mișkin Reputație: 344 Postat Iulie 4, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Partajează Postat Iulie 4, 2015 Normal, ce răspuns puteai să dai, șoricelul pulii? Nu mai aveai scuza că ... eroare de tastare sau alte dume, așa căca toți imbecilii frustrați, complexați ce trăiesc într-o lume paralelă, a lor, ai răspuns ca un mitocan de cartier mărginaș. Ești jalnic băi, jalnic! Mai bine te-ai sinucide tu, loserul pulii, că ai face un bine omenirii!Moșule, eu sunt mai liber de complexe acum decât ai fost tu pe parcursul vieții tale.Ce vorbești tu de frustrări? Cine face pe cocoșul penibil la vârsta pensionării? Nu vezi că ești jalnic? Seneca pe nimfomane.com? Am avut eu ceva cu tine?Ți-am scris de la bun început că eu port un respect nemărginit persoanelor în etate și nu am dorit să fiu purtat în astfel de contre cu cineva care are vârsta părinților mei.Tu,fiind un tablagiu ramolit și un bufon, nu ai putut să te abții.Ai stat la cotitură, asemeni pensionarului caraghios din tramvai, care abia așteaptă el să ne povestească cum a fost criza cubaneză. Mi-e rușine, în primul rând de mine, că am ajuns să jignesc o persoană în etate.Dar tu nu ai cum să sesizezi penibilul situației, pentru că ești un circar. Alții își poartă anii cu demnitate.Tu ești nimic altceva decât un bufon. Ai nevoie de un Smerdeakov, care să te prindă noaptea, când te întorci de la vreo curvă ieftină. Mai multe ce să îți mai zic? Dumnezeu să te ierte! Link spre comentariu
quasim Reputație: 2451 Postat Iulie 4, 2015 Oras:N.Dame Oras:N.Dame Partajează Postat Iulie 4, 2015 Printul omonim zicea: Buna-cuviinta si demnitatea ti le dicteaza inima si nu le inveti de la maestrul de dans.. 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 4, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iulie 4, 2015 Moșule, eu sunt mai liber de complexe acum decât ai fost tu pe parcursul vieții tale.Ce vorbești tu de frustrări? Cine face pe cocoșul penibil la vârsta pensionării? Nu vezi că ești jalnic? Seneca pe nimfomane.com? Am avut eu ceva cu tine?Ți-am scris de la bun început că eu port un respect nemărginit persoanelor în etate și nu am dorit să fiu purtat în astfel de contre cu cineva care are vârsta părinților mei.Tu,fiind un tablagiu ramolit și un bufon, nu ai putut să te abții.Ai stat la cotitură, asemeni pensionarului caraghios din tramvai, care abia așteaptă el să ne povestească cum a fost criza cubaneză. Mi-e rușine, în primul rând de mine, că am ajuns să jignesc o persoană în etate.Dar tu nu ai cum să sesizezi penibilul situației, pentru că ești un circar. Alții își poartă anii cu demnitate.Tu ești nimic altceva decât un bufon. Ai nevoie de un Smerdeakov, care să te prindă noaptea, când te întorci de la vreo curvă ieftină. Mai multe ce să îți mai zic? Dumnezeu să te ierte! În primul rând ar trebui să-ți fie rușine că te-ai născut și să-ți ceri frumos, scuze!În doilea rând, ar trebui să te întrebi de își bat toți pula de tine.În al treilea rând, ar trebui te întrebi ce mama dracu' cauți tu pe acest forum, dacă tot ești pe unde a înțărcat mutu' iapa, nu ai treabă cu curvăsăreala de aici, ai fost banat sau te-ai retras( habar n-am), îi desconsideri pe toți crezându-te cultul în capul pulii.În al patrulea rând, renunță să pari realizat, cosmopolit și prosper, pentru că nu ești decât un închipuit ce visează între două mormane de căpșuni sau dude ... ce plm culegi tu pe acolo. În concluzie: ești un loser, un închipuit plin de arfe, un frustrat/ complexat, care încearcă să pară în spațiul virtual, ceea-ce visează noaptea, după o zi grea de muncă pe plantație.Așa că ... scutește-ne! Ai înțeles? Ai înțeles o pulă! 2 3 Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iulie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 4, 2015 În al patrulea rând, renunță să pari realizat, cosmopolit și prosper, pentru că nu ești decât un închipuit ce visează între două mormane de căpșuni sau dude ... ce plm culegi tu pe acolo. A încercat să pară și inteligent peste medie. Prost nu e, recunosc dar a aplicat cu mine tehnica aia veche de a vrea să pară inteligent punându-mi mie la îndoială inteligența. În pula mea, cu d-astea m-au dat afară de la grădiniță dar probabil omul n-a mai fost niciodată pe alt forum și acum vine aici cu pretenția că el e primul care a descoperit la ce se folosesc scobitorile și mai și pufăie, plin de el. L-am lăsat în pace, când se apropie weekendul sunt mai împăciuitor. 2 1 Link spre comentariu
mișkin Reputație: 344 Postat Iulie 4, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Partajează Postat Iulie 4, 2015 Tataie,ai gresit epitaful. Fii pe pace. Link spre comentariu
mișkin Reputație: 344 Postat Iulie 4, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Partajează Postat Iulie 4, 2015 ...punându-mi mie la îndoială inteligența. L-am lăsat în pace, când se apropie weekendul sunt mai împăciuitor. Ai dreptate.Încă mă îndoiesc. Altceva e în schimb evident. E weekend, bine zici. Numai bine. Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iulie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 4, 2015 Ai dreptate.Încă mă îndoiesc. Altceva e în schimb evident. E weekend, bine zici. Numai bine. Stai cuminte să nu rămâi îndoit. Hev ă nais dei 1 1 Link spre comentariu
johnny&white Reputație: -438 Postat Iulie 4, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Partajează Postat Iulie 4, 2015 Ba si aici e meci? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2015 Partajează Postat Iulie 4, 2015 Ai dreptate.Încă mă îndoiesc. Altceva e în schimb evident. E weekend, bine zici. Numai bine.Ai auzit de bun simt ? Ori ai si uitat ce-i ala ?? 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2015 Partajează Postat Iulie 4, 2015 Ba si aici e meci? "Pisti tat" e meci nowadays ! Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114304 Postat Iulie 4, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Iulie 4, 2015 5 Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iulie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 4, 2015 Ai auzit de bun simt ? Ori ai si uitat ce-i ala ?? N-are. Căpșunarii au anumite frustrări pe care le înțeleg. Aproape că mi-e și milă de el. 1 1 Link spre comentariu
cpt.picard Reputație: 777 Postat Iulie 4, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 4, 2015 dar probabil omul n-a mai fost niciodată pe alt forum Asa crezi tu ! E harsait in rele si de fiecare data a luat puli in cur. Din acelasi motiv de fiecare data. 2 Link spre comentariu
cpt.picard Reputație: 777 Postat Iulie 4, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 4, 2015 Ba si aici e meci? Ne sinucidem sa se oftice dusmanii. Link spre comentariu
mișkin Reputație: 344 Postat Iulie 4, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Partajează Postat Iulie 4, 2015 N-are. Căpșunarii au anumite frustrări pe care le înțeleg. Aproape că mi-e și milă de el.Omule,stai liniștit. Cu d-astea vii la mine? Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iulie 4, 2015 Irat, sa va fut! Miercuri o sa am net. La ce plm imi arati ce poti daca doar asta faci?! Arat si ru, care e ideea?! Nu vad ce am scris, tel de2 lei. nu nMa nMai scanati, nu ajutati, se da ampulea ceva.... Esti liber, mars! Link spre comentariu
johnny&white Reputație: -438 Postat Iulie 4, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Partajează Postat Iulie 4, 2015 Si traducerea? 2 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2015 Partajează Postat Iulie 4, 2015 Si traducerea? Stai cuminte mai bine ! 2 Link spre comentariu
cpt.picard Reputație: 777 Postat Iulie 4, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 4, 2015 traducerea miercuri Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iulie 4, 2015 Multumesc! A disparut. Link spre comentariu
johnny&white Reputație: -438 Postat Iulie 4, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Partajează Postat Iulie 4, 2015 Stai cuminte mai bine ! Am inteles. Mersi de sfat:)Se pare ca n.a vazut, altfel eram deja pe lista neagra:) Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Iulie 4, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Iulie 4, 2015 Păi atunci lăsăm topicul in amorţire până miercuri. de acord, doamnă ? Scrieţi ideille pe ciornă si le treceţi miercuri pe curat. Deadline Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 4, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iulie 4, 2015 Am inteles. Mersi de sfat:)Se pare ca n.a vazut, altfel eram deja pe lista neagra:) Beleai pula, parol! 2 3 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iulie 4, 2015 A revenit. imi sta efectiv pe spate... Orice fac nu e bine, am scapAt de asa ceva acum 2-3 ani, acum iar... Link spre comentariu
johnny&white Reputație: -438 Postat Iulie 4, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Partajează Postat Iulie 4, 2015 Beleai pula, parol! Am scapat de data asta 1 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate