Sari la conținut

Metode de sinucidere

Postări Recomandate

• Oras:aer
  • Oras:aer

Vrei sa ne sinucidem toti??

Ar fi o treaba,poate in felul asta am scapa toti de cacatul asta bolnav de gandire,pe care il purtam `voiniceste` cu noi,de ij de mii de ani...extremele alea de merda,ca fie avem o viata de cacat,ca destinul e aspru cu noi,ca suntem worthless,sau zi other one,ca suntem peste multi,ca viata noastra e un paradis,ca saracii drecu,aia care-s saraci,`sa ne pisam pe ei`.

Din moment ce exista Armata,Religii,Politica,Invatamant mizer,and so on,we are all fucked up,ca ne dam seama sau nu,nu facem nimic,decat Forzza Greuceanu...basme si basmute,unde spanu` ia tot! :)

Si ca tot l-am descoperit pe omu`,mai pun un clip,random,nici nu stiu daca se potriveste cu topicul,dar sa fie!

https://www.youtube.com/watch?v=hbj4nLOPN8o&spfreload=10

Link spre comentariu
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''

1..2...sau chiar 3 porții din fasolea făcută de @picon efect garantat, și mai mori și fericită pe deasupra...:))) plm. am învățat în viață ca "pe cine nu lași să moară,nu te lasă să trăiești "...așa o fi ?!?

post-3169-0-98271900-1435964175_thumb.jpg

• Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni

Ar fi o treaba,poate in felul asta am scapa toti de cacatul asta bolnav de gandire,pe care il purtam `voiniceste` cu noi,de ij de mii de ani...extremele alea de merda,ca fie avem o viata de cacat,ca destinul e aspru cu noi,ca suntem worthless,sau zi other one,ca suntem peste multi,ca viata noastra e un paradis,ca saracii drecu,aia care-s saraci,`sa ne pisam pe ei`.

Din moment ce exista Armata,Religii,Politica,Invatamant mizer,and so on,we are all fucked up,ca ne dam seama sau nu,nu facem nimic,decat Forzza Greuceanu...basme si basmute,unde spanu` ia tot! :)

Si ca tot l-am descoperit pe omu`,mai pun un clip,random,nici nu stiu daca se potriveste cu topicul,dar sa fie!

Like :)

Link spre comentariu
Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

@Astateofmind, cat inseamna supra?

Merci!

@Picon, de la un timp esti asa de cuminte ca mi-as pune iar perna pe fata... :D

Păi eu ce ziceam?  Nu mai bine ți-o mai pui pe față (perna)? Te ajut dacă vrei, că știi ca sunt ajutător dă felu' meu, mai ales că am văzut cum se face.  :laugh2 Plm, în fond ce moarte e mai frumoasă decât să dai colțu' înfipătă? Ți-am dat soluția, ca să nu mai zici că sunt așa și pe dincolo. :laugh2

Eu sunt și mai blând ca nea kilometricu', nu am bătut nicio femeie până acum, dar dacă te prind, te calc între picioare! :feet

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Sa te arunci in fata metroului si sa ai ghinionul sa nu mori si norocul sa ta alegi fara un picior sau fara o mana, sa vezi atunci viata de cacat, sau sa iei pastile si sa devi leguma si sa nu-ti dai seama ca ai viata de cacat, asta o fi da bine dar fa o vizita in 'gradina de legume' sa vezi daca e locul tau acolo. Sa vrei sa mori nu e nici un curaj, e lasitate, mai ales cand vrei sa mori fara durere. Pai nimic nu se face fara efort, nici sa mori fara durere, pentru ca aici este curajul, sa suporti durerea.

Daca nimanui nu-i pasa de tine pe cine te razbuni? Mai bine mori de gatul lor.

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Undisclosed
  • Oras:Undisclosed

Dezvoltă subiectu'....

Nu mai tin minte... A dezvoltat Camus suficient în Mitul lui Sisif.

Nu va mai omorati...sapte vieți de chin va așteaptă, zice budismul...ori nici asta nu mai rețin bine...

Link spre comentariu

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Hei! On topic ceva? :)

Masina nu mai am, la gaze nu pot sa umblu, am vecini, cu trenul sau saritul de la etaj nu e garantat, pot ramane doar cu traume, in coma nu inseamna moarte, supradoza de pastile a fost, nu functioneaza...

Unii mor ca prostii in accidente stupide si altii vor sa dea coltul si nu pot.

Nu mi-e frica, dar nu vreau sa fiu gasita mutilata...

Iesirea asta poate parea o lasitate, eu consider ca decat sa stai inutil si sa nu te mai bucuri de viata, fara copii si obligatii... termini totul, nu faci rau nimanui, doar un bine tie.

On topic pls, idei?

Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...