notnott Reputație: 224 Postat Iulie 19, 2015 Oras:Ici,Colo! Oras:Ici,Colo! Postat Iulie 19, 2015 Sper că mie mi-au zis îngeraș, da??? Absolut indubitabil!
mișkin Reputație: 344 Postat Iulie 19, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Iulie 19, 2015 Băi idiotule, tu vezi ce scrii? Dacă este doar un forum, trebuie să scrii ce ai scris despre niște oameni decedați, părinții mei? Păi băga-mi-aș pula în rasa ta de jegos, cum crezi că pot să stau liniștit? Te-am amenințat ordinarule? Te-am invitat bărbătește să ne punem față în față și să repeți uitându-te în ochii mei acele odioșenii, promițându-ți că nu mă ating de un fir de păr din capul ăla gol al tău. Dar mai ești și laș pe deasupra! Viteaz de tastatură.Moșule, eu nu intru în coteț. Aici nu ma refer la tara mea, ci la mediul în care te scalzi tu. Te invit eu, uite.Hai în Bangkok sa te prezint fratilor tai de circ.
notnott Reputație: 224 Postat Iulie 19, 2015 Oras:Ici,Colo! Oras:Ici,Colo! Postat Iulie 19, 2015 Moșule, eu nu intru în coteț. Aici nu ma refer la tara mea, ci la mediul în care te scalzi tu.Te invit eu, uite.Hai în Bangkok sa te prezint fratilor tai de circ.Ma ai tai e constienti da tine? 2
mișkin Reputație: 344 Postat Iulie 19, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Iulie 19, 2015 *baga-ne-am si io sa-i plimb copiii prin gura....vorba aia, consacrata deja, io sa-i trag la muie si mata' sa aplauzi Ai grija bre de copilul tau...
mișkin Reputație: 344 Postat Iulie 19, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Iulie 19, 2015 Ma ai tai e constienti da tine? Scrie,omule,citeț.
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 19, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 19, 2015 Spre deosebire de tine eu nu am nevoie sa merg la curve... pentru crEEr. Pentru asta am cunostiintele mele Iecspertule http://i.imgur.com/FRSSZ.gif 1
mișkin Reputație: 344 Postat Iulie 19, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Iulie 19, 2015 Iecspertule http://i.imgur.com/FRSSZ.gifPui de CEO... Iecspert pe internet. Mars in plm.))))))))
mișkin Reputație: 344 Postat Iulie 19, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Iulie 19, 2015 Trollescoviciulos, daca prezinți listele alea cu milioanele tale, deschid topic si îmi cer scuze . Pana una alta .. Eşti FIX PULA ))))))))))))))
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 19, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 19, 2015 Trollescoviciulos, daca prezinți listele alea cu milioanele tale, deschid topic si îmi cer scuze . Pana una alta .. Eşti FIX PULA ))))))))))))))Liste? bah, esti prost?In domeniul meu de acitivitate banii vin/seduc doar CASH ) Auz'....
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 19, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 19, 2015 Picoane..nu ma bag in certurile voastre . Stii bine ca sunt puerile..chiar daca momentan esti suparat. Nu spuneai acelasi lucru despre advanced si trollescu? Parerea mea ar fi ca n-ar trebui continuat. Parerea mea. Atunci, stai chill rogu-te! Despre Advanced și Trollescu spuneam ce spuneam, în ideea că ei se cunosc, au băut o bere împreună, deci o discuție bărbătească, clarificatoare, calmă, la o bere/cafea.cico, era posibilă. Lucru greu de realizat în cazul ipochimenului ăsta de soricelul Mîșkin, care cică se ascunde prin Asia. Probabil la Dragonul Roșu. Cât despre aceste certuri puerile, să-ți reamintesc de Deeana? Deci ... stai chill, te rog! 1 3
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Iulie 19, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Iulie 19, 2015 :-?... Simtul umorului e clar o calitate de-a ta. Me gusta.. tu vezi sa nu te-mpiedici... 4
mișkin Reputație: 344 Postat Iulie 19, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Iulie 19, 2015 Liste? bah, esti prost?In domeniul meu de acitivitate banii vin/seduc doar CASH ) Auz'.... Bine, fa.Fii pe pace.
notnott Reputație: 224 Postat Iulie 19, 2015 Oras:Ici,Colo! Oras:Ici,Colo! Postat Iulie 19, 2015 Cât despre aceste certuri puerile, să-ți reamintesc de Deeana? Deci ... stai chill, te rog!Tocmai De asta n-ar trebui sa treaca de-o anumita limita. Iti faci dushmani aioorea. Asta unu. Doi..nu te pune cu psihopatii.
? ec ed Reputație: -439 Postat Iulie 19, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Iulie 19, 2015 #bafrate,oare nu v-ati saturat sa va certati pe fiecare topic,se pare ca nu? ...e plin plin de ba eu sunt mai instarit decat tine,ba eu sunt mai inteligent,eu i-as arde pe aia,ba eu i-as cumpara,eu sunt mai frumos,ba eu sunt mai frumoasa,si am si corp curbat,eu nu sunt curva,ba tu esti curva,crezi tu,dar tu esti curva,eu nu sunt prost deloc,ba tu esti prostul din pestera....si keep going...avem setate creierele alea sa Uram(#heitarim,varianta din Anglia),sa diferentiem,sa comparam,sa judecam,sa concuram,inca de cand eram mici,de cand am intrat prima oara in clasa 1...de acolo au inceput...vezi ai grija de ala-i tigan scarbos,sa nu te apropii de el,ca te bate ,ala-i mai urat decat tine,tu esti frumos,ala-i orb si surd,Handicapat,ala e sarac,are ghetele sparte in talpa,niste zdrente pe el,si nu are nici bani de excursie,saracul,ala a lu` Agloaia,de la etajul 3,invata super bine la romana,a luat si premiul 1,pana in clasa a 5,tu de ce ai luat 7.45 la bac? ,se simtea parca ca eram pusi acolo sa fim in Competitia vietii noastre,impotriva tuturor ...repet,tragem de viata asta si cu laringele,de zici ca o sa tina o vesnicie,de parca stim de unde am venit,avem un scop bine stabilit,si tre sa il ducem la bun sfarsit,dar poate nici nu o sa murim ,si o sa ne bucuram de frumusetea,de bogatia,de inteligenta,si etc,cu care am venit pe lumea asta,pana la infinit,iar lachetii,niste muisti...traim in capetele noastre,that`s for sure,si for sure mai este ca nu o sa traim o vesnicie,dar cu toate astea,stim al dracului de bine sa suferim/sau sa facem lumea sa sufere,si habar nu avem sa fim fericiti,sau sa facem pe cineva fericit,simtindu-ne mereu atacati de inamici.Plm. 3 3
notnott Reputație: 224 Postat Iulie 19, 2015 Oras:Ici,Colo! Oras:Ici,Colo! Postat Iulie 19, 2015 Atunci, stai chill rogu-te! Despre Advanced și Trollescu spuneam ce spuneam, în ideea că ei se cunosc, au băut o bere împreună, deci o discuție bărbătească, clarificatoare, calmă, la o bere/cafea.cico, era posibilă. Lucru greu de realizat în cazul ipochimenului ăsta de soricelul Mîșkin, care cică se ascunde prin Asia. Probabil la Dragonul Roșu. Cât despre aceste certuri puerile, să-ți reamintesc de Deeana? Deci ... stai chill, te rog!P.S .. Ti-am spus..nu ma bag intre voi. Stau chill. Dar De bagat in seama cu Fata pot sa ma bag si EU sau?
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 19, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 19, 2015 Fii pe pace.Traiesc in pace, iubesc si sunt iubit in pace Bah, sa mor....ti-as da mintea mea o zi, dar mi-e frica ca ti-o ia corpul razna, de-te dreaq de gugalist peseu: asta inseamna sa fii orijinal, papagalule =)) 1
notnott Reputație: 224 Postat Iulie 19, 2015 Oras:Ici,Colo! Oras:Ici,Colo! Postat Iulie 19, 2015 tu vezi sa nu te-mpiedici...TU CE AI???? Stai potolit ca Chem militia! @-@ 1
? ec ed Reputație: -439 Postat Iulie 19, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Iulie 19, 2015 Ingerasul a trecut la actiune....si lui ii e gusta ...aveti grija ca-i limbist fetelor,mare...si atat...la propriu,el a spus asta! 1 3
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 19, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 19, 2015 #bafrate,oare nu v-ati saturat sa va certati pe fiecare topic,se pare ca nu? ...e plin plin de ba eu sunt mai instarit decat tine,ba eu sunt mai inteligent,eu i-as arde pe aia,ba eu i-as cumpara,eu sunt mai frumos,ba eu sunt mai frumoasa,si am si corp curbat,eu nu sunt curva,ba tu esti curva,crezi tu,dar tu esti curva,eu nu sunt prost deloc,ba tu esti prostul din pestera....si keep going...avem setate creierele alea sa Uram(#heitarim,varianta din Anglia),sa diferentiem,sa comparam,sa judecam,sa concuram,inca de cand eram mici,de cand am intrat prima oara in clasa 1...de acolo au inceput...vezi ai grija de ala-i tigan scarbos,sa nu te apropii de el,ca te bate ,ala-i mai urat decat tine,tu esti frumos,ala-i orb si surd,Handicapat,ala e sarac,are ghetele sparte in talpa,niste zdrente pe el,si nu are nici bani de excursie,saracul,ala a lu` Agloaia,de la etajul 3,invata super bine la romana,a luat si premiul 1,pana in clasa a 5,tu de ce ai luat 7.45 la bac? ,se simtea parca ca eram pusi acolo sa fim in Competitia vietii noastre,impotriva tuturor ...repet,tragem de viata asta si cu laringele,de zici ca o sa tina o vesnicie,de parca stim de unde am venit,avem un scop bine stabilit,si tre sa il ducem la bun sfarsit,dar poate nici nu o sa murim ,si o sa ne bucuram de frumusetea,de bogatia,de inteligenta,si etc,cu care am venit pe lumea asta,pana la infinit,iar lachetii,niste muisti...traim in capetele noastre,that`s for sure,si for sure mai este ca nu o sa traim o vesnicie,dar cu toate astea,stim al dracului de bine sa suferim/sau sa facem lumea sa sufere,si habar nu avem sa fim fericiti,sau sa facem pe cineva fericit,simtindu-ne mereu atacati de inamici.Plm.Ai zis de bine?
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 19, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 19, 2015 Ingerasul a trecut la actiune....si lui ii e gusta ...aveti grija ca-i limbist fetelor,mare...si atat...la propriu,el a spus asta! Are haz, da-l dreaq
? ec ed Reputație: -439 Postat Iulie 19, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Iulie 19, 2015 Ai zis de bine? Da! 1 3
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 19, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 19, 2015 Da! Ti amo da morire, lo sai??? 1
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 19, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 19, 2015 P.S .. Ti-am spus..nu ma bag intre voi. Stau chill. Dar De bagat in seama cu Fata pot sa ma bag si EU sau? Nu.
notnott Reputație: 224 Postat Iulie 19, 2015 Oras:Ici,Colo! Oras:Ici,Colo! Postat Iulie 19, 2015 Ingerasul a trecut la actiune....si lui ii e gusta ...aveti grija ca-i limbist fetelor,mare...si atat...la propriu,el a spus asta! De cat De limbist am fost mi-am luat ban,este? Acum..EU stiu ca-ti place sa exagerezi..dar sincer.. Mai dutenpulameacanamchefdecearta! Onest? Fair? Etotulok? 1
notnott Reputație: 224 Postat Iulie 19, 2015 Oras:Ici,Colo! Oras:Ici,Colo! Postat Iulie 19, 2015 Nu. Bine ma! Jucati-va voi! Sa va fie De bine.. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum