picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 6, 2015 S-a bășit mireasa. Dar cine e mireasa? Link spre comentariu
moccasin Reputație: -4 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 7, 2015 Ti-am promis ca o sa-ti para rau pentru tot ce ai scuipat prin tastatura... Sunt femeie seriosa. Nu stiu la ce meci sa ma uit diseara. Romania-Grecia sau Annona cu Namceface. Se lasa cu futai peste tot dar cred ca la fete e mai concret, gen bagat in gauri, sado-mazo, urlete, chinuri...le aleg pe gagici, am decis))) 1 Link spre comentariu
laurelian Reputație: 2012 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 7, 2015 Nu stiu la ce meci sa ma uit diseara. Romania-Grecia sau Annona cu Namceface. Se lasa cu futai peste tot dar cred ca la fete e mai concret, gen bagat in gauri, sado-mazo, urlete, chinuri...le aleg pe gagici, am decis))) Și cu pișat după canapea... Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Septembrie 7, 2015 S-a bășit mireasa. Dar cine e mireasa? Louis de Funes Link spre comentariu
moccasin Reputație: -4 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 7, 2015 Și cu pișat după canapea...Da, canapeaua lui nea Oprescu, aia unde se depunea mita))) ce m-as fi pisat pe ea si imprejur, sa ia spaga in lichid galben animaulul ala))) 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum