jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Septembrie 28, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Septembrie 28, 2015 Nu stiu daca este locul si momentul potrivit pentru a invia un topic vechi, insa as vrea sa ii transmit urari de bine acestui nesimtit, ca altfel nu il pot numi. Dupa ce ne cunoscusem aflandu-ma in tranzit spre Asia, omul mi-a promis ca ma va "ajuta" in peregrinarile mele din Bangkok.Mi-a povestit evident si despre acest forum, altfel nu il gaseam.Ei bine, dupa ce imi ofera ceva sfaturi despre piata sexuala din Thailanda, chiar un numar de telefon la care sa il sun, stabilim sa ne intalnim in seara în care am ajuns, nesimtitul e dat disparut.Asta dupa ce am stabilit de comun acord unde si cand sa ne intalnim.Nu ca nu m-am descurcat dupa aceea, insa e frustrant cand vezi cat de necredibili sunt unii oameni. Cu romani de felul acesta, sa te tot intalnesti. In alta ordine de idei, imi pare bine ca v-am gasit. poate omului i s-a intamplat ceva. sau poate l-or fi prins
laurelian Reputație: 2012 Postat Septembrie 28, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Septembrie 28, 2015 Nu stiu daca este locul si momentul potrivit pentru a invia un topic vechi, insa as vrea sa ii transmit urari de bine acestui nesimtit, ca altfel nu il pot numi. Dupa ce ne cunoscusem aflandu-ma in tranzit spre Asia, omul mi-a promis ca ma va "ajuta" in peregrinarile mele din Bangkok.Mi-a povestit evident si despre acest forum, altfel nu il gaseam.Ei bine, dupa ce imi ofera ceva sfaturi despre piata sexuala din Thailanda, chiar un numar de telefon la care sa il sun, stabilim sa ne intalnim in seara în care am ajuns, nesimtitul e dat disparut.Asta dupa ce am stabilit de comun acord unde si cand sa ne intalnim. Nu ca nu m-am descurcat dupa aceea, insa e frustrant cand vezi cat de necredibili sunt unii oameni. Cu romani de felul acesta, sa te tot intalnesti. In alta ordine de idei, imi pare bine ca v-am gasit.Salut! Eu sunt prietenul lui cel mai bun. Când v-ați întâlnit, cum s-a prezentat: Buna! Io sunt Mișkin? 5
traveller35 Reputație: 20 Postat Septembrie 28, 2015 Postat Septembrie 28, 2015 Salut! Eu sunt prietenul lui cel mai bun. Când v-ați întâlnit, cum s-a prezentat: Buna! Io sunt Mișkin?Ne-am intalnit acum 2 saptamani in aeroport.Stii cum e...când esti departe de casa si auzi pe cineva vorbind romaneste, ai impulsul sa vorbesti cu acea persoana. Eu am intrat in vorba cu el.In fine, ce mai conteaza.
traveller35 Reputație: 20 Postat Septembrie 28, 2015 Postat Septembrie 28, 2015 Chiar si asa, m-am descurcat si fara sfaturile lui "pretioase".Dupa ce am citit cateva din postarile lui, nu ma mira deloc replicile scrise si de prost gust.Omul parca simtea nevoia sa ii ia pe toti peste picior.
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Septembrie 28, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Septembrie 28, 2015 Ne-am intalnit acum 2 saptamani in aeroport.Stii cum e...când esti departe de casa si auzi pe cineva vorbind romaneste, ai impulsul sa vorbesti cu acea persoana. Eu am intrat in vorba cu el.In fine, ce mai conteaza.Ați căzut la aşternut? 3
traveller35 Reputație: 20 Postat Septembrie 28, 2015 Postat Septembrie 28, 2015 Ați căzut la aşternut?Nu inteleg ce vrei sa spui.Omul a zis vrute si nevrute, gen " lasa, ca te duc eu acolo si acolo,apoi mergem la clubul ala"Un fanfaron.Sper ca citeste.
lana Reputație: 3245 Postat Septembrie 28, 2015 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 28, 2015 Ați căzut la aşternut?Fii si tu mai blând cu noii veniți la noi pă forum! Traveller35, welcome to our humble forum! Dacă nu ești chiar tu Mîșkin făcând o glumă "bună" vei vedea că o să găsești aici mulți prieteni "buni" de ai lui Mîșkin. Enjoy! 3
traveller35 Reputație: 20 Postat Septembrie 28, 2015 Postat Septembrie 28, 2015 Fii si tu mai blând cu noii veniți la noi pă forum! Traveller35, welcome to our humble forum! Dacă nu ești chiar tu Mîșkin făcând o glumă "bună" vei vedea că o să găsești aici mulți prieteni "buni" de ai lui Mîșkin. Enjoy!Multumesc.Da,am citit cateva din postarile lui,dupa cum am zis.Nu ma mira deloc, repet, atitudinea lui.Un ingamfat cu pretentii de om cult.Poate asta explica de ce are atatia "amici" pe forumul acesta.
miskinrld Reputație: 6 Postat Decembrie 10, 2015 Postat Decembrie 10, 2015 Salutari echipei de majorete.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Decembrie 10, 2015 Salutari echipei de majorete.miskine nebunatic mic faci colectie de conturi?ps ce faceai in ultima printre tufe?
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 10, 2015 Postat Decembrie 10, 2015 ps ce faceai in ultima printre tufe?ce face un boschetar peseu : mi şi kinee... ia pula 'n gură mă 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Decembrie 10, 2015 ce face un boschetar peseu : mi şi kinee... ia pula 'n gură mă nu sufar cand bagi atata spatiu..... dupa ce ca m-am masturbat de 3 ori pana ma dureau incheietuile mele fine si delicate tu nu te aspamperi cauta sa fi mai respectuos cu incheieturile mele
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 10, 2015 Postat Decembrie 10, 2015 Te-ai fute ? real zic ...... 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Decembrie 10, 2015 Te-ai fute ? real zic ......azi nu ca-s ok.in rest cum nu...crezi ca-s alergica la pl?
miskinrld Reputație: 6 Postat Decembrie 10, 2015 Postat Decembrie 10, 2015 miskine nebunatic mic faci colectie de conturi?ps ce faceai in ultima printre tufe? Nu sunt tufe.Ii spune Victoria Peak, iar marean01 in viata lui amarata nu o sa calce p-aici...el isi face vacantele prin Bulgaria si pe nimfomane.com E prost,saracu'...
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Decembrie 10, 2015 Nu sunt tufe.Ii spune Victoria Peak, iar marean01 in viata lui amarata nu o sa calce p-aici...el isi face vacantele prin Bulgaria si pe nimfomane.com E prost,saracu'...unde-s aceste tufe cu nume cochet de soft erotics?
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 10, 2015 Postat Decembrie 10, 2015 mi ş kine să nu uiți dă mop in pula mea 2
picon Reputație: 1045 Postat Decembrie 11, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 11, 2015 Egoistule! 3 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum