Sari la conținut

Poponarul de Picon

Postări Recomandate

• Oras:Ual Strit
Postat

Individu asta care isi zice PiCon ma tot fute la cap ca sa nu mai postez,ca-i deranjez lui neuronu ala rablagit de care mai dispune.

Are voie gaozaru asta sa faca  ordine pe aici sau e lovit de dambla si latra aiurea?

Reputație: 1045
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Individu asta care isi zice PiCon ma tot fute la cap ca sa nu mai postez,ca-i deranjez lui neuronu ala rablagit de care mai dispune.

Are voie gaozaru asta sa faca  ordine pe aici sau e lovit de dambla si latra aiurea?

Da!  :laugh2

• Like 6
  • Minus 3
  • Oras:Bucuresti
Postat

=)) =)) =)) Pot sa lesin de ras!

Picon e atat de poponar, incat i-am spus de vreo cateva ori ca eu sunt aproape convins ca va muri infipt in pizda :D

In concluzie, singur poponar din discutie ai fi tu...dar judecand dupa ce se vede pe aici, as spune ca esti maxim labagiu :slap2

• Like 5
Postat

Neee... pentru labă îți trebuie pulă! :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 6
  • Minus 3
  • Oras:Unde vreau
  • Oras:Unde vreau
Postat

Sa nu spui ca te.a speriat? 

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Tie ce-ti mai da cu rest, ce anume te mai supara si pe tine de nu poti tu de Picon ???

Postat

Băi fraților, voi vă dați seama că ipochimenul își declară în profil vârsta de 37 de anișori?  :slap2  Păi dacă e așa, e grav fraților, foarte grav! 

Vizitator
Postat

S-o fi suparat ca nu a castigat Tony Martin prima etapa a Tour de France ? :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 1
Vizitator
Postat

Dacă nu l-a ciuruit , nu e grav

Pai stai sa vedem, "EL Pistolero Contador" de abia a plecat, stai sa vedem timpul la final :)

Postat

Ce-și face omul cu mâna lui, labă se cheamă! L-a mâncat în cur!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 2
  • Minus 3
  • Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

Ce-și face omul cu mâna lui, labă se cheamă! L-a mâncat în cur!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

L-o fi avut prea mare!

Postat

Lăsa-ți-l fraților, nu vedeți că nu mai postează nicăieri? Nici P.M.-uri nu-mi mai trimite. Doar pe topicul ăla cu sinuciderea l-am văzut că citește ... huummm ... nu s-o gândi să ...  :laugh2

• Like 1
  • Minus 3
Postat

=)) =)) =)) Pot sa lesin de ras!

Picon e atat de poponar, incat i-am spus de vreo cateva ori ca eu sunt aproape convins ca va muri infipt in pizda :D

In concluzie, singur poponar din discutie ai fi tu...dar judecand dupa ce se vede pe aici, as spune ca esti maxim labagiu :slap2

Inseamna ca nu l-ai vazut mergand pe strada.

Postat

Tu m-ai văzut mă distrusule? :laugh2

Postat

Băi fraților, voi vă dați seama că ipochimenul își declară în profil vârsta de 37 de anișori?  :slap2  Păi dacă e așa, e grav fraților, foarte grav! 

Dispari ma distrusule.Schimba HIGHLANDER  cu domnu' STRAPON sa stie lumea cu cine vorbeste.Pârțarule.

Postat

Prost e ăsta frate! Incredibil!  :slap2

• Like 2
  • Minus 3

Postat

Côte d’Ivoire este mai cunoscuta sub denumirea de Coasta de Fildes  

:slap2

E un fel de a spune ca mai sunt (inca) pe aici colegi de forum pe care ii deranjeaza trolling-ul. Si sunteti din ce in ce mai multi.

Est que vous comprendre, mon ami? - hai c-am vazut mai sus ca esti tare la franceza. :P

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...