Sari la conținut

mișkin vs restu' lumii

Postări Recomandate

• Oras:pretutindeni
Postat

Miskine, de curiozitate, de ce-i asa de important, intr-o disputa ideologica pe un forum, cat castigam fiecare? Pe bune, imi cer scuze tuturor daca par condescendent, nu vreau sa vorbesc de sus nimanui, dar nu-mi vine sa cred ca niste oameni in toata firea ajung sa se certe serios cu chestii de genu' "am valUare d-aia mare, mai mare ca a ta! / ba pe-a matii, valUarea MEA e MAI mare!!" Niste copii de 16 ani pe mIRC sau pe un forum despre manele, sa zicem... dar niste oameni maturi si care prin modul in care vorbesc, totusi dovedesc ca NU-s prosti..? Hm.

In cazul lui Trollescovici, eu am impresia (sau mai degraba sper :) ) ca omu' face putin misto de tine, dandu-ti apa la moara acum c-a vazut ca te afecteaza atata subiectul asta. O fi un pic pueril sa faci misto despre "valUare"? Nu stiu, poate... dar oare nu-i mai pueril s-o iei de buna si sa musti momeala, ambalandu-te?

Si sa presupunem ca nu-i la misto. Ca are trei case sau ca sta intr-o garsoniera inchiriata, ca face 12 milioane pe luna sau pe ora, afecteaza asta cu ceva modul in care-i citesti postarile pe forum? Asta-i partea buna a internetului - poti sa fii multimilionar, daca scrii ineptii lumea o sa te ia, mai devreme sau mai tarziu, la pwla; sau poti scrie dintr-o camera de camin, si daca zici bine ceea ce zici, o sa fii (probabil) apreciat.

Corect ;)

Explică-i,tu, că io am obosit :))

• Oras:Undisclosed
Postat

Miskine, de curiozitate, de ce-i asa de important, intr-o disputa ideologica pe un forum, cat castigam fiecare? Pe bune, imi cer scuze tuturor daca par condescendent, nu vreau sa vorbesc de sus nimanui, dar nu-mi vine sa cred ca niste oameni in toata firea ajung sa se certe serios cu chestii de genu' "am valUare d-aia mare, mai mare ca a ta! / ba pe-a matii, valUarea MEA e MAI mare!!" Niste copii de 16 ani pe mIRC sau pe un forum despre manele, sa zicem... dar niste oameni maturi si care prin modul in care vorbesc, totusi dovedesc ca NU-s prosti..? Hm.

In cazul lui Trollescovici, eu am impresia (sau mai degraba sper :) ) ca omu' face putin misto de tine, dandu-ti apa la moara acum c-a vazut ca te afecteaza atata subiectul asta. O fi un pic pueril sa faci misto despre "valUare"? Nu stiu, poate... dar oare nu-i mai pueril s-o iei de buna si sa musti momeala, ambalandu-te?

Si sa presupunem ca nu-i la misto. Ca are trei case sau ca sta intr-o garsoniera inchiriata, ca face 12 milioane pe luna sau pe ora, afecteaza asta cu ceva modul in care-i citesti postarile pe forum? Asta-i partea buna a internetului - poti sa fii multimilionar, daca scrii ineptii lumea o sa te ia, mai devreme sau mai tarziu, la pwla; sau poti scrie dintr-o camera de camin, si daca zici bine ceea ce zici, o sa fii (probabil) apreciat.

nu e absolut deloc important.nici nu ma intereseaza.nici nu am intrebat.

sunt o multime de oameni care castiga infinit mai mult decat mine, poate chiar tu, sunt constient de asta si respect acest fapt.

invidia este ultimul lucru de care pot fi acuzat.

nici macar lauda de sine, contrar celor ce reies din postarile mele.

el insusi a vrut sa-mi ''dovedeasca'' mie...eu inteleg si accept ca oricine poate sa se autopersifleze, voit sau nu, insa, pana la urma, trebuie sa stai ferm si sa aperi ceea ce afirmi.

tu, maestre, mereu ai fost cerebral si precis in exprimare.

tocmai de aceea,

inchei aici.

• Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

daca scrii ineptii lumea o sa te ia, mai devreme sau mai tarziu, la pwla;

...si ma auto-citez, ca sa clarific o treaba: cand zic ineptii, Miskine, nu ma refer la tine; era o exprimare generala. Cineva zicea ca nimeni nu-l apara pe Miskin - uite, ma pis eu (partial) impotriva tornadei si declar ca, in opinia mea, cei care-l faceti pe Miskin prost, cred ca gresiti. Mie unuia imi e clar ca omul are ceva in cap. Ce nu stiu, este trecutul sau pe aici pe forum - ca atare nu inteleg de unde atata ura si virulenta impotriva unor anumite persoane (Sorina, Picon etc).

Concluzia? Hm. Stiti cum se zice... fiecare trebuie sa aiba, in viata, ceva in care sa creada.

Toti trebuie sa credem in ceva.

Eu spre exemplu, acum, cred ca o sa ma duc sa-mi iau o bere :)

:beex2

• Like 2
Postat

Putin mai mult, ca sa zic asa :))

Miskine, sa-ti traiasca viata ta, lasa-ma sa ma racoresc in pace,  de-te dreaq :)

post-104506-0-45730500-1437321237_thumb.jpg

peseu: poza am facut-o cu S sasele Edge =))

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Putin mai mult, ca sa zic asa :))

Miskine, sa-ti traiasca viata ta, lasa-ma sa ma racoresc in pace,  de-te dreaq :)

attachicon.gif10934027_10152587460258314_120594887417348756_n.jpg

peseu: poza am facut-o cu S sasele Edge =))

Daaa, daaa, jos palaria pai lentila camerei foto este Carl Zeiss ! :hihat Efectiv a revolutionat industria foto, pentru ca se pare ca face fotografii ce se pot compara cu fotografiile facute de un dslr entry-level ;)

Postat

.ca atare nu inteleg de unde atata ura si virulenta impotriva unor anumite persoane (Sorina, Picon etc).

nu e nici o ura,, poate virulenta.

in cazul lui Picon, chiar nu am avut absolut nimic cu el, l-am rugat pe om sa se abtina sa cadem in penibil.nu s-a putut.insa, eu cel putin, sper ca de acum se poate.

cat despre ea, nici macar atat...

noroc.

Postat

Stati numa' sa ma-ntorc de la magazin, sa vedeti ce pofta va fac io' cu poza la un sixpack de Timisoreana la mine masa din bucatarie... :)

• Like 1
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

Stati numa' sa ma-ntorc de la magazin, sa vedeti ce pofta va fac io' cu poza la un sixpack de Timisoreana la mine masa din bucatarie... :)

sa curga sixpackurile :laugh2

• Like 1
  • Oras:bucuresti
Postat

.ca atare nu inteleg de unde atata ura si virulenta impotriva unor anumite persoane (Sorina, Picon etc).

nu e nici o ura,, poate virulenta.

in cazul lui Picon, chiar nu am avut absolut nimic cu el, l-am rugat pe om sa se abtina sa cadem in penibil.nu s-a putut.insa, eu cel putin, sper ca de acum se poate.

cat despre ea, nici macar atat...

noroc.

E doar o impresie că ai avea ceva cu cineva! Puii mei, suntem stupizi, iremediabil...

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

...si ma auto-citez, ca sa clarific o treaba: cand zic ineptii, Miskine, nu ma refer la tine; era o exprimare generala. Cineva zicea ca nimeni nu-l apara pe Miskin - uite, ma pis eu (partial) impotriva tornadei si declar ca, in opinia mea, cei care-l faceti pe Miskin prost, cred ca gresiti. Mie unuia imi e clar ca omul are ceva in cap. Ce nu stiu, este trecutul sau pe aici pe forum - ca atare nu inteleg de unde atata ura si virulenta impotriva unor anumite persoane (Sorina, Picon etc).

Concluzia? Hm. Stiti cum se zice... fiecare trebuie sa aiba, in viata, ceva in care sa creada.

Toti trebuie sa credem in ceva.

Maestre, îmi permit să te contrazic, cu tot respectul. Dacă ar fi fost așa, nu ar fi scris, repetat și răs-repetat acele mizerii referitoare la memoria părinților mei. Dacă ar fi citit sau dacă ar fi înțeles cât de cât ceva din ceea-ce ar fi citit, dacă nu și-ar fi cerut scuzele ce se impuneau, măcar nu le-ar fi tot repetat. Deci or a citit câte ceva și nu a fost în stare să acumuleze ceva ( ceea-ce înseamnă că e prost de-a binelea), ori are doar ceea-ce eu numesc " cultura google" , adică "0". Și evident, tot prost rămâne. Aroganța, infatuarea, narcisismul intelectual, mârlănia, nu sunt caracteristice unui om ce are ceva în cap. Iar obsesiile și frustrările pe care le are și răzbat clar în postările, duc cu gândul spre ceva mai grav.  

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Aroganța, infatuarea, narcisismul intelectual, mârlănia, nu sunt caracteristice unui om ce are ceva în cap. Iar obsesiile și frustrările pe care le are și răzbat clar în postările, duc cu gândul spre ceva mai grav.  

daca venea aceasta afirmatie din partea lui thecat, imi ceream scuze.

venind de la tine, mediu virtual sau nu, hai sa fim seriosi...astepti si scuze pe deasupra.

in fine.

• Oras:aer
Postat

miskin este probabil,mai mult ca sigur,singur,si putin dezamagit de chestia asta...fie a fost in vreo relatie cu `o fata`,si aceasta a zis Nu,nu mai pot continua,fie a fost in vreo relatie cu `vreo curva`,si aceasta din urma a zis Nu,nu mai pot continua,fie a fost singur si in trecut,prezentul jucandu-i feste,fiindca nu experienta,si findca apelare la cuvinte care le foloseau la furie si bautura,stramosii si straBunii,futu-ti femeia #matii,de curva proasta...`daca tot nu-mi esti disponibila,si daca nu te pot aborda`. :)

Daca trebuie judecat,#chizda,daca trebuie ignorat,claro che si... daca va constientiza ca-i bou,who knows,si plantele se ofilesc cateodata,si ne doare in pula de ele,cu toate ca nu ar trebui!

Postat

miskin este probabil,mai mult ca sigur,singur,si putin dezamagit de chestia asta...fie a fost in vreo relatie cu `o fata`,si aceasta a zis Nu,nu mai pot continua,fie a fost in vreo relatie cu `vreo curva`,si aceasta din urma a zis Nu,nu mai pot continua,fie a fost singur si in trecut,prezentul jucandu-i feste,fiindca nu experienta,si findca apelare la cuvinte care le foloseau la furie si bautura,stramosii si straBunii,futu-ti femeia #matii,de curva proasta...`daca tot nu-mi esti disponibila,si daca nu te pot aborda`. :)

Daca trebuie judecat,#chizda,daca trebuie ignorat,claro che si... daca va constientiza ca-i bou,who knows,si plantele se ofilesc cateodata,si ne doare in pula de ele,cu toate ca nu ar trebui!

:laugh2  :laugh2  :laugh2

daca tot vrei sa stii, miskin e bine mersi, intr-un stat unde guvernul subventioneaza Metadona, da stiu, deja esti putin invidios.

eu ti-am zis ca tu esti mai sensibil din fire, poate de aceea vii cu texte care par o combinatie ciudata de FHM&Cosmo, lasa-te de tipare psihologice, copilas, ca nu are rost.oricum nu cu mine.

esti simpatic putin, insa mai Zglobiu din fire, ca ala de la Antena 3.

traieste in prezent, asa gasesti fericirea.preferabil fara prea multe serotonine si dopamine in tartacuta ta..stii tu de la ce vin astea.

Postat

wave decoder? ;)

..."inside joke"?  :thinking

Postat

venind de la tine, mediu virtual sau nu, hai sa fim seriosi...astepti si scuze pe deasupra.

in fine.

Țin să-ți reamintesc o regulă de ortografie ce se învață prin clasa a doua: la început de frază/propoziție nouă se folosește majuscula ( literă mare, ca să înțelegi și tu). Intelectualul pulii!  :slap2

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:worldwide
Postat

in fine.

miaskin cred sincer ca pt ce ai spun despre parintii lui macar scuze sa iti ceri. in rest v-ati balacarit reciproc

Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2

daca tot vrei sa stii, miskin e bine mersi, intr-un stat unde guvernul subventioneaza Metadona, da stiu, deja esti putin invidios.

eu ti-am zis ca tu esti mai sensibil din fire, poate de aceea vii cu texte care par o combinatie ciudata de FHM&Cosmo, lasa-te de tipare psihologice, copilas, ca nu are rost.oricum nu cu mine.

esti simpatic putin, insa mai Zglobiu din fire, ca ala de la Antena 3.

traieste in prezent, asa gasesti fericirea.preferabil fara prea multe serotonine si dopamine in tartacuta ta..stii tu de la ce vin astea.

เข้าใจไหม ?

Ce mi-ai zis-o,alt moment de multumire,de sine,ca `i-am zis-o si fraierului astuia,chiar nu am cu cine ba`...astia cica-l controleaza pe seitan,prin ij de mii de biserici,altii ofera palmieri si pahare,sosele si brand-uri,pentu a fi pozate,cum ca raiu-l acolo...te-au acaparat iluziile,si nici macar nu realizezi! :)

Postat

Țin să-ți reamintesc o regulă de ortografie ce se învață prin clasa a doua: la început de frază/propoziție nouă se folosește majuscula ( literă mare, ca să înțelegi și tu). Intelectualul pulii!  :slap2

Tataie, iarasi..daca ma corecta cineva de la Academie, imi ceream scuze.

CEEA-CE nu este cazul aici...

Postat

miaskin cred sincer ca pt ce ai spun despre parintii lui macar scuze sa iti ceri. in rest v-ati balacarit reciproc

trebuie sa ne reamintim ca acesta este un mediul virtual.

denota nesiguranta emotionala, daca pui la suflet absolut tot ceea ce se afirma.

scuze?...ar fi o rusine mai mare decat capitularea Japoniei...

Postat

E noapte in China nu te culci Miskine? oi fi si tu obosit ca te-ai injurat cu astia toata ziua.

• Like 2

Postat

trebuie sa ne reamintim ca acesta este un mediul virtual.

denota nesiguranta emotionala, daca pui la suflet absolut tot ceea ce se afirma.

scuze?...ar fi o rusine mai mare decat capitularea Japoniei...

ba ar fi uman si firesc. eu imi cer scuze tot tipmpul sau iertare si nu  ma simt rusinata sau slaba, ci mai mult mi-e rusine de motivele pt care tb sa imi cer. oi fi eu tare de caracetr si de gura , dar admit cand gresesc si macar scuze , care chiar sunt sincere ofer.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...