Sari la conținut

Anonna - o bolnava fizic si psihic!

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Cu riscul sa fiu banata, scriu inca o data.

Topic/Thread dechis in DG http://nimfomane.com/forum/topic/48543-anonna-o-bolnava-puturoasa/

Blog facut special "domniei sale" http://anonna-0724982280-0734253335.blogspot.com/

Jos din top! E o bomba biologica fara nici un simt de raspundere ca ii infecteaza pe toti!  :hihat

Eu nu mai prestez nimic aici, nu am nici un interes sau nu as avea pe ce sa port invidie, bagati la cap, atat vreau sa spun.

:hug1

• Like 2
Link spre comentariu

Cu riscul sa fiu banata, scriu inca o data.

Topic/Thread dechis in DG http://nimfomane.com/forum/topic/48543-anonna-o-bolnava-puturoasa/

Blog facut special "domniei sale" http://anonna-0724982280-0734253335.blogspot.com/

Jos din top! E o bomba biologica fara nici un simt de raspundere ca ii infecteaza pe toti!  :hihat

Eu nu mai prestez nimic aici, nu am nici un interes sau nu as avea pe ce sa port invidie, bagati la cap, atat vreau sa spun.

:hug1

BIne, continua tu asa .. sa-ti fut mortii toti de taranca slobozita sa ma cac in gura ta de sporcata cu miros de hoit , sugatoare de pula de tap .. retardata bolnava si plina de sloboz care ia muie doar pentru a primii recenzii bune .. cine pula calului se uita la tine matahala... pana acu un an stateai cu padurea la subrat inclaita de transpiratie si mazga la pizda , ai ajuns la Bucuresti , cu primul tirist caruia i s-a facut mila de tine si te-a bagat in primul salon de coafura. s-au tinut alea de nas o saptamana pana a disparut mirosul tau din salon

Link spre comentariu
  • Telefon: 0758609361
  • Disponibila
  • Disponibila

biata de ea

Amada, las-o frate

ca e pe punctul sa faca vreo apoplexie

nu ti-e mila?

ca eu deja o compatimesc rau de tot, saraca

Link spre comentariu
  • Oras:Unde vrea p _ _ a mea!
  • Oras:Unde vrea p _ _ a mea!

BIne, continua tu asa .. sa-ti fut mortii toti de taranca slobozita sa ma cac in gura ta de sporcata cu miros de hoit , sugatoare de pula de tap .. retardata bolnava si plina de sloboz care ia muie doar pentru a primii recenzii bune .. cine pula calului se uita la tine matahala... pana acu un an stateai cu padurea la subrat inclaita de transpiratie si mazga la pizda , ai ajuns la Bucuresti , cu primul tirist caruia i s-a facut mila de tine si te-a bagat in primul salon de coafura. s-au tinut alea de nas o saptamana pana a disparut mirosul tau din salon

Acest "cocktail" verbal este valabil pt toate dusmancele tale? =))

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Acest "cocktail" verbal este valabil pt toate dusmancele tale? =))

cred ca mai degraba pt ea si toti cei dragi ei :))))

Link spre comentariu

:laugh2  :laugh2  :laugh2

Mi-a mutat Pisoi topicul aici.  :laugh2

Cine stie sa deschida unul cu votare? La mine nu merge.  :no2

Sa voteze membrii daca ea merita sa fie in top, eu deja stiu rezultatul. :)

biata de ea

Amada, las-o frate

ca e pe punctul sa faca vreo apoplexie

nu ti-e mila?

ca eu deja o compatimesc rau de tot, saraca

Sa faca ce-o vrea, nu-mi mai este mila, am vrut sa ma retrag, dar nu ma lasa. :)

Nu poti fi bland cu bolnavii psihic agresivi care se tot ung cu rahat si arunca pe ceilalti.  :no2

Link spre comentariu
  • Oras:between heaven and hell
  • Oras:between heaven and hell

mirosul de hoit vine de la tine,ti-am zis sa nu te mai cracanezi bolnavo

Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Băi, dar nu v-ați plictisit de subiectul ăsta? Lăsați femeia într-ale ei și nu mai stați să căutați cu lupa 3 fire de păr pe degetul mare de la picior! :slap2 Orice exagerare din asta ce seamănă mai mult a obsesie, naște semne de întrebare.

• Like 4
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...