laurelian Reputație: 2012 Postat Iulie 16, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 16, 2015 uite, impresionatule, gaseste-ti izvorul de insipratie in vorbele florentinului(Purgatoriul, Cantul XXX), daca tot e sa ridici osanale...Lopix sa iei si tu notite. ''și toți strigau: „Benedictus qui venis! “, de-atâta timp, spre-a nu simți scădere„Manibus, oh, date lilia plenis!“ .......pe vălu-i alb, cu foi de-oliv încinsăvăzui o doamnă, verde-având mantași-a ei hlamidă ca de foc aprinsă. și iată, duhul meu, ce ferm erade-atâta timp, spre-a nu simți scădereși-a sta zbătut în fața-i când va sta, cumplit a resimțit, nu prin vedere,ci prin puteri venind din ea pe-ascuns,iubirea veche-n toat-a ei putere.''Compulsivule, citiși ce scrisei mai la deal? Mi-ai "răspuns" la o postare care nu iți era adresată, de pe alt topic. E bine că totuși te-am învins, fără să mi-o doresc. Nu am răspuns postării tale, în care îi comunicai bombastic Sorinei că este o târfă și care în demența ta, probail că ți-a luat o grămada de timp să o compui. Suferința ta se poate trata, trebuie numai să ceri ajutor. L.E. : nu-i nevoie să citezi din Dante, deoarece l-am citit la 13 ani, vârstă la care probabil tu nu știai că ai puță decat ca să te pipilești, 'telectualule. 3
mișkin Reputație: 344 Postat Iulie 16, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Iulie 16, 2015 Si asta, pentru tine (nu ai trecut niciodata prin starea asta ???!!!) Iubirea care nu distruge nu-i iubire;Cum jarul în căldură se preface,Cel ars de dor uită de nopţi, de zile,Şi dorul în durere se desface... Omar Khayyam - Rubaiate Stima mergi repejor la baie..aveti apa rece la Galati? apoi asculta asta 1
mișkin Reputație: 344 Postat Iulie 16, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Iulie 16, 2015 probail că ți-a luat o grămada de timp să o compui. Suferința ta se poate trata, trebuie numai să ceri ajutor. L.E. : nu-i nevoie să citezi din Dante, deoarece l-am citit la 13 ani, vârstă la care probabil tu nu știai că ai puță decat ca să te pipilești, 'telectualule. mi-a luat cam 10 minute...pana am trecut de control pasapoarte. la 13 ani????...ma, tu esti cumva Patapievici?
roberto Reputație: 4138 Postat Iulie 16, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 16, 2015 Roberto, iesi mah la o bere?De ce nu...oricand
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 16, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 16, 2015 Compulsivule, citiși ce scrisei mai la deal? Mi-ai "răspuns" la o postare care nu iți era adresată, de pe alt topic. E bine că totuși te-am învins, fără să mi-o doresc. Nu am răspuns postării tale, în care îi comunicai bombastic Sorinei că este o târfă și care în demența ta, probail că ți-a luat o grămada de timp să o compui. Suferința ta se poate trata, trebuie numai să ceri ajutor. L.E. : nu-i nevoie să citezi din Dante, deoarece l-am citit la 13 ani, vârstă la care probabil tu nu știai că ai puță decat ca să te pipilești, 'telectualule.Bwuhaha, aici ai făcut pișu' pă el...și-n direct și-n reluare ''telectuali cu gugălu-n față Mișikine, ți-a dat de te-a julit 4
mișkin Reputație: 344 Postat Iulie 16, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Iulie 16, 2015 Bwuhaha, aici ai făcut pișu' pă el...și-n direct și-n reluare ''telectuali cu gugălu-n față Mișikine, ți-a dat de te-a julit You 're living in a world of dream,Neo. imposibil.
laurelian Reputație: 2012 Postat Iulie 16, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 16, 2015 mi-a luat cam 10 minute...pana am trecut de control pasapoarte. la 13 ani????...ma, tu esti cumva Patapievici?Ntzzz! Obligat de taică-miu, care a considerat că este o lectură potrivită pentru vârsta aceea...
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 16, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 16, 2015 Ntzzz! Obligat de taică-miu, care a considerat că este o lectură potrivită pentru vârsta aceea...Căuta pă gugăl și vine cu replica...nu te impacienta, de venit, vine
mișkin Reputație: 344 Postat Iulie 16, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Iulie 16, 2015 Căuta pă gugăl și vine cu replica...nu te impacienta, de venit, vine stai, bre, bland...ai cariera de troll, expert in gifs...si mai vorbesti... mai multe nu iti zic, ca am vazut ca devii sentimental...
mișkin Reputație: 344 Postat Iulie 16, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Iulie 16, 2015 Ntzzz! Obligat de taică-miu, care a considerat că este o lectură potrivită pentru vârsta aceea... Chapeau bas! ce e aia ''compulsiv''?...te pricepi la psihiatrie/psihologie?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 16, 2015 Postat Iulie 16, 2015 mergi repejor la baie..aveti apa rece la Galati?Avem, avem ! De ce, ai nevoie ? Vezi ca ai in congelator niste gheata, deschide sertarul si baga capu' inauntru, poate iti vine mintea la cap, cine stie, daca nu e prea tarziu .... 1
phoenix Reputație: -585 Postat Iulie 16, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 16, 2015 Cata muie si-a luat prostu..... 1 4
mișkin Reputație: 344 Postat Iulie 16, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Iulie 16, 2015 Avem, avem ! De ce, ai nevoie ? Vezi ca ai in congelator niste gheata, deschide sertarul si baga capu' inauntru, poate iti vine mintea la cap, cine stie, daca nu e prea tarziu .... care este ideologia Noii Drepte cu privire la curve? pe jidani si poponari, stim ca ii rezolvati prima data.
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 16, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 16, 2015 Căuta pă gugăl și vine cu replica...nu te impacienta, de venit, vine stai, bre, bland...ai cariera de troll, expert in gifs...si mai vorbesti... mai multe nu iti zic, ca am vazut ca devii sentimental...Mișikine, nici nu știi căt de mic începi să fii Lasă dreaq gugălu' și încearcă să fii tu
mișkin Reputație: 344 Postat Iulie 16, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Iulie 16, 2015 Mișikine, nici nu știi căt de mic începi să fii Lasă dreaq gugălu' și încearcă să fii tu vezi de salariul tau...daca tu ai mancat rahat, iti inchipui ca asta este valabila si altora. sezi bland. atatia ani de trollat si tu vii cu replici d'astea...
phoenix Reputație: -585 Postat Iulie 16, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 16, 2015 Al dracu prost, zici ca e la scoala de soferi, semnalizeaza chiar si cand nu este cazul 2 4
mișkin Reputație: 344 Postat Iulie 16, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Iulie 16, 2015 Al dracu prost, zici ca e la scoala de soferi, semnalizeaza chiar si cand nu este cazul ''Iubi'', parca ii spuneai cuiva ca a fost ''muit'' de 3 femei...la tine e nevoie doar de 2. ba...iti face mama de mancare la 40 de ani???????? aproape ca il invoc pe O.Paler, asta Picon...macar mosul le zice cu schepsis...cu voi, ce plm sa fac? mergeti, ba, la televizor. 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 16, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 16, 2015 vezi de salariul tau...daca tu ai mancat rahat, iti inchipui ca asta este valabila si altora. sezi bland. atatia ani de trollat si tu vii cu replici d'astea...Orezare, câți bani fac eu dimineața, tu n-ai să faci toată viața...am martori reali, nu vorbesc 'după' gugăl ) Stai cuminte, alții văd că te tolerează, io-ți plimb copiii prin gură ec-dui(rromales).... 1
phoenix Reputație: -585 Postat Iulie 16, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 16, 2015 Ahahaha, ba prostule, cand vorbeam de muie la retardatul de tine ma refeream. Hai ca ti-ai tras si tu un aliat cu postarea asta, mi-ar fi rusine,
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 16, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 16, 2015 Ahahaha, ba prostule, cand vorbeam de muie la retardatul de tine ma refeream. Hai ca ti-ai tras si tu un aliat cu postarea asta, mi-ar fi rusine,Dă quote, în plm, ca se interpretează 1
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 16, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 16, 2015 ''Iubi'', parca ii spuneai cuiva ca a fost ''muit'' de 3 femei...la tine e nevoie doar de 2. ba...iti face mama de mancare la 40 de ani???????? aproape ca il invoc pe O.Paler, asta Picon...macar mosul le zice cu schepsis...cu voi, ce plm sa fac? mergeti, ba, la televizor. Pai să-ți zic una cu schepsis: HAI SICTIR! 2 3
phoenix Reputație: -585 Postat Iulie 16, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 16, 2015 Dă quote, în plm, ca se interpretează E bine asa? Pai plm, te-am pus io sa scrii in acelasi timp cu mine?
mișkin Reputație: 344 Postat Iulie 16, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Iulie 16, 2015 Orezare, câți bani fac eu dimineața, tu n-ai să faci toată viața...am martori reali, nu vorbesc 'după' gugăl ) Stai cuminte, alții văd că te tolerează, io-ți plimb copiii prin gură ec-dui(rromales)....Deja ai devenit sentimental. Fa o lista cu martorii aia...te plătește bine de postac aici. N-am copii.Mai bine ai grijă de al tau...ai văzut cum una a ajuns curva de la atâta pacanele
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 16, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 16, 2015 E bine asa? Pai plm, te-am pus io sa scrii in acelasi timp cu mine? Da, e bine așa
mișkin Reputație: 344 Postat Iulie 16, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Iulie 16, 2015 Pai să-ți zic una cu schepsis: HAI SICTIR! Moșule, am zis aproape. Stai bine acolo, cu nasul în căcat. Nu are rost sa o lungim: Ma pis pe epitaful tău. Tu te piși pe al părinților tăi. De bicisnic si lacheu ce eşti.Vei muri, dar inca ma rog pentru tine sa stai drepți. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum