andreea ioana Reputație: 5849 Postat August 22, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat August 22, 2016 8 Link spre comentariu
gangstarr Reputație: 1629 Postat August 22, 2016 Oras:Cetatea Tomis Oras:Cetatea Tomis Partajează Postat August 22, 2016 Obositor, nu!? 1 Link spre comentariu
andreea ioana Reputație: 5849 Postat August 23, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat August 23, 2016 3 Link spre comentariu
Vizitator cenzurat Reputație: 0 Postat August 23, 2016 Partajează Postat August 23, 2016 http://66.media.tumblr.com/d60869693595637c8c2b3dea9b900957/tumblr_inline_mxn8uboAuP1rwwk99.gif 3 3 Link spre comentariu
sergey Reputație: 169 Postat August 23, 2016 Oras:acasa Oras:acasa Partajează Postat August 23, 2016 dat ass ! btw, bai futacilor cand mai mergeti pe la fete nu mai dati ca surzii in clopote.... am fost saptamana trecuta pe la domnisoara,nu o mai vazusem de anul trecut si avand pofta de ceva miscare, am bagat mana pe telefon si mi-am facut programare! pot sa zic ca am vazut cateva modificari in comportamentul domnisoarei, cand am ajuns, nu am gasit-o cu nasul in laptop, am stat putin de vorba la un tutun, dupa care am intrat in camera de confesiuni! deutza a facut o vizita la baie. eu in timpul asta o asteptam intins pe pat dezbracat, aproape sculat! a venit pisicoasa langa mine, si-a dat jos prosopul, a ceinput sa ma sarute pe gat pe abdomen si a continuat mai jos cu un oral foarte bun, de data asta nu a fost foarte atenta la culbutori, dupa vre-o 5 minute cred, a pus caciulita pe fraier si am invitat-o deasupra.... aici cred ca e singurul - pe care il are la normal, cel putin cu mine nu prea a mers in pozitia asta.... am trecut eu deasupra, si parca s-a mai destins si ea putin, a ceinput sa ma traga in ea, chiar a participat si de jos, si pot sa spun ca le numar pe degetele de la o mana fetele care au facut treaba asta, marea majoritate cand stau pe spate parca ar fi gonflabile... am trecut la un doggy... pozitie in care am si finalizat, am incercat sa mai diversific putin pozitia si am incercat sa dau de sus oarecum, iar aici a venit surpriza, cand mi-a spus ca o doare e prima cred care imi zice trb asta nu am insistat pe subiect, dar cred ca a trecut vre-un cioban inainte si i-a tras de toti banii.... dupa ce am intreminat treaba, am mai stat la o tigare, +un pahar de apa rece, pe care l-am si varsat:)) pe podea! imi cer scuze din nou! si acum sa dam si notele!Apartament: 7, sciner nu sunt prea pretentios la capitolul asta, era curatenie, mobilier vechi.... i-am dat 7 din cauza patului care mi se pare putin cam mic... am si dat cu cap sanatos de perete, norocul meu ca il am tare!ANDREEA: 8-9, fundul ala e criminal! pacat ca nu-l pune la bataie oral: 9 , imi place tehnica ei, chiar daca nu il face deep...normal:8, pentru ca nu prea a mers treaba cu ea deasupra, pentru restu pozitiilor 10 GFE: 8, nu e suparacioasa:)) am tachinat-o putin si a raspuns frumos la provocari!halat: 100 20min; NU m-am uitat la ceas ... cred ca m-am incardat!Daca am uitat ceva ma scuzati!IN CONCLUZIE E DE REVENIT LA DEUTZA! 8 Link spre comentariu
andreea ioana Reputație: 5849 Postat August 27, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat August 27, 2016 10 1 Link spre comentariu
mihalea Reputație: 83 Postat August 28, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 28, 2016 maaai maaiii Andreea, degetele alea umbla pe unde nu trebuie. O poza cu gogosica desfacuta si ma faci sa revin la tn Link spre comentariu
parinteletanasescu Reputație: 1 Postat August 28, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Balaceanca Telefon: [email protected] Oras:Balaceanca Partajează Postat August 28, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=s31rfaHQ_kk Link spre comentariu
