Sari la conținut

Metode de sinucidere

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Du-te in Africa voluntara sau unde e nevoie de voluntari. Poate te prinde vre-o gorila sa-ti dea chef de viata.

• Like 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Da, nu e o idee rea, sau voluntara pentru Crucea Rosie si mergi in Siria, undeva intr-un spital din Damasc, sa vezi cum mor cate 100 de copii in urma bombardamentelor, mitraliati, decapitati, etc...

• Oras:Undisclosed
Postat

mi şi kine , tu cand ai de gand ?

Când nu vei mai fi prost.

Niciodată,deci.

Iar ai fost prost.Iar eşti, pardon.

Nu te potolești.

Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Fă-ţi o salată de roşii cu ceapă şi cu peşte afumat

Rețetă:

- pește afumat(macrou)

- cartofi fierți tăiați rondele

- ceapă roșie tăiată julien

- mere d'alea verzi, acrișoare tăiate cubulețe sau rondele (semicirculare, de fapt)

- 2-3 frunze de salată creață, eventual din aceea roșie- sunt mai aspectoase

- sare,piper, ulei de măsline

- se amestecă bine toată drăcia asta

- deasupra, se pune ou fiert, rondele sau optimi (dacă aveți ghilotină d'aia pentro OO)

- încă puțin piper pe deasupra.

Poftă bună!

• Like 4
  • Minus 3
  • Oras:sud
Postat

Rețetă:

- pește afumat(macrou)

- mere d'alea verzi, acrișoare tăiate cubulețe sau rondele (semicirculare, de fapt)

- deasupra, se pune ou fiert, rondele sau optimi (dacă aveți ghilotină d'aia pentro OO)

Poftă bună!

:clapp  :hihat

• Oras:Bucuresti
Postat

:) Ba macabru, ba caterinca...

La modul cel mai serios, daca vedeti un om pe moarte, nu l-ati ajuta sa scape mai repede? Tot acolo ajungem toti, doar ca unii mai repede.

M-am nascut de la 2 cancerosi, am toate organele distruse din cauza stilului de viata, stau cu chirie... Cand nu o sa mai pot... nu stau sa ma chinui, nici nu stau pe gatul cuiva.

Daca stiam, nu va intrebam si nu caut atentie spunand prostii.

Tot ce am citit pana acum, ori nu am cu ce, ori nu e garantat rezultatul, ori nu-mi accepta stomacul si da afara...

Idei? Cand o va trebui vreau sa stiu ce am de facut.

• Oras:B
Postat

Niciodată,deci.

Nu te potolești.

mah minime, pardon, miskine, stii ca esti prost?
Postat

:) Ba macabru, ba caterinca...La modul cel mai serios, daca vedeti un om pe moarte, nu l-ati ajuta sa scape mai repede? Tot acolo ajungem toti, doar ca unii mai repede.M-am nascut de la 2 cancerosi, am toate organele distruse din cauza stilului de viata, stau cu chirie... Cand nu o sa mai pot... nu stau sa ma chinui, nici nu stau pe gatul cuiva.Daca stiam, nu va intrebam si nu caut atentie spunand prostii.Tot ce am citit pana acum, ori nu am cu ce, ori nu e garantat rezultatul, ori nu-mi accepta stomacul si da afara...Idei? Cand o va trebui vreau sa stiu ce am de facut.

Ba amandino, ce pana mea ai nebuno!? Toti avem greutatati, trebuie sa luptam! Ce naiba, de aia ne numim oameni. Ia hai ca ma superi rau de tot. Iesi putin in ploaie sa te racoresti, o sa fie mai bine!

Postat

:) Ba macabru, ba caterinca...La modul cel mai serios, daca vedeti un om pe moarte, nu l-ati ajuta sa scape mai repede? Tot acolo ajungem toti, doar ca unii mai repede.M-am nascut de la 2 cancerosi, am toate organele distruse din cauza stilului de viata, stau cu chirie... Cand nu o sa mai pot... nu stau sa ma chinui, nici nu stau pe gatul cuiva.Daca stiam, nu va intrebam si nu caut atentie spunand prostii.Tot ce am citit pana acum, ori nu am cu ce, ori nu e garantat rezultatul, ori nu-mi accepta stomacul si da afara...Idei? Cand o va trebui vreau sa stiu ce am de facut.

Daca vad un om pe moarte, ii dau doua sa se trezeasca!

