klm112 Reputație: 5026 Postat Iulie 4, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iulie 4, 2015 Fă-ţi o salată de roşii cu ceapă şi cu peşte afumat
cpt.picard Reputație: 777 Postat Iulie 4, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 4, 2015 Du-te in Africa voluntara sau unde e nevoie de voluntari. Poate te prinde vre-o gorila sa-ti dea chef de viata. 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2015 Postat Iulie 4, 2015 Da, nu e o idee rea, sau voluntara pentru Crucea Rosie si mergi in Siria, undeva intr-un spital din Damasc, sa vezi cum mor cate 100 de copii in urma bombardamentelor, mitraliati, decapitati, etc...
mișkin Reputație: 344 Postat Iulie 4, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Iulie 4, 2015 mi şi kine , tu cand ai de gand ?Când nu vei mai fi prost. Niciodată,deci. Iar ai fost prost.Iar eşti, pardon. Nu te potolești.
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 4, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 4, 2015 Fă-ţi o salată de roşii cu ceapă şi cu peşte afumat Rețetă:- pește afumat(macrou)- cartofi fierți tăiați rondele- ceapă roșie tăiată julien- mere d'alea verzi, acrișoare tăiate cubulețe sau rondele (semicirculare, de fapt)- 2-3 frunze de salată creață, eventual din aceea roșie- sunt mai aspectoase - sare,piper, ulei de măsline- se amestecă bine toată drăcia asta- deasupra, se pune ou fiert, rondele sau optimi (dacă aveți ghilotină d'aia pentro OO)- încă puțin piper pe deasupra.Poftă bună! 4 3
klm112 Reputație: 5026 Postat Iulie 4, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iulie 4, 2015 Rețetă:- pește afumat(macrou)- cartofi fierți tăiați rondele- ceapă roșie tăiată julien- mere d'alea verzi, acrișoare tăiate cubulețe sau rondele (semicirculare, de fapt)- 2-3 frunze de salată creață, eventual din aceea roșie- sunt mai aspectoase - sare,piper, ulei de măsline- se amestecă bine toată drăcia asta- deasupra, se pune ou fiert, rondele sau optimi (dacă aveți ghilotină d'aia pentro OO)- încă puțin piper pe deasupra.Poftă bună! :clapp
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iulie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 4, 2015 Ba macabru, ba caterinca...La modul cel mai serios, daca vedeti un om pe moarte, nu l-ati ajuta sa scape mai repede? Tot acolo ajungem toti, doar ca unii mai repede. M-am nascut de la 2 cancerosi, am toate organele distruse din cauza stilului de viata, stau cu chirie... Cand nu o sa mai pot... nu stau sa ma chinui, nici nu stau pe gatul cuiva.Daca stiam, nu va intrebam si nu caut atentie spunand prostii.Tot ce am citit pana acum, ori nu am cu ce, ori nu e garantat rezultatul, ori nu-mi accepta stomacul si da afara...Idei? Cand o va trebui vreau sa stiu ce am de facut.
advanced Reputație: -2693 Postat Iulie 4, 2015 Oras:B Oras:B Postat Iulie 4, 2015 Când nu vei mai fi prost.Niciodată,deci.Iar ai fost prost.Iar eşti, pardon.Nu te potolești. mah minime, pardon, miskine, stii ca esti prost?
advanced Reputație: -2693 Postat Iulie 4, 2015 Oras:B Oras:B Postat Iulie 4, 2015 Ba macabru, ba caterinca...La modul cel mai serios, daca vedeti un om pe moarte, nu l-ati ajuta sa scape mai repede? Tot acolo ajungem toti, doar ca unii mai repede.M-am nascut de la 2 cancerosi, am toate organele distruse din cauza stilului de viata, stau cu chirie... Cand nu o sa mai pot... nu stau sa ma chinui, nici nu stau pe gatul cuiva.Daca stiam, nu va intrebam si nu caut atentie spunand prostii.Tot ce am citit pana acum, ori nu am cu ce, ori nu e garantat rezultatul, ori nu-mi accepta stomacul si da afara...Idei? Cand o va trebui vreau sa stiu ce am de facut.Ba amandino, ce pana mea ai nebuno!? Toti avem greutatati, trebuie sa luptam! Ce naiba, de aia ne numim oameni. Ia hai ca ma superi rau de tot. Iesi putin in ploaie sa te racoresti, o sa fie mai bine!
advanced Reputație: -2693 Postat Iulie 4, 2015 Oras:B Oras:B Postat Iulie 4, 2015 Ba macabru, ba caterinca...La modul cel mai serios, daca vedeti un om pe moarte, nu l-ati ajuta sa scape mai repede? Tot acolo ajungem toti, doar ca unii mai repede.M-am nascut de la 2 cancerosi, am toate organele distruse din cauza stilului de viata, stau cu chirie... Cand nu o sa mai pot... nu stau sa ma chinui, nici nu stau pe gatul cuiva.Daca stiam, nu va intrebam si nu caut atentie spunand prostii.Tot ce am citit pana acum, ori nu am cu ce, ori nu e garantat rezultatul, ori nu-mi accepta stomacul si da afara...Idei? Cand o va trebui vreau sa stiu ce am de facut.Daca vad un om pe moarte, ii dau doua sa se trezeasca!
klm112 Reputație: 5026 Postat Iulie 4, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iulie 4, 2015 Daca vad un om peoarte, ii dau doua sa se trezeasca!Mă duce cu gândul la parafrazarea unei anecdote-caricaturi văzutî intr-un birou : era un maimuţoi care stătea ghemuit lângă un perete si zicea/gândea : "Când imi vine cheful de muncă( Prostioare, idei năstruşnice,...) , mă aşez liniştit intr-un colt( sau ies la plimbare, văd o comedie, ...) şi aştept să-mi treacă "
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 4, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 4, 2015 Ba macabru, ba caterinca...La modul cel mai serios, daca vedeti un om pe moarte, nu l-ati ajuta sa scape mai repede? Tot acolo ajungem toti, doar ca unii mai repede.M-am nascut de la 2 cancerosi, am toate organele distruse din cauza stilului de viata, stau cu chirie... Cand nu o sa mai pot... nu stau sa ma chinui, nici nu stau pe gatul cuiva.Daca stiam, nu va intrebam si nu caut atentie spunand prostii.Tot ce am citit pana acum, ori nu am cu ce, ori nu e garantat rezultatul, ori nu-mi accepta stomacul si da afara...Idei? Cand o va trebui vreau sa stiu ce am de facut. Io dacă te-aș vedea pe moarte, te-aș fute până ți-ar trece! 2 3
advanced Reputație: -2693 Postat Iulie 4, 2015 Oras:B Oras:B Postat Iulie 4, 2015 Mă duce cu gândul la parafrazarea unei anecdote-caricaturi văzutî intr-un birou : era un maimuţoi care stătea ghemuit lângă un perete si zicea/gândea : "Când imi vine cheful de muncă( Prostioare, idei năstruşnice,...) , mă aşez liniştit intr-un colt( sau ies la plimbare, văd o comedie, ...) şi aştept să-mi treacă "Unde e sula si unde e prefectura?
klm112 Reputație: 5026 Postat Iulie 4, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iulie 4, 2015 Metode de sinucidere Started by n-am.ce.face.acum, Yesterday, 22:14 1 2 3 6 → HOT 110 replies 1155 views klm112 Today, 13:12 Fazan Nou Started by http://www.nimfomane.com/poze/bullet_black.pngpisicuts, 22 Feb 2013 1 2 3 1869 → HOT 37361 replies 204898 views andreea91 Today, 13:09 Io cănd văd rotunjimile astea bombate ale lu andreea91, imi vine chef de altceva 1
advanced Reputație: -2693 Postat Iulie 4, 2015 Oras:B Oras:B Postat Iulie 4, 2015 Io dacă te-aș vedea pe moarte, te-aș fute până ți-ar trece! Ne picoane, ploua, depresia e mare, trebuie sa muncesti la greu nene! 1 2
mișkin Reputație: 344 Postat Iulie 4, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Iulie 4, 2015 mah minime, pardon, miskine, stii ca esti prost?Nu, bre, nici vorba despre așa ceva. Despre tine cred că stie toată lumea. Stai blând. Iar încep aia doi cu waterboarding si picătura chinezească...
klm112 Reputație: 5026 Postat Iulie 4, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iulie 4, 2015 Io dacă te-aș vedea pe moarte, te-aș fute până ți-ar trece! "moarte" cred că ar fi un sinonim cu o saltea mai tare, sau un divan să nu scârţâie. Vorbim cu ăştia de la Academie să le bage la sininime
advanced Reputație: -2693 Postat Iulie 4, 2015 Oras:B Oras:B Postat Iulie 4, 2015 Nu, bre, nici vorba despre așa ceva. Despre tine cred că stie toată lumea. Stai blând. Iar încep aia doi cu waterboarding si picătura chinezească...E, vezi ca esti idiot!? Ce stie lumea despre mine, cine este "lumea"!? Doua, trei jigodii ca si tine? Aia doi, singurii si inconfundabilii, sunt doua gunoaie ca si tine minunile!
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 4, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 4, 2015 Ne picoane, ploua, depresia e mare, trebuie sa muncesti la greu nene! Am muncit bre azi noapte de nu mai am aer! 1 3
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iulie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 4, 2015 Ok, scuze ca va supar, nu am avut intentia asta.Daca cineva poate la rece sa dea un raspuns, multumesc anticipat!Chiar si sentimental, daca iubesti pe cineva il lasi sa plece chiar daca suferi.Va pup!
advanced Reputație: -2693 Postat Iulie 4, 2015 Oras:B Oras:B Postat Iulie 4, 2015 Ok, scuze ca va supar, nu am avut intentia asta.Daca cineva poate la rece sa dea un raspuns, multumesc anticipat!Chiar si sentimental, daca iubesti pe cineva il lasi sa plece chiar daca suferi.Va pup!Haloooo, amandino, ce naiba ai?
advanced Reputație: -2693 Postat Iulie 4, 2015 Oras:B Oras:B Postat Iulie 4, 2015 Nu, bre, nici vorba despre așa ceva. Despre tine cred că stie toată lumea. Stai blând. Iar încep aia doi cu waterboarding si picătura chinezească...Acum mi-am dat seama, miskin vine de la meskin! 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2015 Postat Iulie 4, 2015 Rețetă:- pește afumat(macrou)- cartofi fierți tăiați rondele- ceapă roșie tăiată julien- mere d'alea verzi, acrișoare tăiate cubulețe sau rondele (semicirculare, de fapt)- 2-3 frunze de salată creață, eventual din aceea roșie- sunt mai aspectoase - sare,piper, ulei de măsline- se amestecă bine toată drăcia asta- deasupra, se pune ou fiert, rondele sau optimi (dacă aveți ghilotină d'aia pentro OO)- încă puțin piper pe deasupra.Poftă bună!Pfoai... mi-ai facut o pofta ! am toate chestiile astea mai putin panarama aia de mere Julien ! :wallbash :wallbash De regula, eu fac fara mere. Merele ii dau un gust aparte ?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2015 Postat Iulie 4, 2015 Când nu vei mai fi prost. Niciodată,deci. Iar ai fost prost.Iar eşti, pardon. Nu te potolești.N'ai haz , n'ai replici , esti varza .......de-te-n coaili noastre 2
? ec ed Reputație: -439 Postat Iulie 4, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Iulie 4, 2015 si ce sa va fac eu? Right...Twilight! 3
Postări Recomandate