? ec ed Reputație: -439 Postat Iulie 3, 2015 Oras:aer Oras:aer Partajează Postat Iulie 3, 2015 Vrei sa ne sinucidem toti?? Ar fi o treaba,poate in felul asta am scapa toti de cacatul asta bolnav de gandire,pe care il purtam `voiniceste` cu noi,de ij de mii de ani...extremele alea de merda,ca fie avem o viata de cacat,ca destinul e aspru cu noi,ca suntem worthless,sau zi other one,ca suntem peste multi,ca viata noastra e un paradis,ca saracii drecu,aia care-s saraci,`sa ne pisam pe ei`.Din moment ce exista Armata,Religii,Politica,Invatamant mizer,and so on,we are all fucked up,ca ne dam seama sau nu,nu facem nimic,decat Forzza Greuceanu...basme si basmute,unde spanu` ia tot! Si ca tot l-am descoperit pe omu`,mai pun un clip,random,nici nu stiu daca se potriveste cu topicul,dar sa fie! https://www.youtube.com/watch?v=hbj4nLOPN8o&spfreload=10 Link spre comentariu
the godfather Reputație: -1028 Postat Iulie 3, 2015 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Partajează Postat Iulie 3, 2015 1..2...sau chiar 3 porții din fasolea făcută de @picon efect garantat, și mai mori și fericită pe deasupra...)) plm. am învățat în viață ca "pe cine nu lași să moară,nu te lasă să trăiești "...așa o fi ?!? 3 1 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 3, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iulie 3, 2015 cand o sa-mi dea voie stapanul meu VyypussCe fidelină ești, lua-r-ai foc dă hazliU Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 3, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iulie 3, 2015 Ar fi o treaba,poate in felul asta am scapa toti de cacatul asta bolnav de gandire,pe care il purtam `voiniceste` cu noi,de ij de mii de ani...extremele alea de merda,ca fie avem o viata de cacat,ca destinul e aspru cu noi,ca suntem worthless,sau zi other one,ca suntem peste multi,ca viata noastra e un paradis,ca saracii drecu,aia care-s saraci,`sa ne pisam pe ei`.Din moment ce exista Armata,Religii,Politica,Invatamant mizer,and so on,we are all fucked up,ca ne dam seama sau nu,nu facem nimic,decat Forzza Greuceanu...basme si basmute,unde spanu` ia tot! Si ca tot l-am descoperit pe omu`,mai pun un clip,random,nici nu stiu daca se potriveste cu topicul,dar sa fie! Like Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 3, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iulie 3, 2015 1..2...sau chiar 3 porții din fasolea făcută de @picon efect garantat, și mai mori și fericită pe deasupra...)) plm. am învățat în viață ca "pe cine nu lași să moară,nu te lasă să trăiești "...așa o fi ?!? Păi da Link spre comentariu
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Iulie 3, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Partajează Postat Iulie 3, 2015 nu e mai tare ala a lu ecedu decat ildiko a noastra Link spre comentariu
it support Reputație: 22 Postat Iulie 3, 2015 Oras:It Support Oras:It Support Partajează Postat Iulie 3, 2015 Ce fidelină ești, lua-r-ai foc dă hazliU Vad ca si aici esti obraznic Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 3, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iulie 3, 2015 @Astateofmind, cat inseamna supra?Merci!@Picon, de la un timp esti asa de cuminte ca mi-as pune iar perna pe fata... Păi eu ce ziceam? Nu mai bine ți-o mai pui pe față (perna)? Te ajut dacă vrei, că știi ca sunt ajutător dă felu' meu, mai ales că am văzut cum se face. Plm, în fond ce moarte e mai frumoasă decât să dai colțu' înfipătă? Ți-am dat soluția, ca să nu mai zici că sunt așa și pe dincolo. Eu sunt și mai blând ca nea kilometricu', nu am bătut nicio femeie până acum, dar dacă te prind, te calc între picioare! Link spre comentariu
? ec ed Reputație: -439 Postat Iulie 3, 2015 Oras:aer Oras:aer Partajează Postat Iulie 3, 2015 nu e mai tare ala a lu ecedu decat ildiko a noastra Tu esti vampir,stii secretu` vetii vesnice,si te doare-n carbajal(daca ),si esti indiferent? Link spre comentariu
cpt.picard Reputație: 777 Postat Iulie 3, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 3, 2015 Sa te arunci in fata metroului si sa ai ghinionul sa nu mori si norocul sa ta alegi fara un picior sau fara o mana, sa vezi atunci viata de cacat, sau sa iei pastile si sa devi leguma si sa nu-ti dai seama ca ai viata de cacat, asta o fi da bine dar fa o vizita in 'gradina de legume' sa vezi daca e locul tau acolo. Sa vrei sa mori nu e nici un curaj, e lasitate, mai ales cand vrei sa mori fara durere. Pai nimic nu se face fara efort, nici sa mori fara durere, pentru ca aici este curajul, sa suporti durerea.Daca nimanui nu-i pasa de tine pe cine te razbuni? Mai bine mori de gatul lor. 2 Link spre comentariu
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Iulie 3, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Partajează Postat Iulie 3, 2015 Tu esti vampir,stii secretu` vetii vesnice,si te doare-n carbajal(daca ),si esti indiferent? indiferent la ce ? Link spre comentariu
? ec ed Reputație: -439 Postat Iulie 4, 2015 Oras:aer Oras:aer Partajează Postat Iulie 4, 2015 indiferent la ce ? Gandirea bolnava care ne-a asuprit? Link spre comentariu
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Iulie 4, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Partajează Postat Iulie 4, 2015 Gandirea bolnava care ne-a asuprit? si ce sa va fac eu? Link spre comentariu
lana Reputație: 3245 Postat Iulie 4, 2015 Oras:București Oras:București Partajează Postat Iulie 4, 2015 Oricât as încerca sa fiu deprimat, nu reușesc Văd că nu ai mai îndrăznit la nudiști! )) mă asteoti pe mine?! Link spre comentariu
lana Reputație: 3245 Postat Iulie 4, 2015 Oras:București Oras:București Partajează Postat Iulie 4, 2015 Scuzaţi-mi incultura, dar si la femei se zice "dude" ?Când ie trecute de 70 in viu, da! Respect Link spre comentariu
lana Reputație: 3245 Postat Iulie 4, 2015 Oras:București Oras:București Partajează Postat Iulie 4, 2015 In sfarsit un topic bun...Bravo initiatorului Mor dă tine și de creieru' ala al tău slick, chiar dacă esti urâcios pe alocuri! Link spre comentariu
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Iulie 4, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Partajează Postat Iulie 4, 2015 Mor dă tine și de creieru' ala al tău slick, chiar dacă esti urâcios pe alocuri!e bine ca-mi raspunzi ultimu`... 2 Link spre comentariu
lana Reputație: 3245 Postat Iulie 4, 2015 Oras:București Oras:București Partajează Postat Iulie 4, 2015 e bine ca-mi raspunzi ultimu`...I save the best for last... 3 Link spre comentariu
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Iulie 4, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Partajează Postat Iulie 4, 2015 I save the best for last...pregatita ca-ntotdeauna cu ele la purtator 1 Link spre comentariu
lana Reputație: 3245 Postat Iulie 4, 2015 Oras:București Oras:București Partajează Postat Iulie 4, 2015 pregatita ca-ntotdeauna cu ele la purtator Nu auzi să mă lași să mă masturbez? Senc iu 1 Link spre comentariu
mariusdanger Reputație: 1470 Postat Iulie 4, 2015 Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Partajează Postat Iulie 4, 2015 Văd că nu ai mai îndrăznit la nudiști! )) mă asteoti pe mine?!Fara tine, plaja e pustiu Link spre comentariu
mișkin Reputație: 344 Postat Iulie 4, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Partajează Postat Iulie 4, 2015 Dezvoltă subiectu'....Nu mai tin minte... A dezvoltat Camus suficient în Mitul lui Sisif. Nu va mai omorati...sapte vieți de chin va așteaptă, zice budismul...ori nici asta nu mai rețin bine... Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2015 Partajează Postat Iulie 4, 2015 mi şi kine , tu cand ai de gand ? 2 Link spre comentariu
vypushka Reputație: 4156 Postat Iulie 4, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Partajează Postat Iulie 4, 2015 https://media0.giphy.com/media/1zhkrVaDC8NoI/200.gif Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iulie 4, 2015 Hei! On topic ceva? Masina nu mai am, la gaze nu pot sa umblu, am vecini, cu trenul sau saritul de la etaj nu e garantat, pot ramane doar cu traume, in coma nu inseamna moarte, supradoza de pastile a fost, nu functioneaza... Unii mor ca prostii in accidente stupide si altii vor sa dea coltul si nu pot.Nu mi-e frica, dar nu vreau sa fiu gasita mutilata...Iesirea asta poate parea o lasitate, eu consider ca decat sa stai inutil si sa nu te mai bucuri de viata, fara copii si obligatii... termini totul, nu faci rau nimanui, doar un bine tie.On topic pls, idei? Link spre comentariu
Postări Recomandate