Sari la conținut

Ce reprezinta pentru forum "Speciala" Sorina4you???

Postări Recomandate

• Oras:Undisclosed
Postat

Am și eu o întrebare, Curiozitate, dilemă...de ce tot "repostezi" aceleași vorbe (care nici măcar nu sunt atât de intelingente sau de inspirate) și de ce mereu aduci părinții in discuție? Dacă ești atât de citit, cult in cap și șmecher, de ce nu imi delectezi și mie ochiul cu niște vorbe noi pe care nu le-a mai zis niciun alt "șmecher" înaintea ta. Când ai timp și chef, anunța-mă că aș vrea să iti fac in profil psihologic. Ești un subiect destul de interesant, dar nu foarte nou și original....păcat, poți mai mult!

Nu, mulțumesc,

Sunt irlandez.

• Like 1
Postat

Am și eu o întrebare, Curiozitate, dilemă...de ce tot "repostezi" aceleași vorbe (care nici măcar nu sunt atât de intelingente sau de inspirate) și de ce mereu aduci părinții in discuție? Dacă ești atât de citit, cult in cap și șmecher, de ce nu imi delectezi și mie ochiul cu niște vorbe noi pe care nu le-a mai zis niciun alt "șmecher" înaintea ta. Când ai timp și chef, anunța-mă că aș vrea să iti fac in profil psihologic. Ești un subiect destul de interesant, dar nu foarte nou și original....păcat, poți mai mult!

De ce le repostez?

Daca femeia a pierdut simtul realitatii... D-aia.

Te rog frumos, nu-mi zi ca esti psiholoaga si tu...

Hai sa vedem...ce mecanisme de apărare ale eu-ului, dar te rog sa documentezi, reies din acest topic?

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Reiese, cum să nu reiasă... reiese! Reiese că ești un idiot frustrat, ranchiunos, închipuit și nesimțit. Ce dracu' idiotule :laugh2 nu iți este clar? Nu trebuie să fii psiholog. 

Reputație: 3245
  • Oras:București
Postat

De ce le repostez?

Daca femeia a pierdut simtul realitatii... D-aia.

Te rog frumos, nu-mi zi ca esti psiholoaga si tu...

Hai sa vedem...ce mecanisme de apărare ale eu-ului, dar te rog sa documentezi, reies din acest topic?

Pai și tu nu ai pierdut simțul realității? Și eu am întrebat altceva, de ce nu ești original să compui ceva nou de fiecare dată cand postezi? Sau te crezi și tu vreun clasic și îți plac citatele din tine?
  • Like 1
Postat

Cunoști stereotipurile despre irlandezi, Picon? Ce crezi, asta micu' se încadrează?

Postat

Reiese, cum să nu reiasă... reiese! Reiese că ești un idiot frustrat, ranchiunos, închipuit și nesimțit. Ce dracu' idiotule :laugh2 nu iți este clar? Nu trebuie să fii psiholog.

Tataie, e o linie pe care eu nu am trecut-o.

Este doar un forum.

Tie, în schimb, ti-au sarit mucii în gura, din fasolea aia a ta, si ai trecut la amenințari si invitatii.

Așa că... Ciocu mic.

Talifa, kumi! Oh wait... Încă nu ai murit... :)))))))

Postat

Lana, ipochimenul are o cultură goagăl, de unde atâta originalitate? Omul este un închipuit ce trăiește în lumea lui, crezând în nebunia lui că ar fi vreun cult în cap. Nu este decât un loser frustrat și probabil drogat. Sau alcoolic. Sau pur și simplu idiot, vezi nick-name-ul!  :laugh2

• Oras:worldwide
  • Oras:worldwide
Postat

Lana, ipochimenul are o cultură goagăl, de unde atâta originalitate? Omul este un închipuit ce trăiește în lumea lui, crezând în nebunia lui că ar fi vreun cult în cap. Nu este decât un loser frustrat și probabil drogat. Sau alcoolic. Sau pur și simplu idiot, vezi nick-name-ul!  :laugh2

insinuezi ca miskin e satanist ceva?

Postat

Pai și tu nu ai pierdut simțul realității? Și eu am întrebat altceva, de ce nu ești original să compui ceva nou de fiecare dată cand postezi? Sau te crezi și tu vreun clasic și îți plac citatele din tine?

Te rog sa te liniștești.

Eu apreciez femeile care isi fac intrarea,elegant si modern,prin ceea ce gândesc.

Nu cele care intra pe usa cu curu'.

Trimite cv-ul pe pm.Şi profilul ala psihologic

Stii cum zicea Beckett: Când femeile nu mai stiu ce sa facă, se dezbracă.

Sper ca nu e cazul tău.

Postat

Mă întreb, cum naiba se adună un numar atat de mare de "ciupiți" pe forumul asta despre sex și curve? :))

• Like 1
  • Oras:pretutindeni
Postat

Lana, ipochimenul are o cultură goagăl, de unde atâta originalitate? Omul este un închipuit ce trăiește în lumea lui, crezând în nebunia lui că ar fi vreun cult în cap. Nu este decât un loser frustrat și probabil drogat. Sau alcoolic. Sau pur și simplu idiot, vezi nick-name-ul! :laugh2

E poola mea s-o sugă, e doar un bulangiu cordit 'ars' de vreo curvă deșteaptă... de-aici și toată aversiunea asta față de curvele care au ceva în crEErii capului, pișa-ne-am pă el dă fătălău :)

• Like 1
Postat

Tataie, e o linie pe care eu nu am trecut-o.

Este doar un forum.

Tie, în schimb, ti-au sarit mucii în gura, din fasolea aia a ta, si ai trecut la amenințari si invitatii.

Așa că... Ciocu mic.

Talifa, kumi! Oh wait... Încă nu ai murit... :)))))))

Băi idiotule, tu vezi ce scrii? Dacă este doar un forum, trebuie să scrii ce ai scris despre niște oameni decedați, părinții mei? Păi băga-mi-aș pula în rasa ta de jegos, cum crezi că pot să stau liniștit? Te-am amenințat ordinarule? Te-am invitat bărbătește să ne punem față în față și să repeți uitându-te în ochii mei acele odioșenii, promițându-ți că nu mă ating de un fir de păr din capul ăla gol al tău. Dar mai ești și laș pe deasupra! Viteaz de tastatură. 

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Te rog sa te liniștești.

Eu apreciez femeile care isi fac intrarea,elegant si modern,prin ceea ce gândesc.

Nu cele care intra pe usa cu curu'.

Trimite cv-ul pe pm.Şi profilul ala psihologic

Stii cum zicea Beckett: Când femeile nu mai stiu ce sa facă, se dezbracă.

Sper ca nu e cazul tău.

Sunt o combinație mortală fix dintre o femeie cu multe argumente și vorbe și o femeie care se dezbracă cu multă dexteritate :)))
  • Like 2
Postat

Cunoști stereotipurile despre irlandezi, Picon? Ce crezi, asta micu' se încadrează?

Cred că mai degrabă se încadrează la Bălăcenca.  :laugh2

• Oras:Ici,Colo!
Postat

Sunt o combinație mortală fix dintre o femeie cu multe argumente și vorbe și o femeie care se dezbracă cu multă dexteritate :)))

Lenuta=Dumnezeu!

Toata lumea stie ca Dumnezeu e femeie. Nu mai cautati. Am gasit-o! :)

• Like 1
Postat

Îngerașule, te rog eu frumos, nu te băga!

Mulțumesc!

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Lenuta=Dumnezeu!

Fara sa iti dai seama, ai spus un adevar... Dumnezeu este femeie... Ma rog, SI femeie... sau, mai bine zis, Dumnezeu este mult mai mult femeie decat barbat.... a se medita.. in fine... nu vreau sa creez alte valuri si alte discutii paradiscutii.... :hihat

Postat

ÃŽngerașule, te rog eu frumos, nu te băga!

Mulțumesc!

Sper că mie mi-au zis îngeraș, da??? 😈
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Pentru DOAMNELE care scriu pe aici in aceasta fierbinte dupa-amiaza de Iulie ! De fapt, dragilor, pentru voi toti, un strop de culoare :rever   (Poate te sensibilizeaza si pe tine, - cat de cat - , stimate Miskin... :wink2 )

- (photo by me, daca fete nu am avut ocazia sa pozez inca :blush: :blushing2 ) -

DSC7198

Postat

Lenuta=Dumnezeu!

You can call me just Goddess!
Postat

Îngerașule, te rog eu frumos, nu te băga!

Mulțumesc!

Picoane..nu ma bag in certurile voastre . Stii bine ca sunt puerile..chiar daca momentan esti suparat.

Nu spuneai acelasi lucru despre advanced si trollescu? Parerea mea ar fi ca n-ar trebui continuat.

Parerea mea.

Postat

You can call me just Goddess!

:-?...

Simtul umorului e clar o calitate de-a ta.

Me gusta..

Postat

Depinde cine stabileste asta.

Unde e profilul ala psihologic?

Postat

E poola mea s-o sugă, e doar un bulangiu cordit 'ars' de vreo curvă deșteaptă... de-aici și toată aversiunea asta față de curvele care au ceva în crEErii capului, pișa-ne-am pă el dă fătălău :)

Spre deosebire de tine eu nu am nevoie sa merg la curve... pentru crEEr.

Pentru asta am cunostiintele mele

Milionaru' din Bora Bora,mars in plm de fript.

Postat

Băi idiotule, tu vezi ce scrii? Dacă este doar un forum, trebuie să scrii ce ai scris despre niște oameni decedați, părinții mei? Păi băga-mi-aș pula în rasa ta de jegos, cum crezi că pot să stau liniștit? Te-am amenințat ordinarule? Te-am invitat bărbătește să ne punem față în față și să repeți uitându-te în ochii mei acele odioșenii, promițându-ți că nu mă ating de un fir de păr din capul ăla gol al tău. Dar mai ești și laș pe deasupra! Viteaz de tastatură. 

*baga-ne-am

si io sa-i plimb copiii prin gura....vorba aia, consacrata deja, io sa-i trag la muie si mata' sa aplauzi =))

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...