Sari la conținut

Metode de sinucidere

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

vorbele -s de prisos . prefer sa ii arat cu ce si il las sa ii ia imaginatia razna 

http://36.media.tumblr.com/67cf3c4affa9c7542094a2e61a33fe22/tumblr_n5d7s1kDFs1tq3rico9_1280.jpg

Postat

vorbele -s de prisos . prefer sa ii arat cu ce si il las sa ii ia imaginatia razna 

post-169611-0-76331600-1439403264.jpg

http://36.media.tumblr.com/67cf3c4affa9c7542094a2e61a33fe22/tumblr_n5d7s1kDFs1tq3rico9_1280.jpg

• Oras:worldwide
Postat

aoleuuu da-te dracu de nebun. frate deci tu daca ma prinzi esti de ala care ma drogheaza si ma inchide intr-un beci. imi downloadeaza poze, retine ce zic pe unde scriu, comenteaza pe toate theadurile despre mine :))))  :laugh2  :laugh2

LAbush nimic nu inveti ca lumea. am dresat multi caini, dar niciodata unu autist  :laugh2  :laugh2

Postat

aoleuuu da-te dracu de nebun. frate deci tu daca ma prinzi esti de ala care ma drogheaza si ma inchide intr-un beci. imi downloadeaza poze, retine ce zic pe unde scriu, comenteaza pe toate theadurile despre mine :))))  :laugh2  :laugh2

LAbush nimic nu inveti ca lumea. am dresat multi caini, dar niciodata unu autist  :laugh2  :laugh2

Nu mai latra!

http://40.media.tumblr.com/8f78f0e5fa4e6a7e435dcc05691bf23f/tumblr_nlz2j0JfP61svkrhyo1_1280.jpg

• Like 1
Postat

O varianta imbunatatita!

Postat

Cata gura ai!

http://40.media.tumblr.com/6222fdad8b32d72dd4a9b30bc2ef93e0/tumblr_mu7f2igKoR1svkrhyo1_1280.jpg

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Cata gura ai!

http://40.media.tumblr.com/6222fdad8b32d72dd4a9b30bc2ef93e0/tumblr_mu7f2igKoR1svkrhyo1_1280.jpg

Cat brand ii trebuie asteia sa simta ca e fututa?  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

Mi-e lene...attachicon.gifimage.jpg

Stau cu păsărica in sus...

:)

nebuno, daca nu te place jilli, pot fi a 2-a optiune :D

• Oras:București
Postat

nebuno, daca nu te place jilli, pot fi a 2-a optiune :D

Nu merge așa cu japca! Sori

Postat

Nu merge așa cu japca! Sori

hooo fa, ca nu violez

Postat

hooo fa, ca nu violez

Pai nu esti din Vaslui?!

Postat

Pai nu esti din Vaslui?!

gara nicolina din iasi. sunt frate de peron cu de ce :D

post-165178-0-63721000-1439925938_thumb.jpg

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

*puke*

Ce plm ma uitam in tren la topicul asta si la ultima pagina am vaz ca se uita in copil din spate cu ochii cat cepele la mine la tel ... fmm

• Oras:-----------
Postat

in rumania, oamenii obisnuiti arata a retardati mintal

in Germania, retardatii mintal, sau persoanele cu handicap mintal, arata a intelectuali, gandesc obiectiv, au abilitati sentimentale, estetice

in rumania, oamenii vor sa se reproduca, dar pe baza canibalica, distrugandu-i pe ceilalti

in tarile nordice, oamenii nu prea mai vor sa se reproduca, se uita cu OROARE la anomaliile care populeaza estul si sudul europei

• Like 2
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

... dintre care, tu ești prima. Anomalie, zic ...

• Like 2
  • Minus 3
  • Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware.
  • Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware.
Postat

Suicide girls nu au nici o treaba cu suicidul in sine, ci cu suicidul mainstream, refuzand sa intre in tipare, etc. Cred ca si explica lucrul asta pe wiki.

• Like 1
  • Membru Premium
  • Oras:sibiu
  • Oras:sibiu
Postat

Suicide girls nu au nici o treaba cu suicidul in sine..

de aceea a venit si link-ul wiki la pachet, sa nu existe dubii ;)

• Like 1

there is nothing that a lovely lady you haven't slept with yet can't fix

dwwtIQc.jpg

Postat

și ... altceva, ce mai aveți de gând să faceți în afară de catedrala și moscheia neamului, ca metode de sinucidere națională (morala, economica, bla bla bla)? 

Postat

nu mai bine bolul  bagi un prozac :kiss3 

ce-ar fi sa faceti un 69 impreuna? eu nu cred ca-i posibila dedublarea  :kiss3

ia un șnaps mai bine, Jack Daniels, Smirnof e pentru restu ... 

• Like 1
Postat

Auzi Amado ce fantezii are capra asta puritana de inji sa facem noi 2 69 intre Jackuri   :laugh2  :laugh2  perv!

• Oras:Unde vreau
  • Oras:Unde vreau
Postat

Auzi Amado ce fantezii are capra asta puritana de inji sa facem noi 2 69 intre Jackuri   :laugh2  :laugh2  perv!

A zis-o bine de data asta  :laugh2

Postat

A zis-o bine de data asta  :laugh2

bai da-o drq  :laugh2  nu vreti sa imi iau si webcamu hd si sa priviti toti in timp ce ?

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...