Postat

Daca vad un om peoarte, ii dau doua sa se trezeasca!

Mă duce cu gândul la parafrazarea unei anecdote-caricaturi văzutî intr-un birou : era un maimuţoi care stătea ghemuit lângă un perete si zicea/gândea : "Când imi vine cheful de muncă( Prostioare, idei năstruşnice,...) , mă aşez liniştit intr-un colt( sau ies la plimbare, văd o comedie, ...) şi aştept să-mi treacă "

Postat

:) Ba macabru, ba caterinca...

La modul cel mai serios, daca vedeti un om pe moarte, nu l-ati ajuta sa scape mai repede? Tot acolo ajungem toti, doar ca unii mai repede.

M-am nascut de la 2 cancerosi, am toate organele distruse din cauza stilului de viata, stau cu chirie... Cand nu o sa mai pot... nu stau sa ma chinui, nici nu stau pe gatul cuiva.

Daca stiam, nu va intrebam si nu caut atentie spunand prostii.

Tot ce am citit pana acum, ori nu am cu ce, ori nu e garantat rezultatul, ori nu-mi accepta stomacul si da afara...

Idei? Cand o va trebui vreau sa stiu ce am de facut.

Io dacă te-aș vedea pe moarte, te-aș fute până ți-ar trece! :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Mă duce cu gândul la parafrazarea unei anecdote-caricaturi văzutî intr-un birou : era un maimuţoi care stătea ghemuit lângă un perete si zicea/gândea : "Când imi vine cheful de muncă( Prostioare, idei năstruşnice,...) , mă aşez liniştit intr-un colt( sau ies la plimbare, văd o comedie, ...) şi aştept să-mi treacă "

Unde e sula si unde e prefectura?

Postat

t_read_dot.png Metode de sinucidere  

Started by n-am.ce.face.acumYesterday, 22:14 

m.jpg t_read_dot.png Fazan Nou  

Started by http://www.nimfomane.com/poze/bullet_black.pngpisicuts22 Feb 2013 

photo-thumb-15015.jpg?_r=1435915013

Io cănd văd rotunjimile astea bombate ale lu andreea91, imi vine chef de altceva

• Like 1
Postat

Io dacă te-aș vedea pe moarte, te-aș fute până ți-ar trece! :laugh2  :laugh2  :laugh2

Ne picoane, ploua, depresia e mare, trebuie sa muncesti la greu nene!

• Like 1
  • Minus 2
Postat

mah minime, pardon, miskine, stii ca esti prost?

Nu, bre, nici vorba despre așa ceva.

Despre tine cred că stie toată lumea.

Stai blând.

Iar încep aia doi cu waterboarding si picătura chinezească...

Postat

"moarte" cred că ar fi un sinonim cu o saltea mai tare, sau un divan să nu scârţâie. Vorbim cu ăştia de la Academie să le bage  la sininime

Postat

Stai blând.

E, vezi ca esti idiot!? Ce stie lumea despre mine, cine este "lumea"!? Doua, trei jigodii ca si tine? Aia doi, singurii si inconfundabilii, sunt doua gunoaie ca si tine minunile!
Postat

Ne picoane, ploua, depresia e mare, trebuie sa muncesti la greu nene!

Am muncit bre azi noapte de nu mai am aer! 

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Ok, scuze ca va supar, nu am avut intentia asta.

Daca cineva poate la rece sa dea un raspuns, multumesc anticipat!

Chiar si sentimental, daca iubesti pe cineva il lasi sa plece chiar daca suferi.

Va pup!

Postat

Ok, scuze ca va supar, nu am avut intentia asta.Daca cineva poate la rece sa dea un raspuns, multumesc anticipat!Chiar si sentimental, daca iubesti pe cineva il lasi sa plece chiar daca suferi.Va pup!

Haloooo, amandino, ce naiba ai?

Postat

Stai blând.

Acum mi-am dat seama, miskin vine de la meskin!
  • Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Rețetă:

- pește afumat(macrou)

Poftă bună!

Pfoai... mi-ai facut o pofta ! am toate chestiile astea mai putin panarama aia de mere Julien ! :wallbash :wallbash De regula, eu fac fara mere. Merele ii dau un gust aparte ?

Vizitator
Postat

Niciodată,deci.

Nu te potolești.

N'ai haz , n'ai replici , esti varza .......de-te-n coaili noastre  :laugh2

• Like 2

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...