heaven and hell Reputație: 68 Postat Septembrie 3, 2015 Oras:between heaven and hell Oras:between heaven and hell Partajează Postat Septembrie 3, 2015 Deci recunosti ca esti o imputita? Ai tarif si pentru telemeaua de la cur? 2 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 3, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 3, 2015 Deci recunosti ca esti o imputita? Ai tarif si pentru telemeaua de la cur? Prostule, la cur am rahat , si pe ala fixez un pret Repede, spune, amator? 2 Link spre comentariu
indubitabil Reputație: 2178 Postat Septembrie 3, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Partajează Postat Septembrie 3, 2015 mie imi place avataru ei! Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 3, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 3, 2015 Eu sincer as prefera sa mediez o impacare intre voi si apoi sa punem de un threesome))) Asta înseamnă să fii mafiot! 5 1 Link spre comentariu
indubitabil Reputație: 2178 Postat Septembrie 3, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Partajează Postat Septembrie 3, 2015 anonna are avatar fain .... Link spre comentariu
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Septembrie 3, 2015 Oras:Catania Oras:Catania Partajează Postat Septembrie 3, 2015 Glumesti, ai gasit ce sa compari. Nu ma mai provoca ca-ti pierzi timpul. Apropo de sandale, am o dedicatie speciala https://www.youtube.com/watch?v=qbGqjcQlL4E 2 Link spre comentariu
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Septembrie 3, 2015 Oras:Catania Oras:Catania Partajează Postat Septembrie 3, 2015 Eu sincer as prefera sa mediez o impacare intre voi si apoi sa punem de un threesome))) Tu vrei sa pierd la pariuri pe derby-ul grupei A din uefa champions league ? Am pariat Anonna vs Amada la peste 2,5 goluri pe repriza Link spre comentariu
bipolar Reputație: 535 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:offline Oras:offline Partajează Postat Septembrie 4, 2015 Daca nu ai documente care sa ateste ca este bolnava psihic poti intra la belele. Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Septembrie 4, 2015 Tu vrei sa pierd la pariuri pe derby-ul grupei A din uefa champions league ? Am pariat Anonna vs Amada la peste 2,5 goluri pe repriza Cotele s-au mărit , "echipele " şi-au intărit apărările Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2015 Daca nu ai documente care sa ateste ca este bolnava psihic poti intra la belele. Mai ai multe idei aberante? Un pseudonim pe forum e bolnav psihic, se poate deduce lejer din postari, fizic a demonstrat singura postand analizele cu infectie vaginala...Numai belele, sa moara mama! 1 1 Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2015 Partajează Postat Septembrie 4, 2015 De câte ori vrei sa moara ma ta? Asa rau te a suparat? 2 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2015 Asta era si gluma, pentru tine poate macabra, pentru mine e ceva normal, nu stiu cine a fost si nici nu-i duc dorul. 1 1 Link spre comentariu
bipolar Reputație: 535 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:offline Oras:offline Partajează Postat Septembrie 4, 2015 El te poate ierta, bratul lung al legii mai putin. 3 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2015 El te poate ierta, bratul lung al legii mai putin. Care el? Arata un articol din lege unde nu se permite sa faci afirmatii pe net despre o persoana cu nume fictiv fara adeverinta de la psihiatru pe care sa scrie "pacient Anonna"? Na, ca acum are ceva si cu mama! Da-ma naibii, zici ca te uiti printre degete cu palma inchisa! 1 1 Link spre comentariu
bipolar Reputație: 535 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:offline Oras:offline Partajează Postat Septembrie 4, 2015 CALOMNÍE, calomnii, s. f. Afirmație mincinoasă și tendențioasă făcută cu scopul de a discredita onoarea sau reputația cuiva; defăimare, clevetire. 4 Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Septembrie 4, 2015 Care el? Arata un articol din lege unde nu se permite sa faci afirmatii pe net despre o persoana cu nume fictiv fara adeverinta de la psihiatru pe care sa scrie "pacient Anonna"? Na, ca acum are ceva si cu mama! Da-ma naibii, zici ca te uiti printre degete cu palma inchisa! Nu te mai obosi şi tu să iei în serios toţi ameţiţii Planetei. Unde o să ajungem in stilu" ăsta ? 1 1 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2015 Nu te mai obosi şi tu să iei în serios toţi ameţiţii Planetei. Unde o să ajungem in stilu" ăsta ? CALOMNÍE, calomnii, s. f. Afirmație mincinoasă și tendențioasă făcută cu scopul de a discredita onoarea sau reputația cuiva; defăimare, clevetire. Pai sa nu mai stea pe ganduri si sa ma dea in judecata! 1 1 Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Septembrie 4, 2015 Pai sa nu mai stea pe ganduri si sa ma dea in judecata! Pă fax/fix 1 1 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 4, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 4, 2015 pupate-ar ma-ta proasta pulii , fah , cruce sa-0ti faci daca ajungi in Bucuresti ... sa te pazesti jegoasa pulii... femeia mamut ..te-ai uitat vreodata in oglinda , rahat cu ochi slobozita... te-ai idus vreodata la medic? ai facut vreodata vreo sprospectiune asupra ta? retardata borata .. fah, sa moara mama , ca vin, chiar si la cei 50de ani ai mei si juma de buletin cat am pe langa tine si te calc in picioare... dar stai blanda... Basarabia nu e departe... am in plan sa ajung curand prin apropiere ... sa mori in chinuri jegoasa obraznica... pune-ti poze de ai curaj sa vb asa retaradat alcoolica ... Ce face bautura din om ... Ti-am spus ca te-am compatimit o perioadam dar tu nu esti de compatimit ... mortii tai de retarda stai asa... si sa stii ca nu arunc vorbe in vant .... imi este usor sa ma deplasez ... am cu ce si imi permit ... in comparatie cu tine 1 1 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 4, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 4, 2015 Pai sa nu mai stea pe ganduri si sa ma dea in judecata! Nu brava... stai putin ... crezi ca esti greu de gasit ? Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 4, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 4, 2015 Marsh in mortii ma-tii de lepra sclavista si baga-mi anunturile ... puneti mintea la contributie sa-mi sune telefonul .. retardato!!! Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2015 Poftim, psihoze. Retine, daca nu poti - noteaza-ti, eu nu ma sperii. Puteai sa o lasi balta de conflict, dar tu altfel nu stii sa traiesti.Pentru tine si cealalta... am un plan genial pe care o sa-l pun in aplicare ceva mai tarziu daca nu va potoliti, aveti inca o sansa. Nu vorbesc de violente, pe tine altceva nu te duce capul, va toc psihic pana invatati sa vorbiti civilizat si sa va inghititi limba cand va mai vine sa injurati. 2 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 4, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 4, 2015 Poftim, psihoze. Retine, daca nu poti - noteaza-ti, eu nu ma sperii. Puteai sa o lasi balta de conflict, dar tu altfel nu stii sa traiesti.Pentru tine si cealalta... am un plan genial pe care o sa-l pun in aplicare ceva mai tarziu daca nu va potoliti, aveti inca o sansa. Nu vorbesc de violente, pe tine altceva nu te duce capul, va toc psihic pana invatati sa vorbiti civilizat si sa va inghititi limba cand va mai vine sa injurati. Fah proasta pulii, slobozi-s-ar mortii in gura ta ... fah, vezi-ti de rahatul din ochi dupa care uita-te la curu' altora... imi mananci cacatul de 2 luni de zile.. nu ai loc de chelia mea tot de atat timp... te legi de flocii mei, de asemenea, de 2 luni de zile... da', fah, ai impresia ca te pot ignora? stai blanda... incearca sa nu ma mai bagi in seama tot cam 2 luni de zile ca sa vezi daca imi trece pata pusa pe tine.. dar, asa cum ti-am promis... cu riscul unei adevarate banari pe aici ... iti voi afla adresa... cea din buletin, cea unde stai si cea unde ai de gand sa stai si le voi posta pe aici ... plus o mica si suava personala vizita Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2015 Partajează Postat Septembrie 4, 2015 Coffee, everyone ? http://m.c.lnkd.licdn.com/mpr/mpr/p/7/005/061/167/2c34c74.jpg 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2015 Partajează Postat Septembrie 4, 2015 CALOMNÍE, calomnii, s. f. Afirmație mincinoasă și tendențioasă făcută cu scopul de a discredita onoarea sau reputația cuiva; defăimare, clevetire. Pai sa nu mai stea pe ganduri si sa ma dea in judecata! nu te-ai prins , bipolar e tot vypuska lingau` ei. 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum