n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 12, 2015 Cu riscul sa fiu banata, scriu inca o data.Topic/Thread dechis in DG http://nimfomane.com/forum/topic/48543-anonna-o-bolnava-puturoasa/Blog facut special "domniei sale" http://anonna-0724982280-0734253335.blogspot.com/Jos din top! E o bomba biologica fara nici un simt de raspundere ca ii infecteaza pe toti! Eu nu mai prestez nimic aici, nu am nici un interes sau nu as avea pe ce sa port invidie, bagati la cap, atat vreau sa spun. 2 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Iulie 12, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Iulie 12, 2015 Cu riscul sa fiu banata, scriu inca o data.Topic/Thread dechis in DG http://nimfomane.com/forum/topic/48543-anonna-o-bolnava-puturoasa/Blog facut special "domniei sale" http://anonna-0724982280-0734253335.blogspot.com/Jos din top! E o bomba biologica fara nici un simt de raspundere ca ii infecteaza pe toti! Eu nu mai prestez nimic aici, nu am nici un interes sau nu as avea pe ce sa port invidie, bagati la cap, atat vreau sa spun. BIne, continua tu asa .. sa-ti fut mortii toti de taranca slobozita sa ma cac in gura ta de sporcata cu miros de hoit , sugatoare de pula de tap .. retardata bolnava si plina de sloboz care ia muie doar pentru a primii recenzii bune .. cine pula calului se uita la tine matahala... pana acu un an stateai cu padurea la subrat inclaita de transpiratie si mazga la pizda , ai ajuns la Bucuresti , cu primul tirist caruia i s-a facut mila de tine si te-a bagat in primul salon de coafura. s-au tinut alea de nas o saptamana pana a disparut mirosul tau din salon Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Iulie 12, 2015 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Iulie 12, 2015 biata de eaAmada, las-o frateca e pe punctul sa faca vreo apoplexienu ti-e mila?ca eu deja o compatimesc rau de tot, saraca Link spre comentariu
leonidass Reputație: -570 Postat Iulie 12, 2015 Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Partajează Postat Iulie 12, 2015 BIne, continua tu asa .. sa-ti fut mortii toti de taranca slobozita sa ma cac in gura ta de sporcata cu miros de hoit , sugatoare de pula de tap .. retardata bolnava si plina de sloboz care ia muie doar pentru a primii recenzii bune .. cine pula calului se uita la tine matahala... pana acu un an stateai cu padurea la subrat inclaita de transpiratie si mazga la pizda , ai ajuns la Bucuresti , cu primul tirist caruia i s-a facut mila de tine si te-a bagat in primul salon de coafura. s-au tinut alea de nas o saptamana pana a disparut mirosul tau din salonAcest "cocktail" verbal este valabil pt toate dusmancele tale? 1 Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Iulie 12, 2015 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Iulie 12, 2015 Acest "cocktail" verbal este valabil pt toate dusmancele tale? cred ca mai degraba pt ea si toti cei dragi ei ))) Link spre comentariu
leonidass Reputație: -570 Postat Iulie 12, 2015 Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Partajează Postat Iulie 12, 2015 cred ca mai degraba pt ea si toti cei dragi ei )))Nui asa ca esti invidioasa pe Amandina?...Anonna-i compune "balade" numai ei si tie nu 1 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Iulie 12, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Iulie 12, 2015 Acest "cocktail" verbal este valabil pt toate dusmancele tale? tu ce crezi ? eu nu am dusmance .. numa' invidioase pe frumusetea mea naturala Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Iulie 12, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Iulie 12, 2015 Vroiam sa spun ca sunt bestiala fara sa ma straduiesc .. asta sa nu inteleaga invidioasele gresit Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Iulie 13, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 13, 2015 Esti ..... o jegoasa 1 Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iulie 13, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 13, 2015 Vroiam sa spun ca sunt bestiala fara sa ma straduiesc .. asta sa nu inteleaga invidioasele gresit Ești, să moare copiii mei dacă nu e într-adevăr 1 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 13, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iulie 13, 2015 Mi-a mutat Pisoi topicul aici. Cine stie sa deschida unul cu votare? La mine nu merge. Sa voteze membrii daca ea merita sa fie in top, eu deja stiu rezultatul. biata de eaAmada, las-o frateca e pe punctul sa faca vreo apoplexienu ti-e mila?ca eu deja o compatimesc rau de tot, saraca Sa faca ce-o vrea, nu-mi mai este mila, am vrut sa ma retrag, dar nu ma lasa. Nu poti fi bland cu bolnavii psihic agresivi care se tot ung cu rahat si arunca pe ceilalti. Link spre comentariu
Vizitator flqq Reputație: 0 Postat Iulie 13, 2015 Partajează Postat Iulie 13, 2015 2 Link spre comentariu
heaven and hell Reputație: 68 Postat Iulie 13, 2015 Oras:between heaven and hell Oras:between heaven and hell Partajează Postat Iulie 13, 2015 BIne, continua tu asa .. sa-ti fut mortii toti de taranca slobozita sa ma cac in gura ta de sporcata cu miros de hoit , sugatoare de pula de tap .. retardata bolnava si plina de sloboz care ia muie doar pentru a primii recenzii bune .. cine pula calului se uita la tine matahala... pana acu un an stateai cu padurea la subrat inclaita de transpiratie si mazga la pizda , ai ajuns la Bucuresti , cu primul tirist caruia i s-a facut mila de tine si te-a bagat in primul salon de coafura. s-au tinut alea de nas o saptamana pana a disparut mirosul tau din salonmirosul de hoit vine de la tine,ti-am zis sa nu te mai cracanezi bolnavo Link spre comentariu
heaven and hell Reputație: 68 Postat Septembrie 3, 2015 Oras:between heaven and hell Oras:between heaven and hell Partajează Postat Septembrie 3, 2015 flocoasa loveste din nou Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 3, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 3, 2015 Băi, dar nu v-ați plictisit de subiectul ăsta? Lăsați femeia într-ale ei și nu mai stați să căutați cu lupa 3 fire de păr pe degetul mare de la picior! Orice exagerare din asta ce seamănă mai mult a obsesie, naște semne de întrebare. 4 1 Link spre comentariu
heaven and hell Reputație: 68 Postat Septembrie 3, 2015 Oras:between heaven and hell Oras:between heaven and hell Partajează Postat Septembrie 3, 2015 noi ne-am plictisit dar ce ne facem cind flocoasa loveste din nou?Ti se pare normal sa puna poze doar cu floci? Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 3, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 3, 2015 Da. Are simțul umorului.Dar ție ți se pare normal să tot continui pe tema asta? Ce e prea mult strică și de multe ori are efect contrar. 6 1 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2015 flocoasa loveste din nou Pana si sandalele alea de 10 lei au par. Incearca si ea sa faca bani, probabil nici nu realizeaza cum se vad pozele ei. Eu nu mai atac atata timp cat nici ea nu o mai face. Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2015 Partajează Postat Septembrie 3, 2015 Amada, pune o poza cu sandalele tale sa vedem diferenta. 3 Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2015 Partajează Postat Septembrie 3, 2015 ...dintre voi:) Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2015 Amada, pune o poza cu sandalele tale sa vedem diferenta. Glumesti, ai gasit ce sa compari. Nu ma mai provoca ca-ti pierzi timpul. Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Septembrie 3, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Septembrie 3, 2015 Glumesti, ai gasit ce sa compari. Nu ma mai provoca ca-ti pierzi timpul. http://www.qctconnect.ro/denisa/wp-content/uploads/2015/05/sandale-elegante_3.jpg Mi le-a arătat mie în privat 1 1 Link spre comentariu
the godfather Reputație: -1028 Postat Septembrie 3, 2015 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Partajează Postat Septembrie 3, 2015 are și ciocolata între degete...)) 1 1 Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2015 Partajează Postat Septembrie 3, 2015 are și ciocolata între degete...)) Asa este comanda de la sclavi,cu ciocolata si pamant de flori 1 Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2015 Partajează Postat Septembrie 3, 2015 Glumesti, ai gasit ce sa compari. Nu ma mai provo ca ca-ti pierzi timpul. Te iubesc ca pe mana mea stanga, aia cu care fac laba ) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum