Sari la conținut

Ce-i fericirea?

Postări Recomandate

• Oras:aicisha
  • Oras:aicisha
Postat

Fericirea... - pentru mine :) (va rog frumos - pe cat posibil - fara mistouri, pentru ca fiecare avem propria viziune asupa perspectivelor imaginilor si propria viziune fotografica :hihat :blushing2 )

Lopix as vrea sa-ti recomand un film, daca mi-as si aminti cum se numeste ar fi extraordinar...e un film spaniol, chiar artistic care incepe alb-negru intr-un satuc plin de oameni istoviti si deprimati, iar una dintre femeile satului isi ia indatorirea profund religioasa de-a se sacrifica si de-a se culca cu toti barbatii din sat. Pe masura ce ei devin mai feiriciti si-i rup usa, imaginea incepe sa se coloreze treptat.

Daca e vreunul care-si aminteste numele filmului as ramane dator, mersi, as vrea sa-l revad.

LE: l-am gasit, http://www.imdb.com/title/tt0208675/

• Like 4
  • Oras:-----------
Postat

O fi renuntarea la frica fericirea?...cand zic asta nu ma refer la un ins oarecare,care isi pune rozete pe ambele maini,si se duce intr-un grup de 10 insi,cu hai ba,ca oricum o sa mor candva,nu mi-e frica de voi,sa vedeti ce va sparg #muili :)...

ăsta să fie motivul pentru care manele și nu numai, sunt lipsite de sonorități joase (bass)?

am basul in tatuaj, băși....

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Fericirea e' când mă întâlnesc cu deceu' şi bem cico.... şi bârfim pă aştia după forum =)) =)) =))

• Like 2
  • Oras:B
  • Oras:B
Postat

Good question! :)  Nu prea mi-am pus intrebarea asta,crezand ca-i acolo,ca e vreo 70% acolo,si ca o sa vina ea 100% candva,cand o sa `indeplinesc` toate task-urile pe care mintea le tot repeta...dar chiar am observat ca nu-i asa,ca intervin alte ganduri,si altele,si parca tot ai momente cand esti nefericit de ceva,ceva care nu te multumeste,chiar daca ai reusit sa iti propui ce mintea robotica ti-a spus sa faci,dar parca nu e de-ajuns,si tot o cauti...ba te compari cu altii,sa hranesti ceva fals in tine ca esti diferit de ei,esti mai special :),ba dai in tarani,moldoveni,din vaslui or around :),incercand sa arati ca tu ai o viata mult mai smechera decat ei,si ei inca se caca in veceuri din gradina sau ograda,fie #jier,fie canicula,dar te doare-n pula,ca tu simti ca esti fericit :),ba te iei de curve,ca-s niste lasaturi,fara viata,si ca tu esti fericit :),ca ai o viata jmechera,nu ca ele,insa le frecventezi constant,fie ca esti singur,fie ca esti divortat,dar tu te dai fericit,si exemple sunt pe cacate...:)...ba ca ce familie fericita,cu copii deosebiti,stare financiara buna,dar sotul e constant la curve,sotia deprimata acasa,copii pierduti in games,si in tehnologie,dar din nou,fericirea arise :)...eu simt totusi ca nu vad acea fericire,nu o vad nici in mine(ma identific prea mult cu mine,inca judec,inca compar),si refuz sa cred ca tot ce ai fost invatat sa faci de mic,si sa urmezi anumite instructiuni ,si sa le duci la capat cu succes,duc spre fericirea absoluta...ca ce?ca o sa ajung sa ma uit in oglinda,sa-mi vad pielea pe fata,si atat,imbatranita si gata sa se scurga,la vreo 90 de ani(sau nu),si ca o sa zic ce?Mama,ce jmecherie a fost,maaaaaai vreaaaaau :),sau cacat,nu am realizat tot ce mintea mi-a propus :),toata viata mea a fost legata ca trebuie sa ajung undeva,insa am uitat complet de mine,si simt ca parca nu am trait nimic,dar oricum nu mai conteaza,ca tot am 97 de ani,pe pat,fuck this shit,si baga-mi-as pula-n moldoveni,si in curve,si in lachetii care nu-s ca mine(care nu o sa mai fiu :) )...nu prea are sens oricum,ca tot spre inevitabil ne indreptam,dar totusi,ne facem viata un calvar cacacios :),in momentul de fata...sa ce?  :)O fi renuntarea la frica fericirea?...cand zic asta nu ma refer la un ins oarecare,care isi pune rozete pe ambele maini,si se duce intr-un grup de 10 insi,cu hai ba,ca oricum o sa mor candva,nu mi-e frica de voi,sa vedeti ce va sparg #muili :)...ci la frica #cacandva chiar nu o sa mai fim #papamantul asta,si ca pare scary,ca acest corp deosebit,si aceasta minte deosebita,o sa dispara...asta da posesivitate! :)

Dece-ule, permite-mi sa iti spun câteva vorbe! Fericirea consta si o gasesti in lucruri simple! Nu trebuie sa te compari cu nimeni altcineva, tu esti unic in felul tau si fiecare din noi asisderea! Acum ceva vreme îmi spuneai ca sunt un om trist si incrancenat, nu pun nici un emoticon in postaile mele! Nu pun pentru ca nu îmi permite telefonul. Tu însă pui prea multe si toae par fortate! Iarta-mă, chiar nu am nimic cu tine. Nu sunt omul perfect dar găsesc fericirea in fiecare lucru bun pe care îl fac pt altcineva, găsesc fericirea cand vad ca nu sunt atât de "negru" precum limitatii care ma ataca. Ceea ce este de spus, nu poate fi scris aici. Tu ar trebuii sa vezi însă cu cine te inhaiti.Lasa golanii cu ale lor!

Vizitator
Postat

Lopix as vrea sa-ti recomand un film, daca mi-as si aminti cum se numeste ar fi extraordinar...e un film spaniol, chiar artistic care incepe alb-negru intr-un satuc plin de oameni istoviti si deprimati, iar una dintre femeile satului isi ia indatorirea profund religioasa de-a se sacrifica si de-a se culca cu toti barbatii din sat. Pe masura ce ei devin mai feiriciti si-i rup usa, imaginea incepe sa se coloreze treptat.

Daca e vreunul care-si aminteste numele filmului as ramane dator, mersi, as vrea sa-l revad.

Multumesc frumos, chiar am sa-l caut pe torenti ! :hihat

Vizitator
Postat

Apropo, ai vazut "I, Origins", "Inception" si "Afterlife" ? Cum ti se par, daca ai vazut unul din ele.

• Like 2
Postat

fericirea ca negație inconștientă probabil ca consta în a nu știi că fericirea există sau în ce ar consta ea, atunci ești fericit, când nu0i vezi pe alții fericiți, dar există surogate, o marcă, o bărbiță de filozof, 3 dinți de aur

• Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

Ai noştri l-au tradus "Sex caritabil"

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Io sincer,ma asteptam la oricine altcineva sa deschida asemenea topic...dar de ce? Ceva nu e in regula cu lumea asta inseamna

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Fericirea este ce simt eu cand stau pe plaja cu un mare blunt si-un cocktail in mana, in brate la Baby...uitandu-ne in zare la hidrobicicleta ce ne asteapta. ;)

Postat

Fericirea este ce simt eu cand stau pe plaja cu un mare blunt si-un cocktail in mana, in brate la Baby...uitandu-ne in zare la hidrobicicleta ce ne asteapta. ;)

Io credeam ca e aici,dar nu ma mai mir de nimic

Nu-mi pot aminti decat de ultimul barbat care m-a dat pe spate, a detronat tot ce a existat pana la el ....doamneeee, este clientul ideal, clientul PERFECT si este un barbat atat de frumos...pffff. Eu, de obicei nu ma las impresionata de un fizic placut dar carisma lui, privirea lui...nu as vrea sa spun cine este, cunoaste destule fete p-aici, insa pot spune ca da cele mai tari limbi ever. Asa ceva eu nu am mai intalnit, cred ca nu exista femeie pe care sa nu o termine in maxim 3 minute. De cand sunt, de cand ma brebenesc, de cand primesc limbi, asa ceva nu am mai intalnit, sincera sa fiu nici nu credeam ca exista, insa m-am inselat.

Si cum se imbraca...phoa...

Aaaaa...si este si fan Bob Marley & Jamaica's flag  ;)

Postat

Plm,scuze,nu mi-a iesit citatul cum trebuie,din cauza vitezei

Postat

Fericirea e' când mă întâlnesc cu deceu' şi bem cico.... şi bârfim pă aştia după forum =)) =)) =))

Da la pipa adusa de Lana vi se trage

• Like 2
  • Minus 4
Postat

Io credeam ca e aici,dar nu ma mai mir de nimic

Nu-mi pot aminti decat de ultimul barbat care m-a dat pe spate, a detronat tot ce a existat pana la el ....doamneeee, este clientul ideal, clientul PERFECT si este un barbat atat de frumos...pffff. Eu, de obicei nu ma las impresionata de un fizic placut dar carisma lui, privirea lui...nu as vrea sa spun cine este, cunoaste destule fete p-aici, insa pot spune ca da cele mai tari limbi ever. Asa ceva eu nu am mai intalnit, cred ca nu exista femeie pe care sa nu o termine in maxim 3 minute. De cand sunt, de cand ma brebenesc, de cand primesc limbi, asa ceva nu am mai intalnit, sincera sa fiu nici nu credeam ca exista, insa m-am inselat.

Si cum se imbraca...phoa...

Aaaaa...si este si fan Bob Marley & Jamaica's flag  ;)

Iubiiiii, aia nu este nici pe departe fericire....aia este doar o iluzie, un moment de multumire furat si platit. Nu incape nici cea mai mica comparatie intre cele doua afirmatii.  :no2  :no2  :no2

Postat

Iubiiiii, aia nu este nici pe departe fericire....aia este doar o iluzie, un moment de multumire furat si platit. Nu incape nici cea mai mica comparatie intre cele doua afirmatii.  :no2  :no2  :no2

Pai si tu de ce ai postat la topicul pizdiiȚce inseamna fericirea'? Expune-ai povestea,simplu ,si asta era,dar tu ai dat-o in fericire.Io n-am vrut sa fiu marlan,dar ...i-am mai zis eu lui,hai dracu la un spritz...stii ce zic,da?

• Oras:aer
Postat

Dece-ule, permite-mi sa iti spun câteva vorbe! Fericirea consta si o gasesti in lucruri simple! Nu trebuie sa te compari cu nimeni altcineva, tu esti unic in felul tau si fiecare din noi asisderea! Acum ceva vreme îmi spuneai ca sunt un om trist si incrancenat, nu pun nici un emoticon in postaile mele! Nu pun pentru ca nu îmi permite telefonul. :) Tu însă pui prea multe si toae par fortate! Iarta-mă, chiar nu am nimic cu tine. Nu sunt omul perfect dar găsesc fericirea in fiecare lucru bun pe care îl fac pt altcineva, găsesc fericirea cand vad ca nu sunt atât de "negru" precum limitatii care ma ataca. Ceea ce este de spus, nu poate fi scris aici. Tu ar trebuii sa vezi însă cu cine te inhaiti.Lasa golanii cu ale lor!

Postat

Io sincer,ma asteptam la oricine altcineva sa deschida asemenea topic...dar de ce? Ceva nu e in regula cu lumea asta inseamna

Pai unde-i #buboiu?

Postat

Pai unde-i #buboiu?

Nu ma asteptam la tine sa pui asemenea intrebare,dar precum topicul....Plm mah,te intreb si eu dar fara suparare,si fara hastag,sincer,esti fericit? Ca simt o oaresice tenta de frustrare,nu te supara pe mine

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Nu ma asteptam la tine sa pui asemenea intrebare,dar precum topicul....Plm mah,te intreb si eu dar fara suparare,si fara hastag,sincer,esti fericit? Ca simt o oaresice tenta de frustrare,nu te supara pe mine

O sa consider ca din cauza caniculei,chiar si o singura bere,sau un singur pahar de vin,pot molesi creierul! :)

O sa iti raspund si la intrebare...maybe! :)

Postat

Pai vezi? Si tu consideri doar din povesti.Si apropo,chiar daca ar fi asa,care-i problema? Ca nu cer de pomana!

• Like 2
  • Minus 4
Postat

Pai vezi? Si tu consideri doar din povesti.Si apropo,chiar daca ar fi asa,care-i problema? Ca nu cer de pomana!

Nu-i vorba ca ceri cuiva de pomana,la fel zice si ala care bea in ograda lui,si apoi ii fute cu bardita-n cap lu` #ficiorsu,#nevestii...posibil sa fie mai chill,daca ar avea acces la niet,dar nu are,nu stie nici macar sa tasteze...problema e ca nu iti inteleg avalansa asta de nervozitate,daca as fi spus frustrari,probabil ca ai fi crezut ca o dau in altele,gen `ba tu esti frustrat`!

Postat

Bah,fiindca ii respect pe fratii intru suferinta,n-o sa-mi bag pula ca iar ai dat cu hastag...Cat despre avalansa mea de nervozitate,te-ai uitat? Ca nu trecu mai mult de o saptamana....App,ai divortat? Nu de alta,dar te comporti ca ....tipicul barbatului parasit.Zic asta ca am vazut postari d'ale tale despre gatit,fericire,etc. sa nu-mi spui ca te bagi si la sinucidere...

• Like 2
  • Minus 4

Postat

Bah,fiindca ii respect pe fratii intru suferinta,n-o sa-mi bag pula ca iar ai dat cu hastag...Cat despre avalansa mea de nervozitate,te-ai uitat? Ca nu trecu mai mult de o saptamana....App,ai divortat? Nu de alta,dar te comporti ca ....tipicul barbatului parasit.Zic asta ca am vazut postari d'ale tale despre gatit,fericire,etc. sa nu-mi spui ca te bagi si la sinucidere...

M-am uitat pe cateva topice,atat,si am vazut aceasi nervozitate haotica pe care o ai cand esti trist ca tuica de mere padurete nu a iesit cum #trebu,dar o servesti oricum...nu vad ce legatura are divortul,sinuciderea,gatitul :),cu ce postez eu pe aici,sau cu topicul asta...te-a facut topicul asta sa fii nefericit si sa-ti iesi din starea ta de bine?Vrei sa-mi transmiti ca esti `mai fericit` decat mine?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...