Sari la conținut

salutare din Vaslui

Postări Recomandate

• Oras:Wasluy
  • Oras:Wasluy
Postat

toti care vrea sami suga pula sa scrie aicea pe topic ca sa le fac programare cas foarte ocupat conditiile pentru participare pe PM

• Oras:sud
Postat

Să nu se infunde teava dă la net si dă la pemeu dă atătea programări pe care le aştepţi

Postat

Opa este unu din Vaslui!!

=)) =))

Unu a trecut, la mine ceasu" arată 16,05

• Like 1
  • Oras:.
Postat

Ok...pt ăia care vor să îți sugă pula ai fost destul de explicit cu modalitățile de contact/programări dar pt ăia care vor să te futa în cur sau să îți dea o muie simplă din picioare în fugă, cum reușesc să te contacteze??.

• Like 2
Postat

........ sau să îți dea o muie simplă din picioare în fugă, cum reușesc să te contacteze??.

Poate doreşte una mai complicată !

• Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

toti care vrea sami suga pula sa scrie aicea pe topic ca sa le fac programare cas foarte ocupat conditiile pentru participare pe PM

ai pm de la mn :laugh2  :laugh2  :laugh2 glumesc ;)

• Like 3
Postat

Poate doreşte una mai complicată !

...nu judec pe nimeni, fiecare cu plăcerile lui dar, îmi imaginez, ca dacă lui îi place să îi fie supta pula de un bărbat...fără îndoială îi și place să sugă pula, un 69 bărbătesc:))

Postat

...nu judec pe nimeni, fiecare cu plăcerile lui dar, îmi imaginez, ca dacă lui îi place să îi fie supta pula de un bărbat...fără îndoială îi și place să sugă pula, un 69 bărbătesc:))

Nici in visele cele mai negre nu vreau saă-mi inchipui asa ceva :no2  :no2  :no2  :no2  :no2  :no2  :no2  :no2  :no2   :no2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare