penisss Reputație: 310 Postat Iulie 30, 2015 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Iulie 30, 2015 pretul e de 60 leiPăsărica, daca tot esti asa de activa pe forum, pui si tu pozele alea? Sau te pishi pe noi in continuare?
coldfusion Reputație: 4339 Postat Iulie 31, 2015 Oras:Ia Si Fugi Oras:Ia Si Fugi Postat Iulie 31, 2015 pretul e de 60 leiPretul e de 60 de lei cand ai tu chef....cand te-am sunat eu era 70 cu 140. Sa inteleg ca nu prea merge treaba si ai revenit cu picioarele pe pamant ? Credeai tu ca o sa rupi gura targului cu fizicul si tarifele tale, este ? 1 4
cupid Reputație: 1 Postat August 1, 2015 Postat August 1, 2015 .Se mai poate intampla ca,pozata din anumite unghiuri,fatuca sa aiba tzatze,cur si tot ce vrei,dar cand iti deschide usa,te intampina un balaur.Ce te faci atunci? stai s-o futi de dragul pozei? Nu...ii ceri poza , o printezi si te uiti la poza in timp ce o futi !
bestia66 Reputație: -1 Postat August 3, 2015 Oras:Vaslui Oras:Vaslui Postat August 3, 2015 Buna futaciosilor, si eu am vizitat-o pe doamna Alexandra si e o tipa super meseriasa chiar daca e la inceput de cariera, pe mine m-a excitat vocea ei la tel dar nu am putut sa ma vad atunci seara ca era pe punctul de plecare stie ea mai bine dar pot sa zic ca la sex oral o suge adanc cat poti tu o ea in gura si nu face mofturi un pic sa mai slabeasca si e chiar buna buna de pula asta i-am zis si ei cand ne-am luat ramas bun deci spor la futut merita investitia. Pupici alexandra poate ne mai revedem ca mi-e dor de gurita taLa 40 ani se incepe cariera?!!!? Shark. De evitat.
bestia66 Reputație: -1 Postat August 3, 2015 Oras:Vaslui Oras:Vaslui Postat August 3, 2015 Bună! Sunt Alexandra şi te aştept la mine la o cafea 0758964338. Salut , sunt noi pe acest site si daca se vor obs. mici greseli scuze pt acestea. Anuntul e din evenimentul sunat si raspunde o doamna ok la voce, ma indruma spre alexandru de la sens giratoriu spre bahlui la un camin din jona. Urc la ea si am fost placut surprins de chipul ei simpatica, doamna pe la 36- 38 ani, 1.67 -1.69 inaltimea, 66 - 68 kg , pentru cei ce vor sa puna mana ce ceva carnita e invelita de la mama natura, dezghetata la vorba ai cu cine conversa. Piesa de rezistenta sunt sanii marisori bine de tot, cam lasati dar plini si ai pe ce pune mana.Habar n-ai cum arata o femeie de 1,68 si 68 kg. Arata WOW, nicidecum cum prezinta unii pe aici. Cred ca de fapt e vorba de 1,65 si vreo 78 kg cu indulgenta.
bestia66 Reputație: -1 Postat August 3, 2015 Oras:Vaslui Oras:Vaslui Postat August 3, 2015 .Se mai poate intampla ca,pozata din anumite unghiuri,fatuca sa aiba tzatze,cur si tot ce vrei,dar cand iti deschide usa,te intampina un balaur.Ce te faci atunci? stai s-o futi de dragul pozei? Nu...ii ceri poza , o printezi si te uiti la poza in timp ce o futi !Si care-i diferenta intre vezi poza si iti deschide un balaur si nu vezi poza si iti deschide acelasi balaur? Cred ca ai facut singur caracterizarea perfecta BALAUR.
coldfusion Reputație: 4339 Postat August 3, 2015 Oras:Ia Si Fugi Oras:Ia Si Fugi Postat August 3, 2015 Bestita, am trei intrebari pentru tine, la una din ele iti raspund eu, la celelalte doua imi raspunzi tu : Intrebarea 1 : Vad ca in profil zici ca esti din Vaslui, pardon Waslui...sunt doar doua orase in lume care incep cu litera W : Washington si Waslui .... in fine, trecem peste mistouri si glume de prost gust . Deci, intrebarea la care gasesti raspuns mai jos este : Stii care e asemanarea dintre orasele Iasi si Vaslui ?Raspuns 1: Cum Iasul are 7 coline, Vasluiul are cei 7 violatori. ( n-am nimic nici cu orasul tau ) Intrebarea 2 : Cele trei raspunsuri ale tale de mai sus vin de la : A. Spiritul de detectiv B. Ai fost la Alexandra cum dracu o mai chema-o pe madam asta si poate vrei sa ne zici si noua cum a fost ( mai detaliat daca se poate ) C. Furi curent Intrebarea 3 : De unde pula mea ai mai aparut si tu ? A. Vaslui B. Waslui C. U.S.A Astept cu nerabdare raspusurile tale sincere. 4 4
vypushka Reputație: 4156 Postat August 3, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat August 3, 2015 Bestita, am trei intrebari pentru tine, la una din ele iti raspund eu, la celelalte doua imi raspunzi tu : Intrebarea 1 : Vad ca in profil zici ca esti din Vaslui, pardon Waslui...sunt doar doua orase in lume care incep cu litera W : Washington si Waslui .... in fine, trecem peste mistouri si glume de prost gust . Deci, intrebarea la care gasesti raspuns mai jos este : Stii care e asemanarea dintre orasele Iasi si Vaslui ?Raspuns 1: Cum Iasul are 7 coline, Vasluiul are cei 7 violatori. ( n-am nimic nici cu orasul tau ) Intrebarea 2 : Cele trei raspunsuri ale tale de mai sus vin de la : A. Spiritul de detectiv B. Ai fost la Alexandra cum dracu o mai chema-o pe madam asta si poate vrei sa ne zici si noua cum a fost ( mai detaliat daca se poate ) C. Furi curent Intrebarea 3 : De unde pula mea ai mai aparut si tu ? A. Vaslui B. Waslui C. U.S.A Astept cu nerabdare raspusurile tale sincere.respectand proportia in Iasi ar fi fost vreo 2000 de violatori, lasa-i dreak pe aia 7 + 1 la waslui ca oricum n-au bani de microbuz pana la Iasi
bestia66 Reputație: -1 Postat August 3, 2015 Oras:Vaslui Oras:Vaslui Postat August 3, 2015 Ca sa-si faca o parere pestisorii cum arata femeile1. Gabriela Cristea inaltime 1.71 greutate 73 kg2. Beyonce inaltime 1.68 greutate 65 kg3. Roxana Ionescu inaltime 1.68 greutate 65 kg (cand era Mama Natura la emisiunea Ciao Darwin)4. Kim Kaedashian inaltime 1,57 greutate 54 kgsi lista poate continua ....
vypushka Reputație: 4156 Postat August 3, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat August 3, 2015 Ca sa-si faca o parere pestisorii cum arata femeile1. Gabriela Cristea inaltime 1.71 greutate 73 kg2. Beyonce inaltime 1.68 greutate 65 kg3. Roxana Ionescu inaltime 1.68 greutate 65 kg (cand era Mama Natura la emisiunea Ciao Darwin)4. Kim Kaedashian inaltime 1,57 greutate 54 kgsi lista poate continua ....nu te mai uita pe carton netuorc
silviu88 Reputație: -53 Postat August 3, 2015 Oras:iasi Oras:iasi Postat August 3, 2015 Alexandra nu vii la mine am nevasta plecata si vreau maine seara sa ne mai simntim bine ce spui? 1
Administrator pisicuts Reputație: 114850 Postat August 3, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat August 3, 2015 Alexandra nu vii la mine am nevasta plecata si vreau maine seara sa ne mai simntim bine ce spui? 2
silviu88 Reputație: -53 Postat August 6, 2015 Oras:iasi Oras:iasi Postat August 6, 2015 A mai vb cineva cu domnita? Vad ca are tel inchis sau are alt nr? Ms 2
coldfusion Reputație: 4339 Postat August 6, 2015 Oras:Ia Si Fugi Oras:Ia Si Fugi Postat August 6, 2015 S-a lasat ca arata prea bine si a starnit invidie printre fetitele din Iasi. A plecat in Bahamas. 1 5
alexandrabruneta28 Reputație: -2 Postat August 6, 2015 Oras:iasi Oras:iasi Postat August 6, 2015 sincer destinatia mea preferata e bora bora 1
coldfusion Reputație: 4339 Postat August 7, 2015 Oras:Ia Si Fugi Oras:Ia Si Fugi Postat August 7, 2015 Iti place sa te dai cu Vw Bora sau cum, ca nu inteleg ? Si de ce Bora Bora si nu doar Bora. Stai ca m-am prins....iti place dugheala pana faci bora bora.....asa da, esti de-a mea. Te fac un 50 maine dimineata ?
futarila Reputație: 2210 Postat August 7, 2015 Postat August 7, 2015 Nici cu google maps in fata nu stie unde e Bora Bora.
silviu88 Reputație: -53 Postat August 10, 2015 Oras:iasi Oras:iasi Postat August 10, 2015 Alexandra te sun dar nu raspunzi si vb cu tine ceva daca iti mai aduci aminte iti facusem o propunere pe azi si asteptam sa imi dai raspuns pupici
myshu28 Reputație: 11 Postat August 10, 2015 Oras:iasi Oras:iasi Postat August 10, 2015 Salutare tuturor! Acum cateva zile am fost la Alexandra. Locatia: Zimbru, sensul giratoriu, spre Splai Bahlui...mai multe informatii obtineti direct de la ea. Dupa cateva recenzii citite despre ea si tentat fiind de pret, o sun si fac o programare, dar nu i-am spus la tel ce anume imi doresc, eu fiind setat asupra unui ON. Ajuns la locatie, o camera de camin dar amenajata cu gust ... tipa imi zice ca nu face decat OP, nefiind adeptul BJ`ului protejat, mi`am cerut scuze politicos ca am inteles gresit si dus am fost. Alexandra este o tipa foarte draguta, ce-i drept cu putina burtica(pe mine nu m-ar fi deranjat), sanii mari, era intr-o rochie alba si se puteau vedea usor formele, chiar imi pare foarte rau ca nu face ON, as fi revenit sigur la ea (gusturile nu se discuta eu preferand sa am pe ce pune mana). Insa pt cei ce vor servicii protejate inclusiv oral, recomand cu incredere, tipa e foarte sociabila si are un zambet placut. Repet:strict parerea mea. Alexandra, te pup si cat mai multa "activitate" iti doresc!
silviu88 Reputație: -53 Postat August 12, 2015 Oras:iasi Oras:iasi Postat August 12, 2015 O fata curata care tine la sanatatea ei nu o sa faca neprtejat si daca vrei vre-o bola dute si cauta poate in schimbul unor placeri te alegi si cu BTS
cristianmarciuc Reputație: -93 Postat August 12, 2015 Oras:iasi Oras:iasi Postat August 12, 2015 )) 1
coldfusion Reputație: 4339 Postat August 13, 2015 Oras:Ia Si Fugi Oras:Ia Si Fugi Postat August 13, 2015 Tu stii numai sa razi ca broasca la inundatie ? 2 4
baiatu2 Reputație: 375 Postat August 13, 2015 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat August 13, 2015 O fata curata care tine la sanatatea ei nu o sa faca neprtejat si daca vrei vre-o bola dute si cauta poate in schimbul unor placeri te alegi si cu BTSAm observat ca te ploctisesti rau de tot, furi curent pe topicurile din toata tara.Apropo ai mai gasit amanta sa o intretii in Iasi? Banuiesc ca nu din moment ce stai pe forum si postezi "sa fie dom'le posturi la norma.
cristianmarciuc Reputație: -93 Postat August 13, 2015 Oras:iasi Oras:iasi Postat August 13, 2015 Fata asta merita sa fie in top . 2
micasitare Reputație: -16 Postat August 14, 2015 Oras:iasi Oras:iasi Postat August 14, 2015 Bai Cristiane de unde dracu esti ba,esit prost rau de tot,tu stii cei ala tpo?faci Iasul asta de ras cu topul tau
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum