Pisicu pentru amenințări, află că dacă vreodată îmi ieși în față, iți rup căpățâna. Roagă-te cui știi tu să nu ne intersectăm.Așa... si? ))))) Madre Mia de la Concepcion ))) Smardoiul electronic la 80 de ani. Pops,nu te mai strufoca atât.
mișkin Reputație: 344 Postat August 12, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat August 12, 2015 E luat de pe net, adicăcadeobicei...E de la John Hopkins Hospital. De ce eşti așa de înverșunat la adresa mea?
laurelian Reputație: 2012 Postat August 12, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 12, 2015 E de la John Hopkins Hospital. De ce eşti așa de înverșunat la adresa mea?Ai uitat de maidanezule...
Membru Premium sprinter_sb Reputație: 1348 Postat August 12, 2015 Oras:sibiu Oras:sibiu Membru Premium Postat August 12, 2015 http://i60.tinypic.com/23uxy89.jpg http://img0.joyreactor.com/pics/post/suicide-fail-gif-766846.gif 1 there is nothing that a lovely lady you haven't slept with yet can't fix
picon Reputație: 1046 Postat August 12, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 12, 2015 Așa... si? ))))) Madre Mia de la Concepcion ))) Smardoiul electronic la 80 de ani. Pops,nu te mai strufoca atât. Spune bă labagiule, ai sânge-n instalație să te întâlnești cu mine? Sau ești și tu din teapa lui Ray Donovan-Bolovan care-mi zicea că ma face și mă drege și când am acceptat să ne întâlnim, a dat-o cotită. Vă e frică mă bășinoșilor să vă întâlniți cu un moș de 80 de ani? Vai de puța voastră de neterminați! Înjurați pe forum de ce are mai sfânt orice om normal și apoi când e vorba să fiți bărbați, să purtați o discuție față-n față, începeți cu " nu sunt în țară și nu mă întorc" dar am curaj să înjur, sau scuze penibile.Mîșkine, nici intelectual adevărat nu ești ( se vede clar - încerci doar să pari), nici jmecher nu ești - ești prea prost. Ești un mare ... nimic. Așa că ...hai sictir! 3
mișkin Reputație: 344 Postat August 12, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat August 12, 2015 Spune bă labagiule, ai sânge-n instalație să te întâlnești cu mine? Sau eăti și tu din teapa lui Ray Donovan-Bolovan care-mi zicea că ma face și mă drege și când am acceptat să ne întâlnim, a dat-o cotită. Vă e frică mă bășinoșilor să vă întâlniți cu un moș de 80 de ani? Vai de puța voastră de neterminați! Înjurați pe forum de ce are mai sfânt orice om normal și apoi când e vorba să fiți bărbați, să purtați o discuție față-n față, începeți cu " nu sunt în țară și nu mă întorc" dar am curaj să înjur, sau scuze penibile.Mîșkine, nici intelectual adevărat nu ești ( se vede clar - încerci doar să pari), nici jmecher nu ești - ești prea prost. Ești un mare ... nimic. Așa că ...hai sictir! s-a spart pipota in tine, dementule... http://media.giphy.com/media/ToMjGpxFDidbjZxDbyw/giphy.gif
picon Reputație: 1046 Postat August 12, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 12, 2015 Așa ... și? Vino cu poante noi, căcăciosule!
mișkin Reputație: 344 Postat August 12, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat August 12, 2015 Acum, serios fiind, pops, aminteste-ti ca nu am avut nimic cu tine, si nici nu am, numai ca tu, repet, fiind un tablagiu si un circar, ai tinut dinadins sa pari masculul alfa.Nimeni nu vrea sa te detroneze din Camelot. Daca erai tu asa de intelept si faceai cinste anilor tai, nu te mai bagai aiurea ca supozitoru', vorba ta. Nu incerc sa par intelectual si nici nu am pretins asta, cat despre preluatul citatelor de pe Google, sa fim seriosi, parca suntem copii.Eu am cartile in format pdf, imi place din cand cand sa le recitesc.Asta ca sa te linistesti putin.Si, oricum ar fi un paradox sa incerc sa demonstez ceva cuiva care nu imi provoaca decat un amestec ciudat de admiratie si dezgust, nu crezi? Stai, pops, linistit, vad ca ai devenit sentimental, ma provoci la dueluri, de parca am fi in secolul XIX.Tu chiar iti inchipui, in dementa ta, ca eu as avea ceva de impartit cu tine? Pentru cineva aflat la un pas de a da ortul popii, mi se pare ca ai pierdut chiar orice farama de demnitate.Sper totusi sa remarci faptul ca, de data asta, am inceput fraza cu majuscule, desi, la ce scarba imi provoci, asa virtual, nici asta nu meriti. Mai ziceai tu de scuze...Personal, faptul ca tu pretinzi scuze din partea mea, mie mi se pare o insulta, pentru ca termenul ''scuze'',semiotic vorbind, isi pierde din valoare, atunci cand tu ai tupeul perfid de bosorog sa le pretinzi. Pops, esti mai tare in caterinca decat mine.Recunosc asta. Tu faci misto.Eu sunt ironic. Umberto Eco a zis, parca, ironia este a seniorilor.Nu e cazul tau. Dumnezeu sa te ierte!
mișkin Reputație: 344 Postat August 12, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat August 12, 2015 Așa ... și? Vino cu poante noi, căcăciosule! http://media.giphy.com/media/LvtKS6f1WatQ4/giphy.gif
Vizitator Reputație: 0 Postat August 12, 2015 Postat August 12, 2015 http://media.giphy.com/media/LvtKS6f1WatQ4/giphy.gifMai taci dreaq mah gainare............. Al dreaq ai invatat sa pui si tu gif-uri 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 12, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 12, 2015 da nu v-ati terminat odata? va trec pe retete? care ce vrea sa zica repede?
mișkin Reputație: 344 Postat August 12, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat August 12, 2015 Mai taci dreaq mah gainare............. Al dreaq ai invatat sa pui si tu gif-uri http://media2.giphy.com/media/tRL7xf0bFPV04/giphy.gif
Vizitator Reputație: 0 Postat August 12, 2015 Postat August 12, 2015 http://media2.giphy.com/media/tRL7xf0bFPV04/giphy.gifZi sa ma pish pa tine
Vizitator Reputație: 0 Postat August 12, 2015 Postat August 12, 2015 da nu v-ati terminat odata? va trec pe retete? care ce vrea sa zica repede? tu ce consumi ?
mișkin Reputație: 344 Postat August 12, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat August 12, 2015 Zi sa ma pish pa tine http://media.giphy.com/media/iG36A36bKIgM/giphy.gif
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 12, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 12, 2015 tu ce consumi ? eu am zis Marian cee bag ocazional daca nu ai fost pe faza asta e. nu-s repetitiva
Postări Recomandate