Sari la conținut

Anonna - o bolnava fizic si psihic!

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Daca nu ai documente care sa ateste ca este bolnava psihic poti intra la belele.

Mai ai multe idei aberante?  :laugh2

Un pseudonim pe forum e bolnav psihic, se poate deduce lejer din postari, fizic a demonstrat singura postand analizele cu infectie vaginala...

Numai belele, sa moara mama!  :laugh2

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

El te poate ierta, bratul lung al legii mai putin.

Care el? Arata un articol din lege unde nu se permite sa faci afirmatii pe net despre o persoana cu nume fictiv fara adeverinta de la psihiatru pe care sa scrie "pacient Anonna"? :laugh2 :slap2

Na, ca acum are ceva si cu mama!  :laugh2  :slap2

Da-ma naibii, zici ca te uiti printre degete cu palma inchisa!  :laugh2

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:sud
  • Oras:sud

Care el? Arata un articol din lege unde nu se permite sa faci afirmatii pe net despre o persoana cu nume fictiv fara adeverinta de la psihiatru pe care sa scrie "pacient Anonna"? :laugh2 :slap2

Na, ca acum are ceva si cu mama!  :laugh2  :slap2

Da-ma naibii, zici ca te uiti printre degete cu palma inchisa!  :laugh2

Nu te mai obosi şi tu să iei în serios toţi ameţiţii Planetei. Unde o să ajungem in stilu" ăsta ?

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Nu te mai obosi şi tu să iei în serios toţi ameţiţii Planetei. Unde o să ajungem in stilu" ăsta ?

:laugh2  :iagree

:kiss3

CALOMNÍE, calomnii, s. f. Afirmație mincinoasă și tendențioasă făcută cu scopul de a discredita onoarea sau reputația cuiva; defăimare, clevetire.

Pai sa nu mai stea pe ganduri si sa ma dea in judecata!  :laugh2

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

pupate-ar ma-ta proasta pulii , fah , cruce sa-0ti faci daca ajungi in Bucuresti ... sa te pazesti jegoasa  pulii... femeia mamut ..te-ai uitat vreodata in oglinda , rahat cu ochi slobozita... te-ai idus vreodata la medic? ai facut vreodata vreo sprospectiune asupra ta? retardata borata .. fah, sa moara mama , ca vin, chiar si la cei 50de ani ai mei si juma de buletin cat am pe langa tine si te calc in picioare... dar stai blanda... Basarabia nu e departe... am in plan sa ajung curand prin apropiere ... sa mori in chinuri jegoasa obraznica... pune-ti poze de ai curaj sa vb  asa retaradat alcoolica ... Ce face bautura din om ... Ti-am spus ca te-am compatimit o perioadam dar tu nu esti de compatimit ... mortii tai de retarda stai asa... si sa stii ca nu arunc vorbe in vant .... imi este usor sa ma deplasez ... am cu ce si imi permit ... in comparatie cu tine =))

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Poftim, psihoze. :)

Retine, daca nu poti - noteaza-ti, eu nu ma sperii. :)

Puteai sa o lasi balta de conflict, dar tu altfel nu stii sa traiesti.

Pentru tine si cealalta... am un plan genial pe care o sa-l pun in aplicare ceva mai tarziu daca nu va potoliti, aveti inca o sansa. :)

Nu vorbesc de violente, pe tine altceva nu te duce capul, va toc psihic pana invatati sa vorbiti civilizat si sa va inghititi limba cand va mai vine sa injurati. :)

• Like 2
Link spre comentariu

Poftim, psihoze. :)

Retine, daca nu poti - noteaza-ti, eu nu ma sperii. :)

Puteai sa o lasi balta de conflict, dar tu altfel nu stii sa traiesti.

Pentru tine si cealalta... am un plan genial pe care o sa-l pun in aplicare ceva mai tarziu daca nu va potoliti, aveti inca o sansa. :)

Nu vorbesc de violente, pe tine altceva nu te duce capul, va toc psihic pana invatati sa vorbiti civilizat si sa va inghititi limba cand va mai vine sa injurati. :)

Fah proasta pulii, slobozi-s-ar mortii in gura ta ... fah, vezi-ti de rahatul din ochi dupa care uita-te la curu' altora... imi mananci cacatul de 2 luni de zile.. nu ai loc de chelia mea tot de atat timp... te legi de flocii mei, de asemenea, de 2 luni de zile... da', fah, ai impresia ca te pot ignora? stai blanda... incearca sa nu ma mai bagi in seama tot cam 2 luni de zile ca sa vezi daca imi trece pata pusa pe tine.. dar, asa cum ti-am promis... cu riscul unei adevarate banari pe aici ... iti voi afla adresa... cea din buletin, cea unde stai si cea unde ai de gand sa stai si le voi posta pe aici ... plus o mica si suava personala vizita :)

Link spre comentariu

Vizitator
Reputație: 0

CALOMNÍE, calomnii, s. f. Afirmație mincinoasă și tendențioasă făcută cu scopul de a discredita onoarea sau reputația cuiva; defăimare, clevetire.

:laugh2  :iagree

:kiss3

Pai sa nu mai stea pe ganduri si sa ma dea in judecata!  :laugh2

nu te-ai prins , bipolar e tot vypuska lingau` ei.  :laugh2

• Minus 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...