alsahia Reputație: 2731 Postat Septembrie 15, 2016 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Partajează Postat Septembrie 15, 2016 Iar s-a suparat pe noi? Link spre comentariu
salvatoretotoriina Reputație: -116 Postat Septembrie 17, 2016 Oras:palermo Oras:palermo Partajează Postat Septembrie 17, 2016 bai ,io cred ca fata asta nu mai face multi purici p-acilea , v-a papat bine de malai si o sa se lase in plinaglorie .e tinerica si frumusica , poa sa nceapa o viata noua sio doare n gogoasa de voi. 1 3 Link spre comentariu
alsahia Reputație: 2731 Postat Septembrie 17, 2016 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Partajează Postat Septembrie 17, 2016 mi se pare ca inceerci doar sa faci postari Link spre comentariu
ionpopescu098 Reputație: 18 Postat Decembrie 7, 2016 Partajează Postat Decembrie 7, 2016 Pe la ce ora pot sa ajung Link spre comentariu
kaffros Reputație: 202 Postat Decembrie 29, 2016 Oras:cta Oras:cta Partajează Postat Decembrie 29, 2016 mai presteaza sau s-a retras? Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Ianuarie 14, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Ianuarie 14, 2017 up. Link spre comentariu
Membru Premium talibanu Reputație: 9658 Postat Ianuarie 14, 2017 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 14, 2017 up.Da ce-ai patit geanin-o de postezi peste tot? Vrei vip? Link spre comentariu
mada69 Reputație: 6826 Postat Ianuarie 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 14, 2017 Eu credeam ca a patit si tanti amelia ceva similar ca si colegul neymar si ca iubi ei posteaza Dar tanti amelia a dat up la toate topicele celor de la top pt ca ele sa reapara pe prima pagina a sectiunii care era 'ocupata' de thread-uri(sterse intre timp de admin)deschise aiurea 1 Link spre comentariu
giovanni Reputație: 527 Postat Ianuarie 17, 2017 Oras:departe Oras:departe Partajează Postat Ianuarie 17, 2017 Devii din ce in ce mai futabila!De ce nu vii si pe la Bucuresti? Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Ianuarie 18, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Ianuarie 18, 2017 Da ce-ai patit geanin-o de postezi peste tot? Vrei vip? ... tanti amelia a dat up la toate topicele celor de la top pt ca ele sa reapara pe prima pagina a sectiunii care era 'ocupata' de thread-uri(sterse intre timp de admin)deschise aiureaDi fapt...io am gresit ku topingu asta ! Am facut o confuzii ântre Andreea asta...cari nu moi activiaza di mult, da ie înca la top...si Andreea Deea. Io topingu asta doriam sal las pi ultima pajina...cu ala al coliejei Lory, cari la fiel o disparut. Da mam âncurcat siam facut un bubu ! O reglato Pisicu di tat !!! Link spre comentariu
kritiquews Reputație: 167 Postat Februarie 8, 2017 Oras:Antioquia, Medellin Oras:Antioquia, Medellin Partajează Postat Februarie 8, 2017 Di fapt...io am gresit ku topingu asta ! Am facut o confuzii ântre Andreea asta...cari nu moi activiaza di mult, da ie înca la top...si Andreea Deea. Io topingu asta doriam sal las pi ultima pajina...cu ala al coliejei Lory, cari la fiel o disparut. Da mam âncurcat siam facut un bubu ! O reglato Pisicu di tat !!! mi-ai frant inima amelio (( 1 3 Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Februarie 8, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 8, 2017 Sorry...da io nam vina !!! 1 Link spre comentariu
unfutac Reputație: -253 Postat Iunie 6, 2019 Oras:Pe Vapor Oras:Pe Vapor Partajează Postat Iunie 6, 2019 oare mai revine? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum