Sari la conținut

Metode de sinucidere

Postări Recomandate

• Oras:Undisclosed

Normal, ce răspuns puteai să dai, șoricelul pulii? Nu mai aveai scuza că ... eroare de tastare sau alte dume, așa căca toți :laugh2 imbecilii frustrați, complexați ce trăiesc într-o lume paralelă, a lor, ai răspuns ca un mitocan de cartier mărginaș. Ești jalnic băi, jalnic! Mai bine te-ai sinucide tu, loserul pulii, că ai face un bine omenirii!

Moșule, eu sunt mai liber de complexe acum decât ai fost tu pe parcursul vieții tale.

Ce vorbești tu de frustrări? Cine face pe cocoșul penibil la vârsta pensionării? Nu vezi că ești jalnic?

Seneca pe nimfomane.com?

Am avut eu ceva cu tine?Ți-am scris de la bun început că eu port un respect nemărginit persoanelor în etate și nu am dorit să fiu purtat în astfel de contre cu cineva care are vârsta părinților mei.

Tu,fiind un tablagiu ramolit și un bufon, nu ai putut să te abții.Ai stat la cotitură, asemeni pensionarului caraghios din tramvai, care abia așteaptă el să ne povestească cum a fost criza cubaneză.

Mi-e rușine, în primul rând de mine, că am ajuns să jignesc o persoană în etate.Dar tu nu ai cum să sesizezi penibilul situației, pentru că ești un circar.

Alții își poartă anii cu demnitate.

Tu ești nimic altceva decât un bufon.

Ai nevoie de un Smerdeakov, care să te prindă noaptea, când te întorci de la vreo curvă ieftină.

Mai multe ce să îți mai zic?

Dumnezeu să te ierte!

Link spre comentariu
Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Moșule, eu sunt mai liber de complexe acum decât ai fost tu pe parcursul vieții tale.

Ce vorbești tu de frustrări? Cine face pe cocoșul penibil la vârsta pensionării? Nu vezi că ești jalnic?

Seneca pe nimfomane.com?

Am avut eu ceva cu tine?Ți-am scris de la bun început că eu port un respect nemărginit persoanelor în etate și nu am dorit să fiu purtat în astfel de contre cu cineva care are vârsta părinților mei.

Tu,fiind un tablagiu ramolit și un bufon, nu ai putut să te abții.Ai stat la cotitură, asemeni pensionarului caraghios din tramvai, care abia așteaptă el să ne povestească cum a fost criza cubaneză.

Mi-e rușine, în primul rând de mine, că am ajuns să jignesc o persoană în etate.Dar tu nu ai cum să sesizezi penibilul situației, pentru că ești un circar.

Alții își poartă anii cu demnitate.

Tu ești nimic altceva decât un bufon.

Ai nevoie de un Smerdeakov, care să te prindă noaptea, când te întorci de la vreo curvă ieftină.

Mai multe ce să îți mai zic?

Dumnezeu să te ierte!

În primul rând ar trebui să-ți fie rușine că te-ai născut și să-ți ceri frumos, scuze!

În doilea rând, ar trebui să te întrebi de își bat toți pula de tine.

În al treilea rând, ar trebui te întrebi  ce mama dracu' cauți tu pe acest forum, dacă tot ești pe unde a înțărcat mutu' iapa, nu ai treabă cu curvăsăreala de aici, ai fost banat sau te-ai retras( habar n-am), îi desconsideri pe toți crezându-te cultul în capul pulii.

În al patrulea rând, renunță să pari realizat, cosmopolit și prosper, pentru că nu ești decât un închipuit ce visează între două mormane de căpșuni sau dude ... ce plm culegi tu pe acolo. 

În concluzie: ești un loser, un închipuit plin de arfe, un frustrat/ complexat, care încearcă să pară în spațiul virtual, ceea-ce visează noaptea, după o zi grea de muncă pe plantație.

Așa că ... scutește-ne!  Ai înțeles? Ai înțeles o pulă!

• Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

În al patrulea rând, renunță să pari realizat, cosmopolit și prosper, pentru că nu ești decât un închipuit ce visează între două mormane de căpșuni sau dude ... ce plm culegi tu pe acolo. 

A încercat să pară și inteligent peste medie. Prost nu e, recunosc dar a aplicat cu mine tehnica aia veche de a vrea să pară inteligent punându-mi mie la îndoială inteligența. În pula mea, cu d-astea m-au dat afară de la grădiniță dar probabil omul n-a mai fost niciodată pe alt forum  și acum vine aici cu pretenția că el e primul care  a descoperit la ce se folosesc scobitorile și mai și pufăie, plin de el.

L-am lăsat în pace, când se apropie weekendul sunt mai împăciuitor.

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

...punându-mi mie la îndoială inteligența.

L-am lăsat în pace, când se apropie weekendul sunt mai împăciuitor.

Ai dreptate.

Încă mă îndoiesc. Altceva e în schimb evident.

E weekend, bine zici.

Numai bine.

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Ai dreptate.

Încă mă îndoiesc. Altceva e în schimb evident.

E weekend, bine zici.

Numai bine.

Ai auzit de bun simt ? Ori ai si uitat ce-i ala ?? :(

• Like 2
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...